articolul în care MISA neagă că Cioloş a fost cursant. Dar repede, până nu dispare, cum au mai dispărut atâtea altele, atunci când adevărul a ieşit la lumină şi a contrazis minciunile şi dezinformările pseudo-yoghinilor iezoterici. Ei bine, adevărul despre Dacian Cioloş a ieşit la lumină chiar din gura lui Gregorian Bivolaru, în interviul de acum aproape un an, acordat unei televiziuni germane. Eu am vorbit atunci despre acel interviu, şi ca urmare a acestui fapt, televiziunea germană respectivă a întârziat difuzarea reportajului despre Gregorian Bivolaru cu luni de zile, pentru ca apoi reportajul să apară fără pasajul despre Dacian Cioloş. Confesiunea filmată despre Cioloş a apărut abia zilele acestea, când PSD-ul încearcă să îl desfiinţeze pe Cioloş ca viitor lider politic anti-PSD. Din  moment ce această informaţie despre Dacian Cioloş a fost ascunsă atâta timp cu succes, deşi se vorbise despre asta, concluzia este că Dacian Cioloş este un pion foarte important al intereselor europene în România, cu tot ce înseamnă asta, şi bune şi rele. Personal, nu am nimic cu Cioloş. E doar un pion. Ce mă deranjează este obedienţa lui faţă de mai-marii europeni. Protestatarii de la Colectiv i-au cerut schimbarea legii electorale, înlăturarea pragului electoral şi a listelor de semnături, deschiderea politicii pentru noi veniţi. Nu a vrut. Pentru că nu este loc de concurenţă în politica românească. Joacă doar ei şi ai lor. Iar Dacian este de-al lor.    ]]>

 1. November 28, 2017

  Foarte tare filmul cu declarația lui G. Daca nu vedeam nu credeam, desi simțeam că e adevărat. Nu are importanta decât ca pui din nou punctul pe i. Welcome back, MR!

 2. December 2, 2017

  Mi se pare mie sau GB nu mai are nici dinti in gura?PArca incepe sa mi se faca mila de el…… gata mi-a trecut

 3. December 17, 2017

  Este de laudat faptul ca a facut yoga. In orice tara civilizata este de apreciat daca cineva face yoga. La noi esti considerat “spiritual” daca ai icoane peste tot si stai la coada la moaste,

 4. December 19, 2017

  Ecce adevărat a zis guru, eu i-am desfundat chakra kurcubeului cu lingamul meu de maestru al Tainei Inițierii. Era mic și urechios, stătea în prima bancă și se tot uita la mine cu o sete de ieliberare cum nu am văzut la nici o fată. Astfel a făcut primul pas pe calea cea strâmtă și iată ce departe a ajuns, nu ca Rapcea care a renunțat la program după gargara de aperitiv

 5. December 23, 2017

  Nu inteleg nevoia asta de a-l plasa pe DC la Misa. Mai ales pentru unu care face atata tamtam legat de MISA si care mai ca nu s-a pupat in bot cu Guru.
  A fost DC la MISA? Bravo lui. S-a lasat? Super tare. Cei care-i manca in cur de aceasta stare sa suga ardei iute.

  • December 23, 2017

   Povestea cu “s-a lasat” e partea a doua. Ceea ce nu prea stie toata lumea (chiar si cursantii MISA), este faptul ca exista grupe de cursanti “speciali” formate din vipuri (sotii de ambasadori, persoane publice, etc.) care nu se tin la salile publice MISA ci in locatii “discrete”.
   In realitate, atat Dacian Ciolos cat si sotia lui fac in continuare yoga si sunt interesati de spiritualitatea hindusa, atat in viata privata (acasa) cat si la cursurile acestea tinute pentru vipuri.

 6. November 20, 2020

  Probabil ca asocierea cu Bivolaru nu dadea bine politic.

 7. October 16, 2022

  Costel Stan zis si Yuri Vraciu si Fundatia Varuna

  Costel Stan fost adept al MISA si cu un dosar generos la DNA conduce Fundatia Varuna(str. Mihail Georgescu nr. 19) unde pretinde ca vindeca oameni cu metode din samanism mascate in terapii osteopate cum ar fi yumeiho. Oamenii prin minune se fac bine dupa prima sedinta sau simt o imbunatatire considerabila. De fapt el si cei care lucreaza sub el stapanesc bine tehnicile dar folosesc metode ezoterice pe care nu le comunica nimanui. Cel mult pot sa spuna ca este vorba despre Reiki desi asta este un alt paravan pentru a lucra cu entitati pe care le introduc in corpurile oamenilor sau le ataseaza de ei si familia lor. Fizic omul se simte mai bine dar psihic i se amputeaza personalitatea ramanand intr-o stare de amorteala de bine sau deconectat de restul lumii. In cel mai rau caz poate sa i se agraveze pe fizic afectiunea cu care vine sau sa inceapa psihic sa simta invazia entitatilor drept o forma de agresiune pe care o manifesta si el ulterior nesuportand atacul psihic.
  Daca i se comunica astfel de simptome lui Costel Stan, EXMISA, el recomanda o vizita la duhovnic sau tratamentul unui psiholog, avand el insusi o alta asociatie prezentata tot sub forma de ajutor sau entertainment si vindecare sufletesca dar unde sunt psihologi instruiti de el si persoane care au invatat samanism si alte metode ezoterice. Deci vindecarea ar consta intr-o spalare mentala si plecarea de acolo cu gandul ca ai facut ceva gresit si ai fost ajutat de ei sau ti se prezinta totul in asa masura incat sa vrei sa ramai langa ei ca adept al metodelor lor ezoterice.
  Oamenii care le calca pragul sunt de fapt entuziasmati peste masura de tehnicile lor normale pe care toti terapeutii le practica la ei in cabinet dar la ei ca prin minune dupa o sedinta esti alt om si recomanzi apoi fundatia tuturor pentru ca acolo sunt oameni atenti care iti acorda ajutor. Cei care lucreaza cu Costel Stan in mare pare nu stiu ce fac, avand si ei un grad de amnezie rezultat in urma metodelor si initierelor la care sunt supusi de obicei inconstient. Ei au impresia ca urmeaza o terapie dar de fapt le sunt atasate entitati care vindeca pentru ei si se duc mai departe la cel „vindecat” si familia lui.
  Lucrurile pe care le spun sunt din experienta mea personala si a altora. Omul acesta, prin inconstienta cu care isi sustine obsesia ezoterica si dorinta lui de spiritualizare a lumii, face un rau imens celor care vin cu probleme reale, afectiuni fizice, dureri la el. Pozeaza in om care ajuta, dar de fapt ceea ce a invatat si preluat din MISA este dus mai departe prin fundatia lui. Viata sa persoanala este la fel de confuza ca si metodele sale samanice. Pana acum 2 ani era casatorit, avand si o amanta de multi ani, pe Mirela Maciuca care se ocupa de fundatie. In acelasi timp cauta potrivirea perfecta „racoland” tinere care veneau la el la fundatie pentru tratament fizic. Din pacate, soarta lor era de la inceput pecetluita pentru ca amanta, Mirela Maciuca era de o gelozie extrema desi la randul sau imprumutase modelul lui Costel Stan culcandu-se cu tineri pe care ii ademenea si ea din fundatie.
  In urma ametelii amoroase, a rezultat un copil nedorit de Costel Stan de la Mirela Maciuca, in urma caruia a hotarat sa o dea afara din fundatie dar si pentru ca s-a saturat de agresiunile ei fizice datorate entitatilor care ii conduc.
  Concluzia este ca multi care trec pragul acelei fundatii raman cu sechele psihice pe viata, isi fac praf familiile in urma instabilitatii psihice pe care ajung sa o dezvolte sau pentru ca incep sa manifeste un caracter dezinhibat amoros constand in dorinta de a avea relatii deschise si a fi cu cine vor ei indiferent de statutul civil pe care il au sau il are.
  Scriu lucrurile acestea ca un semnal de alarma pentru cei care trec pragul fundatiei si vor sa mearga acolo ca sa se faca bine ca prin minune. Lucrurile sunt mult mai grave si extinse decat am scris aici, atat ca si consecinte cat si ca ceea ce face acest om, metodele pe care le cultiva, trecutul sau prezentul sau infractional si ca adept al diferitelor grupari secrete gen MISA. El nu vindeca, el pune entitati in oameni. Nu ajuta. Ajutorul este o forma deghizata a personalitatii lui de a-si sustine in continuare metodele la care nu vrea sa renunte si de a-si creste afacerea.
  Daca mai stiti cazuri in care omul acesta Costel Stan a facut rau, a distrus alti oameni si familiile lor, va rog impartasiti, poate putem asa impiedica sa mai faca si alte victime la fundatia Varuna unde pretinde ca vindeca.
  Las si un link de la DNA despre acuzatiile care i s-au adus pentru a se constata gravitatea situatiei, nivelul la care s-a ajuns sa se faca „bine” prin mult rau:
  http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=134

  https://www.youtube.com/user/fundatiavaruna/videos

  • November 1, 2022

   Adica e chiropractor. Si ce e rau in asta?
   Nu e unul mai suspicios ca tine. De ce nu te apuci de un hobby, de facut copii, de reparat chiuvete?
   Esti toata ziua cu gura pe altii. Catsa-catsa, fiecare e plin de bube, numai tu ca o coana mare te plangi de parca pe tine e musca.
   Am vesti pentru tine: lumea nu e perfecta. Cand vei intalni unul perfect, acela e Dumnezeu.
   Ca sa-ti dau un mic sfat sa nu-ti irosesti energia vanand muste, cand vezi ceva de criticat sau de comentat, gandeste-te pe cine ajuti! Apoi gandeste-te daca persoana respectiva are chef de criticile tale!
   Daca si daca n-ai reusit sa te abtii, atunci vorbeste cat vrei! Dar sa stii ca ajungi si gol de idei, si nimeni nu te mai asculta sau citeste sau si mai rau, trece strada sa fie de cealalta parte sau chiar ajungi sa primesti de pomana pentru ca lumea va crede ca o faci sa castigi ceva.
   Cam aceasta e definitia rasfatatului: el si doar el e buricul universului.
   Daca prin absurd ai fi buricul universului,
   – vii si nu
   – sau chiar vii si ne
   N-am bani sa-ti dau. Am datorii, vrei?

   • August 13, 2023

    Ce e rau sa fie chiropractor? Pai asta ai inteles din postare? Cine a afirmat ca e rau sa fii chiropractor?
    Plus, criticile nu sunt despre imperfectiuni, ci despre rau, despre un comportament evil, cum e sl lui C Stan. Acest om e un criminal, nu un om imperfect, caruia i se reproseaza imperfectiuni.
    Daca l-ai cunoscut si esti in stare sa vorbesti atat de incoerent si agresiv, e clar in plus ce efecte are individul.
    Feriti- va de Fundatia Varuna si de Costel Stan. Nu va luati dupa reclame.

 8. August 14, 2023

  “- lt. col. (r) LUCA GHEORGHE- luare de mită, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni;”

  Luca Gheorghe o fi ruda cu Luca Catalin. De unde sa stiu eu cine e fiecare?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer