Desi am plecat din 2011 din MISA (mai corect spus am fost suspendat pentru 3 ani și am ales să nu mă mai întorc), am rămas cumva ”conectat” la evenimentele din acest grup în care mi-am petrecut cei mai frumoși ani, anii adolescenței și tinereții.

Dincolo de neânțelegerile și diferențele de opinii care m-au îndepărtat de foștii mei colegi de practică yoga, am păstrat mereu o amintire frumoasă datorită experiențelor minunate trăite în toți acei ani, ani magici, ani de poveste, poleiți de nostalgia amintirilor…

Din când în când, constat cum protagoniștii acestei povești părăsesc tăcuți, în liniște, această lume. Pe site-ul oficial MISA yogaesoteric.net nu se publică niciodată știri despre cei ce părăsesc această lume prematur, pentru a nu știrbi mitul nemuririi spirituale extatice dobândite prin miraculoasele practici yoghine și tantrice ce promit sănătate și longevitate.

Iar cei ce ne-au părăsit prea devreme nu sunt puțini și nu dintre cei mai necunoscuți. În special femei, în special cancere. Cancerul, teribila boală a secolului nostru, neiertătoare, îngrozitoare prin modul în care invadează organismul sănătos, ruinând în doar câteva luni frumusețe și tinerețe.

Oricât de mult ne-am dori siguranța zilei de mâine, oricât ne-am încrede în metode și tehnici, ZIUA DE MÂINE NU ESTE PROMISĂ NIMĂNUI, moartea poate veni oricând, la oricine, bogat sau sărac, tânăr sau bătrân, yoghin sau ne-yoghin.

A recunoaște caracterul trecător al vieții, efemeritatea existenței noastre pământești – ne pune într-o poziție în care orice aroganță sau credință că moartea este ceva ce se întâmplă doar altora, DISPAR în fața evidenței.

Dimpotrivă, a vedea moartea  ca pe un fapt care ni se poate ”întâmpla” chiar și nouă, chiar ACUM, este un extraordinar imbold pentru a ne înteți căutarea spirituală, pentru a nu mai zăbovi călduți, amânând eforturile pentru căutarea naturii noastre ultime.

De aceea, nu înțeleg de ce moartea acestor oameni dragi, alături de care mulți dintre noi am trăit clipe minunate, binecuvântate, nu este lăsată să devină un imbold al întețirii căutării noastre spirituale, prin recunoașterea existenței ei.

Căci, privind pe site-ul oficial MISA, nu vei găsi niciodată un necrolog, o știre sau măcar o mențiune despre membrii care au părăsit această lume.

Cel puțin în ediția de azi, singurul articol care ar putea aminti de plecarea DINCOLO  a unuia dintre noi, care a fost chiar Președintele MISA, ar fi mențiunea privind Grupul de aprofundare a relației cu îngerii, care – în cazul de față, s-a mai îmbogățit cu un înger…

Căci acesta a fost mesajul primit astăzi, care m-a umput de tristețe…

Dragii mei, Felicite m-a anunțat că sora ei, draga noastră Ana Gabriela Grace, a părăsit această lume. Până la ora 12:00, cei care aveți iniţierea în prima mantra de la pho-wa vă rog să operați în felul următor:
– Consacrarea către Dumnezeu Tatăl pentru ca Ana Gabriela Grace să iasă prin brahmarandhra și să se înalțe către Împărăția Lui Dumnezeu
– Invocăm prezența subtilă și ajutorul Ghidului spiritual
– laya yoga cu prima mantra de la Pho-wa
– mulțumim lui Dumnezeu Tatăl și Ghidului spiritual pentru ajutorul acordat

Cei care nu au iniţierea în prima mantra de la pho-wa vor realiza binecuvântari sau Laya yoga cu mantra Marii Puteri Macrocosmice TARA.

Cei care au posibilitatea, sunt rugați să facă ofrande de lumină pentru Ana Gabriela Grace.

De la ora 12 vom organiza o ștafetă cu prima mantra de la pho-wa.
Cei care sunteți înscriși la ștafeta cu Tara, vă rog să continuați conform programării.

Dumnezeu să o înalțe pe draga noastră Ana Gabriela Grace în Împărăția Lui!

Sper ca măcar în ceasul al XII-lea, cei de la redacția yogaesoteric să aibă bunul simț să anunțe plecarea dintre noi a celei care a fost Gabriela Ambăruș. Fie ca Dumnezeu să o odihnească în Lumină !

CategoryMisa - Bivolaru
 1. November 14, 2022

  Grace nu a fost prima și nici ultima. Să ne amintim toate frumoasele și adulatele femei de pe scena Miss Costinești, trecute sub tăcere în mod penibil când au murit de cancer:
  – Monica Ceșa, Diana Dobrin, Cristina Găină, Evelina Adam și Simona Lungu – sunt doar câteva din ”vedetele” MISA ucise de cancer.
  Din lista celor mai puțin cunoscute:
  – Otilia Ioana Jurje – șefa de ashram de la Costinești ucisă de cancer ovarian.
  – Bianca Ioana Mailat din Brasov.
  – Cristi Ionel Binea
  Pe mulți nu-i știu decât din vancanțe, după nume, căci organizatorii de pe MisaTv nu le dau numele de familie: Virgil Mihail, Serafim, Edwinus (tatăl lui Edward Maya) – cancer pulmonar. Svetlana Sauciuc a ”scăpat” cu viață ”doar” cu un cancer la creier, operat la timp, care a lăsat-o aproape oarbă, părăsită de toți, în depresie.

  ***************** (Editare Mihai Rapcea) am primit telefon de la persoana menționată ca fiind bolnavă la finalul acestui comentariu, care mi-a comunicat că este perfect sănătoasă, motiv pentru care am șters acest pasaj din comentariul d-lui. Grigore

  • November 14, 2022

   Acuma citesc de ******* si *********** (notă MR – editare din același motiv expus mai sus).
   Eu cred ca TOTI CARE SUNT LA CURS OR SA MOARA DE CANCER.
   NU SCAPA NIMENI pentru ca nimanui nu da tiganul libertatea din cusca sau fericirea de a fi ceva in viata.
   Nimeni nu rasufla de el. Trebuie el sa fie primul in orice si toti sunt sufocati in aceeasi mizerie.
   Ii taraste de par in aspecte indiene desi ei s-au nascut sa fie crestini si ii lasa indolent prada demonilor apoi.
   Ei nemaiavand un contact sanatos cu societatea, vine incet moartea peste ei in acel mediu in care se afla.
   Plus ca toate cate sunt scrise pe ye si misatv sunt niste prostii infioratoare, parte integranta din programul de spalare de creiere.
   In natura exista doua tipuri de vindecari. Una care este controlata, in speta de doctori si tot vindecare e. Si cea care este vicioasa si este o adaptare la mediu ca o vindecare dar fara sa se faca sub supravegherea medicala deci nefiind dirijata.
   La curs tot ce este vindecare este vicioasa. Nu este nimic controlat din cauza programului de spalare de creiere. Vindecarea este subservienta programului, adica nu are loc.
   Nu poti aduce articole de pe ye pentru ca nu reprezinta valoare. Ca sa citesc ceva de pe ye, trebuie sa ma platesti pentru timpul pierdut.

  • November 15, 2022

   sunt Dr Violeta Pirvu de la Steaua Divina si nu sunt bolnava de o astfel de boala , asa cum intentionati in mod rautacios sa raspanditi stirea pe acest blog. Oricum nu este etic si moral sa raspanditi acest gen de stiri pe un astfel de blog. Ar trebui sa fiti compasivi si iertatori si nicidecum sa va bucurati rautacios de problemele altor oameni.

   • November 15, 2022

    Unde mai exact esti tu compasiva cand imi spui ca am un mat lung ca de sarpe in stomac si imi dai sa ma inec in plante verzi fara de nici un folos? Cine mai exact mai baga kg de dafin ca mine in burta la recomandarea uneia indiferente care isi schimba cabinetul in loc de isi pot imagina cititorii si fara sa zic?
    Quack doctor te numesti!

   • December 13, 2022

    E o alta Violete, cu metastaze, cancer, din Pipera.

 2. November 14, 2022

  dacă în urmă cu 20 de ani cineva mi-ar fi spus vreodată că o să ajung să scriu necroloagele acestor minunate femei, aș fi râs neîncrezător. Acum mă gândesc doar cât de prețioasă este clipa prezentă și cât de ușor o irosesc pe tot felul de prostii

  • December 13, 2022

   A murit azi și Edwinus, tatal lui Edward Maya. Cancer…cică..de plămâni cu metastaze.
   Nu stiu ce an de curs yogs era.
   Posibil , f posibil că si el a jurat pe sanatatea si evolutia lui, pt acea rețetă secretă de plante, ca f mulți alții.. În ultimă fază a ajuns la o operatie f cimplicata de 8 ore. Ac o lună. Detinea Casa Soarelui din Sirnea , unde se fac workshopuri MISA., cu bani grei. F scumpe workshopurile. DUMNEZEU sa il ierte și să îi lumineze calea. Pt el vor da necrolog? Dc nu scriai tu necrolog pt Grace, nu ar fi scris nimeni..Nici pt Otilia Ioana, care a murit în toamna asta nu au scris. Tot cancer. Tot rețetă cu jurământ pe sănătate și evoluție spirituală, nici pt atâția alții..Si totusi oamenii cintinua să jure pe sănătate și evoluție spirituală, pt a primi acea rețetă secretă, care aduce venituri uriase pt STEAUA DIVINĂ. Reteta cu jurământ pe sănătate și evoluție spirituală, care conține f multe plante indiene, care doar la Steaua Divină se găsesc. Cumva, după ce jură, sunt fortati să le cumpere de acolo. Oamenii mor, afacera continuă…

 3. November 14, 2022

  Dzeu sa le odihneasca in pace. Trece viata cat clipim

 4. November 14, 2022

  Sunt la lucru. Tocmai am citit. O fi fost Covidul. Am 5 doze in mine. Dzeu s-o odihneasca la loc cu verdeata de unde a plecat toata durerea si supararea!
  Sa faca pratyahara in propria minte si usor sa mearga in propria lumina!
  Intoarcere grabnica!
  KT

  • November 14, 2022

   N-a fost covidul. A avut un cancer cervico-uterin. După care s-a extins la rinichi și a trebuit extirpat. După care s-a extins la ficat. S-au făcut ofrande de lumină enorme, cu mii de lumânări, meditații la grupuri, binecuvântări pentru vindecarea ei și nimic nu a funcționat. trebuie să acceptăm că în fața Morții, când ne vine ceasul, ora și clipa să părăsim această lume, nimic nu funcționează.

   • November 14, 2022

    Și Namkay Norbu a murit tot de cancer parcă, dar avea deja o vârstă înaintată. Nu înțeleg de unde explozia asta de cancere la niște oameni care toată viața au mâncat sănătos, fără E-uri, au transmutat și sublimat, au făcut yoga la greu.

    • November 15, 2022

     9 din 10 cancere overiene se fac in urma infectiei cu HPV care se trasmite prin contact sexual neprotejat

 5. November 14, 2022

  Aceasta este spirala descendenta maladiava a civilizatiei agrare: obezitate – > diabet – > cancer. La asta duce vegetarianismul de merdenele. Stim lucrurile astea din anii 50, dar nici un expert in nutritie misana nu s-a obosit sa comita calculelele. Metabolismul glucidic nu prezinta interes, pen-ca ‘stiinta nu stie tot’. Succes cu alimentatia septelica in continuare, ce sa zic…chimia e o stiinta exacta. ‘Ofrandele de lumina’ nu functioneaza decit ‘din punct de vedere managerial’.

  RIP.

 6. November 14, 2022

  N-ai cum sa transmuti durerea, boala. Incetati sa mai ganditi ca acea cloaca infecta avea vreo valoare! Se practica impurificarea la MISA, nu purificarea.
  Amrita nu rezida in urina din mijloc.
  Sefa MISA a murit nestiutoare, expusa la orice. Bivolaru e de vina!!! El e spurcatul spurcatilor si curva Babilonului. El, abuzurile, deformarile, lipsa educatiei, spalarea pe creier.
  Putea fi alta persoana daca nu era deprogramata si desfiintata la modul in care se face la MISA.
  Ea plateste pentru spurcatul ce a impins-o si invatat-o gresit.
  Daca n-avea personalitate, nu era sacrificata.
  Dar asa … adaptarea la loc strain, adaptarea la pretentii absurde, stresul, problemele vechi nerezolvate, lipsa de perspectiva in scoala, lipsa de inchidere a cursului, lipsa de implinire a valorilor umane cf. Maslow au sapat si au lasat urme adanci de la care nu a mai existat compatibilitate cu viata.
  In drum spre dr. acum.

 7. November 14, 2022

  Important e ce scoti pe gura, nu ce bagi in gura. Asa spunea Iisus.
  Nimeni nu vrea sa considere cata dreptate avea. Daca zici ca mananci curatel, mai citeste o data! Nu se refera la ce faci pentru tine, ci la importanta faptelor si gandirii. Daca e sa te limitezi la teoria vehiculata la curs, tocmai ca te desprinzi de seva vietii data de ceilalti care isi pastreaza credinta chiar daca prin apucaturile de a manca impur, carne, sunt inferioare. Tocmai primitivismul acesta al crestinismului lasa atata loc de intoarcere in viata.
  Ai mai multa libertate cand cerintele sunt minime. Si tot asa, fiind mereu in cea mai buna forma, cum te relaxezi apoi? E ca nu poti, nu ai loc de intoarcere?
  Acestea le putea observa si singura daca mediul era curat. Dar cu ineptitudinile cultivate ale lui Bivolaru si Ambarus era doar un simpleton. Un simpleton obosit care n-a fost lasat sa gandeasca pentru sine, n-a fost lasat sa mearga in durerea sa macar.

  • November 22, 2022

   poti verifica ce abera gizas cu niste cianura de potasiu. atunci o sa vedem daca universul e de acord cu el. 😛

 8. November 14, 2022

  Dacă vă consolează cu ceva, să știți că școala a cheltuit sume enorme de bani să o salveze.

  Și un articol despre cât de rezistenți la cancer sunt vegetarienii: https://yogaesoteric.net/studiu-sangele-vegetarienilor-are-o-eficienta-de-opt-ori-mai-mare-in-uciderea-celulelor-canceroase/

  Evident, vegetarianismul se încăpățânează să funcționeze ca remediu anti-cancer doar în afara MISA

 9. November 14, 2022

  Pentru problema ei de sanatate, terapia Gerson (la sange, 4 L de suc stors proaspat pe zi combinat cu o dieta, raw vegana) o salva garantat. Dureaza evident si trebuie sa fii strong, dar functioneaza in toata lumea, nu vad de ce nu ar fi functionat si in cazul ei.. Asta daca intr-adevar a avut cancer cervical cum se discuta aici. Iar cum stiti, daca e in fazele incipiente, tipul acesta de cancer se rezolva si pe cale medicala, cu o operatie minimala. Evident trebuie sa tii o dieta cu adevarat plant-based si dupa aceea – cam pe viata. s-a terminat cu lactatele , zaharul, prajelile, graismile , sticsurile, you name it…Nu stiu ce tratamente a facut, dar este important de inteles ca in cazul cancerelor genitale nu e de joaca. Nu se fac terapii fantoma si chestii mambo jambo, pentru ca lucrurile se agraveaza foarte rapid. Daca intra pe regim Gerson si se tinea de el intre 6 luni – 2 ani, sunt absolut convinsa ce era bine sanatoasa, asa cum sunt acum foarte multe cunostiinte de-ale mele care au facut asta.

  • November 14, 2022

   Valeriu Popa spunea într-un material video că sunt cancere vindecabile și cancere nevindecabile, că totul depinde de destinul bolnavului. Desigur, e bine să faci tot ce ține de tine, însă uneori nu este suficient.

   • November 24, 2022

    Da Mihai, vine cam asa: daca spiritul- intentiile- mintea -actiunile sunt in aliniament si fixate pe ideea nezdruncinata de vindecare: sansele se ridica la 95-100%.
    Pentru persoana care a vorbit de vaccinul anti-HPV Gardasil: nu functioneaza, este un esec la fel de dezastruos ca si mRNA va rog cititi ultimile studii in acest sens, te expui la riscuri f mari inclusiv cancer(!!) si e tardiv cand DEJA ai HPV. Testul pap este de tip PCR. Iti poate iesi pozitiv de cancer azi si negativ intr-o luna si iar pozitiv etc. Fix cum imi spuneau mie doctorii la cel mai bazat spital de oncologie din lume (in Belgia): din pacate, testul Pap da erori intre 20-80%!!!, de asta este necesar sa faci un card de teste si ras-teste si biopsii pe langa, doar in baza testului pap iti poti trage o mega tzeapa. Am vazut si am avut in familie situatii in care femeile au fost diagnosticate cu cancer cervical si dintr-o inspiratie de ultim moment, au cerut o alta opinie/alt spital ca sa afle ca nu aveau cancer, si erau pe punctul sa le fie extirpate colul uterin, uterul si tot pachetul. Deci: testul pap trebuie facut la fiecare 2 ani si f rar anual si daca vrei erori: mai des. Dar trebuie facut. Se cer OBLIGATORIU cel putin 2 opinii in alta parte/ alte spitale, clinici etc. In cazul cancerului cervical depistat la timp, o conizare- operatie minora- iti salveaza viata, ai scapat de cancer, sanse 90%- cu conditia sa iti intre mintile in cap si sa intri pe un regim de intretinere dupa aia, pe viata (nu carne, nu lactate, nu zahar, nu prajit, nu junk) si iertare si iubire de sine. Daca totusi ai cancer: eu personal am ales sa fac terapia Gerson – dupa sute de ore de studiu in acest sens. 30 de ani de vegetarianism sunt ZERO. Cancerele pe zona genitala, san si prostata (si toate restul dar astea in principal) sunt DIRECT legate de consumul de lactate. Va rog buchisiti din scoarta in scoarta studiul China! Deci: 4 L de sus stors de verdeata, mere, morcovi, sfecla, spanac etc in fiecare zi pentru MINIM 2 ani de zile si se consuma hrana cruda vegana fara sare, grasime,nimic in rest. Se fac clisme cu cafea (in cazuri grave si ultra-intoxicate, merge si fara). Dupa 6 luni de zile, deja se vad rezultatele dar trebuie sa continui cum am spus, minim 2 ani si dupa aceea sa pastrezi un stil de viata f curat (plant based pur, sucuri etc ) pe viata. De asemenea trebuie sa ai o dorinta disperata, de a supravietui. Multe din cunostiintele mele care s-au tratat cu succes in acest mod aveau copii, erau efectiv disperate sa traiasca, si traiesc si acum. Trebuie sa fii BETON, e o schimbare dura, radicala, dpdv fizic si mental. Personal, am fost diagnosticata cu cancer cervical acum 2 ani, am intrat puternic pe terapia Gerson, trup si suflet, Intr-o luna si jumatate deja, toate testele aratau ca eram cancer-free si asa sunt si acum: sanatoasa. Am continuat cu un regim curat, cum am mentionat mai sus. Testele ulterioare au aratat ca nu mai aveam nici HPV in corp/in sange: il ejectasem definitiv. Doctorii nu prea intelegeau cum a fost posibil (evident). Nu cunosc situatia Gabrielei si nu imi permit sa comentez mai mult decat sa speculez ca ea, ca si celelalte fete, ar fi trait daca faceau acelasi lucru. Imi pare rau sa va spun dar doar cu plante si dieta vegetariana, nu scapa nimeni de cancer. Este aproape ca si cum ai manca in continuare carne (ganditi-va ce sunt de fapt ouale si laptele), nu e o schimbare extraordinara sa fii vegetarian. VEGAN CRUD organic este calea reala de preventie si vindecare. Va urez sa treceti cu totii pe regim pur vegan/ plant-based, fara lactate zahar uleiuri etc. Multa sanatate si Doamne ajuta tuturor, aici si dincolo!

    • November 24, 2022

     Ati omorat omul si inca mai veniti sa spuneti ca nu s-a prostituat de ajuns.

     “vegan”
     Ma lasi? Nu scrie nicaieri ca trebuie careva sa iti urmeze tratamentul restrictiv ca asa ti s-a riicat tie pe chelie.

     “f. curat”
     Iisus a spus ca nu are importanta ce bagi in gura, ci ce iti iese din gura. A numi omul ca e murdar arata cat de plina de dispret esti din start, doctorito.
     Ecuatia inimii de la cine ati luat-o daca nu de la minti agere?
     Ati dat la medicina si tu si G. A. pentru ca va placeau banii.
     Too bad ca nu mai simtiti sa va ajutati semenii si vreti doar dosirea adevarului. Pentru asta veniti cu toatele aici. Vreti sa uitati.

     “au cerut o alta opinie/alt spital ca sa afle ca nu aveau cancer, si erau pe punctul sa le fie extirpate colul uterin, uterul si tot pachetul”
     Povesti misane rasuflate!!! Le-am auzit pe toate.
     Ambarus a murit luandu-se dupa tratamentele voastre, apa de ploaie.
     Lifestyle nu corespunde. Faceti ajustari in secta ca sa inaintati la produs. Cand va cade cerul pe voi, nu mai stiti incotro sa alergati.
     Toate cate ati venit sa comentati sunteti doctorite. Aveti tupeul mare, sunteti batrane si disperate ca voi inaltati ode lui Bivolaru si visele vi se scufunda in negura timpului.

     “Doamne ajuta tuturor, aici si dincolo!”
     Aveti BTS-uri si platiti.
     Va urati familiile, le duceti cu zaharelul, va ganditi doar la egourile voastre sau pur si simplu nu va pasa si doar umpleti buzunarele unui cautat international.
     Tu de fapt ai venit sa-i speli lui imaginea ca daca ea nu mai e…. cade si scoala si paranghelia.

     “Evident trebuie sa tii o dieta cu adevarat plant-based si dupa aceea – cam pe viata. s-a terminat cu lactatele , zaharul, prajelile, graismile , sticsurile, you name it…”
     Adica mai si injuri dupa ce ca ascunzi adevarul.
     Am zis bine. Vorbesti murdar ca guru-ti.

    • November 25, 2022

     La iad cu tine! Acolo ti-e locul, harpie deplasata! Nu vii tu sa-mi arzi una cu maciuca in cap. Cine pm ai ajuns sa te crezi?

  • November 29, 2022

   A avut cel putin doua interventii chirurgicale si fcea si terapia Gerson.

 10. November 14, 2022

  Nu exista moarte…și stați liniștiți…moartea ne așteaptă după colt pe fiecare…lumina și iubite …pace și iertare…suflet și acceptare…Doamne ai grija de noi!aici și pe lumea cealaltă…iubirea nu cunoaște judecata…rămâneți în iubire

 11. November 15, 2022

  @MR: Cine este Ferencz Robert Cyrusol?
  I se fac binecuvantari de ceva vreme. Stii cumva si din ce cauza?

  • November 15, 2022

   nu cunosc

 12. November 15, 2022

  Mihai Rapcea, se pare că nu ai putut nici în aceste clipe să te abții de la un comentariu tendențios, defăimător și calomnios. Și se pare că ți-ai găsit în aceste comentarii oameni după sufletul tău. Mai bine aprindesi o lumânare pentru Grace și spuneai o rugăciune pentru sufletul ei. În rest, poate știi de la curs, că fiecare suflet își asumă o karma când vine în această viață. Dumnezeu știe cel mai bine, nu mai judecați voi ceea ce este voia Lui. Să fii sănătos și să-ți dea Dumnezeu mai multă lumină și iubire. Sunt jenante și penibile toate comentariile. Ele arată doar lipsă de iubire, frustrări și o limită de bun simț.

  • November 15, 2022

   Fiecare va răspunde în fața propriei conștiințe pentru omenia sau lipsa sa de omenie. Dacă am un gând amar, nu e cu privire la cei plecați dintre noi ci față de cei rămași, încremeniți în minciuna penibilă a unei povești găunoase despre tinerețe și sănătate perfectă. Voi aveți tupeul și nerușinarea să vorbiți de lipsă de bun simț ? Voi, campionii ipocriziei și nesimțirii ridicate la rang de valoare spirituală ? O să începeți să redeveniți oameni atunci când veți posta măcar câteva rânduri, undeva, acceptând că și yoghinii de la MISA se îmbolnăvesc și mor. Însă vă este atât de frică să nu vă pierdeți superioritatea de mari ființe realizate spiritual, încât vă este imposibil acest act de bun simț. Gabriela a fost un înger, un monument de bun simț și delicatețe sufletească pe lângă cei rămași să îi ascundă decesul în lada cu secrete tot mai multe și mai întunecate a MISA. Încă o dată se dovedește că DUmnezeu îi cheamă la El mai întâi pe cei mai buni dintre noi și lasă să se mai agațe cu ghearele de viață japițele, aroganții și imbecilii.

  • November 15, 2022

   “Sunt jenante și penibile toate comentariile.”

   Esti tu jenant ca vii sa te smiorcai aici. Nu suntem parintii ei sa ne-o ceri noua.
   Out!

   • November 15, 2022

    Neele, daca ai avea bun simt ai recunoaste la randul tau bunul simt cu care dl Rapcea a scris articolul.
    Daca faci parte din MISA vei fi la fel de uitat/uitată si aruncat/aruncată intr-un colt al uitarii de cei pe care ii slujesti acum… Dumnezeu are grija sa te îngenuncheze la timpul potrivit. Nu scapa NIMENI. Just wait & see … si iti vei aminti de semetia cu care ai jignit si injurat un om – pe propriul lui blog pe care ti probabil nu esti in stare sa ti-l faci – pentru bunul simt cu care a scris, pentru timpul pretios pe care si l-a rezervat pentru a aduce un cald omagiu unei femei minunate.

  • January 2, 2023

   Voi ati aprins mii de lumanari si binecuvantari ati facut pentru grace..si nu au dat rezultate..fiindca traiti in minciuna si ipocrizie….si folositi biblia..fara ca voi sa o studiati si aplicati;..asta cum se numeste..?..cand juri pe biblie..dar incalci flagrant ce scrie in ea?..

 13. November 15, 2022

  Dragilor… sunt Aida Calin… cea despre care spuneti mai sus in comentarii ca ar fi bolnava grav de cancer …:))) sunt teafara si nevatamata cu ajutorul lui Dumnezeu… ar fi frumos din partea voastra sa nu mai raspanditi asa minciuni teribile… macar verificati inainte… Chiar ma simt f bine si multumesc lui Dumnezeu nu ma doare nimic, nu am nicio problema… Asa ca… iata ca nu toti mor si sunt bolnavi asa cum poate ati vrea sa credeti voi… Oricum acestea sunt misterele lui Dumnezeu si eu zic sa il lasam pe El sa ne judece pe toti… va doresc tuturor multa lumina in suflet si iubire reala de Dumnezeu si de Adevar.

  • November 16, 2022

   La tine covidu-i de vina. Stii ca doar ai tangenta cu domeniul medical, dar alegi sa te abati de la normele deontologice doar pentru ca ti s-a frunzarit tie ca Grieg ar fi expert fara scoala.
   Nu poate! Religia nu se pupa cu boala.

   Si apoi lasa ca imi doresti tu mie! Nu-mi mai dori! Ai tras chiulul de la grupul de shakti si am venit degeaba. M-am intors acasa pe aceeasi caldura doar pentru ca tu aveai chef sa te plimbi prin Fermentari. O data mi-ai dat teapa, a doua oara nu mai merge. Ia-ti Lauriciul si mergeti amandoua indarat de unde ati venit!

   Daca la MISA in batatura nu se admite adevarul si nu se spune iar voua va place acolo, la ce mai veniti sa discutati cu periferia? La ce veniti sa argumentati cu cei care pastram vechile obiceiuri de dinainte de curs? La ce va trebuie? Doar ca sa va impopotonati in fata sefului vostru ca ati avut voi dreptate? Defeats the purpose. Noi nu suntem la curs.

   Si apoi sa apari aici si sa nu ai nici un fel de sentimente, ce fel de persoana esti cucoana? Esti marioneta, ce esti? Ia-ti urarile si mergi pe picioare! Din punctul meu de vedere esti prea prefacuta ca sa existe vreo discutie cu tine.

   “acestea sunt misterele lui”
   Care? Moartea e un mister la voi? Cad in jurul vostru rapusi si voi va uitati ca drogatii ca sunt mistere?

   “minciuni teribile”
   Ce sunt acelea minciuni teribile? Adica tu te inchini raului? Trebuia sa spui de la inceput “Mai cutarita, eu cred si ma inchin raului” si nu te mai deranja nimeni cu nici-o ruga.

   “iubire reala de Dumnezeu si de Adevar.”
   Dumnezeu este adevarul. Ma enervezi deja. Esti impurificata toata.
   Daca persoana respectiva a vazut ca esti jalnica si asta de multa vreme inca, acum de ce argumentezi cu el? Mergi si fa Gomukhasana sa stii sa primesti! Esti instructor. Ar trebui sa le fluieri la perfectie.
   De ce trebuie eu sa te tin pe tine la curs cand poti si singura sa recunosti ca esti lenesa si ca nu mai vrei?
   Noi de ce sa platim cu sanatatea noastra pentru voi si sa avem parte de vorbe multe si arogante? Cine sau ce anume mai exact spune ca e de datoria noastra sa va ajutam?

  • November 16, 2022

   Uite Aida, mesaj indarat catre Bivolaru, aceasta in cazul in care esti cine spui ca esti si in al doilea rand ca sa nu te intorci cu mana goala:

   “Declarație personală-(fila 8)- GELU VOICAN VOICULESCU din care rezultă că s-a implicat în manifestațiile din data de 21 decembrie 1989 de la ‘ ‘Grădinița”, ulterior a fost la Piața Romană și Intercontinental, unde a luptat până la ora 01.25 noaptea. În data de 22 decembrie 1989 a participat la fraternizarea armatei cu revoluționarii, venind pe TAB-uri pe bulevardul Magheru. Ulterior a plecat la TVR, unde a și intrat, ajungând în studioul nr.4 de unde a vorbit pe post Ih și 35 de minute, în jurul orei 14.00.

   Având în vedere faptul că conform art. 1 din H.G nr.99/2015 obiectivele de importanță deosebită prevăzute de legiutor pe orașul București sunt următoarele: Comitetul Central, comitetele județene sau municipale ale partidului, Televiziunea Română, Radiodifuziunea Română raportat la faptul că din declarația personală, declaratiile martorilor menționate mai sus, rezultă în afara oricărui dubiu rezonabil faptul că acesta nu a ocupat până la ora 12.10-ora fugii dictatorului, niciunul dintre obiectivele de importanță deosebită menționate mai sus,”

   Documentul este acesta:
   https://evenimentulistoric.ro/wp-content/uploads/2022/11/PV-COMISIE-ART.49-GELU-VOICAN-VOICULESCU-1.pdf

   Ceea ce era de realizat, s-a realizat din exterior Bivolaru fiind prea ocupat pentru a-si clarifica sau rezolva propria problema cu Gelu Voican Voiculescu. Pana si aceasta trebuia sa o faca altcineva pentru el.
   Imi pare rau ca odata cu acesta, cad si declaratiile surorilor Ambarus in care descriau cum au fost invitate la discutii la Securitate si cum interviurile le-au fost luate de “ofiteri SS”, de-ai lui Hitler adica.

   Acum e prea tarziu sa se corecteze ceva. E prea tarziu si pentru puterile paranormale ale lui Bivolaru pe care le mentionau ca membre fondatoare MISA.

   Cam aceasta am inteles eu despre curs: ca este de fapt o schema piramidala din care mai scapa cine poate pentru ca se profita complet de pe resursa umana. Si daca inca vrea sa traiasca discipolul, atunci e ajutat de cei din interior sa capoteze in viata fiind agresat si hartuit, ce faceti voi cand veniti dupa fostii cursanti si ii atacati.

   Ai grija de tine! Nu vad ca ai avea vreun ideal in viata si nici nu te vad indeajuns de romanca.

   Mie, sincer, imi pare rau ca Dumnezeu nu v-a intins o mana de ajutor scolii si lui Bivolaru si a permis sa fiti rasturnati de evenimente, sa se arunce umbre asupra voastra.
   👋

 14. November 15, 2022

  Am făcut și eu câțiva ani de curs, dar din păcate nu am reușit să țin ritmul. Observ cu tristețe că șerpii și hienele nu scapă nici o ocazie să atace acest curs, unde mulți dintre noi am trăit cele mai frumoase clipe și am beneficiat de o educație exemplară.
  Rapcea degeaba ești inteligent dacă instigi la mizerii de genul.
  Bah nebunilor, doar la MISA face lumea cancer? Aloo?! Întâmplător sau nu în perioada asta mi-au murit și mie cunoștințe de aceeași boală. Plus o soră acum ceva ani.
  Să ne vedem fiecare de lungul nasului și nu mai afișați mizeriile din haznaua proprie aici, că doar vă faceți de râs.
  Dumnezeu s-o odihnească pe Gabriela și condoleanțe sincere celor apropiați!

  • November 15, 2022

   Ai ratat esența mesajului meu. Un mesaj de regret, de adio pentru un om relevant pentru mulți dintre noi, cei care am cunoscut-o. Un panegiric, un necrolog care din păcate lipsește întodeauna de pe site-ul oficial MISA, ca și cum aceste persoane dispar în neant, fără să lase nici o urmă în memoria colectivă a celor pentru care au însemnat ceva. E greșit că nu păstrăm această tăcere stânjenitoare, că nu ne prefacem că nu au existat vreodată ? Că nu participăm la această ignorare a dispariției unui om ? Ar trebui mai degrabă să îți pui întrebarea legitimă de ce la MISA nu se respectă și nu se onorează public memoria celor ce au părăsit această lume.

   • November 15, 2022

    Grieg nu permite publicarea pe YE a anunțurilor despre decesele de cancer mamar sau uterin ale cursantelor pentru că atunci s-ar ridica îndoieli cu privire la eficiența practicilor așa-zis tantrice promovate în cadrul Școlii, dar și a pericolului sexului neprotejat cu mai mulți parteneri, care crește riscul de BTS-uri ce constituie cauză primară a acestor cancere.
    https://cancer360.ro/infectia-cu-hpv-si-riscul-de-cancer/
    Studiile făcute pe HPV au demonstrat că acest virus nenorocit este responsabil de cancerul cervico-uterin, motiv pentru care a și apărut vaccinul Gardasil împotriva HPV-ului. Astea care preferați sexul neprotejat cu parteneri multipli, faceți vaccinul și scăpați de grijă.

 15. November 15, 2022

  Gabriela draga.
  Hai sa petrecem putin asa cum faceam inainte de a fi la curs de dragul vremurilor bune!
  https://youtu.be/A47WZoXoSKE
  Lasa-i ca trancane mult si degeaba prostii lumesti!
  Au venit sa faca scandal de parca ar fi ei mari gratii cand se stie ca tu esti singura Grace de la MISA.
  Le e teama ca transpare la politie totul si au venit sa agite apele ca nu cumva sa le pice gurul de mucava sa faca iara urat pe dupa zabrele.
  Deci cum ziceam, hai sa punem de-o petrecere ca si-asa acum toate purificate, nu mai au ce face doar sa dea din clanta!

 16. November 15, 2022

  Ce de lamentari!
  Aida se minte pe ea insasi, iar Violeta ii minte pe toti.
  Aveti probleme cu satya. Si mancati banii cursantilor ca daca sunteti intr-o organizatie de tip piramidal..
  Am retinut ca ati venit sa-l aparati pe guru de mucava si sa va plangeti ca nu vreti sa mancati carne pentru ca sunteti silite si voua nu va place violenta ci non-violenta, ahimsa.
  Compasiunea voastra e de plans. Arata ca nu ati inteles nimic.
  Daca ati avea credinta crestina altfel v-ati purta.

 17. November 16, 2022

  Felicitari Rapcea pentru articol. La cat de ipocriti au devenit, astia sunt in stare sa ascunda si moartea lui Grieg cand i-o veni ceasul. Cursantii se plang pe grupurile de telegam ale MISA ca VIPurile care se imbolnavesc primesc toata sustinerea inclusiv financiara in timp ce bolnavii de rand de la curs sau din asezaminte sunt ignorati si nu li se acorda decat putin sprijin sau deloc. Nu le place sa recunoasca, dar cam toti astia mai vechi au ajuns sa aiba probleme de sanatate specifice varstei, de zici ca n-au practicat niciodata yoga. Ca si Grieg, care are deja stent la inima de mai multi ani si Advaita Stoian a facut un infarct si a lasat-o mai moale cu afrodisiacele.

  • December 4, 2022

   Jan, de unde ai aceasta informație ca G ar avea stent la inima? Poți detalia, te rog? Dacă este asa, e o problema serioasa din multiple puncte de vedere..
   Advaita nu a avut infarct ci doar o hipertensiune severă specifica stării continue de burnout in care era de ani buni.

 18. November 16, 2022

  Mulțumesc pentru un articol care îmi amintește de Memento Mori și cumva și de o perioada a vieții mele petrecuta la MISA.
  Nu am avut plăcerea sa o cunosc direct pe Mihaela dar din cuvintele dumneavoastră și a altor oamenii nu pot decât sa deduc ca a fost un om buna.
  Fie ca sufletul Mihaelei sa își găsească pacea și odihna.

  • January 16, 2024

   Gabi a murit, nu Michi

 19. November 16, 2022

  Grigore zis și (Ureche*) ar trebui sa rectifici un picutz primul mesaj …in Pipera sunt doua doctoritze cu numele Violeta …una la etajul 4 și cea de la parter care lucrează la Steaua Divina( dr.Violeta Pârvu) și care a spus adevărul!

  …Dr.Violeta( Violet*) de la etajul 4 din ashramul Pipera este Intr adevăr bolnăvioară cu metastaze sărăcuța ….dar cealaltă de la parter (Violeta Pârvu) este sănătoasă și nu are nimic! Trebuie specificat deoarece mulți au făcut confuzia …între cele două violete ….și amindoua doctorite!

  Este destul de trist ceea ce se întâmplă cu aceste fete!

 20. November 16, 2022

  Drum lin în eternitate mrs Ambăruș.
  Despre beneficiile aduse de citirea cărții voastre despre împlinire tantrică nu comentează nimeni. Shame!
  Tare as fi curios despre gândurile concitadinilor, vecinilor de cartier și de MISA, Narcis și Eugen.
  Aștept încă o reacție publică a lor.

  Amintire luminoasă

 21. November 16, 2022

  Tratamentele cu plante date sub juramant, cu mana pe Biblie (pe sanatatea si evolutia personala) ca nu-l vei divulga si intrerupe niciodata, este una din cele mai grave fapte asa-zise medicale ce deruleaza in randul Scolii Misa de ani de zile. Bolnavul de cancer, cere in scris ajutorul maestrului Bivolaru, ca sa il salveze de la moarte si primeste un tratament exorbitant (500 lei suta de grame). Nu cunosc, poate o fi, cursant yoga vindecat de cancer prin tratamentele secrete, dar cunoastem in multe orase, de ani de zile, o suita de creduli care au umplut buzunarele “cuiva” si au murit ducand in mormant secretul tratatmentelor ce nu au dat roade. Cursantilor li se induce frica si autoinvinovatirea daca nu fac ce zice Bivolaru sau Conducerea. In caz ca moare, cu tratamentele lor de plante fulger, Organizatia este ferita de procesele de malpraxis medical intentate de rudele acestora in urma tratamentelor si manipularii ce duc oamenii la moarte.
  Cursanti Misa cunoscuti, morti cu tratamente cu plante: Simona Lungu, Monica Cesa, Veronica din Iasi (2022), sefa MISA Iasi, Justina Cojan, Adam Evelina (medic ayurveda Iasi, la care maestrul i-a trimis scrisoare sa se indoape cu plante si in ultima faza de cancer, le inghitea si le scotea intregi prin dos), Dana Franti, Madalina Budur, marea eliberata Florica Steva (considerata de Bivolaru o eliberata spiritual), Cristina Costas, Cristina Tanasoiu.
  Ar fi bine sa se faca o statistica a celor care au murit sau care s-au vindecat de cancer cu plantele lor minune cu tot si cu credinta in maestrul ce-i salveaza de la moarte.
  Daca s-ar fi vindecat careva de cancer intre timp cu plantele lor ar fi facut tama-tam si conferina extraordinara, ori daca a murit, totul e sub tacerea juramantului.
  As vrea sa ma contrazica careva, dar nu o poate face, acesta este, din pacate adevarul. In schimb, anticipez, si o sa vedeti ca misanii vor scrie despre orice altceva dar nu despre morti.
  Din pacate, pana si presedinta MISA, Gabriela Ambarus a cazut prada acestei nebunii, D-zeu sa o odihneasca!

  • November 25, 2022

   Dar de Mihaela Dasicomis (Mi) ce mai stiti?

 22. November 17, 2022

  Incearca s-o faca mai zgaricioasa si mai importanta si dupa ce a murit ca n-ar fi fost indeajuns de dusa si in viata.
  Mihai Rapcea,
  nu trebuia sa le iei ce lea apartinut din ograda.
  Eu nu lucrez pentru morga si nu ma intereseaza catusi de putin persoana. Mi-e fosta instructoare da, dar m-am linistit si chiar m-am adaptat f.bine dupa ce s-a rasucit pe picioare si s-a carat sa fie presedinta.
  Fara ocolisuri, in opinia mea a mai crapat un sarpe de la MISA.
  Daca ei cred ca voi face ceva spiritual si nemaiauzit pentru ea, se f. inseala. Sunt ocupata sa-mi traiesc viata.

 23. November 17, 2022

  Baiatul acela care a fost gasit mort in masina, G.A. s-a contrat cu el si s-a lingusit la Nevolnilaru de l-a dat afara de la curs. El era student iar si o avea si el pe sfanta aducatoare de ghinion ca instructor in anul intai. Daca ea l-a dat afara de la curs, el n-a mai putut ramane in ashram pentru ca i se cerea prezenta la curs. Asa ca l-a ajutat pe orfan, ca el chiar era orfan dar voia sa fie cu cursul, sa fie dat afara si din ashram. Asa ca a ajuns sa doarma in masina pana a fost gasit mort in ea. Bivolaru a platit pentru inmormantarea lui.
  Deci rasfatata l-a decis. Nu i-a placut ei de el ca era orfan si schiopata, nu stiu din ce cauza.
  Sandu acesta a reusit sa aiba fotografii cu guru. Asa mare ii era dorinta sa fie la curs ca reusise sa faca rost de ele.
  Iar ea l-a executat pentru ca ii placeau bobocii care nu aratau rezistenta in fata ei. Asa ca de aceea spun ca a crapat un sarpe. Nu-i treaba mea! In acelasi timp vreau sa subliniez duritatea acestei instructoare de cacat care a nenorocit pe altii prin minciunile perpetrate de ea.

 24. November 17, 2022

  Dupa ea si Bivolaru s-a invatat sa dea cu discopolii de-a azvarlita. Andrei Vass venea sa ceara de mancare, si l-au executat si pe acesta ca era prea destept pentru ei.
  Apoi pe Rapcica l-au gasit insubordonat ca nu gandea ce i se impunea. Daca mai ramaneam mult, crapam si eu cu praful verde in plamani, fara bani, epuizata si aruncata ca o soseta netrebuincioasa. Am plecat cand am avut viza. Daca eu am plecat, ei au ramas, nu au sens sa vina dupa mine. Nu au ce demonstra, nu au ce argumenta.

 25. November 17, 2022

  Cum spun aici si unele persoane care au cunoscut o,Gabriela a fost o ființă excepțională, profund spiritualizată, de un enorm bun simț, modestă si empatică. Un sfârșit tragic si nedrept pentru cineva care n-a mâncat carne de 40 ani si pentru care meditațiile, stândul pe cap si pranayama faceau parte in mod firesc din viața ei.Dumnezeu sa o odihnească!
  Oameni buni, nu va mai luați la trântă cu cancerul, nu e o răceală care trece cu plante si lumină colorată. Dragi femei, faceți testul Papanicolau, ca orice femeie civilizată, va poate salva viața!

 26. November 17, 2022

  Imparatul e gol, dar sub ce straie minunate.
  De morti numai de bine. Azi pur si simplu ma intriga moartea prea brusca si dureroasa a lui GABRIELA, de aceea mai cautam titluri in acest sens, si evident ca am gasit, ca doar RAPCEA si-a asumat acest rol.
  Si atunci am dat peste acest articol din ”libertatea”.
  L-am citit si m-am minunat. Orice miscare si-ar dori sa aiba o persoana inteligenta la conducere, care sa arate si bine pe deasupra si sa faca un laudatio atat de frumos, miscarii din care face parte.
  Cu toate acestea , nu inteleg deloc cui SERVESTE o minciuna impachetata atat de frumos, vizavi de aceasta miscare, atunci cand vorbim efectiv de SPIRITUALITATE. Inteleg acest lucru, cand se face in politica, dar cu spiritualitatea nu ne jucam.
  Partea cea mai ciudata, este ca facand parte din miscare, prea mi-au parvenit informatii in mod direct, informatii deosebit de deranjante pentru o societate normala.
  Eu am inteles motivele pentru care TANTRA nu se incadreaza in normele societatii obisnuite, si se sustrage prerogativelor ei.
  Am inteles ce inseamna si transfigurarea. Deci pur simplu, aim incercat chiar eu sa TRANSFIGUREZ minciuna imensa, la care a participat GABRIELA. Insa am putut sa fac acest lucru pana la un anumit punct., in timp ce citeam articolul.
  Dupa care pur si simplu in INTERIOR am simtit o REVOLTA care mi s-a actualizat, dupa ce ani, de zile, de cand am incercat sa o ”linistesc” sa o inabus, vizavi de aceasta miscare.
  Nu mai am pretentie de la mai marii, miscarii sa inteleaga ca nu te poti juca cu destine, ascunzand gunoiul sub pres, dupa ce am citit articolul cu Gabrieila .
  Am scris intr-un articol pe un blog, acum patru ani, ca cei care au deturnat destine, si-au facut karma la greu.
  Stiti care sunt oamenii, care pot fi cei mai inversunati impotriva acestei miscari ?
  Exact cei care si-au predat toata puterea MISEI, si erau in stare sa mearga pana-n panzele albe, ei au devenit cei mai inversunati dusmani, cand si-au dat seama in ce hal le-a fost tradat increderea.
  Cum spune o vorba; Nu ii supara pe cei cu suflet bun”. Sunt cei mai rabdatori, si intelegatori, dar si cand si-au pierdut-o, prin inselari repetate, sa te tii.
  Se spune ca un om care o credinta este de o suta de ori mai puternic, decat 10 persoane care au doar interese.
  Ati cladit un castel de lut, care incepe sa naruie, fiind cladit doar pe coruptie si minciuna.. Ati corupt destine. Am scris-o in nenumarate randuri in ce fel, dand fapte dovezi, legate de manipularea mentala si fragmentarea mintii.
  Am relatat despre persoana mea, cum eram supusi ”fragmenarii mentale”.
  Exemplu. Cupluri inocente, dornice de cunoastere merg la Costinesti in tabara MISA.
  Acolo-i frumos vopsit gardul inauntru-i leopardul. De ce ?
  In urma unor conferinte despre asa zisa spiritualitate, urmeaza niste ”TESTE SPIRITUALE” initiate de Danaela Bae.
  Veti invata sa va depasiti gelozia, si sa fiti spirituali ni se spune.
  In acest sens ,suntem pusi sa tragem cei care suntem in cuplu, niste biletele, in care fiecare partener pentru trei zile, va fi cu alt partener.
  Imagineaza-ti ca primele ”baze ale controlului mental” sunt puse chiar in aceasta ”miscare” cu ramuri la varfuri oculte.
  Ce efect poate avea acest lucru, asupra unor ”minti inocente” care pur simplu, au fost luate ca din oala ?
  Aceste lucruri s-au repetat sub diverse forme de-a lungul anilor, avand de-a face cu ”joaca de-a dumnezei cu cursanti” extrem de periculoasa.
  Ce efect asupra mintii, poate avea aceasta chestie scarboasa spusa de Simina Elixir, ca daca te vei lasa de MISA ,inchizi portile divinului pentru totdeauna.
  Nu te-ai erijat tu deja in dumnezeul meu ?
  Aveam o imagine despre Gabriela, a unei femei imaculate, care m-a ajutat la un moment dat, si pentru acea perioada ii sunt recunoscator, insa nu credeam ca poate fi atat de partasa la toate marsaviile acestei miscari, pana nu am citit articolul din ”libertatea” cu ipocrizia nonsalanta, vizavi de ”purele intentii si scopuri” ale acestei miscari.
  Mi-a lasat un gust amar citind acest articol din ”libertatea”in care ”profuzimea este redata prin inegrire”.
  Odata am mers sa cunosc sora unui prieten ca era si el in MISA. Ea ii spuse fratelui ei, ca vrea sa cunoasca pe cineva de la curs, intrucat era dintr-o localitate limitrofa si nu avea cum sa mearga la curs in Bucuresti.
  Am fost incantat, dar nu i-am cazut cu tronc, insa nu am inteles, de ce a tinut, sa-mi spuna ca la o ”varsta extrem de controversata din punct de vedere social” Grig a ”intiat-o sexual”.
  In anul 4 de yoga, in pauza dinaitea inceperii cursului ”Simina Elixir” se trezeste cu un cursant mai vip de la cursul nostru, care ii arata un ziar local. Pe atunci apareau multe ziare si reviste, la inceput. Pe prima pagina era Grig intr-un pat de tip baldachin, unde ”Danaela Bae” ii facea amor oral lui Grig, acesta fiind in picioare.
  Vazand ca arunc o privire asupra ziarului, ”Simina Elixir” imediat pune ziarul la spate.
  Aceasta metafora a puneri tot timpul, a faptelor lui Grig ”mereul la spate”, practic a incarcat ”aceasta miscare” cu multa ”greutate karmica”.
  Am avut prietene din miscare, care spuneau Instructoarei ca l-a visat pe Grig. Urmatoarea faza era ca, treabuia datorita acestui lucru, sa primeasca ”initierea tantrica” de la Grig.
  Toate bune si in regula, cand vine vorba de ”regulat”. Dar cand tu manifesti pe strada inclusiv eu ”Jos masoneria ucide Romania” sau ceva de genul asta, si in urmatorii ani, tu vezi cu ochii tai, ca are combinatie cu masoneria, trebuie sa fii batut in cap, sa nu iti pui intrebari.
  Datorita faptului, ca vreau sa protejez niste persoane, nu am sa intru in amanunte, in ce fel se mai facea ”combinatii cu masonii”. Iar noi eram intoxicati de dimineata pana seara, cu conferinte impotriva masoneriei.
  Vorbiti-ma de bine, vorbiti-ma de rau, dar vorbiti-ma spunea o celebra balerina. Va spune ceva acest lucru ?
  As obosi, sa scriu despre lucruri, vazute si traite de mine, nu din auzite, unele care mi-au impactat viata in mod deosebit de nefast ani grei.
  Asadar, inteleg ca GABRIELA singura si-a ales destinul in cunostinta de cauza, si este regretabil ca o fiinta care parea ca are atatea calitati, a facut aceste ”imense compromisuri” facandu-se ca ”ploua”.
  In alta ordine de idei. In lipsa unor ”cunostinte cu adevarat ezoterice” v-ati jucat cu ”energiile sexuale” la greu, invitand cohorte de spirite, care au maleficizat ”miscarea”. Practic ati fost ca ucenicul vrajitor, ati ”deschis portaluri” pe care acum nu le mai puteti controla. Credeti ca gurul vostru, este strain de ce va spun, atat timp cat multe asa zise ”maithune” erau consacrate lui.
  Sa va vad, cum veti scapa din aceasta ”plasa abila” intinsa de ”magul vostru”. Chiar si el a luat ”plasa” crezandu-se deasupra unor destine, pe care le poate influenta dupa bunul plac.
  Deja incepeti sa culegeti ”fructele amare” cu care v-a ademenit.
  Daca, intradevar va raspundea una din FORTELE COSMICE sau SHIVA, erati sub o GRATIE DESAVARSITA, si nimeni nu era atins nici de un ”pai karmic” sau de alta ”natura”. Asa ca puneti-va intrebari, Ele sunt ”laserul constiintei”. Si meditati inca odata si inca odata asupra notiunii de GRATIE.- FERICIRE, TINERETE, SANATATE, BELSUG, COMPASIUNE, PROTECTIE, FRATERNITATE, CHARISMA DIVINA.
  Nu va cunoasteti nici propriile cursuri legate de karma, atat sunteti de ”amatori”.
  Ce spune un verset din ”legile mentalului, respectiv karmei”. Glontul care nu a fost tras ,mai poate fi oprit. Karma care nu s-a manifestat mai poate fi oprita, tocmai datorita tehnicilor care te duc in SUPRAMENTAL ,fiind mereu cu o treapta deasupra karmei de manifestare.
  Trebuie sa GRESESTI EXTREM DE GRAV, ca sa ti manifesti o karma atat de CUMPLITA, daca tu deja lucrai cu EXTRATEHNICI.
  ASADAR EXISTA UN MARE GOL, UMPLUT PE MARGINI CU SPIRITUALITATE.
  https://www.libertatea.ro/stiri/video-exclusivgabriela-ambarus-presedintele-misa-a-vorbit-deschis-despre-marile-scandaluri-orgii-tantra-yoga-si-urinoterapie-2133478

 27. November 17, 2022

  Eu nu vad nimic romantic in exploatarea si mancatoria care e la Misa/curs. Daca ei defileaza cu minciuna, in ce baza sa imi dau eu acordul oentru faptele lor? Le sunt branduite deja si interpretate cat sa iasa banii la taraba.
  Chiar ea, Ambarusa, venise cu un film, “Samsara”, si ni-l pusese la curs. Da, l-am tradus, dar asta nu presupune ca eu sunt cumva obligata sau taken for granted ca voi fi continuu persoana careia ii convine sa fie folosita. Nu!
  Samsara spune clar sa faci fapte bune ca sa ajungi la eliberare. Daca ea a inteles sa se poarte despotic, ma scuzi, am fost si eu in comunism si stiu sa fac diferenta.
  – La urmatoarea incarnare, draga mea! Il iubesti mai mult pe guru decat simti pentru cei apropiati de varsta tie.

  Si cu asta termin si discutiile cu exmisa. Nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil daca vi se lasa oe mana. Sunteti cu nimic mai maturi decat misanii!

  De aceea tin partea lui MR. Este ca nu ganditi decat prin prisma dulapului si va ascundeti sub anonimat ca de acolo sa aruncati veninoase in care tot voi va faceti de ras.

  De ajuns cat ati vorbit!
  Pentru voi in mod special Dumnezeu nu exista.
  Dumnezeu este doar un bau-bau pentru ca sa fiti convinsi sa mai lasati din pretiozitatea pe care credeti ca o aveti chiar si cand sunteti lipsiti de judecata.
  Faceti draguta toate cate va trec prin cap, chiar dedati-va la toate rautatile! De ce sa va abtineti cand aveti viata si momentul?

  Acum cativa ani pe cand eram la , m-a sfatuit un vecin sa va ajut sa va corectati. N-am de ce s-o fac pentru ca simplu, nu mai am fidelitate fata de Romania. I-am fost datoare lui MR ca sa-i intorc serviciul. Atat ilustrilor necunoscuti eroi! Bivolaru se roaga pentru voi si voi nu va puteti opune.
  Orice scrieti si faceti, Bivolaru va iubeste.

 28. November 18, 2022

  Nu cred ca avea 56. Dar conteaza prea putin. Conteaza ca isi gasea calea prin care sa-i elimine pe cei indezirabili. Ei, nu o judec, cine nu face la fel? Intr-o scoala spirituala trebuie sa fii zbir, sa te stie toti ce forta esti, sa tremure si sa

  O aparitie infricosatoare dublata de individualism, ingerul lui Dumnezeu si geniu stabil o taia pe aratura ca pe scurtatura. Cand ne ducea la spirale la groapa de gunoi a Bucurestilor, ne spunea ca sunt incercari la care suntem supusi pentru ca pe calea spirituala apar obstacole inca de la inceput si ca noi trebuie sa nu cedam niciodata, sa fim eroi.
  Ce ne facea G.A. cand venea la curs era ca ne transforma direct. Lua taurul de coarne si dadea cu el de pamant – cu o meditatie traznet pe care nici Bivolaru insusi nu o tinea si ne revela sinele de la inceput de curs.
  Uite asa, cu multe contradictii intre personalitatile unora si altora am mers inainte. Doar eram anul in care Bivolaru a fugit. Cum sa credem noi povestile presei cand vrem sa fim spirituali?
  Nu mai e nimic de spus. Locul e gol, fiinta s-a dus, inima a incetat sa bata.

  Dar traumele au ramas sa se vindece cine cum poate. Dar n-a fost de ajuns. Dupa ce am iesit de la curs, ea a continuat sa fie “ominous” asupra celor plecati proclamand ca MISA e scoala lui Bivolaru si face ce vrea cu ea.
  Si iar ne tragea in puterea lui Bivolaru cu profetiile si amenintarile lui ca eram demonizati de la “acei viermi” pana la fatarnici si cum ii mai venea la gura sa ne faca.
  Frumusetea de el, dragalasenia de el “jucausa”, ce simtitor e cu prizonierii lui! Numai morti ies de la curs.

  Ii pun cruce aici. Sa incepem weekend-ul si fara norii disperarii planand deasupra!
  https://youtu.be/kjeDePKVWe4

 29. November 19, 2022

  Sustinea G.A. ca urina nu este un reziduu. Dar rinichii filtreaza sa scoata tot ce nu e necesar corpului. Daca tu iei si bagi indarat ceea ce tu ai considerat singur ca nu ti-este bun, cu ce este aceasta benefic?
  Primul lucru pe care il fac doctorii, la care n-a apelat, este sa se uite la functiile ficatului si rinichilor. Pe baza lor prescriu medicatia.
  Dar sa lasam bautul de urina cu mirosul suparator si sa ne uitam la pulberile sublinguale! Ce se intampla cu ele este ca ele fac intr-un mod neautorizat bypass la ficat, celalalt procesor de toxine.
  Alt furtisag, alta smecherie necontrolata! Din cavitatea orala remediile trebuie sa ajunga in stomac, apoi la ficat care sa le tempereze. Ei bine, stand sublingual ele se duc in sange direct si apoi imbacsesc corpul. Acest proces nu este aici controlat, nu este supravegheat. Iei pe orbeste plante si esti stapanit de entitatile din ele. Perceptiile apoi sunt diferite pentru 2 indivizi si te intrebi de ce.
  Ca doctor, G.A. este sub orice critica. Trebuia sa cunoasca, trebuia sa miste. N-a facut-o! A preferat sa puna anason stelat in salata si sa inchida ochii. Probabil ca aceasta este menirea vietii ei: sa fi inchis ochii la toate cate i s-au oferit si sa aleaga mutilarea spiritului.
  Prea rau ca nu s-a trezit nici la sfarsit!
  Din cauza conflictelor pe care le-am avut cu ea, prefer sa nu mai aud nimic de acest subiect. Ca fiinta, ea spune ca are cale neintrerupta. Ca instructor spune ca face karma yoga. Ca om a primit o mare minciuna de adevar.
  Om Mani Pedme Hung
  Nu e cazul sa revina doar pentru un test la care a iubit si a fost inselata doar pentru ca era mai mica de varsta si avea aspiratie.

  • November 19, 2022

   eu am făcut urinoterapie ani de zile și totul a fost ok. A făcut și taică-miu când era suspect de cancer de colon și se speriase, începuse și cu regim (renunțase la fumat și mânca vegetarian) și ce să vezi, după o lună când și-a tuns mustața și părul, a m descoperit că se înegrise părul alb care creștea de când începuse urinoterapia. Deci funcționează clar ca tratament de reântinerire, eu am văzut cu ochii mei, că eu îl tundeam

   • November 19, 2022

    De la medicatie ii iesea parul negru. Poti sa rupi limitarile ignorantei si sa mai intrebi si pe altii.
    Si altii iau medicatie si le iese parul negru.
    In timpul initierilor mele se auzeau si niste sunete care nu trebuiau sa fie acolo.
    Cat timp careva este in ingrijirea mea, nu va avea de baut urina pentru ca eu nu ma uit cu dispret la persoana asimiland-o unui sobolan in mintea mea.
    Standardele de igiena trebuie respectate pentru a evita contaminarea si cross contaminarea. Cum ar fi sa iti ofer sa lingi toaleta? Nu mi-ai da block imediat?
    Si apel urgent: inceteaza sa mai iei in deradere invataturile pe care le primesti dupa Bivolaru si sa le dai altora sa-si bata joc de ele! Exista protectori…

    • November 19, 2022

     Ar trebui să știi, dacă ai făcut vreodată amaroli, că în perioada cu urinoterapia nu se iau medicamente pentru că riști să le reintroduci în sistem prin urinoterapie. Deci nu, nu e de la medicamente pentru că nu lua nimic în acea perioadă.

     • November 19, 2022

      Rusine sa-mi fie!
      Cand esti bolnav, nu mai poti fi etalon de sanatate.
      Si urina este afectata si se vede la urinanaliza. Doua rele nu fac un bine.
      Daca ar fi asa cum spui tu, atunci si cand pui un ou la microunde ar trebui sa iasa pui ca doar bagi in el energie. Chiar daca tu vrei, timpul nu-l poti da indarat. Oul explodeaza.

      Mai si aud ca taica-tau a renuntat la tratament. Mai e ceva ce i-ai facut lui taica-tau? Spune acum decat mai tarziu! El ti-a dat materialul lui genetic, te-a lasat sa traiesti din compasiune pentru tine pe cand Bivolaru te-a muls de bani ca un playboy pueril. N-ai minte tu ca l-ai lasat sa-ti faca asta.
      Cand a fost Bivolaru instructor de Ayurveda sau doctor sau vrajitor cu ceaun macar?
      Cand ti-a cantat mii de sutre ca sa intelegi ca sub cerul liber cainii latra, caravana trece?
      Tu tot te duci la ei la curs sa-ti dea sa urasti masoneria, sa urasti democratia, si in general sa-ti dea ca cersesti. De ce cersesti la el si n-ai cersit la taica-tau?

      Am oftat de ce ai putut sa faci familiei tale.

     • November 20, 2022

      aceste cuvinte ne doare… la bască și în cot. De-aia n-a mai ploat în Sahara în ultima sută de ani, de oftatul tău. În rest, toate bune, să ai parte de un jet curat, de la mijloc

     • November 20, 2022

      https://youtube.com/shorts/UUHqH7_8YEU

      Life is so amazin’, isn’t it?

   • January 25, 2023

    După părerea mea, toate tratamentele naturiste sunt doar o versiune îmbunătățită a medicinei alopate. Niște medicamente naturale, mai bune dar care exact la fel, tratează efectele și nu cauzele. Bitter suedez, hrean, usturoi, propolis, urină, aloe vera, ayurveda și toate cele sunt doar niște tratamente la nivel de efect care pot doar să reducă viteza de propagare a bolilor. La nivel de corp fizic, adevărata vindecare se realizează doar atunci când se elimină cauza bolii: alimentele gătite.
    Sigur că unele medicamente pot avea efecte foarte puternice la început, dar aceste efecte își pierd efectul în timp. Este extraordinar faptul că părul s-a înegrit la loc dar e greu de crezut că efectul acesta va dura pe termen lung. Regimul vegetarian poate fi mai bun uneori dar alteori poate fi mai rău decât cel “normal” pentru că amidonul gătit este chiar mai periculos decât carnea – celulele canceroase se hrănesc exclusiv cu glucoză, adică ce rezultă din amidonul gătit, după digestie.
    Gregorian Bivolaru este un împătimit al băutului de urină (beutura, bat-o vina) și tot a îmbătrânit prematur, deci efectele se pierd în timp. Dacă la început organismul absoarbe și folosește foarte bine medicamentul, în timp această capacitate se deteriorează și organismul devine incapabil de a folosi aportul de substanțe adus de medicamente – farmaceutice sau naturiste.
    Majoritatea oamenilor au dificultăți mari în a ține o dietă crudivoră și de fapt nici nu vor să țină o asemenea dietă. Tatăl meu a murit de cancer la plămâni și a refuzat dieta crudivoră pentru că pentru mulți plăcerea este chiar mai importantă decât viața și chiar și decât posibilitatea de a muri fără chinuri groaznice. De aceea aproape toată lumea se face că plouă și evită subiectul alimentației crudivore. De aceea se discută atât de mult despre medicină naturistă și tot felul de tehnici de purificare care mai de care mai șmechere / moderne / tehnologizate / futuriste / inovatoare / geniale, ca să ascundem gunoiul sub preș.

 30. November 19, 2022

  Probabil și in cazul ei, ca și in cazul Dianei, viața i-a fost scurtata și de ideologia bivolariana, nu numai de cancer. Când in centrul vieții tale este o ideologie bazată pe un cult al personalității, ai mult , mult mai putin liber arbitru…. și nu trebuie sa ne mire faptul ca misenii dau vina pe karma lor și niciodată pe ideologia sau persoana in jurul căruia s-au desfasurat toate aceste vieți încheiate prea devreme. Doamne ajuta-i!

 31. November 19, 2022

  Ceea ce Laura nu realizeaza este ca s-a creat un precedent. Usa s-a deschis si se vede inauntru cui sunt afectate interesele. Tot din frica de a descoperi adevarul tine si aceasta. Bivolaru se foloseste de oameni. Laura isi inagineaza ca spirale si vacante sunt imaginate pentru ea sa straluceasca.

  Laura, draga mea, linistete-te! Acum cand ma adresez tie, nu suntem decat noi doua care tragem in jug pentru altii, ei doar stau si primesc – mai mult nu exista decat ceea ce este acum cand conectez cu tine. Focus! Prin ceea ce ai trecut tu am trecut si eu si stii aceasta din cabinetul Violetei careia ii pasa prea putin cine vine cat timp il minciuneste un pic.
  Bivolaru nu te iubeste. N-a impartit o zi de ky cu tine. Doar profita de pe urma ta. Ai fost in moment nepotrivit cu multimea nepotrivita. Nu statul castiga de pe urma ta, tu deja apartii statului care iti ofera protectiile sale ca cetatenie si alte drepturi dar profita si Bivolaru care te tine in lanturile lui, in regulile impuse de el.
  Daca tie iti place sa te pierzi in multime, sa te abandonezi, eventual sa fii putin masochista, eu nu pot face nimic sa te ajut. Doar iti indic drumul.
  Iesi de la ei ca n-ai sa ajungi niciodata implinita! Vei fi mereu escrocata pana ti se duce si frumusetea.
  Am vrut sa afli de la mine dragalasa. Daca aflai de la altii nu stiu daca ti-ar fi si oferit sustinere macar a ceea ce spun ei.
  Ceea ce am avut de spus a fost pasul meu catre tine.

  De aici inainte , X , curge viitorul.

  De tine depinde ce faci de el. Ai lectia Gabrielei, binecuvantata pana in ultima clipa, sau ai libertatea de a muri sub cerul liber si cugetul tau sa mearga unde doreste.

  Moartea nu este o trecere frumoasa, nu tu esti in masura sa dai lectii. Bivolaru nu este din linie intiatica adevarata ca sa simti binecuvantarea liniei asupra ta. Bivolaru este un tigan ambulant care profita de pe urma a ceea ce scrie unul sau altul.
  Nu te revolta putin lacomia aceasta ca fura de pe la toti si nimic nu se lipeste de el, nici macar bunul simt de a admite celui decedat ca a parasit lumea?

  Texte avem multi, tantre adica. Dar cand vine vorba de autenticitate ce te faci? Cum te explici celor carora te adresezi in vorbe mari? Cu citate din carti???
  Trezeste-te! Strainii nu sunt prosti!
  Iar tibetanii isi pot oricand recunoaste desenele cu elemente ale culturii lor furate. Tie ti-ar place daca ai fi in locul lor sa te vezi deposedat si de tara ta si de cei dragi, si de cultura si obiceiuri, jefuit cum face Bivolaru, sefii misa si chinezii? Ti-ar place sa-ti vezi ce e al tau ca se bat lupii pe el sfasiindu-se intre ei? Ti-ar place?
  Tot ce sustii tu cu iubirea nu mai tine de nimic cand lupii te inconjoara.
  Karma e karma. Adu-ti aminte cand vezi desene Tibetane de ceea ce ti-am spus! Adu-ti aminte de judecata pe care le-ai dat-o ca le-ai luat ce era in cultura lor si le-ai lasat moartea in schimb!

  Eu nu uit, altii si ei isi pun problema a ceea ce este corect. Aici tu esti lenesa si umbli cu furtul si autoamagirea. Desi stii, nu faci nimic sa te corectezi. Persisti in greseala si dupa obiceiul Misa iesi dezbracata sa te certi.
  Faci cum crezi. Eu ma retrag. Lupii fie cu tine daca nu intelegi! Sexul nu este umanitate.

 32. November 20, 2022

  De la Damar Tantra am ajuns la aceste date pe net:
  https://allthatsinteresting.com/gypsies-history
  Despre tigani:
  „Rareori sau vreodată rămân într-un loc mai mult de treizeci de zile; dar totdeauna, ca și cum ar fi purtat cu ei blestemul lui Dumnezeu, după cea de-a treizecea zi, merg ca vagabonzii și fugari dintr-o localitate în alta, în felul arabilor, cu corturi mici, alungite, negre, joase și aleargă din cavernă în cavernă. , pentru că locul în care se stabilesc devine în acel spațiu de timp atât de plin de paraziți și murdărie, încât nu mai este locuibil.”

  https://timesofindia.indiatimes.com/Where-do-gypsies-come-from/articleshow/18791132.cms
  Știați că țiganii din întreaga lume sunt originari din India și o venerau pe Kali?
  Mulți dintre țiganii moderni pot fi urmăriți până la tribul nomad numit romi. În Europa, ei erau denumiți închinători la zeițe. Această zeiță nu era alta decât Kali. Mai târziu au fost denumiți țigani, deoarece credeau că au venit din Egipt înainte de a se răspândi în țările europene.
  Tribul de romi susține, de asemenea, că strămoșii lor erau o clasă străveche de războinici în Punjab. Se spune că această afirmație indică Mohenjo Daro, unul dintre cele mai vechi orașe din civilizația Văii Indusului din zona Sindh.
  Din moment ce au călătorit peste continente, tribul a fost privit cu intrigi și suspiciuni. Și le-au fost atribuite multe mituri, superstiții și contribuții. În timp ce suspiciunile au dus la persecuții pe scară largă, lumea recunoaște și contribuția lor uimitoare, în special la muzică și dans. De la chitară la viori în locuri precum Ungaria, se spune că dansurile flamenco din Spania și dansurile orientale din Egipt provin din ele.
  Ei au inspirat lucrările diverșilor poeți, compozitori și dramaturgi. Cel mai remarcabil, Shakespeare, a cărui Cleopatra și doamna întunecată din sonetele sale se spune că sunt modelate după țigani. Ei au fost adesea înfățișați ca fiind înflăcărați, intensi și infideli.
  Se spune că cea mai mare contribuție a țiganului este în ocultism. Ghicitori, carti de tarot, șamanism, vrăji, talismane sunt atribuite țiganilor. A dat naștere unui mit numit blestemul țiganilor. Se spune că blestemul țiganilor este răuvoitor și înfricoșător. Adesea spune ceva de genul: „Fie ca tu să rătăciți pentru totdeauna pe fața pământului, să nu dormi niciodată de două ori în același pat, să nu bei niciodată apă de două ori din aceeași fântână și să nu treci niciodată același râu de două ori într-un an.”
  Se spune că singura modalitate de a o contracara este construirea unui zid de protecție, întinzându-se într-o cadă de apă cu sare în ea, până când cele patru lumânări din jurul căzii se ard. În timp ce alții cred că o poză cu Sf. Mihail este tot ce este nevoie pentru a ține la distanță blestemul țiganilor.

  Educatia este singura arma. Nu te eliberezi fiind ignorant si ratacitor din existenta in existenta. Daca traiesti ca animalul, esti animal prin obiceiuri, atunci mergi la alta incarnare! Exista degenerare si exista regresie si lumi atat de infernale incat te vei simti ca acasa. Ca frumos a inflorit nebunia in capul Laurei! “Nu exista moarte”. Intr-adevar, nu ai scapare de la ceea ce ti-a crescut in cap.
  Nu tu anunt al decesului, plus negarea mortii.
  Poate se sesizeaza politia si sanepidul si vin sa curete locul.

 33. November 21, 2022

  Poate totusi renuntati la Damar Tantra, la obiceiuri necurate. Singuri va degradati, singuri alegeti sa va duceti in degenerare si sa intrati intr-o nebuloasa care numai spirituala nu este. Sunteti atrasi intr-o lupta impotriva crestinismului in care se ia in considerare faptul ca ar putea fi invocata relatia copil-parinte si de aceea se invita la necuratii ca acestea avand loc sa poata ulterior specimenul sa-si renege parintii. Are loc o rapire a cursantului cu scopul decaderii de la iubirea filiala si uitarea respectului datorat parintilor, buna intelegere cu acestia si cu semenii.
  Este o trimitere in animalic impodobita pompos cu “urina are hormoni in ea si se iroseste bunatate de hormoni”. Aceasta tantra este vrajmasa. Aceasta tantra cultiva obsesia sexuala si restul deviatiilor de la relatii familiale normale.

  Faceti-va voua promisiunea cu voi insiva sa nu va abandonati parintii si celelalte rude care si cand au nevoie de voi fiind parte din familia lor! Fiti prezenti pentru ei cand conteaza! Chiar si daca ar fi sa renuntati la curs cum a facut G.A,
  https://youtu.be/ZG3r8IbTsfg

  Noapte buna!

 34. November 21, 2022

  Grigore trebuie sa te informezi mai bine …Edwinus nu este mort …verificați sursele și bârfele înainte de a posta

  • December 13, 2022

   Edwinus a murit astăzi..
   Dumnezeu să il conducă spre lumină.
   E

 35. November 23, 2022

  Neele, ai folosit acest articol pentru a-ti etala aici haosul din minte.

  “Nu statul castiga de pe urma ta, tu deja apartii statului care iti ofera protectiile sale ca cetatenie si alte drepturi”

  Drepturi? Protecții? Aparții statului?
  Te referi la dreptul de a fi sclav. Te referi la dreptul de a plăti taxe …
  Te referi la protecția împotriva liberului arbitru.
  Aparții statului doar dacă îți dai consimțământul.

  Gabriela a fost asasinată cu tehnologii din familia 5G. Toți cei care nu au fost atacați prin aceste tehnologii mârșave aparțin unei categorii speciale – categoria sufletelor care au acceptat să fie parazitați, și prin urmare sunt lăsați în pace… deocamdată.

  Gabriela, ești o lumină vie în inima tuturor care au fost atinși de grația ta. Îți mulțumesc pentru tot! Fii binecuvântată în eternitate!

  • November 24, 2022

   Fii apatrida daca asa iti place!
   “Te referi la dreptul de a fi sclav. Te referi la dreptul de a plăti taxe …
   Te referi la protecția împotriva liberului arbitru.
   Aparții statului doar dacă îți dai consimțământul.”
   Apartii statului de cand te nasti. Primesti certificat de nastere. Ai dreptul sa fii pe teritoriul statului, ai dreptul sa traiesti crescut de ai tai de care nu-ti aduci aminte dar juri cu mana pe Biblie in fata tiganului care nu crede in Dumnezeu.
   Mai taceti cu impotrivirile voastre! Romania este aparata, voi urlati ca diavolii in pustie ca va persecuta. Daca va e asa mare durerea, de ce nu va incolonati sa va plecati apatrizi dupa Bivolaru? Doar scoateti pe gura suvoi de cuvinte ce va sunt programate sa le sustineti picatura cu picatura.
   Aici nu e CEDO s-o puneti pe Laura sa se vaite. Aici deja stim ce poate Laura.

   “Gabriela a fost asasinată cu tehnologii din familia 5G”
   Ntz, ntz, ntz! Am zis ca veti face implozie si inca nu ma credeti.

   “Toți cei care nu au fost atacați prin aceste tehnologii mârșave”
   Unde e cadavrul cu marsavia in el? Scrii probabil de pe un iphone? De ce esti asa ipocrita?
   Si apoi cine te-a invatat sa vorbesti asa urat, ha?
   Mars la ma-ta sa te dezbare de astfel de vocabular de asasin! Arati ca mananci jar si degeaba mananci dupa exemplul Gabrielei. Scoala cade. Sunteti in cadere libera. Totu-i bine pentru ca si Dumnezeu e bun.

   “Gabriela, ești o lumină …”
   Ar fi trait daca n-ar fi fost mintita si manipulata. DABDA – Kübler-Ross

 36. November 25, 2022

  Prezentare Steaua Divina:
  “la inițiativa unui grup de oameni entuziaști care s-au pregătit în diferite domenii (medicină, biologie, psihologie, farmacie etc.), dar care aveau o aspirație comună: să ofere încrederea, cunoștințele și produsele.”
  Intitativa unui grup care cred ca au increderea. Increderea in ce? In simptomaticul Sine care a crapat?
  – Sa-i fie tarana usoara!

  “O echipă de specialiști pasionați și creativi, devotați terapiilor alternative, care sunt înzestrați cu experiență și competență complexe.”
  S-au scremut sa adune experienta si competenta laolalta si de aceea au iesit fracturate. Au mintea fracturata.

  “Un grup de medici și farmaciști entuziaști au pus bazele în urmă cu mai bine de un deceniu. Iar timpul a dovedit că nu suntem o simplă afacere, ci susținem o viziune și un mod de viață binefăcător. Suntem cu toții despre reinventarea sănătoasă a relației dintre omul modern și natură. Astfel, Steaua Divină și-a câștigat un loc drag în inimile celor care sunt conștienți că natura știe cel mai bine totul despre sănătate.”
  O gramada de minciuni si de infatuari! Nici nu au farmacisti, inca si la plural. Nu au ce explica altora ca statul, ca viata lor, ca victime, ca masoneria, ca liber arbitru. Astia nu cunosc smerenia, nu cunosc cumpatarea, se cred stapanii universului.
  Ce au facut ei pentru altii a fost sa le ia banii cu aceasta gramada convolutata de minciuni.
  Bucuresti e in Ilfov la ei.

  “Neele, ai folosit acest articol pentru a-ti etala aici haosul din minte.”
  Inca ma deranjeaza lipsa ei de sinceritate, prefacatoria, meschinaria pe care o duce in suflet aceasta … purtatoare de cuvant ca trebuia prins exact contextul adresarii lor ca sunt un grup care vehiculeaza idei, nu e ea singura.

  Sa mai citeasca o data titlul: A murit Gabriela Ambarus, presedinta MISA.

  S-a purtat ca dl. Goe cu palaria si mamitica: si-a pierdut palaria si a zburat mamitica.
  E Vinerea Neagra si demonii cei mai demoni urla in vant, chicotesc precum vrajitoarele. 🧙‍♀️🧙‍♀️🧙‍♀️

  Neamul romanesc are nevoie de crestinism si de cuvantul lui Dumnezeu, nu de babe ghicitoare, infractori inraiti, lepadatori de credinta si de neam, curvasarie in spatele pacientului.

  Ce orgii se trageau in camerele de consultatie… aveau pat de consultatii…
  Asa-i ca nu v-ati gandit la ce m-am gandit eu? Numai eu pot pentru ca am mintea haotica, altii n-o au. 🤣

 37. November 25, 2022

  O harpie venita din iad, o trimisa de-a lui Bivolaru, nu avea liniste pana nu zgandarea sa oboseasca pe altii in vietile lor pe drumul lor deja. Aici nu e vorba numai de karma mea ca imi strica sarbatoarea, aici e vorba de mult mai mult, de inabusirea oricarei libertati de exprimare, de gandire si a oricarui adevar marturisit pana si preotilor.
  Merita sa-i sparg fata pentru insultele la adresa invataturilor altora. Ea, petarda fara directie, tine sa iasa in evidenta ca dintr-o lovitura aresteaza tot si da solutii, face pe “salvatoarea cu sustinere”..
  S-a activat brusc cand n-o baga nimeni in seama. Putea sa ramana in orgia ei, in camera insulata sa nu razbata nimic afara.
  Apartine lui Bivolaru si nu mie.

 38. November 29, 2022

  Toata lumea a spus ce a avut de spus.
  Dezvaluiri.ro nu au ajutat cu nimic. Ei sunt dogmatici precum PS Teodosie. Au scris la rupere ca Gabriela isi bea urina. Se intelege atunci total gresit. Au scris ca i-a pus pe cursanti sa declare pe o hartie chestii despre orgii. Sunt exagerari. Eu nu-mi aduc aminte ca ea umbla cu hartii dupa ea, ca se ducea sa culeaga cu subsemnatul. Prosteli!
  Ceea ce ea era, nu a fost si sora ei sau poate este dar intr-o masura mai mica: enabler.
  Ea prin pregatirea ei a ajuns sa-si dea girul elucubratiilor lui guru. Ea, mai mica de varsta, nu putea decat sa se subordoneze acestuia ca in final cand acesta a fugit sa preia din atributiile lui.
  Ea n-a infiintat niciodata miscarea, el a facut-o. Ea n-a dat niciodata motive de suspiciune la Federatia Internationala de Yoga, el a dat.
  Cand am avut acel incident cu Swami acela, swami acela din Rishikesh era violent. El voia ca toti romanii sa fie idioti, pentruc a banui ca ungur sau scorpiom si de aceea a avut acea reactie de m-am speriat ca ce ii veni unuia in cap sa ma omoare fara motiv?
  Am fost de fata cand ea a ecis in lipsa lui Bivolaru ca ne retragem si gata cu Congresul! Acest Congres a fost dupa fuga lui Bivolaru.
  De aici fiecare a luat drumul sau in organizatie. Ea ca doctor preda si facea cam ce voia. Erau destule guri rele care comentau si fara sa fie intrebate despre iubitii/iubitul ei.
  Mihaela o inlocuia cateodata la sala. Cand a ajuns presedinta care n-a fost un dar pe ea, ci a fost necesar ca o persoana sa reprezinte cursul. Bivolaru n-ar fi lasat-o in veci daca n-ar fi fugit. Tot tam-tamul cu yoga si Securitatea este putin tras de par si de ea in declaratii. Adica securistul respectiv se poarta frumos cu ele ca sunt tinere dar de fapt se vehicula ca ar fi batut-o pana a s-a scapat pe ea.
  Din cum s-a prezentat la sala, ea era sub influenta lui. Eu n-am fost niciodata sub influenta lui pentru ca la mine a fost diferit putin viata, Eu a trebuit sa ma bat pentru mine si familia mea. Eu fusesem pusa pe pauza si asa m-am nimerit indarat in tara. Deci n-avea cum unul care se prezenta cum se prezenta sa ma faca docila. 🤣 Nu avea deloc argumente de ce stateau 2 cu moace de nebuni de paza cand vorbea de Dumnezeu. E incongruenta totala. N-am venit sa daram Romania, dar nici nu ma laud de mine ca as fi oaia cea mai cuminte. Asadar 2 culturi se ciocnira fara ca noi sa ne ciocnim intre noi.
  In timp ce unchiu-meu chiar dadea foc portretului lui Ceausescu, asta, Bivolaru doar se trata de raspandire de pornografie prin spitalele statului. Diferenta nu e asa de mare: tot love-hate este si intr-o parte si-ntr-alta. Trebuia ca Bivolaru sa ia nota de ce poama sunt. N-a facut-o, too bad! Nu e singurul who hates my guts.
  1. Fie Bivolaru nu vrea ca decesul ei sa ajunga la urechile Federatiei Internationale de Yoga ca ii strica si mai tare imaginea. Deci e un fricos pentru ca acel swami era cam cuckoo in cap sa nu pastreze ahimsa si sa vrea sa faca pe grozavul in fata publicului roman.
  2. Fie intr-adevar i-a ars prin bani cu tratamentele desi nu prea cred ca el spune de plante, de post, de toate prostiile si nu ar fi lasat-o niciodata sa mearga la chimo, la radiatie, la operatie. Chiar ei spun ca nu scot cancerul. Deci ei sunt proponentii acestei idei de a tine cancerul in persoana pana moare. Ca daca ii scoate parti din asa, nu mai este femeie. Da, vrei sa traiesti, atunci scoti si asta si asta si asta care altfel sunt raspanditoare de boala mai departe.
  Asta este prostia la tigan: ca el stia de cancere de demult si le prezenta voalat ca nu se scot asta si asta si asta. Asta nu e problema cea mare. E ca ramane in viata daca le scoate. Asta e marea cretineala pe care Bivolaru a impins-o un capul acestor doctorite si a tuturor din scoala. Ca sa mori femeie cu cancerul in tine ca daca scoti cancerul nu mai esti femeie. Atata respect are el fata de persoane care sunt bolnave. O compasiune mizerabila dublata de ura si ignoranta.
  De aceea a murit Gabriela Ambarus: de ura lui Bivolaru, ignoranta din capul lui, incapatanarea feroce ca toata stiinta e nimic in fata a ceea ce a citit el din carti pe care le copiaza capsoman la nesfarsit.
  Secta face implozie acum. Decesul ei este doar un simptom de declin.

 39. November 29, 2022

  Dupa ce ca isi omoara si intoxica cursantii, maica mucenica Gregorian, nu lasa sa fie inmormantata crestineste discipolii. Ii tine pentru el sa aiba doar pentru el faptele sale asupra mintii si a corpurilor lor.
  Toata sexta sare sa ia apararea unui uter cuprins de lovituri de nestapaniti. Inca mai joaca fotbal unii cu el. Iar maica bivolara ii incurajeaza: phowa cu a intaia, a doua… Cand vor da drumul moartei? Cand ii vor da drumul sa i se faca slujba crestineste? Prin ei s-a dovedit ca nu curge nici-o gratie. Tot la biserica se duc sa fure si botezurile initiatice. Nu este acesta semn de lucru neortodox, de mantuiala si recunoastere a propriei ineptitudini???
  Politia Romana, faceti constatarile cum trebuie! Mandat de arestare pe numele detractorului! Sa mai vina la Romania ca ii place!

 40. November 29, 2022

  Gabriela Ambărus, Președinta MISA, un Inger de Lumină care și-a deschis aripile și a plecat în zbor acasă, în tărâmurile paradisiace ale lui Dumnezeu! – Media Stiri
  https://mediastiri.ro/gabriela-ambarus-presedinta-misa-un-inger-de-lumina-care-si-a-deschis-aripile-si-a-plecat-in-zbor-acasa-in-taramurile-paradisiace-ale-lui-dumnezeu/

 41. November 30, 2022

  https://www.facebook.com/grieg.bivolaru.aurolsson.9
  Te uiti la femur si nu stii ce vezi. Sunt apofizele laterala si mediala.
  Sa nu dai niciodata la medicina! Voi, barbatii, nu stiti sa aveti grija de un copil, daramite de-un pacient.
  Parca aveti fidea in voi – Ramen noodles – pica pe jos totul.
  Plus ca te vaiti …vai dar cat te mai vaiti …
  Stau si ma uit si ma intreb: Mai ai? Mi s-au impaienjenit ochii cate prostii iti coace mintea.
  Din punctul tau de vedere nu exista bts-uri. Cum atunci a murit femeia aceasta daca toate mancarimile sunt tratabile cu plante si remedii ayurveda?
  Mai exista si alte puncte de vedere decat o baba de la tara ca tine:
  https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/cervical-cancer/symptoms-causes/syc-20352501

  Sa ma pupi undeva! Nu citesc nici-o carte de-a ta! Nu sunt Smarandita proasta sa ma las prinsa de-un ceaslov de 2 lei. “Titeste”-ti-le tie sa fii doar tu destept! Eu n-am nevoie. Eu sunt desteapta de la Sine. 😛
  Io stiu Tantra ca ma invata la MISA. Hahaha, ce glume cu maestrul pe seama lui!
  Si romanii stiu. La 18 ani iti dau majoratul. Deci ai luat plasa. Adica te invarti in jurul cozii fara de covrigi. Trebuie sa stai la coada cu covrigi, daca vrei.

 42. November 30, 2022

  Poti sa publici, poti sa nu publici, deja nu mai are importanta ce eforturi faci sa stavilesti pe altii.
  S-a terminat cu relatiile cu Romania, cu fostii aparatori ai lui Bivolaru, cu Intense Light care sta ca viermele ghemuit asteptand sa dea in cap oricui vrea sa avanseze in vreo directie, cu toata garda voastra, eu cu aspiratiile mele si cu Garchen mergem inainte.

  I don’t care ca ti-am ranit sentimentele fata de Bivolaru, MR, pricepi?
  Cum tie nu-ti pasa ca am fost atacata pe site-ul tau cu veninuri araselice. asa nu-mi pasa mie cat de mult ai crezut in gurul tau. Pastreaza-ti dusmanii! Nu mi-i da mie!
  Daca eu te-am aparat in fata lui Bivolaru si tu nu admiti aceasta, inseamna ca pentru mine am facut-o. Si sunt foarte multumita de chestia asta. La revedere!

 43. November 30, 2022

  Neele tu esti schizofrenica si nu ti-ai mai luat cam de multisor pastilele. Ia-le, fata, ai mare nevoie de ele.
  P.S. Draga Mihai, inteleg ca sustii libertatea de exprimare dar unele persoane, gen Neele, nu au coerenta si nici abilitati de comunicare. Iti polueaza inutil blogul.

  • November 30, 2022

   Nu mă deranjează postările lui Neele. Dincolo de polologhia pe care o scrie, este un om bun acolo. Probabil mai bun decât mine

  • December 1, 2022

   Nu ma deranja ca ma duc sa meditez! In timp ce tu te hlizesti pe FB, unii chiar iau in serios pe Dogen. Eu de exemplu! Ce le-a mai ramas sa faca atunci cand te vad pe tine ce spectacol pui in scena?
   Am si eu linistea mea si problemele personale de decantat. Tu cu toata exmisa, cu toata barfa pe care ati lansat-o nu doar despre mine, cu toate cuvintele murdare pe care nici in secta n-am ajuns sa le aud, ce crezi ca meriti? N-ati reusit sa miscati un comunist precum Catrina sa va bage in seama. Nu v-ati pus problema cum a ajuns acolo, n-ati reusit nimic. De-aia veniti la MR si la mine. Vreti un pic de fibra si de adevar. Se cheama love bombing ce faci tu. Nu e ceva nou! Te lingusesti singur pana castigi ca iti vedem doar spatele cand va carati.

   @ Rapcica, calul asta cu urechi lungi uita ca de la Garchen a invatat sa tina in mana o roata de rugaciune. Tu te rogi pentru el si el vine sa-ti toarne jeguri in cap. Asa zici tu ca e avantajos? Sa stam si sa suportam mojiciile lui? As putea sa-i fac o cafea daca tot s-a invitat singur la discutie.

   Stallion: O vrei neagra? Cu zahar brun sau iti sta in gat ca e colorat?

   Dragalasul de tine, imi pare rau, sefa e pe fir si ma trimite la lucru. Iti faci singur cafeaua. Ai pastile, band-aid, tot ce-ti trebuie in sertarul de legume in frigider. Vezi, nu face mizerie prin casa! Lasi curat ca la Airbnb cand pleci.

  • December 1, 2022

   Voi in comunism nu stiti sa purtati o discutie. Si tu ca si altii va limitati la a zbiera etichete pentru simplul motiv ca nu v-ati confruntat cu adevarul in voi insiva.
   Vezi “Triunghiul tristetii”! Este in film retorica lui Dimitri, shit exporter care evoca foarte bine discutiile despre comunism vs. capitalism de prin anii “90 cand voi va ioghizati. Guru de kko sta pe bara cu toata pleiada prostilor pentru ca el a fost de fapt expulzat din tara. Voi de fel fiind cursanti, nu v-a animat cu pasiune sa vorbiti despre ce inseamna comunismul vs. capitalism pentru ca e f. simplu: voi nu ati simtit si nu simtiti ce inseamna diferenta. Sa pretinzi ca democratia din SUA este neo-marxism arata cat de inapoiata va este mintea. A avea drepturi si a oferi si altuia este generozitate si crestinism. Dar voi in caposenia voastra refuzati sa intelegeti ca fara munca nu exista valoare. A spus-o Marx dar de inteles n-ati reusit niciodata sa intelegeti. De aici rezulta ca voi sunteti neo-marxistii.
   Voi ati vrea sa ma vedeti prin Casino ca mi se intepenesc oasele in Las Vegas. Degeaba! Nu sunt atat de dusa. Calm si linistit imi creez puntile mele de comunicare cu cei care simt eu ca ar putea intelege. Cum pe voi va anima ca ati fost la MISA, pe mine ma anima ca am avut de luptat pentru azilul meu politic. Nu aveti cum voi sau gurul sa-mi explicati nimic. Chiar nimic! Eu daca vreau, ard orice pod de comunicare cu voi. Nu am nevoie sa fiu inteleasa de voi, nu am nevoie sa fiu inteleasa de pizdaci sustinatori de-ai gurului prin oras. Fiecare are istoria sa chiar si hartiile si dosarele sale si crede-ma ca nu-ti datorez nici un scuipat, stalionule. Chiar nu-ti datorez.
   Nici CPR nu trebuie sa-ti fac pentru ca ghinion: nu mai am certificarea reinnoita.

 44. December 1, 2022

  Va mai aduceti si pisica aia jughinita, Roxana Chiricahuaca despre care credeti ca e de temelie in credinta si directia romaneasca. Chiar daca ar consimte sa tolereze credinta si obiceiurile voastre ca sa nu se spurce pe ele, tot nu are decat tepi si regrete. Nu are nici-o poveste de spus. E goala si ii trebuie sa-si acopere goliciunea cu ceva. O face citind carti sa para ca e intelectuala. E trist sa vad cata depravare curge prin tara. Ambarus a scapat de iadul de aici. Voi inca suferiti.
  Ati pierdut un doctor care putea fi, un doctor care v-ar fi putut vindeca parinti, copii, rude. N-a ales aceasta directie ci sa se piarda si iroseasca pe iluziile altuia.
  Condoleante! Voi ati pierdut mai mult ca mine.

 45. December 1, 2022

  Bivolaru stie de existenta celui cu portretul ars. Stie pentru ca am lucrat la ”Tincturi” si i-am spus acestuia ce fac mai exact si cum din furtunul respectiv cu un mic robinet in capat, se pierde la divizarea /impartirea tincturii in sticlute. E vorba de coordonarea ochi-mana. I-a sugerat sa NU PIARDA folosind tavite pe care sa colecteze materialul. Gurul a simtit ironia si de-aia e mereu ca e karma yoga ca el face yoghini din cursanti si alte povesti scuza de-ale lui. A dat comunistul peste capitalist si si-a luat-o dar n-a zis nimic. Acum pricep si eu. 😅

 46. December 1, 2022

  Dar asta-i de mult de cand incerca unchi-meu sa lege vorba cu Romania, de prin 2005-2006. La gramada de asanisti adunati la sex salbatic la yoga, cum sa simta nesimtitul ca vorbeste cu un asistent universitar care mai umil ca el ii da un sfat de crestere a productivitatii daca e sa vorbim in termeni comunisti. Bivolaru nu are niciodata sa-si faca autocritica cum vroia fostul communist sa se intample. Nu vroia pentru ca Bivolaru nu munceste. Ca el avem multi indieni de India, toti din vorbe mari te fac, toti au doctorate dar cand il iei la verificat, n-ai ce alege de el. Trebuie sa fi lucrat la Human Resources sa-ti dai seama cand iti vin mii de aplicatii care mai de care mai mincinoase pe o pozitie de conducere.
  Este ca in final munca e importanta nu diplomele cu care stai acasa si te mandresti. Degeaba ai diplome si te crezi profesor daca vine unul ca Garchen care a dat cu tarnacopul pe santier si doar exista si multi isi gasesc refugiul si alinarea cu el.
  Cam asta e de spus. Munca creaza valoare. Nu e rusinos ca lucrezi, e rusinos sa nu ai o meserie bratara de aur.
  Have a good day, calule!

 47. December 2, 2022

  E Arcul vostru de Triumf. Faceti ce vreti cu el. Nu ma intrebati pe mine ca nu sunt in masura sa raspund!
  Azi am spalat doua prosoape pana la rani la mana pentru ca a trebuit.
  Fiecare face ce crede si stie ca trebuie. Eu n-as baga mana in foc pentru nimeni sa promovez minciuna in val cu altii ca asa si pe dincolo cat timp n-am fost de fata. Spune in Carte sa nu minti. Daca eu mint chiar si nestiind, tot minciuna este.
  Gata, nu mai avem ce vorbi! Avem sentimente diferite si pareri foarte diferite.

 48. December 3, 2022

  Ma uit la expresia cu “trupul ei firav” si ma gandesc ce l-a determinat pe seful MISA, Catrina, sa se exprime astfel. De unde astfel de vorbire? Sa fi auzit la crestini daca a fost pe la securitate sa ciripeasca? Aceasta constatare a sa auto-evidenta, de o simplicitate uluitoare, sunt foarte sigura si convinsa ca nu la shivaism se studiaza. Totul este in Romania acoperit de ego, de ignoranta, de intuneric. Cum sa fie? Sa indraznim?
  Daca dai ghearele lui de shivaic la o parte, descoperi ceea ce a invatat de la altii si a inregistrat si la care a aderat fara sa se gandeasca a doua oara pentru ca este atat de natural, ca respiratia.
  Daca tot am dat la o parte valul diferentelor, de ce sa nu ne punem intrebarile care deranjeaza? Suntem constitutia hormonala care ne dicteaza corpul? Cum ramane cu vietile anterioare? Cum se integreaza una cu alta?
  De ce sa decidem totul pentru altii din vorbe care amagesc mentalul cum o face Bivolaru cand fiecare are ocazia sa se auto-determine?
  Cand mintea este atat de complexa, inundata de hormoni, e nevoie de a sapa mai departe pentru a capata cunoastere. Nu de la Bivolaru vine cunoasterea. Cand izvorul e otravit cu stari de manie ca ale sale, cand izvorul e dominat de dorinte carnale si materiale, aceia nu mai este cunoastere, ci complacere.
  Lipseste disciplina, lipseste comportarea buna. – Kenchen Konchog Gyaltshen R.
  Nu ai nici remediul. Suferi atunci. Te ascunzi in pesteri si te crezi Milarepa. Zici ca esti perfect si ca nu trebuie sa faci nimic doar pentru ca esti perfect. – KKGR.
  Cui lipseste atunci deschiderea?
  Si apoi cine sa te recunoasca de Mantuitor daca n-ai mantuit pe nimeni?
  Karma lucreaza fie ca vrei, fie ca nu vrei. Milarepa nu a avut nici cultul lui, nici melodii de dansat, nici multe… KKGR , zorzoane.
  Copyright pe vremea lui Milarepa – 🤣🤣🤣 Ma face sa rad cata frica are de a fi la randul lui furat.
  Eu nu declar aici inutilitatea sectei, ci intreb sincer: De ce nu inchidem capitolul Bivolaru?
  Acum la varsta lui s-a inchis printr-o vagauna de unde nu mai iese sa muste pe nimeni. Este doar vina celor care se duc peste el ca le raspunde sau nu la provocari.
  Alegerea atunci este a fiecaruia.
  Fie se scufunda din fidelitate cu Titanicul alegand sa-si iroseasca viata si aspiratiile alaturi de un morocanos care nu mai are ce extrage oricate distilate ar suge, fie lasa toate atasamentele si legaturile in spate si cauta mai departe.
  “De ce nu dau roade mantrele?” KKGR Si meditatiile pentru diversi politicieni? Aceasta el trebuie sa se intrebe.
  Gregorian avea in nume sa fie protector, nu profesor. De aceea e ifos de-al lui ca nu ii ies conferintele. Oricat container de mare si-ar crea sa se creada liber, al meu e si mai mare si il contine – Sangha.
  Cu potentialul pe care il avea, putea sa se puna in slujba binelui, putea da la o parte inamici, putea fi protector. Putea ramane in intimitatea sa fara sa deranjeze in exterior, fara sa ridice tineretul roman sa-l urmeze in a se deda la activitati sexuale cu totii laolalta cum le place la presa sa observe.
  Prin comparatie, Buddha n-a pierdut vremea vorbind de polaritatea plus-minus. El doar a explicat. Invatatura sa se numeste Dharma.
  Fara Dharma devii faimos, devii bogat, ajungi la confort. KKGR.
  Noi nu vorbim de Dharma, nici eu, nici MR pentru ca nu avem din ce. Noi putem doar sa stam in fund si sa admiram cum Intense Light ne-a lasat sezand in ligheanul in care ne spala bunica.
  Karma noastra e ca suntem abandonati. Eram prea batrani pentru el sa se deranjeze cu noi. Suntem outdated. De-aia plangem. Si eu si el. O sa murim aici.
  Mai bine sa schimbam titlul si sa scrie: Asa rau ne-a tratat Bivolaru pe toti, ca am murit cu totii.
  Teribil!
  Karma lucreaza pe noi acum. Ce vom fi, ce vom ajunge?
  Unul se imagineaza cal. E rau cand ti se pune calusul in gura si nu poti exprima nimic spre altul. El inca nu intelege.
  Altul se visa yoghin in loc sa ramana doctor. Nu exista loc mai bun. KKGR.

 49. December 4, 2022

  Jan, de unde ai aceasta informație ca G ar avea stent la inima? Poți detalia, te rog? Dacă este asa, e o problema serioasa din multiple puncte de vedere..
  Advaita nu a avut infarct ci doar o hipertensiune severă specifica stării continue de burnout in care era de ani buni.

  • December 4, 2022

   Nu este nici-o problema serioasa! Sa crape de covid-19 unde se afla!
   Daca asa isi doreste, trebuie sa-i respecti dorinta. Sau tu nu intelegi ce inseamna liberul arbitru?

   “stării continue de burnout”
   Oh yeah? Si-a ars pixul?

  • December 4, 2022

   stiu de la una din ”minunatele” din perioada respectiva. I s-a făcut rau dupa ce a ridicat-o in brate pe Irina Chebac si l-au dus de urgenta la spital. Mi-a mai spus o cunostinta care lucra la penitenciarul unde a executat pedeapsa ca in fisa lui medicala apare mentiunea interventie stent coronarian. De Stoian am auzit tot de la o shakti ca are puse stenturi la inima si nu are voie sa faca efort fizic intens. Evident ca nici unul de la MISA n-o sa recunoasca ca are probleme de sanatate ca toti oamenii, desi stiu multi care au puse stenturi, plase abdominale (desi au facut toata viata uddhiana si nauli), operatii la coloana si altele. Ce vrei, timpul nu iarta pe nimeni, toti imbatranim.

   • December 12, 2022

    wow… inseamna ca asta a fost acum 20 de ani. De obicei femeile denatureaza realitatea cand spun povesti pe tema asta, dar cu siguranta exista un sambure de adevar, cel putin, daca nu chiar mai mult

 50. December 5, 2022

  Eu sunt cam feminista de fel… Nu va certati in prezenta mea!

  Daca si-au pus proteze la inima inseamna ca sunt pe anti-coagulante: clopidogrel, aspirina.
  Adica li se induce un pic de neregularitate pentru ca au prea multe acumulari materiale si atasamente fata de ele. Asta inseamna ca regimenul ii face si mai irascibili, si mai provocatori iar problemele tot nu si le rezolva.
  Unul deja are iesiri cu epitete plus perversiuni prin filme impuse celor dependenti de el. Axul lui intern e el insusi care e stricat.
  Iar celalalt tace malc pentru ca ii e frica. Doar si-a ratat menirea de actor. No problem! Se poate pune stent si acolo sa se abuzeze cat vrea.

  Crucea mea se misca in sfarsit.
  Nu pot sa cred ca in sfarsit am libertate de acesti doi, cum sa le spun? 2 bolnavi!

  Sa le fac recomandari! Sa manance fara sare! Viata e frumoasa si fara sare. Blanda, fara gust, e potrivita lor.
  Stentul se ancoreaza, creste in peretii vaselor de sange si vor trai cu el acolo.

  Atentionarile cu copyrightul este treaba interna mai mult decat externa. Implicatiile sunt ca e mai mult preocupat de siguranta personala decat de siguranta cursantilor si a scolii. De aceea si lipsa anuntului de deces.
  Se pare ca lucrurile ii scapa de sub control. Secta e pe duca.

  Apreciez informatiile voastre. Noapte buna!

 51. December 5, 2022

  Nu îmi cred ce am citit , cum să mori de cancer când faci yoga , e strigător la cer , cred că Bivolaru , a practicat o religie satanista nicidecum aceste practici yoghine binefăcătoare de sănătate și energie a corpului și a minții .. Dumnezeule , arunci cei care practică sunt în pericol de boli . Mulțumesc MR , pentru că aveți aceste informații , eu am citit cartea lui Sadhguru KARMA , este foarte înțeleaptă , dar ce scrieți d-voastră în acest articol nu pot crede .

 52. December 11, 2022

  Mulțumesc, Mihai, pentru articol și în general pentru că reușești să menții tonul echilibrat și să apreciezi ce e de apreciat la curs în ciuda problemelor serioase existente. Legat de cancer, in special cel de col, situația e tristă deoarece conducerea nu accepta că papilomavirusul poate cauza cancer, ceea ce știința a demonstrat clar. Plus amorul liber și neprotejat care face în special femeile foarte vulnerabile 🙁. Și în locul conștientizării și al măsurilor de prevenție, sunt doar tincturile și tehnicile yoghine. Care uneori nu dau rezultate, evident din cauza bolnavului, având în vedere că tot sistemul e perfect și infailibil prin voia lui Dumnezeu. Dumnezeu să o odihnească pe Gabriela!

 53. December 13, 2022

  Ina, ar trebui sa te intrebi de ce sa dai bani pe retete indiene si sa nu te nasti direct in India daca asa de bine sta treaba cu India?
  De ce te-ai nascut in Romania? Doar pentru ca sa faci in sic unui indian ca Sundar Singh?
  Spiraleaza si restul si scapa de Sundar Singh! N-ai nevoie de aprecierile indiene. Ca vrei sau ca nu vrei, esti mai aproape de locurile religiilor abrahamice decat exoctica India. Atata intelect ai avut ca sa nu-ti pese de plasmuirile mintii umane desantate cu zei si zeite ci de relationare simpla de la om la om sI fara tragadam invocatii. E mai simplu si economicos dpv al investitiei umane!
  Edwinus, ai fost o persoana cu maturitate si ai fost prinsa in capcana traficantilor de orice, inclusiv crestini.
  Drum bun spre orice vrei tu si sa te intorci ca si copil pentru o noua sansa!
  🕯

  • December 13, 2022

   De ce sa dai bani pe plante indiene?
   Eu nu dau.
   Iau plante românești.
   De la noi din munți, le culeg eu sau o tanti a mea.
   Valeriu Popa spune că cele mai eficiente sunt alimentele, fructele, legumele din țară ta.
   Dar, e o afacere și asta cu plantele indiene. .pt cine se riscă..
   Reclame multe, la tot felul.
   Pe Edwinus Marian l-am văzut o dată de 2 ori ..cândva ..demult..

   • December 13, 2022

    Plantele indiene sunt agresive si exotice ca sa nu spun incapatanat de salbatice si extravagante. Acestea cresc in alt continent cu conditii climatice si de teren fizice diferite de clima dulce si blanda a Romaniei.
    Marea Neagra nu zgarie in personalitate, tinutul Vrancei arunca racoare in jur, Dunarea si ea este domesticita…
    Unele plante indiene sunt foarte uscate, altele au gust oribil, te ineci in ele si poate au alte calitati veninoase care nici nu sunt indeajuns studiate si nici nu raspund cerintelor unei persoane care are in vedere vindecarea in Romania si nu oricare in India in cine stie ce sat Sikh sau Punjabi.
    Cu remedii cu doctori straini ca pentru serpi retractari nedomesticiti de cei 7 ani de acasa, gasca lui bulibasa aluneca in abisuri de abisuri. Nu-i de mirare ca atunci cand se pun rugaciuni, unii gasesc ca Portile Cerului se deschid si renunta a se mai bate pentru viata lor.
    Aceste remedii costa mult pentru ca ete partz e din India unde tu nu te duci sa canti precum Narghita. Or sa invoce transportul, costul retetei, si restul de nevoiasi care se ataseaza la costul exorbitant al remediului care poate nici nu e remediu.
    Cu cat mai repede te trezesti, cu atat mai bine! Dzeu te asteapta acum sa fii tu insuti, nu mai tarziu!
    Ai grija!
    Pentru tine,
    Miorita,
    oaia neagra a cursului
    Asa o sa ma semnez.

 54. December 14, 2022

  Te simti bine Mihaita?
  Te mangaie pe burta comentariile de multumire ale celor prinsi la MISA?

  Iata ce am gasit! Comentariu clarvazatoarei care mai nou se machiaza, se da cu ruj sa fie mumoasa:

  ” 🤣 Atentie Prostimeo !!! Aceasta Panarama de Muiere are intanliri Secrete si Amoroase cu Dumnezeu 😂 Asa ca in curand Panarama va da Nastere lui Al doilea Isus Cristos 😂 iar dupa aia ! Gata Ierusalimul se Muta aici in Romania 🤣 iar Jidanii vor Ramane fara Afacerea Banoasa dupa asazisul ” MORMANT ” A lui Isus Cristos 😂 Asa ca Panarama asta din Romania ii va lua si locul Maici Domnului 😂 “AMIN” ”

  Cu Bivolaru care si el e sarit de pe fix ca-l cara femeile care zice ca el le apara, doi, unul cu altul, se potrivesc la perfectie. Ea se intanleste cu Dzeu si il fata pe el, mare capra, sa ia banii tuturor. 🤣

  Din care “observam cu usurinta” ca iar se poate sa nu te ia in calcul cei de la MISA. Iara uita de tine!
  Decat sa fii murit in vreo tornada, Doamne Fereste, cum sa fie tornada iarna?… mai bine te nasti in Bucuresti!
  Nu trebuie nici sa te eliberezi, nici sa stii sa citesti, ce apuci si tu – apuci si e bine apucat. Stai linistit ca vine el, Ierusalimul, peste tine! Rostogolindu-se vine, esti pregatit?

  Acest comentariu este o satira indreptata catre toti asa zisii practicanti printre care cel mai de pe langa si care da rateuri sunt eu caci Rapcea nu practica, el studiaza. El e perfect prin discutie si nu intra la categoria celor care gresesc caci el e in discutii numite “debates”. Ete fas!

  Hai sa inchidem rubrica! Daca aveti timp si puteti, mergeti s-o onorati unde este inmormantata, Gabriela! Mai multa onoare ii faceti vizitand-o decat scriind aici la coltul ratatilor. Se spune ca cel care crede cu adevarat, simte mult mai mult la locul unde se afla ramasitele celui decedat, ca poate comunica sincer si rezolva din sentimentele sale.

 55. December 29, 2022

  Da. Frumos articolul tau. Atat de la obiect. In primul rand iti multumesc Mihai pentru ca datorita acestui blog sunt in viata deoarece exista acum 9 ani aici un fel de sezatoare in care fiecare isi exprima opinia asupra tehnicii de curatire a ficatului si fierei dupa Andreas Moritz. Eram atat de bolnav cu ficatul (desi aveam toate analizele perfecte)ca ma tineam de pereti uneori sa nu cad si dupa zeci de curatiri ca la carte mi-am revenit complet. Si in prezent dupa aproape 10 ani fac tehnica de 1-2 ori pe an pentru intretinere. Nici una din cunostiintele mele nu a vrut sa faca aceasta tehnica de aur macar pentru preventie. Ciudata mai este lumea in care traim. Dau din umeri, unii contrazic sau mai grav altii chiar rad de tine. Si sunt si doctori unii dintre ei.
  Eu am parasit MISA odata cu inceperea scandalului de prin 2004 pentru ca eu nu ma regaseam in toate lucrurile acelea care vuiau in toata mass-media. Sunt unul dintre aceia care au cules doar nectarul. La mine teoria si practica serioasa invatata la curs a functionat si functioneaza si astazi.
  Eu nu pot sa ma gandesc la Gabriela decat ca la un inger care se reintoarce acasa. A fost ani de zile instructoarea mea si era cu adevarat o persoana extraordinara. Delicata, atenta, binevoitoare, asculta rabdatoare pe toata lumea si nu se supara niciodata. Am iubit-o tare mult si aproape ca mi-au dat lacrimile de emotie cand am auzit ca a plecat dintre noi. Asta e. Nu e nici primul si nici ultimul vegetarian/vegan care moare prematur. Pana si Andreas Moritz a murit la 58 de ani fiind vegan o viata si maestru in terapii naturale. Acum ce era, sa dezarmez si sa nu mai lucrez dupa cartea lui. Nici vorba. Pleci din lume cand ti-e sorocul si oricum moartea nu e un capat de tara. Incepe altceva. Trebuie privita in fata de la revarsatul zorilor pana te duci la culcare seara si asta in fiecare zi. Trebuie sa te obisnuiesti cu ea Nu este un fel de bau-bau sau gunoiul pe care il bagi sub pres ea este singurul adevar din viata noastra atat de limitata. Locuiesc intr-un mic orasel montan si drumul spre casa trece pe langa cimitir si apoi pe langa biserica care are si o capela mortuara. Aproape zilnic este si cate un mort. Oameni in negru, coroane, voci abia soptite, tristete. Dar eu ma bucur si imi spun in sinea mea : “Fericitul a scapat de nebunia acestei lumi. El se bucura iar cei ramasi jelesc plecarea lui. Nici un moment nu se gandeste vreunul ca ii va veni si lui randul. Abia asteapta sa plece toti acasa si sa uite povestea asta cu moartea”
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Gabriela mea draga!

  • December 31, 2022

   Mulțumesc pentru gândurile frumoase. Mă bucur că ți-ai restabilit sănătatea. Tocmai am finalizat și eu 3 zile de post negru, așa, de final de an. Așa este viața, ziua de mâine nu este promisă nimănui, motiv pentru care trebuie să trăim fiecare zi ca și cum ar fi ultima – și să învățăm și să practicăm.

  • January 22, 2023

   Domnule Gianino, vă rog să îmi dați voie să vă contrazic: este absolut în puterea omului să aibă o sănătate perfectă iar “secretul” cunoscut de fapt de toată lumea este dieta crudivoră. Iar avocado este “alimentul-minune”, plin de grăsime sănătoasă. Dieta crudivoră elimină zahărul din alimentație (sub formă de zahăr sau amidon gătit), care duce la obezitate, diabet, colesterol și cancer. Aproape toți aceia care s-au vindecat de cancer, s-au vindecat prin dieta crudivoră. Iar cei care s-au vindecat cu alte metode, ori nu aveau cancer și era diagnosticul greșit, ori boala a recidivat după un timp.
   Deci boala este absolut opțională în viața omului. Cartea lui Ernst Gunter, Hrana vie, este probabil cea mai bună. Am scris și eu o broșură care se dorește a fi o continuare a acestei cărți – Gunter nu știa de avocado și alte câteva detalii importante – se găsește gratuit pe pagina mea de Facebook
   Înțelepciunea nu înseamnă resemnare în fața răului (boala, îmbătrânirea prematură și moartea prematură) ci este abilitatea de a lua decizii care duc la efecte pozitive. Omul trezit alege viața în timp ce omul cu pretenții de înțelept se auto-distruge cu “detașare”.
   Am cunoscut-o pe sora geamănă a lui Gabriela, adică pe Mihaela Ambăruș – a fost instructoare în Alba Iulia din 1996. Da, avea și ea un rafinament și un bun simț foarte greu de întâlnit printre adepții lui Bivolaru, dar tot adeptă fanatică a lui Bivolaru era, și aproape sigur la fel era și Gabriela. Degeaba ai mai mult bun simț dacă promovezi grozăviile și nerușinarea lui Gregorian Bivolaru.

 56. January 22, 2023

  Gregorian Bivolaru este un fel de Maharishi de la Meditația Transcendentală, care se dorește a fi nici mai mult nici mai puțin decât stăpânul lumii.
  Atenție că yoga vă aduce o sănătate de fier, deși yoghinii lui Bivolaru mor de cancer pe capete, ca de exemplu Gabriela Ambăruș, Normal că mai mult femeile ioghine, că doar ele se îndoapă la greu cu mâncare nesănătoasă ca să se îngrașe, pentru că lui guru îi plac femeile grăsoace – procesul de îngrășare este numit cu înțelepciune “vitalizare”.
  Bineînțeles că yoghinii sunt în extaz, ei cred că moartea prin cancer este o mare realizare prin care prostănacul “își arde karma”, deci sănătatea distrusă prin exces de dulciuri și junk food vegetarian este de fapt un semn de înaltă evoluție schirituală. Deci cam acesta este nivelul de “intelijență” atins de adepții MISA – adică ucenicii marelui guru Bivolaru.
  Campionii spiritului de la MISA (Bivolaru și Catrina) se pretind a fi super-conștienți atunci când în realitate ei nu sunt conștienți de importanța alimentației crudivore. Plus că sunt total lipsiți de conștiință și de scrupule. Cam despre asta este vorba la gruparea de carma ioghini a lui Bivolaru.

  • January 25, 2023

   Filozofia “maeștrilor” de yoga se poate rezuma în următoarele cuvinte: Ei fug de subiectul Kundalini (singurul element din Yoga care te poate înălța cu adevărat) ca dracul de tămâie și proliferează “tehnici” de visat biluțe spațiale (e.g. Shambhavi mudra cu mingea de ping-pong) și de suprimare a minții prin care chipurile ajungi la extazul divin, eliberare, topirea în Absolut și disoluția identității. După ce ajungi la această “realizare”, este rândul tău să-i înveți pe alții să-și anuleze identitatea, să-și suprime mintea și să viseze și ei la biluțe spațiale. Totul făcut la un mod cât mai egoist cu putință și din dorința de a deveni un fel de “campion al spiritului” deci ca să demonstrezi că ești mare și tare și chiar mai tare decât alții, cam după modul în care se prezintă Nicolae Catrina, un fel champion “super-conștient” ce se crede și se prezintă ca fiind un fel de personaj magnific, solar, emisiv, un Shiva întruchipat și un Făt-frumos din acela rupt din soare.
   Gregorian Bivolaru are meritul acela că vorbește despre sublimare și despre importanța lui Uddiyana bandha. Într-adevăr, este mai bine decât ce fac majoritatea “maeștrilor”, dar o face tot pentru a-și justifica obsesiile sexuale și în niciun caz pentru a fi de folos pentru adepții lui. În rest este la fel ca și restul “maeștrilor”: promovează cultul personalității, depersonalizarea adepților, suprimarea gândirii critice, cultul nesimțirii și al cinismului (“dacă nu-ți place ce fac eu înseamnă că ai egoul mare și ar trebui să fii mai detașat/ă”), obsesia de a călca în picioare (pentru a “zdrobi” egourile prietenilor), disprețul pentru semeni care sunt priviți ca fiind niște adormiți ne-spirituali și niște egouri ce trebuiesc călcate în picioare “din iubire pentru Dumnezeu” și urmărește satisfacerea obsesiilor pentru sex și lux, el care este “dincolo” de lucrurile materiale și așa de “out of his body”, exact la fel ca și șarlatanul de Osho, detașatul cel cu 99 de mașini Rolls-Royce. Niște idioți și niște inconștienți cu pretenții de “super-conștienți” și lipsiți de conștiință și de orice scrupule. Habar nu au ce înseamnă să-ți faci viața mai bună și “înțelepciunea” lor se rezumă la a te învăța să îți faci rău cu mâna ta, după care să te resemnezi “cu detașare” în fața consecințelor și să te mai și crezi “evoluat” și “superior” pentru că faci așa ceva. Omul este atât de obsedat ca un drogat desprins de realitate încât faptul că el calcă pe cadavre (yoghinele puse la îmbuibat și îngrășat care crapă de cancer) nu îl deranjează chiar deloc.
   Yoga cică te ajută să gândești independent și să realizezi că există manipulare în societate. Curios lucru pentru că foarte puțini yoghini și-au dat seama că de fapt ei sunt manipulați de “maeștrii” lor (și dacă au realizat acest lucru atunci nu l-au realizat prin practicile yoghine) iar isteria anti-francmasonerie nu au dobândit-o prin gândire proprie și nici cu ajutorul Yoga ci pur și simplu pentru că au fost spălați pe creier de către “maeștrii” lor.

   Era o secvență în filmul “Un indien dans la ville (1994)” care descrie cel mai bine ce înseamnă condiția de “maestru”: omul dădea iama în frigiderul adeptei sale și se înfrupta pe repezite în timp ce adepta făcea laya yoga cu literele i și u. Păcat că nu a urcat-o nimeni pe YouTube pentru că era foarte faină.

  • January 31, 2023

   În Alba Iulia exista un “legendar” instructor de yoga, Ovidiu Truță, intrase în anul 7 în octombrie 1995, era un fel de porno-Jesus, prefăcut, superficial, nesimțit, nerușinat, plin de rahat, cu aer de șarlatan, deci cam ca și Eugen Mîrtz, cam cu aceleași glumițe cretine dar fără chelie, mai înalt și deci mai armăsar, rapandulele de la cursul de yoga, unele zdrențe altele javre, erau înnnebunite după el. Composta tot ce apuca, frumuseți sau urâțenii, fără vreo discriminare. Le călca în picioare porcește și în mod repetat dar ele erau tot înnebunite după el. Una din javre, cu sânge mai oltenesc în ea, a amenințat-o pe alta că “dacă pleacă Ovidiu din cauza ta, te omor cu mâna mea!”. În 1996 până și nerușinatul de Bivolaru l-a degradat din poziția de instructor, pentru că era mult prea nesimțit. Ce să vezi, zdrențele și javrele erau încă înnebunite după el, până la punctul în care, dacă li se făcea poftă de vreun bărbat, că deh, au rămas și ele fără țăurașul miraculos care între timp plecase la București, aveau pretenția ca respectivul bărbat să-l ia drept model pe domnul Truță, atât erau de cretinizate. Până la urmă a fost dat afară și de la cursul de yoga, după ce a călcat-o în picioare pe o carnea-ioghină tot așa porcește și respectiva s-a plâns la Bivilică. Omul era, ca și Bivolaru, obsedat să își afirme în permanență statutul de mascul alfa incontestabil și dacă se simțea complexat, începea cu retorică și miștocăreli tembele. Și acum pe pagina lui de Facebook pune poze în care frumusețea este reprezentată de “peizage” în care predomină un roșu hormonal-clocotit de zici că e cumva turbat. Și tot așa se prezintă fericit la modul miraculos, paranormal, ultra-inteligent și incontestabil supra-uman, adică înnebunit să arate la toată lumea că el este mascului alfa. Normal, obsesiile sexuale sunt la mare cinste până la moarte. Pentru masculii alfa modelați la “școala” de carnea ioga a batracianului, frumosul se reduce la forță și la găurică și la ceea se leagă de convingerea puicuțelor că tu ești cel mai tare.
   Omul și-a tras și un blog pă wordpress că doar așa dă bine pentru un “mare inițiat”, în care debitează la greu cu inepții despre awareness, deci conștiență la greu vericule și ce să crezi, explică el cum stă cu ‘Mnezo și necesitatea de te ridica prin sfințenie. Tulai Doamne ce delir cretin! Deci el dă din prea-plinul lui de șarlatan mascul alfa către noi ăștia ciugulitorii de înțelepciune. Omul se construiește pe un drum în care ajunge și el eventual, după cine știe câte reîncarnări, un fel de mega-șarlatan de tip Osho. Never born, never died, always obsessed with luxury and pussy.
   În rest, ca atmosferă generală, la cursul de yoga plutea în aer o stare de spirit în care femeile erau cumva indignate pentru că nu se găsesc destui bărbați adevărați deci nu au cu cine să facă sex tantric. Idee care era de fapt inoculată de Bivolaru, care își afirma astfel supremația și lipsa concurenței. Deci dacă o zdreanță sau o mătușă uzată avea chef să se frece de tine, tu trebuia să sari în schemă și să-i freci ridichea. Nesimțirea la cote maxime. Cam asta era atmosfera de la ioga.

   În ce-i privește pe “marii maeștrii” de yoga, Ramkrishna era un nebun cu acte în regulă și avea fobie pentru bani și prin extensie și pentru orice metal – atât era de “dincolo” de cele materiale. A murit de cancer, evident, pentru că așa-i șade bine unui “super-eliberat”, “super-conștient” care poate arde karma la modul conștient – adică fără să mai fie nevoie să sufere. Osho a murit și el la 58 de ani de atac de cord, atât era de evoluat. Vivekananda suferea de mai multe boli printre care astm și diabet și a murit de un accident vascular cerebral la 39 de ani dar bineînțeles că adepții lui au declarat că de fapt el nu a murit ci pur și simplu a intrat în Mahasamadhi și astfel a părăsit planul fizic. Mmmm.. yeah, right! Deci povești idioate despre “super-realizați” care erau de fapt niște personaje de râsul curcilor. Asta înseamnă Yoga.

   • January 31, 2023

    wtf has to do with everything?
    Sau asta e la deruta ca sa temporizezi putin, ca limbajul, ca splendoarea?
    Am zis: n-am nevoie de cretini in viata mea. Ca e sulica, ca e pulica, drop 20 si cara-te in pm! Mori anonim sau n-ai inteles mesajul lui MR din prima?

    Nu-i nevoie de voi nici macar pentru reproducere…
    Femeile traiesc mai mult, nu comenteaza atat cat va dati voi talente, si in general sunt mai adaptabile la a supravietui.
    Mergi de te coaguleaza pe exmisa! De acolo ai sanse mai degraba sa afli cand vei fi trimis in Ucraina. Aici suntem cam fara de tine si tu fara de noi. naspa…

    • January 31, 2023

     @Neele – Era una pe forumu exmisa, parca tot Neele se numea, la un moment dat avea la poza de avatar un ibric! Și tot așa de incoerent se exprima, vorbea de umplutură numai ca să își piardă lumea timpul să-i citească mesajele. Făcea trolling la greu.
     Domnule Rapcea, puteți să ștergeți mesajul acestei persoane care face trolling? Vă rog nu încurajați trollul. Plus că folosește limbaj licențios.

     • January 31, 2023

      A, esti udmerist? Tradator prin definitie ? Pai ba carnatule, javrele alea de care zici tu, ti se vor lua si alea si te uiti la nuielele de gard si salivezi . Ma pis pe obedienta ta fata de exmisa. Esti prostalau ca asa te-a facut ma-ta. Mars de da cu ploconul la Dragnea! Te intorci numai cu aprobare de la el ca ai voie sa existi.. sectar-putsau cu texte! Nu eu te-.am trimis la ioca. Nu-mi faci crize de isterie cand aveti droguri cacalau pe piata, clar?

 57. February 1, 2023

  Hai sa inchidem threadul si sansele ca din trecut sa vina sa comenteze ireventios indivizi care nu au nimic a face cu subiectul, cu oamenii, cu umanitatea, cu ei insisi!
  Mai ramanea sa-i aduc dovada de la Steaua Divina ca am de la ei recomandare pentru urmatorul angajator si se oparea de tot.
  Multora li se pare ca gata, bati din palme si ai scapat! Se duc sa barfeasca, sa se terfeleasca si vin indarat plini de ura, invective si bube. Isi dau talente si ce sparg ei pe toti ca pot. Demoni!

  “Dharma este ca apa. Odata ce ai gustat, revii pentru mai mult.”
  Cei care au iesit, au iesit.
  Cei care sunt inca in secta, sunt si gata! Nu poti sa mergi peste fiecare sa-i impui tu vointa ta. Si nici nu poate Catrina sa vina cu aplomb spre mine sa-mi spuna ca nu, ca in lineage nu se practica bine tonglen cum se practica, ci cum spune el ca se face!

  Adi cum ii zice, sa-si ia penele si sa se duca la maica-sa sa ma spuna ce i-am facut, ca l-am calcat pe pene!

  Ba narodule. nu mai sunt romanca de cativa ani. Nu am nici-un fel de obligativitate fata de tine, fata de orice autoritate mi-ai invoca.
  Poate iti ard o mantra pe spinare de bucurie ca imi aduci aminte cat de neinspirati sunteti unii dintre voi. Umblati sa omorati romanii ca tara e a voastra ca ati gasit-o goala. Stiu, cum sa nu stiu cu ce chestii umblati. La voi Dumnezeu e un copilas pe care il mangaiati pe crestet si face ce vreti voi. Frecati coatele cu el.
  Sunteti nu doar anti-crestini, ci anti-romani, sunteti anti-threadul acesta pentru ca e vorba de Ambarus si acum v-ati trezit ca ea era din Ploiesti. Asta va oftica pe voi ca Ploiestiul e langa Bucuresti.
  Hai MR ca te-am scapat de un bulangiu! Asta in gene are homaiala. Nu e de fabricatie moderna ca mine.

 58. November 4, 2023

  Paradoxul misan: desi la MISA cursantii mor pe capete, incasarile cresc
  https://exmisa.blogspot.com/2023/11/in-anul-2022-numarul-cursantilor-misa.html?m=1

  • November 7, 2023

   @John Doe:
   Intai ca mesteci clisee fara sa aduci probe.
   Ce e aia ca “mor pe capete”? Adu probele intai: lista de mortii! Scoti niste chestii din burta de ma doare capul. Abia a murit Ambarus si vii aici de ca si cum ar fi fost presedinta ta.
   Tot site-ul pe are il cari in spate, exmisa, e plin de date, de rapoarte, de imbarligaturi, stufaris si calomnii incat nici nu mai stau sa citesc cearcefurile lor de argumentatii.
   Sunt ilogice in ce priveste traiul linistit. Daca i-as citi maica-mii ce scriu astia, cred ca ii stric saptamana, ii albesc oasele. Nu sunt normali! Site-ul arata de ca si cum e dactilografiat, plind e tab-uri de bere. Mi-e sila! Cand n-au ce scrie la gazeta de perete a ctp-ului, reiau aceeasi tema si o toaca pana nu mai ramane nimic de ea. Adreseaza totul prosteste, birjareste.
   Dar sa revenim: am vorbit altundeva de prima iubire, da? Am facut-o cu un scop: este o experienta subiectiva si o treci prin filtrul propriu. Daca revii la articolul respectiv, ai link. A fost o interventie a mea de a te impiedica sa judeci pripit sau din ura.
   Din tot ceea ce mi s-au pus probe sub nas, asta mi-a placut mie – n-ai ce-mi face! Mi-a placut povestea lor de dragoste.
   N-am mintit, doar am pus declaratie de sustinere. Vreau sa intelegi ca ii sustin cauza si stiu ca din asta va iesi si Bivolaru mai curatel, dar o fac pentru ca trebuie sa ne dam sanse. Daca nu ne dam deloc sanse unii altora, nu stiu de ce mai traim. Sa fie doar ca sa ne eliminam unii pe altii? Sa nu respectam adevarul oricat de urat ar fi?
   Prin declaratia meu iese Bivolaru mai nevinovat dar asta nu il scuteste de modul cum s-a comportat cu mine. Cand imi va veni randul, voi avea judecata mea proprie cu el.
   Am vazut indeajuns suferinta umana acolo unde trebuia sa fie vorba de activitati voluntare incat nu mi-o pot scoate din minte. S-a numit karma yoga dar a fost CHINUL yoga.
   Asa ca nu poate nimeni sa-mi explice despre incasari si faze. Se poate sa fie incasari de la procese. Nu stiu, nu ma intereseaza acest aspect, ci aspectul de libertate. Si poate si de dreptate.
   Repet: am iesit cand nu mai puteam respira de praf verde si nimeni nu dadea doi bani pe viata mea. Cum sa traiesti daca nu poti respira?
   Mai departe iti recomand din bunavointa sa te desprinzi de ceea ce zici tu ca faci din marinimie. Trebuie sa ai un motiv intemeiat si clar pentru care persecuti misanii. Nu pot sa cred ca iti vin peste tine, iti suna la usa si iti spun Hai cu noi! Nu cred! Nu ai dovezi. Si ai propria vointa sa le spui ca nu. Nu poti sa te comporti la nesfarsit ca un infantil, ca un abulic lipsit de vointa dand vina pe ei ca ei te-au tras, ei te-au spalat pe creieri.
   Pe scurt si rostit printre dinti: S-a incheiat!
   Daca tu continui sa faci ceea ce faci, e treaba ta, dar sa stii ca vei fi tras in piept!
   In conceptia celui care scrie cu capacele de bere, esti bun de prost, ok? Lucrezi lor pe degeaba zice-s-ar ca sa ajuti patriotic. Nu este nimic patriotic. Esti tras in piept. Castigi editat de pe gard ca nici macar nu e femeie.

 59. November 10, 2023

  Poate Diana vrea sa stie ca FDGR al Iohannis e asociat cu Grupul Etnic German organizatie nazista.
  Sa spuna cumva in Parlament sa i opreasca turneul in Africa de sute de mii de dolari pe spinarea romanului!
  E alta lovitura dupa cheltuiala pe 54 de tancuri Abrams. Romanii nu sunt soldatoi de pus sa lupte sub steag strain, sunt pacifisti. Isi vad propriile pensii si banii primiti de la UE pentru dezvoltare irositi cu ura de Krampus,

 60. November 14, 2023

  Astazi se implineste un an de la moartea Gabrielei.
  Oare ii face cineva macar o slujba?

 61. November 17, 2023

  @Ecce Kurrupt:
  Da, avem munitie pentru serpoaica! Vrei?

  https://youtu.be/50_iRIcxsz0?si=qamZsiUy6oLn6BOR
  Yeah, they ran through the briars and they ran through the brambles
  And they ran through the bushes where a rabbit couldn’t go
  They ran so fast that the hounds couldn’t catch ’em
  Down the Mississippi to the Gulf of Mexico…

  Well we fired our cannon ’til the barrel melted down
  And we grabbed an alligator and we fought another round
  We filled his head with cannon ball and powdered his behind
  And when we touched the powder off, the gator lost his mind

  We fired our guns and the British kept a’comin
  (gugal up the lyrics!)

  @Cineva:
  Ok serviciul?
  Hop twa, three, four, sound more!

  Auzi ca vorbeste de New Orleans! Trebuie sa tii post pentru ca mortii cu mortii, vii cu vii!
  Urmezi pe Cristos pe cat poti.

  La ea e kaput, s-a terminat! Toate se degradeaza. Scrie in Biblie ca ce faci pentru ea, ii vine. Restul se dizolva si se duce toata individualitatea ei dupa karma acumulata.
  Nu-ti pierde timpul!
  Te simti stapan pe tine? Te simti actualizat? Ti-ai facut flu shot?
  Daca ai bifat da la toate 3, enjoy life as is!

  As fi cinstit-o cu un paharel de 8 nov. ceva sherry, makers’ mark, sa arat ca am peste 18 ani, dar eram sub laser.
  Trezeste-te, nu este nimic ce sa vina de la ea! A fost!

 62. November 24, 2023

  In loc sa fac o cautare, am pus o intrebare la chat pentru Bivolaru si am primit acest raspuns:

  “Salut! Vaccinurile ARNm sunt o nouă tehnologie de vaccinare care utilizează molecule de acid ribonucleic mesager (ARNm) pentru a instrui celulele imune ale corpului să producă proteine ​​care declanșează un răspuns imun împotriva virusului COVID-19. ARNm din vaccinul COVID-19 oferă organismului informații despre virusul COVID-19, permițând astfel organismului să producă proteina spike a virusului SARS-CoV-2. Aceste proteine vor declanșa apoi răspunsul imun, pregătind organismul să lupte împotriva virusului dacă acesta este afectat de o infecție reală .

  Vaccinul ARNm se injectează în mușchi. Acesta eliberează ARNm în celule. ARNm nu intră în nucleul celulelor, acolo unde se găsește ADN-ul. ARNm din vaccin nu interacționează cu ADN-ul și nu îl modifică. ARNm oferă celulelor instrucțiuni cu privire la producerea proteinei spike care se găsește pe suprafața virusului COVID-19. Proteina spike, în sine, nu este infecțioasă. Aceste proteine spike inofensive stimulează sistemul imunitar pentru a produce anticorpi. Dacă, în viitor, virusul COVID-19 pătrunde în organism, acești anticorpi se prind de „țepii“ virusului, blocând replicarea acestuia. Acest lucru împiedică virusul să provoace boala și protejează corpul. ”

  Apoi m-am gandit ca mai multe sanse are daca mai intai trece pe la avocatul sau. E mai convingator cand il invata el si are loc o comunicare mai sincera ca de la discipol la maestru decat atunci cand il invat eu care nici n-am fost acceptata sau recunoscuta vreodata ca discipola.
  Daca mai am si dorinte inferioare ca altii sa traiasca imi e foarte clar mie ca nu ma cunoaste nimeni. Nu stiu de ce altii inca se mai cramponeaza de mine.

 63. December 26, 2023

  In 89 la intrarea la primul curs de yoga tinut intr-o sala mica de pe str.Pitar Mos(daca retin bine), am fost intampinat de Gabriela Ambarus, care m-a cucerit din prima clipa cu naturaletea ei, cu bunatatea si frumusetea ei. Am fost colegi de curs cu ea si cu tine Mihai cam 15 ani, cand la spirala in care Grig in infiera pe Claudiu, am decis pe loc sa plec, dezgustat de minciunile pe care le auzeam.
  Aseara, dupa mult timp, am intrat pe acest blog si am vazut articolul despre moartea ei, ceea ce m-a intristat si nu m-am mai culcat vreo 3-4 ore, amintindu-mi spontan momentele unice in care am avut ocazia sa comunic cu ea, sa o ajut, sa o admir,etc. Sincer nu ma asteptam vreodata sa vad o astfel de stire socanta.
  Ma mira insa ca nu a functionat mai nimic pentru salvarea ei si ma intreb de ce?De ce asa?Oare nu s-a gasit nimeni la MISA care sa ridice mainile la cer si sa cheme ingeri vindecatori si sfintii care ajuta? Stiu cazuri cand astfel de ingeri au fost chemati de oameni curati si puri si au vindecat chiar imperfectiuni fizice. De asemenea, Sfantul Porfirie vindeca cancere doar cu semnul crucii. Sfantul este viu,comunica si ajuta, el si multi altii. Ma intreb de ce in cazul ei nu s-a putut vindeca, cand atat de multa lume de acolo(poate mii) s-a rugat? Cum este posibil sa nu functioneze nimic din ceea ce stiati si ati practicat? V-ati intrebat in mod sincer acest lucru? Pomul se cunoaste dupa roade. Unde sunt, cand tot mai multi dispar tacuti, in mod prematur? Tocmai la ea nu s-a putut? Tocmai la presedinta MISA? Ce ne spune acest lucru?Ce sa inteleg???? Ca a fost aleasa de Dumnezeu ca sa le arate celor de acolo ca nu asa merg lucrurile, nu cum vor sau cum fac ei, nu tehnici, juraminte si alte forme alambicate de tinut oamenii in lesa?

  Sunt revoltat. Ma iertati!

  Dumnezeu sa o ierte pe aceasta minune de om adevarat si sa se bucure in palatele si lumile celeste!!!
  Raman in sufletele noastre si ea si fiecare coleg de acolo.

  p.s. Claudiu si ceilalti au scris ceva despre aceste lucruri?

  • December 27, 2023

   Scrii acestea dupa ce m-ai facut cu ou si cu otet pentru ca nu las pe cei de care imi pasa la greu???
   Anonim din ‘89, circula legenda ca Securitatea pe care o slavesti a batut-o pana a facut pipi pe ea.
   A fost si nu mai e. Impaca-te cu gandul!
   mahalagioaica

One Trackback

 1. […] Mihai Rapcea a explicat pe blogul său și care este motivul pentru care o știre atât de importantă pentru această comunitate nu a fost făcută publică, pentru că intra în contradicție cu ideologia propovăduită cursanților MISA. […]

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer