Iata ce putem citi la Quand un Nobel s’égare sur les vaccins de pe La Croix, traducerea OrtodoxInfo: Afirmațiile profesorului Montagnier despre vaccinare și moartea subită a nou-născuților stârnesc consternare în rândul celor care implementează agenda Sistemului. Ei dau vina pe modurile greșite în care sunt adormiți bebelușii (culcarea pe burtică sau în același pat cu părinții, camera supraîncălzită etc.) pentru a mușamaliza o creștere alarmantă a deceselor în rândul nou-născuților după accelerarea programului de vaccinare.

Printre medicii specialiști în SIDA, a apărut o stare lehamite și teamă.
„Profesorul Montagnier se comportă de multă vreme ca un electron liber, total în afara comunității științifice”, oftează unul dintre ei. „Este catastrofic acest discurs fals și alarmist despre vaccinare“, a declarat un alt medic.
Iată o nouă controversă lansată de profesorul Luc Montagnier, care, în anul 2008, a obținut alături de Françoise Barré-Sinoussi, Premiul Nobel pentru descoperirea sa în 1983 a virusului SIDA.
„Aș dori să avertizez cu privire la riscurile de moarte subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, dovezi științifice, reacții observate de părinți, ce arată faptul că această moarte subită a sugarului apare după o vaccinare”, a spus el la conferința de presă de la Paris.

Împotriva vaccinurilor ce conțin aluminiu

Moartea subită a sugarului. Acesta este noul unghi de atac al oponenților la extinderea vaccinării obligatorii, care va intra în vigoare în Franta, în luna ianuarie (11 vaccinuri în primul an de viata).
„Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestor vaccinuri cu conținut de aluminiu”, a spus profesorul Montagnier jurnaliștilor. „Am un dosar complet despre legăturile dintre vaccinare și moartea subită a nou-născuților, explică el. Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați. Avem dreptul de a pune întrebări în legătură cu această corelație temporală. Este vorba doar de bun simț.”

Primele luni de viață

Ce conține acest „dosar complet”?
„Am un dosar judiciar american al unui bebeluș care a murit în Statele Unitedupă ce a fost vaccinat. Studiul solicitat de judecător implică vaccinul”, răspunde el. „Este revoltător. Comunitatea anti-vaccin propagă contra-adevăruri, minciuni despre moartea subită a sugarului, în timp ce numeroase studii au arătat că nu există nicio legătură cu ceea ce afirmă ei”, spune Robert Cohen, profesor de pediatrie la Spitalul din Creteil. „Corelația temporală dintre vaccin și moartea subită a sugarului este ușor de explicat”, adaugă el. „În primele luni de viață, copiii sunt vaccinați. De asemenea, în această perioadă, vedem cele mai multe cazuri de moarte subită. Se poate întâmpla, statistic, ca unii copiii să moară la câteva zile după ce au fost vaccinați. Dar asta nu dovedește legătura. Nu există mai multe cazuri de moarte subită a sugarului la cei vaccinați decât la copiii care nu sunt vaccinați.”

OMS: Nu există o legătură de cauzalitate

Acest lucru a fost concluzionat de un mare studiu britanic, publicat în 2001 în British Medical Journal, care a exclus vaccinarea din calcul. În martie 2016, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat că nu există o „legătură de cauzalitate” între moartea subită a sugarului și vaccinul combinat difteric, tetanos, poliomelita și tuse măgărească.
„În literatura internațională nu există nicio referință în această direcție”, confirmă dr. Karine Levieux (Spitalul Universitar din Nantes), coordonator al Observatorului Național privind moartea subită a nou-născuților.

400 până la 500 de cazuri de deces neașteptat la sugari în Franța

„Acest termen de moarte subită este folosit pentru orice moarte care are loc fără cauză aparentă, pentru copiii de la 1 lună la 1 an. Apoi, când ne uităm la dosar, în 50% din cazuri, găsim o cauză cardiacă, respiratorie, infecțioasă … Dacă nu se identifică nicio cauză, atunci vorbim de moarte subită. În Franța se înregistrează între 400 și 500 de decese la sugari în fiecare an”, spune medicul.
Dr. Levieux transmite și un mesaj de prevenție:
„Este demonstrat în mod clar faptul că, culcatul unui bebeluș pe burtică sau pe o parte, crește riscul mortii subite. Prin urmare, este necesar să culcați bebelusul pe spate, pe o saltea fermă, fără jucărie de pluș sau pătură/păturică și într-o cameră care nu este supraîncălzită. Părinții nu trebuie să doarmă niciodată cu bebelușii lor în pat”, spune Levieux, adăugând că expunerea copilului la tutun, inclusiv în timpul sarcinii, este un „factor de risc cunoscut”.
NOTĂ OrtodoxINFO
O imagine care explica mai bine decat un articol… Calendarul vaccinal in Franta:
 • Bulinutele verzi sunt pentru vaccinurile deja obligatorii
 • Bulinutele bleo sunt pentru vaccinurile care devin obligatorii de la 1.01.2018
 • Bulinutele galbene sunt pentru vaccinurile facultative
Pe partea stanga al graficului se afla numele bolilor, care seamana cu numele romanesc; singurul care difera e coqueluche = tuse magareasca. În partea de sus a tabelului e trecuta varsta la care se face vaccinarea (Mois=Luna). 12 vaccinuri obligatorii in primele 12 luni de viata!!!
]]>

 1. December 3, 2017

  Cat de pregatita este Romania pentru un asemenea viitor? Europa cu toate “drepturile omului” si cu toate egalitarismele ei utopiste, se va transforma rapid intr-o mare groapa de gunoi si un ghetou fara granite. Se pare ca singurele oaze de normalitate vor fi tarile din grupul de la Visegrad, cele Baltice si poate cateva dintre cele Balcanice care au deja “experienta Kosovo”.
  – Europe’s Migrant Crisis: Millions Still to Come
  https://www.gatestoneinstitute.org/11480/europe-migrant-crisis-exodus
  – Europe’s Growing Muslim Population
  http://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer