Umanitatea a ajuns într-un punct cardinal al existenței sale. Evoluția tehnologică a adus cu sine posibilitatea unei cunoașteri extrem de vaste datorită resurselor informaționale oferite de internet. Din păcate, mult prea puțini oameni mai sunt înzestrați cu acea sete de cunoaștere specifică oamenilor curioși, majoritatea preferând să absoarbă în mod inert, fără a trece prin filtrul propriei lor judecăți, informațiile oferite de cei ce dețin controlul asupra mijloacelor de comunicare în masă.

Astăzi, consumatorul de informații se află în fața a două alegeri principale: prima este aceea de a lua ”de bune” informațiile despre realitatea înconjurătoare oferite de presa oficială: agenții de știri, oficiali guvernamentali, lideri de opinie, vedete, etc. A doua posibilitate este aceea de a deveni un autodidact înzestrat cu o gândire critică activă care, după ce primește informațiile oficiale, caută să le verifice independent, din mai multe surse, pentru a le trece apoi prin filtrul logicii și a stabili care este adevărul pe baza experienței sale anterioare.

Interesant este faptul că jurnaliștii sunt antrenați în mod activ să realizeze aceste verificări multiple, din mai multe surse, așa cum este cazul și în cursul gratuit online pentru jurnalism independent oferit de cei de la Reuters, una dintre cele mai agenții de presă din lume: https://reutersdigitaljournalism.com/?l=en

Și mai interesant este însă faptul că același gen de demers este refuzat publicului larg, datorită ”pericolului” că dacă sapă prea adânc, omul obișnuit poate cădea prin ”gaura de iepure” a dezinformării, adică a fake news-ului.

https://www.washingtonpost.com/politics/2024/01/17/do-your-own-research-study/

Astfel, la fel de subit ca fenomenul morții subite (și simultan cu acesta !) au apărut ”studii științifice” care afirmă că nu e bine să cauți prea mult adevărul deoarece tot căutând, riști să fi dezinformat !

Studiul respectiv, despre ale cărui concluzii scriu jurnaliști de la publicații prestigioase, este din categoria inorogilor, adică toată lumea vorbește despre el deși nu l-a văzut nimeni, în special cei de la Vice: https://www.vice.com/en/article/v7bjpm/scientists-explain-why-doing-your-own-research-leads-to-buying-conspiracies

Acest gen de studiu (probabil sociologic !?) apare la momentul potrivit pentru a justifica ”îngrijorarea” unora care mai deunăzi dădeau drept ”sigur și eficient” un vaccin netestat și care astăzi se miră ca proștii cu privire la valul de morți subite și cancere apărute în ultimii 2 ani, refuzând orice legătură a vaccinării cu această cohortă de nenorociri.

https://www.forbes.com/sites/davidrvetter/2023/12/20/why-doing-your-own-research-may-make-you-believe-fake-news/

Apariția acestui îndemn de a nu verifica în mod critic informațiile oferite de media oficială apare într-un moment delicat, în care apar tot mai multe  studii clinice leagă vaccinarea și efectele proteinei spike produse de vaccinul anti covid-19 cu turbo-cancerul, o formă letală și foarte rapidă de cancer apărut – surpriză ! – doar după vaccinare.

Un astfel de studiu îl puteți citi aici: https://www.cureus.com/articles/196275-increased-age-adjusted-cancer-mortality-after-the-third-mrna-lipid-nanoparticle-vaccine-dose-during-the-covid-19-pandemic-in-japan#!/

Și ca să fie suficient de clară legătura dintre verificările individuale și covid, au publicat și un articol care explică în mod specific această legătură:  https://misinforeview.hks.harvard.edu/article/support-for-doing-your-own-research-is-associated-with-covid-19-misperceptions-and-scientific-mistrust/

În acest context, articolele de presă și discursurile unor lideri media prin care suntem îndemnați să nu cădem în capcana dezinformărilor și teoriilor conspiraționiste, trebuie văzute ca încercări disperate de acoperire a urmelor minciunilor servite de aceiași jurnaliști, care văd cum credibilitatea mediei mainstream controlate de oligarhia evreiască își pierde pe zi ce trece din credibilitate.

Acești mincinoși patologici care și-au făcut un mod de trai câștigând din manipularea publicului, trăiesc cu groaza că vor fi trași la răspundere atât ei cât și stăpânii lor, pentru toate campaniile de presă agresive, prin care au încercat să distorsioneze adevărul, distrugând o generație prin viruși creați în laborator, vaccinuri ”salvatoare” și războaie. Teama lor cea mai mare este că mulțimea îi va linșa public, dacă va afla adevărul, de unde și lupta lor îndârjită împotriva verificărilor independente pe care fiecare persoană ar trebui să le facă.

Ascultați aici cât de pervers este discursul directoarei fundației care deține ministerul adevărului oficial numit Wikipedia.

Probabil că următorul lor pas va fi să cenzureze Noul Testament, acolo unde Iisus Hristos ne îndeamnă: Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. (Ioan 8:32)

Și dacă totuși, în ciuda tuturor eforturilor lor, lumea ajunge să cunoască adevărul, mondialiștii au găsit soluții și pentru asta. Spre exemplu, față de creșterea tot mai ”îngrijorătoare” a ”pericolului știrilor false”, comisarul australian pentru siguranța mediului online, Julie Inman Grant, a declarat Forumului Economic Mondial că avem nevoie de o  “recalibrare a intregului set de drepturi ale omului”.

 

  • April 21, 2024

   Adica sa se jewizeze toata tara. Hai ca au dat cu barda in ea de Romania!
   Dar Romania nu e Israel si nu au ei voie cf. Constitutiei Romaniei s-o transforme in Israelul lor.
   Spuneti-le asta! Sa respecte Constitutia tarii in care s-au nascut!

 1. April 25, 2024

  @Neele, Israelul nu are Constituție, de-aia ataca Constituțiile tuturor țărilor.

 2. April 25, 2024

  In Romania exista o asociație numită Funky Citizens care deține platforma Factual.ro, iar aceasta asociație are un parteneriat cu Facebook pentru a “verifica informațiile”. Daca negi “schimbările climatice”/”încălzirea globală” sau daca vorbești despre vaccinuri și chemtrails ești imediat blocat de aceasta asociație care a primit permisiunea de la Facebook de a cenzura. Cenzura pe rețelele de socializare a început în 2016, după ce britanicii au votat pentru ieșirea din UE, iar americanii l-au votat pe Donald Trump (un alt sionist), dar ideea e că i-a enervat atât de mult încât a creat o rețea internațională de verificare a informațiilor.

  • April 25, 2024

   “Daca negi “schimbările climatice”/”încălzirea globală” sau daca vorbești despre vaccinuri și chemtrails”

   De ce te-ai incapatana precum un tap sa negi aceste lucruri? Esti tu biolog, microbiolog sau ai vreo specializare in acest sens pentru a fi catusi de putin avizat despre ce vorbesti? Sau e pentru ca vrei sa te impodobesti aiurea cu zisele altora?
   Si daca aceste schimbari climatice exista? Daca inundatiile din Dubai, din China, din California sau focurile salbatice scapate de sub control de asta vara de peste tot confirma ca are loc o crestere a temperaturii medii anuale si nu numai? Ce te faci atunci? Faptul ca Trump nu are multa educatie nu este o scuza pentru prostiile pe care le debitezi.
   Existenta chemtrails: Adica de ce mi-as induce eu o stare de mortaciune fara sa se fi constatat nicaieri ca se arunca cu substante din avion pe altii? Sau vaccinurile – nu mai vorbesc.
   De ce sa ma pun cu fundul la cel care vine la mine si sa-l intorc pe dos? Doar pentru ca am vazut pe altii ca vorbesc si din spirit de comunitate cu ei nu numai ca ma lipesc fund in fund cu ei dar si preiau orice pe nemestecatelea? Tu nu ai un filtru interior, esti numai un copy-paste penibil la infinit? Astepti sa ti se spuna ce sa gandesti de la campania lui Trump?
   Am incheiat discutia cu dumneata. Nu ai discernamant nici cat de un bun simt sa schitezi vreo indoiala provenita din filtrul interior. Esti plin de dogma. Contaminezi si e oribil in ce lume de tine blestemata traiesti.

 3. April 27, 2024

  @Ecce Kurrupt:
  De pe misa.yoga:

  “Un nou tapas de 49 de zile cu mantra AUM, între 11 aprilie – 29 mai [actualizat 8 aprilie]
  Tapasul la unison realizat în perioada 21 februarie – 9 aprilie va fi urmat de o zi de pauză, după care va fi reluat pentru încă 49 zile, între 11 aprilie – 29 mai. Tapasul constă în 30 de minute zilnic Laya Yoga cu mantra AUM. Intervalele de unison rămân cele deja stabilite, 8:00-8:30 și 23:45-00:15.
  Consacrarea întregului tapas se va face joi 11 aprilie la ora 23:35, iar de la ora 23:40 se va consacra procedeul de Laya Yoga din ziua respectivă.

  Formula de consacrare va fi următoarea: “Îi consacrăm aici și acum lui Dumnezeu Tatăl roadele acestei practici spirituale la unison pe care o realizăm pentru triumful deplin al școlii noastre spirituale, al Ghidului nostru spiritual și al Dreptății Dumnezeiești în această conjunctură în care ne aflăm.”

  Ca sa vezi ce le trecu prin minte misanilor!
  Sa nu faci astfel de consacrare! Cu Dumnezeul Tatal, Dumnezeu cumnatul, Dumnezeu verisorul! Religia crestina este monoteista (abrahamica) si nu admite multiple forme ale lui Dumnezeu.
  Si nici sa vezi meditatia ca forma de supunere a ta, tapas, jertfa care aduce focul aspiratiei pentru ca nu se fac jertfe umane in Romania. Eu am sugerat o meditatie in mod linistit, netulburat de vibe-urile misa, ca o practica a ta personala, de care nu ai de ce sa vorbesti cu altii sau chiar cu mine pana intalnesti pe cel care sa ti se adreseze pe placul mintii si auzului tau, un maestru adevarat – Buddha, Hristos, un Nagarjuna in care sa ai incredere ca te indruma pe drumul corect.

  Eu nu am dat astfel de recomandari ca ale lor si astfel de vorbe ca cerintele lor de mai sus din anunt nu au iesit din gura mea.
  Formularea lor este nascocita, o jalnica incercare si irosire de resurse a misa de a se ancora de ceva ce ei insisi condamna. Vor sa fie si in misa si in afara ei. Sunt de compatimit. Nu urma lor!

  Daca ai ceva sa le spui din profunda ta gandire si ruminare de bibliotecar, fost protector al prietenilor lor cei mai delicati, cartile, nu ezita sa faci o expunere in acest sens!
  Pana si MR va fi incantat sa poata sa traga cu sutul in ceva, orice, numai sa fie. A acumulat energie si trebuie cumva sa si-o descarce.

  Nu ti-am spus, dar cand au intrat in apt. unde GB initia, au gasit maldare de carti aruncate unele peste altele in munti ridicandu-se precum cobrele indiene in mijlocul camerei. Era ceva de neconceput ce putea sa aiba in acel loc. Plus patul cu baldachin din care scoteai capul afara spre o perdea verde si faceai precum vaca/boul/hippo si girafa laolalta in timpul sexului: Moooooo!
  Era o gradina zoologica acolo cu cobrele de carti misunand de peste tot. Ai carte ai parte. Drept care GB are multe parti si in plus facea moooooo sau moooppp! de sub baldachinul patului.
  Ce hilar? Nu e hilar, e de-a dreptul cosmar! Un ateu si-a pus pe picioare o intreaga afacere internationala. Acum doar culege banii.

 4. April 27, 2024

  In paralel cu anii de inceput ai misa, un video despre modul cum il percep eu pe Iliescu – ferm si hotarat in a trece strada ca sa mearga sa voteze: https://www.msn.com/en-us/news/us/tonadoes-hit-nebraska-and-iowa/vi-AA1nLnwo?ocid=socialshare
  La noi cad semafoare, ies pomii din radacina, zboara geamul tandari de la magazinul de la intersectie numai si numai cand au loc alegerile la romani si ca sa vezi chestie, mereu iese invingator PSD!
  Am ajuns sa cred ca Ilici are puteri formidable peste toti si tot in univers chiar si cu mergatorul daca e cand trece strada.
  Please enjoy modul in care dragalasul danseaza pe degetelele sale fiind totodata cu capul in nori, sus la Dumnezeu dus si uns!
  De fiecare data cand la romani sunt alegeri, incep distrugerile pe strada. Fie se sparge o conducta de apa si curge apa vreo zi jumatate urmata de reparatii cu saptamanile, fie cum am zis, cad semafoarele jos, fie se gaseste ceva de reparat, o gaura in mijlocul intersectiei, ceva trebuie sa se intample negativ.
  Si numai si numai la alegerile din Romania cand se voteaza PSD-ul!

 5. April 27, 2024

  O să cunoaștem adevărul, iar adevărul ne va ielibera?! Apoi vai de capul mondialiștilor. Asta după ce medităm suficient de îndelungat etape după etape, sau după o viață de rugăciuni și kuminecături? Adică carevasăzică ori înbuci ori te prefaci, nu? Sau a trecut baba cu colacii, ca să mă exprim așa PG13 😉

  • April 28, 2024

   Nici asta n-ai voie: https://www.youtube.com/watch?v=oUP1N2IUpoI
   De fapt n-ai voie nimic, 🛑 pentru ca nimic nu este exemplificat ca lumea.
   Ai voie colaci pentru ca maine sunt Floriile.

   Numai in filme cu efecte vizuale si auditive mai era unul care raspundea Aum in loc de “Da”.
   El reflecta intregul univers ca un ecou. Ori eu n-am cerut sa fii maestrul, intregul univers, Dumnezeu, am cerut sa fii discipol.
   Lasa pe altii precum racul mincinos in video sa se cramponeze de propriul egou! Ce gusa a facut cand era saltat! “Ma confundati, Nu sunt eu, sunt Sinele.”

   Facea pe desteptul cu mudre de la budisti. L-au dat de gol evz si inca vreo 14-20 de publicatii.

   Toti sunt la stilul smuls. Trantesc usi, trag pe altii de par, forteaza lumea si ii calca pe toti pe nervi de ca si cum ei ar fi unicii. Acesti demoni trebuie dezactivati si trimisi la cimitir, au facut prea mult rau altora.

 6. April 29, 2024

  @9:50 pe exmisa la Toxic Tantra:
  Te-am intrebat despre DAtY ca sa cunosc/sa cunoastem cititorii ce este in Germania fara sa aduci afectiunea ta pentru Rapcea aici. Ai refuzat sa raspunzi.
  Rapcea este irelevant ca avocat al lui Bivolaru. Il cari dupa tine si in MISA si in afara MISA.
  Cecilia la data respectiva era sau nu cetatean german. Exista aceasta dovada de la MISA:
  https://www.youtube.com/watch?v=oI5mwShTI34 in care ea ca mama este dispretuita de intreg grupul, de Bivolaru chiar care se pozitioneaza sa-i comande ei ce sa manance, cum sa fie ca sa?
  Ca sa o aiba indarat in puterea lui, in secta. Asta era esenta a ceea ce era de spus aici sub “Tantra toxica” cu podcast legat de DAtY.
  Lasam pe Rapcea la o parte pentru ca nu le trebuie autoritatilor germane cine sau cat de important era Rapcea ca avocat al lui Bivolaru.
  Punctul pe care vreau sa-l fac este ca Bivolaru si MISA i-au distrus femeii familia, viata, si cariera. E de ajuns unul singur sa pateasca astfel de violenta domestica i-as spune in care pana si pozele de familie, intime, ajung sa fie date publicului in incercarea de a o discredita, ca sa fie inteles ca aceasta este practica lui Bivolaru.

  Asta am vrut sa spun, dar m-ai lasat? Ai evitat cat ai putut sa nu fii intrebat de vreo traducere a podcast-ului, de ceea ce se spune nou.

 7. April 29, 2024

  @Ecce Kurrupt:
  Nu te deranja de ceea ce am în bucătărie. E unul care repara chiuveta (tinkering underneath) si se strofoacă să existe să mă contrazică , de ce, nu știu!
  Ia un demo muzica mai degraba:
  https://youtu.be/Kege7v33jhE?si=64SYsaYT6mGVJFrJ
  L-ai mai întâlnit pe Wolverine, nu?
  Același e căutând un tune care să-i convină.
  Mergem mai departe, ce altceva putem face? Cu Rapcea care duce site-ul în spinare. Sărmanul de el, tu îți dai seama ce greu ii e să învețe Crezul creștin? Adică la ce i-ar trebui lui să-l știe când el și dacă ar cădea din pat tot intre romani ar cadea? La ce bun? La ce să chinui sărmanul om care are atâtea și atâtea probleme existențiale să-l mai întrebi dacă a avut plăcerea să învețe laolaltă cu alții din ceea ce se aude în biserica?
  Să împingă alții la moștenirea culturală a românilor, Rapcea e obosit dragălașul de el!

 8. April 29, 2024

  Polițistul Luis Huesca va fi înmormântat la Rosehill unde sunt și bunicii mei.
  A murit în uniforma, împușcat în mașina pe când se întorcea acasă. A avut 31 de ani.
  R.I.P.
  in timp ce MR se plânge pe mai departe de treburi care nu-l privesc pe el nicicum din UȘ.

 9. May 17, 2024

  Mai nou, New York Times spune ca alegerile sunt rele pentru democratie: https://www.foxnews.com/media/headline-ny-times-guest-essay-changed-originally-claiming-elections-bad-democracy

  Pentru toti aceia care vor sa boicoteze votul! Se boicoteaza pe ei insisi. NY Times este al jidanilor. Nu votam, facem exact ce vor jidanii sa facem!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer