Continența sexualã este un fel de marotã a yoghinului misan. Valoarea bãrbatului (în mintea bãrbatului misan !) nu se mãsoarã în cât de frumos/inteligent/rafinat/amuzant/bogat este, ci în zile, sãptãmâni și luni de practicã a continenței amoroase. Poți sã fi scheletic, cu hainele ponosite, puțind a sãrãcie, fãrã dinți în gurã, dar dacã ești continent sexual, umbli cu pieptul umflat de mândrie tantricã, ca un cocoș jumulit, cu turma de puicuțe cotcodãcind extaziate despre cât de viril și “tantric” ești tu !

Știu bãrbați de la MISA care mi s-au “confesat” ( a se citi – lãudat !) cã ei nu-au mai “pierdut” (adicã ejaculat) de ani de zile ! Iar când le povestesc de faptul cã, din notițele lui Gregorian Bivolaru din anii de predare de dinainte de 1989, brahmacharya – ca și continențã amoroasã era definitã ca “abținere de a nu ejacula prea des”, ridicã din sprâncene, mirați ! Cum, maestrul suprem eliberat “mereu același” sã fi schimbat între timp standardele în materie de amor tantric ?

Pãi da, cã atunci când ești tânãr, impetous și plin de hormoni, e greu sã faci amor fãrã sã ejaculezi deloc, cu sãptãmânile sau lunile, sã nu mai spunem de teoria de a nu ejacula DELOC la vârsta marilor nebuneli. Însã pe mãsurã ce sângele fierbinte se domolește cu vârsta iar testosteronul scade, e ușor (și chiar indicat !) sã îți conservi energia sexualã pe perioade mari de timp – de unde și schimbarea de paradigmã într-ale continenței.

Dar vorba-ceea, dacã pânã și polii mgnetici ai planetei se mișcã, ca sã nu mai vorbim de poziția exactã a brahmarandrei – de ce nu s-ar schimba și standardele în materie de continențã sexualã misanã !?

În fine, articolul ãsta nu se dorește a fi o criticã la adresa marilor continenți misani, ci mai degrabã o luminare adusã autosuficientei neguri în care sunt învãluiți acești titani ai spiritualitãții emasculate prin continențã. Așadar beliți bine ochii, cã urmeazã sã vã dezvãlui secrete tantrice în premierã galacticã.

În naturã, existã un principiu al compensației. Când faci o chestie, chestia are și avantaje și dezavantaje. Nu poți câștiga fãrã sã și pierzi ceva. Deci adio mitului cã dacã practici continența, devii super la puterea infinit din toate punctele de vedere.

Medical, s-a constatat cã sperma masculilor care nu întrețin relații sexuale (abstinenții) sau a celor ce practicã retenția spermei (continenții) pe o perioadã de timp de peste 7 zile (perioada variazã în funcție de vârstã, la tineri fiind mai scurtã, la bãtrânei mai lungã) are mai puțini spermatozoizi decât a celor ce nu practicã deloc continența, sau o practicã moderat. Cu cât perioada de retenție a spermei este mai mare, cu atâți mai puțini spermatozoizi viabili. Este un mecanism de autoreglare al organismului perfect natural, care conservã resursele reproductive – implicit hormonale – în spețã producția de spermã și testosteron a gonadelor (testiculelor).

Scriu toate acestea pentru cã existã la MISA o grãmadã de astfel de campioni ai continenței care se mirã ca proștii (a se citi ignoranții) și nu înțeleg de ce nu pot sã facã copii, dupã ani de continențã.

Ignoranța asta în domeniul efectelor medicale ale continenței asupra spermei este cu atât mai tragicã și mai penibilã, cu cât foarte mulți cursanți de la MISA sunt medici care ar fi trebuit sã știe (și sã ia atitudine !) cu privire la efectele continenței sexuale masculine asupra spermatogenezei. Chiar dacã asta e o altã poveste, vã poate face totuși o idee cu privire la valoarea profesionalã a medicilor misani – cel puțin în acest domeniu al sexualitãții – în care MISA își exhibã pretutindeni competențele atotștiutoare.

În mintea lor îndoctrinatã de concepțiile gurului cu studii yoghine fãcute la Tãrtãșești, ei cred cu tãrie în ideea absurdã cã e suficientã doar o singurã picãturã de prețioasa lor sãmânțã economisitã cu atâta trudã și strângere de sfinctere (despre care ei cred în ignoranța lor cã conține miliarde de spermatozoizi magici-super-tantrici), pentru ca o întreagã galaxie de femei sã cadã extaziate pe spate, în spasmele orgasmului, rãmânând însãrcinate cu ființe excepțional de spirituale, aduse din planurile cauzale ale manifestãrii. 

Iar când miracolul nu se întâmplã, evident cã nu e vina sãmânței lorsãrace în spermatozoizi viabili (cãci ei au învãțat la academia bivolarã de tantrism dâmbovițean) cã ei transmutã cu fiecare act sexual, în mitocondriile imaginației lor debordante, miliarde și catraliarde de spermatozoizi care se transformã în energie spiritualã. În realitate, organismul lor nu mai produce testosteron și spermatozoizi nici la nivelul unui copil de 10 ani, de unde și caracterul de oi fricoase și obediente a majoritãții acestor “eroi spirituali”. Acum, cã am lãmurit și misterul cauzei biologice a submisivitãții (lispei de coaie) a majoritãții bãrbaților de la MISA, vin și cu o veste bunã: procesul e reversibil.

Dacã vreți sã faceți copii sau sã vã recuperați testosteronul/masculinitatea pierdutã, vã recomand sã ejaculați sãnãtos (și fãrã remușcãri date de prejudecãțile tâmpite care v-au fost inoculate în ani de zile de pseudo-oamenii de științã misani !) o datã sau de douã ori (evident la distanțã de câteva zile) și apoi sã încercați sã însãmânțați femeia în perioada ei fertilã. Nu este recomandat sã cãutați sã lãsați însãrcinatã femeia cu sãmânțã prea veche (dupã prea multã continențã), cãci spermatozoizii voștri pot fi deteriorați iar copilul se poate naște cu probleme.

La refacerea spermei viabile ajutã și exercițiul fizic (sportul) însoțit de consumul de tribulus terestris cu zinc, brânca ursului sau polen. 

Au fost cazuri “miraculoase” de femei de la MISA care au rãmas însãrcinate cu bãrbați misani “continenți de ani de zile” și care se jurau cu mâna pe Biblie cã ei nu au ejaculat de pe vremea diluviului lui Noe și cã sigur e vorba de o imaculatã concepție prin miracol divin. Șansa ca un bãrbat continent de mai mult de 30 de zile sã procreeze este mai micã decât cea ca respectivul cuplu sã fie lovit de o pereche de meteoriți în cap, în același timp. Deci respectivul “vira” minte de îngheațã apele cu privire la fabuloasa lui continențã.

Precizez faptul cã, potrivit standardelor medicinii vestice, tinerețea bãrbatului, vitalitatea și vigoarea lui se mãsoarã în producția de testosteron. Producția acestui hormon responsabil de întreținerea tonusului și masei musculare este în scãdere acceleratã dupã vârsta de 40 de ani. De aceea, veți vedea cã sunt mulți bãrbați neyoghini (și ne-continenți) care aratã și fut mult mai bine ca cei de vârstã similarã de la MISA, care aratã ca niște babe cu carne flascã și voci pițigãiate (din lipsa testosteronului).

Evident, asta nu înseamnã cã trebuie sã cãdeți în extrema cealaltã și sã începeți sã ejaculați în exces. Continența sexualã este bunã, dacã este practicatã cu moderație și în deplinã cunoștiințã de cauzã privind toate efectele ei, în funcție de scopul urmãrit.

Precizez cã m-am abținut sã scriu mai mult aici despre modul în care se practicã continența conform învãțãturilor date pe liniile yoghine autentice, tradiționale, tocmai pentru a nu da prilejul scriitorilor de cursuri de la MISA sã își completeze furãciunile cu partea care lipsește și dã eficiențã realã tehnicilor pe care ei le-au furat cu nerușinare din diverse cãrți. Însã cei care doriți sã învãțați și sã practicați karmamudra, nu aveți decât sã mergeți și sã primiți învãțãturi de la maeștrii autentici, dacã veți fi acceptați ca discipoli. 

 
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer