Moartea face parte din natură, inclusiv din natura umană. Tot ceea ce se naște se dezvoltă, maturizează, apoi descrește, îmbătrânește și în final moare. Cu toții acceptăm, măcar teoretic, acest adevăr. Desigur, ne simțim incomodați de moarte. Considerăm că ea ar trebui să se producă târziu, cât mai târziu, la bătrânețe. Și totuși, nu e așa. Doamna cu coasa seceră vârtos atât printre bătrâni cât și printre tineri și nimeni nu are garanția că va apuca ziua de mâine.

În toată această poveste a vieții, ne lăsăm seduși de legende urbane despre nemurire, vise de reântinerire și sănătate veșnică, rețete miraculoase și tot felul de panaceuri universale, până ce ne lovim de realitatea cruntă a bolii și morții.

Statisticile la nivel global arată că boli care odinioară erau rezervate perioadei bătrâneții, apar la oameni din ce în ce mai tineri, iar speranța de viață scade alarmant.

Desigur, acestea sunt adevăruri pe care poți alege să le ignori, să te faci că nu le vezi, cu speranța că data viitoare, moartea va lovi precum fulgerul, pe altcineva dar nu pe tine, căci speranța moare ultima, odată cu noi.

Sunt însă unii care fac comerț cu sănătate, tinerețe și frumusețe, atât la propriu cât și la figurat. Care promit că rețetele lor de viață garantează sănătate și longevitate. Și care fac o căruță de bani din treaba asta.

Nu vorbesc de clinicile de înfumusețare și chirurgie estetică, nici de marile companii de cosmetice. Mă refer aici la organizații precum Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), care sub pretextul practicii yoga și al unui stil de viață pretins sănătos, cu o alimentație lacto-ovo-vegetariană, promit sănătate și longevitate.

Am fost cursant MISA din anul 1991 până în 2007, când am fost suspendat pentru ”crima” de a-l critica pe Gregorian Bivolaru. După expirarea suspendării, nu m-am mai întors la cursurile de yoga ale MISA, căci între timp descoperisem budhismul tibetan.

Însă o parte din mine a rămas acolo, cu oamenii și experiențele trăite în perioada adolescenței și tinereței mele. Iar acei oameni se duc unul câte unul, părăsind această lume, la vârste revoltător de tinere.

Pe majoritatea celor din pozele prezentate mai jos i-am cunoscut personal. Iar lista lor e mult mai lungă. Au fost oameni ca și mine, cu bune și cu rele, dar cu toții și-au dorit să trăiască și au făcut tot ce le-a stat în putere să-și salveze viața. Au urmat tratamente costisitoare cu plante, au depus jurăminte teribile că nu vor dezvălui secretele tehnicilor sau rețetelor primite de la ghidul lor spiritual și că vor urma tratamentele ”până la capăt”.

Și mă întreb în numele lor, a celor care astăzi nu mai pot vorbi, dar și a celor care ar vrea să vorbească dar nu pot, de frică: UNDE SUNT TINEREȚEA, SĂNĂTATEA ȘI LONGEVITATEA PROMISE ?

 1. January 30, 2024

  In timpul unei anumite conferinţe, cineva a pus o intrebare despre reîncarnare; întreba, de asemenea, dacă trebuie să credem în cazurile de comunicare cu morţii.

  — Există mai multe posibilităţi, spuse G. Dar trebuie să înţelegeţi că sufletul unui om, atât în timpul vieţii cât şi după moarte, face parte dintr-o anumită categorie în funcție de nivelul său de conştiinţă.

  “Omul maşină” pentru care totul depinde de influenţele exterioare, pentru care totul “se întâmplă”, care acum este un om şi în momentul următor este un altul, nu are nici un tel de viitor: el este ca şi îngropat şi asta este totul.

  Nu este decât pământ şi se întoarce în pământ.

  Asta i se aplică lui.

  Pentru a putea vorbi despre orice fel de viață viitoare, trebuie să existe o anumită cristalizare, o anumită fuziune a calităților interioare ale omului, o anumită independență față de influențele externe.

  Dacă există ceva la un om capabil să reziste influențelor externe, atunci acest lucru în sine poate fi capabil să reziste și la moartea corpului fizic.

  Dar gândiți-vă ce poate să reziste morţii fizice la un om care leșină sau uită totul atunci când se taie la deget?

  Dacă există ceva într-un om, poate supraviețui; dacă nu există nimic, atunci nu există nimic care sa supraviețuiască.

  Dar chiar dacă ceva supraviețuiește, viitorul său poate fi foarte variat.

  În anumite cazuri de cristalizare mai completă, ceea ce oamenii numesc „reîncarnare” poate fi posibilă după moarte și, în alte cazuri, ceea ce oamenii numesc „existență pe partea cealaltă ”.

  În ambele cazuri, este continuarea vieții în „corpul astral” sau cu ajutorul „corpului astral”.

  Știți ce înseamnă expresia „corp astral”.

  Dar sistemele cu care sunteți familari și care folosesc această expresie afirmă că toți oamenii au un „corp astral”.

  Acest lucru este greșit.

  Ceea ce se numește „corp astral” se obține prin fuziune, adică prin intermediul unei munci interne teribil de dură și luptă.

  Omul nu se naște cu el.

  Și doar foarte puțini oameni dobândesc un „corp astral”.

  Dacă este format, poate continua să trăiască după moartea corpului fizic și poate fi născut din nou într-un alt corp fizic.

  Aceasta este „reîncarnarea”.

  Dacă nu se re-naște, atunci, în timp, moare și el;

  Nu este nemuritor, dar poate trăi mult după moartea corpului fizic.

  „Fuziunea, unitatea interioară, se obține prin „fricțiune ”, prin lupta dintre „da” și „nu” la om.

  Dacă un om trăiește fără luptă interioară, dacă totul se întâmplă în el fără opoziție, dacă se lasă tot timpul “dus de val” după cum bate vântul, el va rămâne așa cum este.

  Dar dacă începe o luptă în el și, mai ales, dacă există o linie certă în această luptă, atunci, treptat, trăsături permanente încep să se formeze, el începe să se ‘cristalize.’

  Dar cristalizarea este posibilă pe o bază corectă și este posibilă pe o bază greșită.

  De exemplu, „frica de păcat” sau o incredere fanatică într-o idee oarecare poate evoca o luptă teribil de intensă între „da” și „nu”, iar un om se poate cristaliza pe aceste fundații.

  Dar aceasta ar fi o cristalizare greșită, incompletă.

  Un astfel de om nu va avea posibilitatea dezvoltării ulterioare.

  Pentru a face posibilă dezvoltarea în continuare, el trebuie să fie topit din nou, iar acest lucru poate fi realizat doar prin suferință teribilă.

  “Cristalizarea este posibilă pe orice fundație.

  Luați, de exemplu un tâlhar de drumul mare, unul cu adevărat bun, autentic.

  Știu astfel de tâlhari din Caucaz.

  El va sta cu o pușcă în spatele unei pietre pe marginea drumului timp de opt ore, fără a se agita.

  Ați putea face asta?

  Tot timpul, in mintea sa, are loc o luptă.

  Este însetat și ii este cald, iar muștele îl deranjează; dar rămâne liniștit.

  Altul este un călugăr; se teme de diavol; toată noaptea, el își bate capul de podea și se roagă.

  Astfel, se realizează cristalizarea.

  În astfel de moduri, oamenii pot genera în ei înșiși o forță interioară enormă; ei pot îndura tortura; pot obține ceea ce își doresc.

  Aceasta înseamnă că acum există ceva solid, ceva permanent.

  Astfel de oameni pot deveni nemuritori.

  Dar care este avatanjul?

  Un om de acest fel devine un „lucru nemuritor”, deși o anumită cantitate de conștiință este uneori păstrată în el.

  Dar chiar și acest lucru, trebuie reținut, apare foarte rar”.

  În căutarea miraculosului, fragmente dintr-o învăţătură necunoscută – Pyotr Ouspensky

  • February 10, 2024

   “Dacă exista ceva într-un om… ceva care să reziste morții… fizice” Dacă nu aș fi un yogin deschis la minte, receptiv, pregătit să evoluezi spiritual, aș zice că guru cu pricina vorbește de cancer…

  • February 13, 2024

   Evident extrem de necredincios și ignorant fiind, eu zic că vorbește de fapt însuși Cancerul… colorectal evident 😉

   • February 14, 2024

    Nu-ti face iluzii in privinta relatiei Adelinei cu MR aici! E o polarizare cum spune la curs, ca dupa Sosoaca, vine Adelina. Ea l-a polarizat si pe dl. Nae sa dea declaratii ca e discriminat ca lucrator la incerc si de aceea practica yoga lui bivolaru, ca este yoga milenara. Astfel il discrimineaza nu doar romanii ci toti internationalii. Si ziarele pe deasupra.

 2. January 30, 2024

  ”Tu poți să spui că ești evoluat din punct de vedere spiritual, poți să repeți de câte ori vrei „Eu sunt Lumină/ Eu sunt Iubire”, dar pe mine nu mă interesează ce spui, vreau să văd dacă pui în practică acele lucruri spirituale pe care zici că le știi; dacă funcționezi în integritate, onorându-ți adevărul, în viața ta de zi cu zi.
  Dacă încă nu ai făcut asta și ești doar o colecție de informații teoretice din domeniul spiritual, cu care faci paradă, ca să-i impresionezi pe alții, e în regulă, dar eu îți spun rămas bun.
  Eu nu sunt interesat să îmi petrec timpul cu oameni care se cred evoluați, care se prezintă a fi spirituali, dar care nu cunosc decât teorie, n-au pus mai nimic în practică. Eu sunt interesat să-mi petrec timpul alături de oameni care își trăiesc spiritualitatea, nu doar o vorbesc. Acestea sunt limitele pe care le-am stabilit eu pentru mine.
  Când te afli într-o situație în care Universul îți cere să-ți manifești discernământul și nu ai curajul să faci asta, nu ai curajul să spui „Nu”, pentru că te temi de reacția altora, tu pici testul. Și este vorba de propriul test, nu de testul pe care ți-l dau alții. Te trădezi pe tine însuți, îți trădezi propriul adevăr.
  Nu te simți pregătit să-ți trăiești adevărul, nu ești destul de puternic ca să fii spiritual și în practică, nu doar din vorbe? Ok, recunoaște asta, asumă-ți responsabilitatea pentru asta, acceptă faptul că nu ești atât de spiritual pe cât te crezi. Dar nu mă mai lua pe mine cu „Sunt atât de spiritual, încât îi iert pe toți, orice mi-ar face! Îi iubesc necondiționat pe toți. Nu scot pe nimeni din viața mea, chiar dacă unii mă tratează într-un mod lipsit de respect/ mă abuzează/ mă înșeală”…
  Asta nu înseamnă că ești spiritual, înseamnă că nu ai stimă de sine, nu ai respect față de sine și nu ai curajul să stabilești limite sănătoase în relațiile cu ceilalți. Dacă vrei să te minți singur și să-ți spui că ești spiritual, pentru că tolerezi comportamente lipsite de respect/ abuzive, e treaba ta; dar nu-mi spune asta mie, fiindcă eu n-o să mă prefac că te cred.” (Michael Mirdad)

 3. January 30, 2024

  Toată Europa e înnebunită după exercițiile de respirație.

  De patru-cinci ani am făcut bani tratând oameni care și-au stricat respirația prin astfel de metode!

  Sunt scrise multe cărți despre asta, toată lumea încearcă să-i învețe pe alții.

  Ei spun: „Cu cât respiri mai mult, cu atât afluxul de oxigen este mai mare”, etc. și, ca urmare, vin la mine.

  Sunt foarte recunoscător autorilor unor astfel de cărți, fondatorilor de școli și așa mai departe.

  Dacă, de exemplu, ne schimbăm respirația, ne schimbăm ritmul plămânilor; dar din moment ce totul este conectat, și alte ritmuri încep să se schimbe treptat.

  Dacă continuăm cu această tehnică de respirație pentru o lungă perioadă de timp, se poate schimba ritmul tuturor organelor.

  De exemplu, ritmul stomacului se va schimba.

  Iar stomacul are propriile obiceiuri, are nevoie de un anumit timp pentru a digera alimentele; să spunem, de exemplu, mâncarea trebuie să stea acolo o oră.

  Dacă ritmul stomacului se schimbă, alimentele pot trece mai repede și stomacul nu va avea timp să ia tot ce are nevoie.

  În alt loc se poate întâmpla invers.

  Este de o mie de ori mai bine să nu interferăm cu mașina noastră, să o lăsăm în stare proastă decât să o corectăm fără cunoștințe.

  Pentru a lucra pe tine însuți, trebuie să cunoști fiecare șurub, fiecare cui al mașinii, atunci vei ști ce să faci.

  Dar dacă știi puțin și încerci, s-ar putea să pierzi foarte mult.

  Riscul este mare, deoarece mașina este foarte complicată.

  Are șuruburi foarte mici care se pot deteriora cu ușurință, iar dacă împingeți mai tare le puteți rupe.

  Și aceste șuruburi nu pot fi cumpărate într-un magazin.

  Trebuie să fie foarte atent.

  Când știi, e altceva.

  Dacă cineva de aici experimentează cu respirația, este mai bine să se oprească cât mai este timp.

  Gurdjieff G. I. – Vederi din lumea reală (Discursul despre experimente cu respirația)

 4. January 30, 2024

  Multi promit santate, longevitate, doar uita-te la reclame, cine e naiv sa creada in tot ce zboara o face pe pielea lui.
  La fel si cu dietele vegetariene, acum e trendy sunt multi care fac asta fara sa le spuna nimeni.
  Se faceau exercitii periculoase sau ceva vatamator?
  E ceva concret de care pot fi acuzati, ceva cert care sa fi avut efecte negative asupra sanatatii oamenilor? i-a obligat cineva sa faca ceva?
  Mi se pare ca incerci sa gasesti nod in papura doar pentru ca nu iti plac anumiti oameni.
  Pare ca incerci sa gasesti orice ocazie sa te distantezi doar pentru ca imaginea lor e patata si nu vrei sa fi asociat sau acuzat de ceva si asta e un fel de asigurare.
  Dar daca tu la un moment dat ai invatat ceva, ti-a fost de folos si dupa ai ales sa mergi mai departe ce te intereseaza ce zic sau cred ceilalti?
  As face o singura observatie care mi se pare foarte importanta.
  Indiferent cat de neinitiat e un guru, cat de putine stie, daca studentul vrea sa invete nu o sa se opreasca in asta si probabil ai observat asta.
  Pe de alta parte poti sa te duci la pomul laudat cu sacul daca nu e o dorinta arzatoare in student nu o sa iasa nimic.
  Si toate astea au o explicatie foarte simpla, gurul e ca un fel de antrenor de box care se tine de tine are grija sa nu te opresti si cam atat.
  Doar tu poti sa inveti sau sa faci si daca esti determinat daca nu pui nimic mai presus decat asta atunci vei gasi adevaratul guru, cel interior.
  Nu trebuie sa te simti cu nimic pentru ce au facut alti oameni indiferent de ce relatie ai avut cu ei iar daca vreodata te-au ajutat trebuie sa ii respecti doar pentru asta indiferent ce altceva au mai facut.
  Incepe sa fii mai detasat, mai obiectiv, e foarte important pe calea asta.
  Si nu fa lucruri doar pentru ca asa se asteapta lumea sa faci, fa doar ce simti ca trebuie si stii ca trebuie si nu te grabi.
  Multa sanatate, intelepciune si progres.

  • January 31, 2024

   Probabil că nu am fost destul de explicit în articol, poate că a fost mult prea succint. Eu nu mai sunt la MISA de prin 2007 dar ce am auzit de la persoanele care au rămas acolo m-a îngrozit. Nu mai recunoșteam mediul din care plecasem, devenise un fel de societate totalitară, cu reguli dure: amenzi pentru orice, excluderi pentru orice, jurăminte îngrozitoare pe viața și pe evoluția spirituală pentru orice, secretomanie, cursuri codate și multă multă spionită, delațiune și frică. O să spui: și care e problema, oamenii ăia puteau pleca oricând de acolo. Sunt liberi. Oare ? După ce ți-ai dedicat toată viața unui ideal, ai rupt orice legături cu exteriorul, ai toți cunoscuții, prietenii și chiar familia în MISA, crezi că e ușor să pleci sau să fii exclus ? Unde să te duci ? Unde să muncești ? Cine te angajează cu o lipsă de 20-30 de ani în CV ? Habar n-ai cum e

 5. January 31, 2024

  Lalao nu mai e????

 6. January 31, 2024

  Decesul ei a fost prevestit din ziua de vineri. Cu 1 zi înainte s-a știut. Eu n-am fost atenta la vestea primita.

  Dumnezeu sa-i odihnească pe toți, muzicanți îmbrăcați in negru!

 7. January 31, 2024

  O listă a colegilor despre care știu că au murit de diverse boli, la curs:
  1-Edwinus-cancer
  2-Grace -cancer
  3-Spirea din Constanța -cancer
  4-Otilia Ioana-cancer
  5 Luminița-Diana-cancer
  6-Cristi Ionel
  7-Dorel Vasile
  8 Fionela, -TBC
  9 Elena de la Mache cancer sân
  10 Angela din Pipera, cancer genital
  11Mădălina Budureanu,cancer san
  12 Dana Franti, cancer ficat
  13 Simona Lungu, cancer genial
  14 Adriana Trandafir ,cancer
  15 croitoreasă ashram-nu stiu nume
  16.Andreea Dragomirescu,cancer sân
  17 Bianca Sandu, cancer tiroidă
  alte fete din Turturică, Iași, Cluj
  18 Evelina,cancer genital
  19 Diana Dobrin, cancer sân
  20 Cristina Găină, cancer sân
  21) Alina Apostol fosta iubită a lui Ciuciulete etc..etc..
  22)LALAO
  23) Nicoleta Mihai
  24) DAN OAE-INSTR
  25) EUGEN , UN BĂIAT CU OCHELARI an 33
  26) Vasile an mare
  27) Andrei Petrescu instr America de Sud
  28) Margareta Cojan
  29) Mihai Duduca
  30) Tanasoiu Cristina sau Doina
  31) Cristina Costaș , instr Brașov
  32) Florentina Răducan
  33) Monica Cesa – cancer
  34) Iris
  35) Badea Ion-Jenică
  36) Mimi-Maria Livia Oradea
  37) Ovidiu Stoian , Instr Deva
  38) Bianca-Ioana Malait-Brasov
  39) Florica Steva
  40) Albu Lucian Pamfil George STEAUA DIVINĂ, 55 ani
  41) Dana Condrea, și instructoare
  42) Alexandra Angela Leban – depresie
  43) Cristina Tănase (lucra la Steaua Divină) – depresie
  44) Romulus Gabriel -Craiova
  45) Elena Stanciu
  46) Ileana Monica Lalia , Bucuresti
  47) Melindina Maria Marinela
  48) Magdalena Cioponea
  Doar câțiva din cei plecați ..
  Din provincie nu ii știm
  Nici din străinătate..nici din ani mai mici
  49) Aleeza Alina Elisabeta Belly dansatoare
  50) Adrian Mihail, Iași
  51) Constanța Mariana din Iași
  52) George Gari, an 18 Bucuresti
  53) Daniela Corina Angharada
  54) Iuliana Stroia -Constanța
  55) Sever Adrian
  56) Teodor Valentin-ashram – cancer pulmonar
  57) Oltea Dragodana Aureea – atac vascular
  58) Remus Lomoș-șef MVA – accident auto
  59) Corsei, fratele lui Nicu Corsei
  60) Viorica Văcaru

  • January 31, 2024

   Draga,
   Esti atat de rece ca stii ca nu te plac.
   Vii cu o lista si spui ca acestia sunt. Si nimic mai mult.
   De ce nu vorbesti in numele lor?
   De ce nu ceri sa se inchida cursul?
   Unde credeti ca veti merge inainte cu acesti oameni decedati lasati in urma?
   Atat timp cat nu tu i-ai nascut, nu ai justificari.
   Dealtfel cu tine nu mai am ce discuta daca mai vii sa postezi aici.
   Te-am anuntat ca sa stii.

 8. February 1, 2024

  Nu poti sa respiri la MISA.
  Nu ai oxigen la propriu in meditatiile cu zecile, suta, sutele de cursanti. Se deschid geamurile, dar degeaba!
  Apoi chiar daca respiri, ce respiri? Ce iti da altul sa respiri pe muzica? Prostiile lui le iei de nestemate? Respiri ce respira vecinul? De unde stii ca e bine?
  Este inghesuiala, se calca unii pe altii, este serpuiala, sunt maini pe unde nu trebuie, zambete acre, e irespirabil!
  Apoi stare de negare in care se afla toti.
  “Nu este asa cum se spune in exterior!
  “Nu este adevarat ca s-au gasit asa si pe dincolo”
  “Nu este adevarat nimic, nimic”
  pana vin cu lista de morti din frigider.
  Pe bune?
  Sunt eu colegul tau medicul legist?
  Sunt eu de la Ministerul Sanatatii sa ma intereseze de ce trebuie sa ii mangai pe cap pe cei ramasi in viata?

  La MISA fraierii platesc iar coruptii se capatuiesc,
  De aceea trebuie ei sa plece singuri acasa, nu ca vine si imi spune mie ca e cutare decedat si ca nu mai e si urmeaza ca sa-i fac “ofranda” de ca si cum ar fi zeu sau ofranda zeilor pentru acesta. Limbajul nu corespunde!!
  S-a dus si de intors nu se mai intoarce. Cel mult pot sa cred ca insotesc persoana dincolo. Dar nu in timpul saptamanii cand macar 6 ore pe noapte am si eu pe noapte. Imi trebuie sa ma si simt ca sunt in stare.

  Am ajuns sa gandesc foarte negativ. Nu sunt aceste morti din cauza mea. Sunt din cauza celui care i-a sfatuit sa se lase de viata lor de pana atunci si sa ii urmeze lui care este nici macar la nivel de informator corect adica sa spuna “Avem aceste informatii din aceasta carte”. Nu poate fara sa minta.

  Cand esti pe mana cuiva care nu stie ce este cu tine, gata, esti traficat! Vei fi folosit pentru a fi traficat, ce este asa de greu de inteles? Aa, ca ti-a dat acolo 3 flinticuri si te-a dat pe spate cu sclipiciul lor?
  Asta zici ca e marea ta gaselnita?
  Intrebari de curiozitate:
  Unde te-ai realizat tu ca cetatean al tarii tale?
  Unde este potentialul tau pus in valoare?
  Chiar esti realizat sau doar primesti bobarnace ca nu esti indeajuns de bun?
  Au fost oare familia ta si cunostintele/prietenii tai atat de duri precum ii vezi pe altii ca sunt in jurul tau sub figurile amenintatoare ca moartea? Daca aveai pareri negative despre ai tai este pentru ca ii cunosteai. Daca ii cunosteai, stiai la ce sa te astepti si cat te poti baza pe ei. Dar noile cunostinte de care spui ca sunt ca familia ta, de unde stii ca sunt in acord cu tine? De unde stii ca nu sunt din cei care iti baga cutitul in spate?
  Intr-o familie, toata familia sufera odata. La MISA nu platesc si ceilalti pentru tine, nici macar emotional nu sunt afectati de prezenta ta.

  Exemplu: Lalao isi tinea mana pe masina si cineva a impins de usa iar usa a ranit-o la un deget mai rau decat peste alte degete. Si a stat cu degetul cu comprese, ba a pus, ba n-a pus remedii naturiste, pana s-a infectat.
  Am dus-o la Bagdasar Arseni la camera de urgenta si au bagat-o imediat in operatie. La Steaua Divina ar fi lasat-o sa ajunga la septicemie pentru ca au trecut pe langa ea toti doctorii din clinica mergand sa manance dar nici unuia nu ii pasa de starea ei.
  Asta este realitatea!
  Dupa operatie, a inceput alta a doua zi, Otilia, ca se putea rezolva “si fara operatie”, ca “uite ce dureri i-a cauzat” si cate si mai cate rasuciri in cutitul in rana incat si astalalta s-a rasucit si ea la 180 de grade.
  Puteau sa-i lase degetul asa cum era, nu sa umble in fiecare zi sa scoata pansamentele sa se uite la deget, “ia uite cat e gaura de mare, ia uite cum arata”, etc.

  Apoi Lalao imi replica dupa faimoasa ei perioada de 1 an de mauna: Orice ai spune, nu are importanta!
  Sunt multe mizerii la MISA. Bine ca se duc! Le scot, ma uit la ele si le dau drumul. Inca mai am!

  @Vasilica:
  “iar daca vreodata te-au ajutat trebuie sa ii respecti doar pentru asta indiferent ce altceva au mai facut”
  Ha?
  Adica sa ma pun pe mine jos doar pentru ca de ce?
  De ce sa fiu eu aruncata sub autobuz pentru idiotiile altuia? Sa fiu calcata in picioare doar pentru ca ii face placere romului Bivolaru? Asta am ajuns?
  Conform Constitutiei am drepturi.

  Lalao s-a dus la alta reincarnare. La mai bine de un an nu prea mai e ce spune. Ar trebui ca eu s-o iert. Ma mai gandesc.

 9. February 1, 2024

  Sunt acum la St.Joseph, tot spital, tot recuperare dar cu alta persoana, alt context.
  Este penibil sa continuam discutia atat timp cat unii, care urmeaza comanda “iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”, ajung sa se izbeasca de spalarea pe creieri care se face in secta.
  Ce poate fi mai sus de iubeste-ti aproapele?
  Acum stiu! Palmele sectare, un avertisment discret sa nu te apropii prea tare de maestru daca n-ai facut subit pasiune pentru acesta si nu ii recunosti in ode marile realizari. El are sa-ti ofere, tu doar trebuie sa fii deschis sa le primesti.

  A doua oara, comiti aceeasi greseala. Iti deschizi casa pentru Lalao iar rasplata este ca iti pierzi actele pentru ca Lalao are in cap ca daca esti ortodox nu esti de ajuns de catolic.
  Eu pe mine trebuie sa ma iert. Lalao nu mi-a gresit cu nimic.
  Pot ierta? Da. Dar relatia nu va mai fi niciodata ceea ce putea fi. Cu alte cuvinte, nu mai prezinta interes.

  Lalao, Iulia, s-a dedicat lui Bivolaru si a ajuns calcata in picioare pentru ca Bivolaru nu numai ca se lauda cu ce n-are adica suportul spiritual dar nici macar nu are bunul simt sa admita ca prin el nu curge nici-o binecuvantare.
  Adeptii au o relatie in care ei se afla la un capat al ei imaginandu-si raiul ca e pregatit pentru ei. Adevarul este atat de crud ca nu indraznesc lor insile sa-si admita cat de fortata si smucita este relatia lor cu o entitate la care ei devin zerouri cu cat mai multi adepti se aduc in secta. Realizarile intarzie, ajutorul intarzie si raman doar ochii dati peste cap marturie a unei incercari de a te descurca singur cu propriile probleme coroborate cu problemele fugitivului de justitie. Este o agravare si o singuratate in care sfarsesti. F. trist!
  Avem nevoie de iubirea de mama pentru ca este unica prin care are loc supravietuirea speciei si tocmai aceasta iubire este discreditata si efortul mamei pentru puiul ei este atacat cu violenta la MISA.
  Este o alta realitate trista persistand ca o umbra pe fundalul tuturor fotografiilor postate si a numelor anuntate cu cereri de ofrande si de rostiri plasture nespecifice neamului.

  Nu stiu daca Lalao si-a gasit tatal, Condoleante familiilor celor amintiti mai sus! Ei sunt cei care au pierdut.

  In spital se aude:
  – Bye Julie!
  – Bye!

  Bye cursanti! Voi experimentati nu pe pielea voastra ci pe sufletul celor pe care i-ati lasat singuri si plansi acasa. Ei platesc pentru voi, nu voi.

 10. February 3, 2024

  Suprema,este cel mai complex amestec de pe glob,unic,exceptional, ce contine 170 de plante pentru Regenerare si Reintinerire.Reteta se va pregati doar pe comanda speciala,realizanta anticipat.Acest produs face parte din categoria retetelor magistrale,prin urmare formula ramane secreta.Celor care achita jumatate din costul acestei retete drept acont,primesc un esantion gratuit de 50g din aceasta reteta.Produsul va fi ambalat la 500g si costa 2775lei.
  Produsul este conceput de Ghidul nostru Spiritual intru totul:concept,compozitie,gramaj si cost.
  Vom da viata in perioada urmatoare mai multor produse revolutionare,care sunt concepute de Dumnealui intru totul,asa cum am mentionat mai sus.

 11. February 3, 2024

  🍀STEAUA DIVINĂ are bucuria de a vă anunța lansarea a două produse unice pe glob: SPIKE&GRAFEN DETOX și SPIKE STOP FORTE care au la bază rețete inedite, valoroase, excepționale concepute de Ghidul nostru Spiritual.
  ☘️SPIKE&GRAFEN DETOX este un amestec din pulberi de plante medicinale, perfect naturale și eficiente, care neutralizează și elimină sistematic proteinele spike din organismul ființei umane care s-a vaccinat anti COVID-19 și care detoxifică organismul uman de oxidul de grafen ce a fost deja depistat în așa-zisele vaccinuri anti COVID-19. 
  🌿SPIKE STOP FORTE este un amestec din pulberi de plante medicinale, perfect naturale și eficiente, care estompează, diminuează și inclusiv suspendă efectele nefaste, toxice ale proteinei spike asupra organismului ființei umane care s-a vaccinat anti COVID-19.
  🍁Produsele sunt ambalate în flacoane de 200g (la care se ofertă gratuit 20g) si costă 1250 lei fiecare.
  📞Comenzile pot fi plasate telefonic la numărul: 0728.600.300, în format electronic la adresa de e-mail: sales@steauadivina.ro sau fizic la magazinul din cadrul Clinicii Medicale Steaua Divină din București, B-dul Dimitrie Pompeiu, nr. 3-5, sect. 2.
  💥Vă dorim sănătate deplină!

 12. February 3, 2024

  “16.Andreea Dragomirescu,cancer sân”

  Dacă “Dumnealui” își lasă doctorii în chiar buricul firmei fiind să piară, ce încredere să ai în remediile firmei? Produsele sunt scamming al clientului și rip-off. Misanii o fac pentru șefii lor paraziți sociali.

  Efortul karma yoghinilor prin Steaua Divină: https://www.youtube.com/watch?v=uffHb6JgoiQ sunt zbateri eroice, dar inutile în final!

  În iarna următoare vor trage alte trupuri neînsuflețite afară pentru că ii deranjează mirosul și de la acestea.
  În exprimări eufemistice vor cere altora să-și plece capul in fața morților ca în fața unor zei.

  “💥Vă dorim sănătate deplină!”
  Ești ca o muscă bâzâitoare. Shoo!

 13. February 3, 2024

  Acum incalzind mancarea mi-am dat seama de unde a venit bivolaru cu numele de Lalao dat Iuliei. Nu e intamplator, e tot un copy paste, de data aceasta decupat din universul sau auditiv.

  Am ridicat boaba de strugure scapata pe jos la spalare si am aruncat-o la gunoi. Ei bine, asta a fost greseala!

  Numele cursantei aduce cu un sfarsit de mantra auzit de sri bivolaru atunci cand isi ciuleste urechile si isi da ochii peste cap ca in final sa confirme lipsa autenticitatii lineage-ului propriu si zicala romaneasca “baba nu aude, dar le potriveste”.

  Numele crestin ales de parinti nu se putea. Trebuia o latratura din alta limba carpita peste cap credulei.
  Iar ea bucuroasa a imbratisat-o, insistand si dorind sa traiasca intr-o realitate falsa, contrafacuta.
  Si a reusit sa traiasca sub deck intr-o realitate falsa, contrafacuta, captiva a unui pirat zgarcit care in plus nu tolereaza revolta la bord.

  Vaccinistii sunt precum rechinii infestand apele acum. 😂 O veste excelenta de altfel!

 14. February 4, 2024

  Vrei sa spui Mihai Rapcea ca sa stau indiferenta si sa ma uit la fotografiile de cursanti adaugate articolului?
  Ce ma tine sa nu strang de gat bestia cu chip de om, bivolaru, spurcata sa-i fie amintirea in veci?

  Uita-te la acesti cursanti care si-au lasat tot sa-i urmeze lui precum lui Cristos!
  Este cimitirul MISA!
  Cum sa nu innebunesti?
  Cum?

  Spinari rupte, crize de epilepsie, discuri dislocate, accidente, boli, cancere, tot ce a fost frumos, tanar si bine intentionat a fost tras in jos si manjit peste tot cu ei.

  Sa ia inchisoare pe viata si Bivolaru si locotenentii lui plus ANM-ul cu paparuda de Aurora si smenarul Gamulea!

  Cursanti,
  Mergeti la casele voastre sa va refaceti vietile sau cat mai aveti de trait macar sa fiti pe pace cu cei care va iubesc! Parintii vostri, cunoscutii vostri s-ar bucura sa va vada.
  Fiti cu cei care va iubesc cu adevarat si merita perzenta voastra!
  Nu mai stati langa lipitorile de sefi cu Bivolaru in frunte!
  Deja el pune accent pe filialele din strainatate voi fiind yoghini de mana a treia care impingeti secta lui inainte cu efortul vostru.

  Mergeti acasa la casele voastre! Va rog din suflet fiti cu ai vostri!
  Faceti-le bucuria asta lor si nu strainilor!
  Deja domul care se ridica peste voi este din ce in ce mai mare si voi din ce in ce mai neinsemnati si nebagati in seama.

  Aleg o singura persoana din lista: Aurel Sincari, taximetrist.
  Stiti ce spunea despre leacurile Steaua Divina? Ca nu toti cursantii sunt creati la fel. Ca se face supraincarcarea pretului la produse. Ca yoghinul de rand nu isi poate permite sa cumpere remedii Steaua Divina pentru ca doctorii ii pun la plata pe santieristi ca pe oricare din afara cursului.

  Yoghini, voi nu sunteti decat sclavii lui Bivolaru si ai filialelor straine.
  Scuturati-va de lanturile sclaviei la tigan si mergeti la casele voastre pentru a da bucuria rudelor voastre!
  Nu va refuzati aceasta!

  Nota bene bivolaru: De aici din cimitirul MISA ma uit la tine cat circ faci internationat si astept sa dai coltul impostorule!

  “la care se ofertă gratuit 20g”
  Sa-si bage pulberile bivolaru in c*r poate are un orgasm galactic!

 15. February 4, 2024

  Voi realizați că dacă o singură rudă a unui cursant decedat cu tratamentele naturiste date de GB-Gamulea le face ăstora plângere penală pentru exercitarea fără drept a profesiei de medic (pentru GB) și înșelăciune cu consecinte deosebit de grave (care au avut ca urmare moartea victimei), ăștia se duc la pușcărie pe foarte mulți ani, la câte astfel de cazuri sunt ??

  • February 4, 2024

   Nu, nu realizam! Pentru ca stii foarte bine ca nu este asa cum spui.
   Ma intreb de ce vii sa faci reclama produselor Steaua Divina aici pe amintirea lor.
   Tu asa ai vrea sa-ti fie onorata viata cand vei fi indexata pe o foaie cu o poza oarecare alaturi de tot ce-i posibil sa fie date inexacte despre tine?

   Ti-ai ras de Andreea Dragomirescu, colega de-a ta, iar in randul doi de fotografii cred ca este Liana, alta colega de-a ta.

   Te cred ca poate erai medic legist dar nici in halul acesta! Aici nu oferim nimic din trofeele pe care Bivolaru ti le ofera daca faci frumos in fata lui.
   Esti prea smechera si prea unsa cu toate alifiile sa recunosti ca ai venit sa faci bullshiting al celor din afara sectei.

   Ai luat un juramant al lui Hippocrat si inca vorbesti de grafen. Eu care nu am licenta, am pus CDC-ul indarat pe picioare. Observa te rog diferenta intre atitudinea ta si a mea!
   Desi cunosti, bagi capul in nisip precum strutul dezinformand publicul pentru ca esti lenesa.
   Desi nu am studii multe, apar interesele celor mai slabi ca mine cat pot pentru ca asa este drept si corect.

   Cred ca ai fost cumparata cu multi bani. Karma asta te va urmari. Liber!

 16. February 4, 2024

  MR autor de site,

  Domnule avocat,
  Poti sa concepi o scrisoare catre guvern /si BOR in care sa soliciti in numele fostilor si actualilor cursanti MISA locuri de munca pentru ei pentru a fi reintegrati in societate?
  Au fost abandonati de gruparea MISA plecata din tara sa faca bani in strainatate iar acestia acum au nevoie de asistenta in a-si recladi vietile intrucat pardalnicul nu are de gand sa vina indarat sa-i ajute.

  Mama tocmai a vorbit in Romania cu vecinul nostru si i-am relatat si lui cum am stat azi-noapte sa bazai de neputinta si suparare nu numai ca mor persoane mai tinere ca mine, dar si ca mor cu zile si de tineri, iar acesta mi-a raspuns ca e parte din viata.

  – Nu ma multumeste raspunsul dat.
  Nu merge ca le spui un aforism pe zi cum face Bivolaru pe misatv si le dai sa se tina de maini in spirala. E ridicol la cate au sacrificat amagiti de satana mereu inselatoare.
  Le trebuie ceva mai consistent de li se da cu o carpa uda pe fata si iluzii pe muzica aiuristica sa traiasca.
  Sau macar sa fie scosi la pensie daca se poate. Sa stea acasa asistati social!
  E imposibil sa nu se gaseasca un loc si pentru ei sub soare unde sa traiasca, nu doar sa fie adunati din paturile unde au decedat pentru sfaturi ridicole date de un netot si acolitii lui care nu au nimic uman in ei.

  Eu acum de dimineata cat sunt ‘prime’ am training-ul anual la inceput de an de efectuat online si mai am un ochi functional pentru ca stii ca celelalt a luat 2 operatii deja si acum imi trebuie lentila cu dioptrii maxime la el pentru ca nu mi s-a rezolvat apa de sub retina.
  Ocupa-te de acestea te rog!
  Nu le scrie la AUR! Acestia nu fac nimic decat sa astepte sa le cada galusca in gura! Stii de la Diana.
  Decat sa mai citesc aici necroloage, mai bine sa aud ca au facut copii si ca se duc la botez cu ei.
  Te rog, insista pe langa ministra muncii, pe langa cine se poate sa li se asigure o sursa de venit!

  TOTI SUNT PROST TRATATI LA MISA PANA LE VINE RANDUL SA FIE ABANDONATI RECI IN URMA.
  Lui Aurel i-am dat vajra mantra de la Namkhai Norbu si mi-a raspuns luandu-se la cearta cu mine tot pe idei misane.
  Sa lasam cearta la o parte pe dogme si sa facem ceva pentru ei, fii si fiice pierduti ai neamului!

  Au 2 maini, 2 picioare, 1 ochi ca mine, sa mearga sa lucreze sa poata sa vietuiasca!
  Eu inainte de a-mi pierde vederea in ochiul drept si a mi-o face imposibila pe cea in stangul, am avut viziune cu Iisus. L-a vazut si soferul de autobuz. Exista si daca vrea se face vazut noua.
  Stiu, ai sa spui ca are a face cu biserica greceasca inchisa in apropiere, dar pentru mine a fost foarte reala.
  Sa ne rugam lui sa ii ajute macar sa nu se mai mearga dupa inselatoria numita Bivolaru!
  eu
  si ai emailul meu daca va trebuie

  Ma duc la training acum, ok?
  Deci te rog ocupa-te de acestea!
  Nu astepta de la Adelina! Si ea vine plina de idei misane. Las-o asa cum e, corp traind si respirand, si fa-o pentru ceilalti!

 17. February 4, 2024

  Aici,
  https://rapcea.ro/wp-content/uploads/2024/01/photo_2024-02-03_13-10-14.jpg
  langa Andreea in ia cu negru, apare Mara, colega de an a Adelinei din start remarcata de bivolaru pentru prezenta ei fizica. Apoi Liana, Liviu, Otilia… prea tineri toti ca sa piara asa devreme!
  Si unde mai pui ca rezistenta la vaccinare e la maxim in Romania.

 18. February 5, 2024

  Sa-i chemam înapoi sa se reincarneze!
  https://www.youtube.com/watch?v=MFeLhsZjMRU

  Chiar si pe ayurvedisti sa-i chemam!
  https://www.youtube.com/watch?v=dAEC4YPMvYI

  Sa vina nascuti din lotus!

  Om Tare Tuttare Ture Soha

  🌈🌊

 19. February 5, 2024

  Aurel a lucrat la brutarie.
  Am avut o vizitare azi noapte. Si eu am trecut pe la brutarie cu ocazia unei spirale si in weekend cand trebuia facuta painea pentru Luni.
  Noi scriem zilele saptamanii cu majuscula.
  Azi nu promit dar in zilele urmatoare voi cumpara painici si le voi da de pomana. Nu stiu daca familia sa au facut ceva pentru el. E supravietuit de 2 copii acum tineri in meserie si o sora mai mare, Aurica in mana cui l-am incredintat cand am parasit tara. Incapatanat si impulsiv cum a fost cu maica-sa probabil ca a fost si cu sora-sa. Era cel mai mic din familie si cel mai rasfatat.
  Prietena sa anterioara, Nina, i-a replicat cand a lasat-o ca “Nu mai vrei sa ai grija de ei?” referindu-se la copiii ei.
  Ce putea face unul din baietii veseli scapati pe la cursul lui bivolaru?
  O gramada de treburi!
  1. A dat peste capul rautatilor, subsemnata.
  2. S-a expus pana l-au reclamat ca face yoga dezbracat. Cred ca trebuie sa se bucure acolo unde e acum pentru ispravile sale.
  No zaiet, no pagadi!
  3. A fost implicat in afacerea Kombutcha cu V.P. venit direct din razboi. Si-au pus butoiul la mine in camera mea direct sub icoane pana i-am dat pe amandoi afara.
  4. Si-a luat un scooter si si-l repara la scara blocului.
  O alta balanta l-a vazut si si-a luat si el scooter. Primul nu mai e, al doilea a avut accident pe motocicleta de Pasti. Ne-am certat pe treaba aceasta. Ne-am certat urat pe FB.
  5. A fost pus deoarece era prea devot fara sa cerceteze nimic, sa ceara subtil binecuvantare zilnic timp de o luna lui bivolaru. Intrucat scartarul nu i-a raspuns, atunci Aurel a concluzionat ca nu e din lineage autentic.
  6. Aurel nu ii agrea pe lucratorii de la Steluta si stia despre ei mult mai mult decat spunea.
  7. I-am gasit jurnalul si i l-am citit. A luat foc pe treaba asta. Asa am aflat ce erau acele liniute scrijelite la pat.
  8. O clipa l-am lasat la Costinesti sa iau paine din magazin si cand am revenit eram proasta cu painile.
  Chiar asa? 2 dintr-un foc?
  9. Pentru ca ne-am luat la harta in curtea comandamentului, am continuat argumentul in golf. Atunci in furie am facut un gest necugetat. Mi-a cules actele si le-a dus la comandament. Toata vara n-a mai fost tabara, a fost altceva. A fost iesirea din campul Misa.
  10. Ne-am dus la grota Sf.Andrei. Ne-am intors dezamagiti la ora cinei.
  11. Am fost la manastirele din Nordul Moldovei. Am meditat in unele din ele. L-am vazut pe Stefan pe cal alb.
  12. Ne-am pozat cu berbecul gazdei.
  13. Am ajuns indarat in Bucuresti.
  14. M-a sfatuit sa nu intru la videochat pentru ca ne descurcam noi cu banii.
  15. M-a acompaniat la intalnirea cu unchiu-meu care iar a strambat din nas.
  17. A avut o viata si trairi senzuale dincolo de repertoriul perceptibil al meu.
  18. Daca era unul mai Aries decat el, acesta nu putea fi decat Remus sau Dorin pe care il raporta. 2 numere mai la vale pe strada locuia iubita lui Dorin. Ca prin minune cei 2 berbeci s-au linistit.
  19. Aceasta lista este o celebrare a vietii sale. Nu a fost in zadar.
  20. La cutremurul din Tibet m-a indemnat sa aprind lumanari pentru victime chiar daca nu erau crestini.
  21. Undeva in familie pe bunicul lui numele da familie era Michail.
  22. Mi-a corectat postura. Fiind zodie de apa, a crescut mare si impunator.
  23. L-am lasat fara haina pe el la o spirala. S-a facut frig.
  24. L-am pus sa-mi care aerul conditionat acasa.
  25. Mi-a deschis pachetele cu cumparaturi in loc sa astepte sa ajung acasa.
  Incompatibilitatea apa-foc facea ca el sa-mi cedeze mie desi daca stau sa ma uit bine avea dreptate in felul sau.
  26. Vorbea ucraineana.
  27. Mi-a mancat oul incondeiat de mine. Nu mi-a spus dar nu avea cine altcineva. Desenasem yantra Tarei pe el.
  28. Atat!
  29. In felul nostru nu aveam cum sa ne plictisim.
  30. Ultima oara ne-am vazut la aeroport unde m-a condus cu tot cu bagaje.

 20. February 6, 2024

  In ce hal arata Bucurestiul dupa Firea!
  N-ai nimic de care sa te bucuri. E sordid cu panourile acelea pe post de adapost in statii, cu mai mult asfalt, cu o uratenie de suspendata pe Vacaresti. Nu-mi place! Ma uit la zona Abatorului, de cand s-a demolat acolo a ramas tot gol locul. Si ce ma surprinde sunt masinile Dacia vechi prin parcari.
  Romania este o tara trista, f. trista.
  Regret ca i-am chemat indarat!
  Toti acolo unde sunt, sunt mai iubiti decat au fost aici.

  Zice clarvazatoarea ca un copil 8-9 ani avea ghiozdanul in spinare si era f. bucuros ca a primit un trandafir Rosu de la Maica Domnului. Adica il iubea. Si realizez ca asa e pentru ca si el iubea aceasta energie. Mi-a spus. Eu am inceput sa cred in ce vede pentru ca nu e de altundeva a afla anumite lucruri.

  Ai si de la mine mixandre si garoafe! Sunt in bucatarie. Iti scriu numele pe card ca sa stii ca sunt ale tale.
  Drum bun spre zari! Mantra n-ai vrut, o sa-ti aduci aminte candva ca ai primit vajra mantra pentru ca ai iesit la liman.
  Lucian si Cezar sunt cu mama lor. Nu-ti face griji!

  Om Mani Pedme Hung
  Bye! Sa fii cuminte si intelept unde te duci!

 21. February 8, 2024

  Alaltaieri am luat flori. Cum am luat pentru capul de linie asa am facut aranjament.
  Apoi am dat paine si supa ca e iarna. S-a nimerit ca tot clientii mei obisnuiti, batranii, au luat.
  Unul mi-a facut remarca referitor la haina. O sa dau si haine.
  Mereu am pus la gard cate o donatie.
  Dupa ce ma imbrac si eu, ma spal, le fac citirea.
  Tuturor de mai sus o singura citire!
  Ma duc sa vad in bucatarie ce dulciuri gasesc. Cred ca vor fi fructe si pot sa fac niste oatmeal sau gris cu lapte.
  Viata e dulce, moartea e astringenta.
  Daca vreti cea mai ieftina pomana e sa oferiti apa, elementul vietii.
  Lumanari am din cele de urgenta, deci se poate. Daca nu reusesc nimic, trimit bilet la Garchen R.
  Dar hai sa nu-l deranjez! Ma ocup pe cat pot. Importanta este atitudinea cu care iti iei la revedere de la aceste suflete pentru ca fiecare te reprezinta.
  Nu doar eu care ma vait si scriu aici exist, ci fiecare face cum crede fata de sine pentru ca secretul este ca atunci cand se faceau initieri se faceau pentru toata Dharmakaya. E drept ca textul da structura si ceremonia initierii permite ca ceea ce implinesti sa fie legal si autentic, insa mai sunt si dispense.
  Sa ma spal pe fata intai si apoi poate vad Dharmakaya.

 22. February 8, 2024

  S-a realizat! Nu mai e motiv ca cei care au fost sa ziceti ca va deranjeaza.
  M-am cramponat putin la mudre dar m-am orientat. Apoi textul avea instructiuni pe care trebuiau sa le primeasca de pe cand erau in viata. Chiar si in text scrie ca nu se mai poate face mare lucru dupa. Apoi ei n-au tinut niciodata de linie, adica degeaba le citesc eu nume ca ei nu stiu la cine ma refer. Este specificul liniei. Plus rostirile de la inceput de orice practica, intoarcerea mintii, etc.
  Am facut un gris, LAM ornat ca o coliva cu bomboane de peppermint de la Craciun ramase si acum l-am impartit deja. Poate trebuia sa fac un cazan de gris.
  I don’t know, am facut ce m-am priceput si eu mai bine.
  Zm pus Seagram VO de la tata intr-un pahar de apa plin ca sa nu se spuna ca sunt Kali neserioasa si nu dau intoxicanti. Am dat si de acestia.
  A fost liniste, peste liniste, au fost semnele realizarii in sensul ca s-a asezat un nor deasupra la sfarsitul practicii. Ma uitam si ziceam ca am chemat intunericul in loc de curcubee.
  A fost o expunere mai larga ca sa nu dam altora motiv de a-si baga nasul.
  Acum e liniste aci.
  Nu va ingrijorati! Paharul a fost dat-luat indarat pentru ca ne uitam la el si deja incepuse sa dispara alcoolul din el. A zis tata ca si-l vrea indarat. I l-am dat. Sticla de Seagram a ajuns la 26-27 de dolari.

  Acum trebuie sa plec. Dar voi puteti sa continuati petrecerea. Faceti sarmalute si petreceti.
  Precum a spus Iisus, scris in Carte:
  Mancati, beti si va veseliti!
  Caci rasplata voastra mare este in ceruri.

 23. February 9, 2024

  Voi incheia cu un argument care nu va conveni.
  Intrucat am fost atacata pentru onestitatea mea si ulterior barfita, am urmatoarea pentru “noua epava de la Costinesti”.
  Mai degraba de a fi taratoare pe burta, fara spinare, traind continuu cu frica in san de a fi rejectat de anturaj sau criticata de colegi, mai bine in acord cu propriile principii ca misan sau nu pe langa curs sau nu! Ok, bagator de seama?

  Sa-ti fac lineage-ul meu la MISA!
  Aurel mi-a dat mie unul din premiile lui de la zgarcit Bivolaru. Deci gratia e pe mine, una din remorcile de la curs. Aurel a fost cursantul Angelei Mayer si asa cum am gasite toate la curs, asa le-am si lasat in 1 martie 2011.

  Retine: Bivolaru, Mayer, Sincari, apoi vin eu, ok? Ai linie intiatica, mai vrei ceva sau ce? Ma trag cu investitura din mahasiddha. Asa ca voi avea si certificat de mahasiddha candva daca e sa le luam la face value. Nu stau ca tine ruginind gratis la Costinesti!
  Sa ma pupi pe cocoasa de balena!

 24. February 10, 2024

  Azi este o zi deosebita.
  Azi gratia curge de jos in sus in lineage, adica in sens invers. De la mine curge si se scurge in sus pe cat pot. Toti cei situati mai sus de mine asteapta umili de la mine serviciul meu in vase de China.

  Iata cum stau lucrurile!
  Eu ii urez lui A.S. ‘Losar fericit!’ si el deoarece este continent, de altfel o regula de aur la misa, decide si tine urarea pentru sine neindraznind sa deranjeze instructorii cu lucruri minore.
  Consideratiile sunt acestea: Doar unul e discipol? Sunt mii in scoala misa!

  Dealtfel noi nu citim Kangyur si nu citim nici Tangyur … pentru ca noi suntem de traditie orala si nu stricam limba tibetana cu accentul nostru romanesc. 😛

  Asa ii dau foc si vrajitoarei Ecce Kurrupt. – Noi doar ne relaxam dupa atata eruditie. 😍

  Cateodata antenele de yoghin sunt mici, atat de mici,
  https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2023/11/26/anca-alexandrescu-678×509.png
  incat nu vibreaza nimic prin tattve de la una, adica mine, spre mai multi, adica oricare.
  Pentru ca una nu are puteri.

  Vedeti dragi cursanti fosti si actuali ca mai sunt si astfel de defecte ca mine la curs cu antene atat de mici ca nici nu se evidentiaza?
  Pe langa mine, Ecce Kurrupt este direct maestru 🤣 … nevinovat.
  Eu stiu ca nu se supara pe mine pentru adevarul rostit, de aceea l-am si complimentat.

  fata cu 🎈

 25. February 11, 2024

  Acum lui Aurel nu ii mai este de folos premiul castigat. De aceea tin sa multumesc in numele sau si al meu atat cat se mai poate colegilor sai de curs pentru bunavointa lor si sa mentionez tuturor ca gurul isi pretuieste aspirantii spirituali, credinciosi si fideli.

  Asemanator acestora era premiul
  https://www.ikcplay.com/sites/default/files/styles/product_detail/public/2021-06/PlaygroundElements_PuzzleFloor_Front.png
  deoarece Gregorian Bivolaru stie mai bine ca oricare.
  El stie ca un cursant adevarat se bucura ca un copil de culori viu pastelate. El stie sa-si apropie cursantii, sa si-i faca sa se simta mereu mai speciali pentru ca si ei depind de el.

  Astfel de cand am vazut premiul, am stiut ce sunt patratelele colorate, dar Aurel inca avea ideea ca sunt pentru asane deoarece asa i se spusese la premierea la concurs.

  Desi nu lasa sa se vada, intuitiile sale erau net superioare alor mele.
  Este un foarte mare dezavantaj care il produc lineage-ului pentru ca intru fara a vrea in aceasta linie initiatica de mahasiddha de guptasi.
  Cf. Wikipedia:
  “Gupta, nume comun de origine indiana. Se bazeaza pe cuvantul Sanskrit word गोप्तृ goptṛ, care inseamna “gardian” sau protector. Adica gregorian.

  Numai ca internetul a gresit traducerea cuvantului pentru ca rromii se trag din NV-ul Indiei si nu din NE-ul Indiei unde este mai des intalnit numele Gupta.
  De altfel si pe certificatul de nastere al lui Gregorian tot Gupta trebuia sa scrie si iata ca nu scrie!
  Dar nu va descurajati din atatica lucru!
  Aduceti-va aminte de patratelele colorate!

 26. February 11, 2024

  Va spun una cu Liviu pe cand inca mai era sefulet la Steluta. El era programatorul si lucra in camera de alaturi, o camera stramta, buna de nimic, pe care apoi au rededicat-o pentru alte activitati iar calculatoarele le-au mutat.
  Liviu era Scorpion si iese el sa ia pranzul si ma intreaba cum merge treaba ca eram nou venita, “neinitiata”. M-a intrebat intai ce pregatire am. I-am zis eu ca asa si asa, si imi replica ca acolo trebuie sa ma culc cu toti sefii daca vreau sa avansez. Asa mi-a spus!

  Eu cu trecutul meu de iesita din chilie unde faceam rugaciuni pe glezne si plateam o gramada de bani pentru ansamblul de chilii ale mele, am ramas interzisa de ceea ce am putut sa aud. Am crezut ca ma uraste. Cum adica sa ma culc cu toti sefii?

  Acesta a fost Liviu! Caracter nu gluma!
  Numai ca asemanator altora banuiesc ca s-o fi lasat influentat de fobia de vaccin si de masca si a platit cu pret de vira pentru asta.
  R.I.P. Liviu -sef!

  Apoi Daphnia, instructor in Ploiesti, m-a primit la recuperare de ore cand ma luasem la harta subtil nu pe fata cu Elena ca se pretindea unica la curs pentru ca o chema Elena si era Duminica ziua de 25 mai. Eu nu stiam pe atunci ce facea ea in biserica. 😁 Abia apoi am aflat.
  Daphnia, care evident vine de la laurel leaf, laurii, cred ca ea era cea care m-a adus indarat la Bucuresti cu masina sa termin de lucrat amenzile lui bivolaru la Steluta. Fie era masina ei, fie era a Danei. Veneau amandoua la un program de dupa amiaza la Pipera 1.
  Abia iesisem din Ploiesti si se vedea campul cu maci. Spuneau ele ca peste tot este culoarea lui Kali, culoarea rosie a macilor. Iar eu ma bucuram ca mi-am recuperat cursul.

  Otilia
  Otilia era persoana care ii scotea pansamentele lui Lalao si vorbeau amandoua intre ele ca matsele.
  Altadata Otilia mi-a pus lampa de cromoterapie pe spate si in jumatate de ora s-a spart blocajul. Eram speriata ingrozita intinsa pe masa cu lumina in camera stinsa. Aproape ca am adormit. Era o stare de nervi acumulata ca trebuia sa terminam produsele pentru Costinesti pentru ca se apropia tabara.
  Cand a revenit, se fisurase “caramida”, “tencuiala”, “cimentul ranforsat” de pe spate.
  Am facut cateva nauli si a inceput sa cedeze blocajul. Simteam fizic karma colectiva acumulata pentru ca eu n-am mai simtit niciodata asa ceva nici inainte si nici dupa.
  I-am scris lui bivolaru despre cum m-a ajutat Otilia si a primit in urma biletului invitatie gratis in tabara la mare. O luna, masa, casa, tot i-a fost asigurat.
  Desigur ca si Otilia nu s-o fi vaccinat pentru ca o fi fost si ea convinsa ca ‘vaginarea’/’vaxxinarea’ e pentru neinitiati, si nu parte din medicina preventiva pentru cei sanatosi.
  R.I.P. Otilia! – Eu te iert, tu te poti ierta pe tine?

  Medicina preventiva este exact acel program de educatie si de screening, pentru prevenirea unei imbolnaviri care daca se face din timp costurile sunt infinit mai mici.
  In Romania medicina preventiva nu a luat niciodata avant si oamenii nu se gandesc la asigurari, la o stare de sanatate personala. Abia cand ajung la spital isi dau seama in ce au intrat. Cand aud urletele altora ii apuca intr-adevar teama.

  Covidul insa e mai pervers decat am crede. Conteaza incarcatura virala. Te incarci, te tot incarci pana nu te mai misti cum eram eu sub lampa rosie.
  Nu te baza ca daca azi ai mers fara masca, maine nu te mai ataca covidul!
  Toti o sa crapam de Covid, dupa cum spunea un farmacist. Cu si fara vaccin, tot acolo ajungem. Incetul cu incetul iti inghite corpul si resursele.
  Adica daca te-ai vaccinat tot nu vei avea imunitatea perfecta, dar vei fi oarecum abilitat a lupta si a mai ramane in viata decat nevaccinat.

  Adevarul crud este ca moartea tot va surveni numai ca ceva mai tarziu.
  Dupa pandemie, 1 din 3 sufera de depresie, oamenii continua sa se imbolnaveasca, mortile continua sa apara, numai noi ca niste idioti ne luam dupa versiunea oficiala ca pandemia s-a terminat si ca suntem in afara riscului si pericolului.

  Celor ramasi in viata:
  Nu contati pe ziua de maine! Multumiti lui Dumnezeu azi ca v-ati trezit!
  Multumesc Doamne pentru o noua zi!
  Si fiti pregatiti ca si voua va poate veni ceasul!

  Spuneti-i asa lui Bivolaru! Ceaiurile acelea pe care vrei sa mi le dai mie, sa te speli tu cu ele pe cap!
  Jegosule, nu-ti datorez nimic, tu imi datorezi mie obedienta ca esti integrat intre romani si ca te tolereaza in mijlocul lor chiar daca tu iti exporti afacerea acum si ii iei de prosti pe chiar cei care ti-au dat mai mult decat meriti.

  Esti marele absent, bun de nimic! Repetentule, esti inapt de a fi gardian cuiva!

 27. February 11, 2024

  Nici Lalao si nici Otilia nu mai sunt si nici Liviu cu ‘quid pro quo’ nu mai este sa relateze despre Steluta ce mediu ostil de lucru este.

  Este toxic! . Nu numai iti vin in fata cu propuneri obscene cum o faceau Balaii si afisau un dispret fata de lucratori onesti precum Lalao, dar Steluta era si probabil inca este locul de sacrificiu in care bivolaru isi baga picioarele cel mai urat mod cu putinta in viata, intimitatea si sanatatea cursantilor.

  Nu spun despre Petrini, ea era corecta, santierista, isi sprijinea lucratorii, dar Balaii, acesti agresivi cub dijploma impreuna cu inca o instructoare trimisa special sa vorbeasca porcariile pe care le vorbea in timpul lucrului, au fost pusi drept capete peste karma yoghinii care erau lucratori si cursanti aspiranti solitari.

  Instructoarea respectiva n-a venit singura ci insotita de o alta incat te uitai la ele ca la grupul de lesbiene.
  Asa au fortat-o moral si psihic pe Lalao ca a ajuns sa faca criza de epilepsie din senin. Au fortat-o pe Cristina ca s-a sinucis, pe Razvan ca a inceput sa planga ca barbat.
  Pana si in anuntul de pe whatsup, se vede ca Lalao n-a scapat de rautatea si negativitatea cu care Balaii au inconjurat-o.
  Acestia erau sustinuti in demers de Gamulea pentru ca Bivolaru a stat ocultat pana a vazut criza din sectie rezolvata. Dupa ce s-au dat pedepsele, amenzile si oamenii au fost inspaimantati, a preluat Bivolaru fraiele desfiintand cursul de ayurveda platit de cursanti ca sa le termine intai independenta lor si sa aduca pe exact Balaii, favoritii lui Gamulea ca instructori al cursului pe firma.

  Ceea ce a rezultat a fost ca Bivolaru in loc sa pedepseasca agresorii si sa faca reparatiile necesare, i-a imputernicit sa continue hartuirea lucratorilor din exact razbunare si ura de maestru pe care o avea pe cursantii bucuresteni precum Lalao.
  Nu e clar ca au stors-o pana la ultima picatura ca pe o lamaie?
  Salariul ei era jumatate cat al meu pentru ca o voia adusa indarat in ashram unde statuse candva.
  Apoi cum am spus, persoana era asimilata cu afectiunea pe care o avea. Asa a fost sapata de Balai si denigrata exact cum au procedat si cu Cristina Tanase. Ea s-a sinucis, ea era bolnava, nu mai lucra pentru noi.
  Nu Cristina n-a fost bolnava. Sunt martor ei cand Catalin venea si ii intorcea cutii intregi de produse si o punea sa le refaca. Ii facea la obraz ca ‘uite vezi aici: este un milimetru si aici o cuta’.
  Ceea ce se stie oficial este ca “si-a bagat dracul coada in sectie”.
  Perfect adevarat! Dracul erau Balaii cu ghearele lui Gamulea venind din spate.
  Corina avea niste porniri de rautate prin care ea se hlizea la altii ca fiind inocenta. Mai era si stirba.
  Cu atitudinea ei era sa distruga o familie de prin Apuseni. De o indiferenta si o salbaticie fara seaman, clama ca o deranjeaza copilul care plangea cand ea dadea telefon si ii raspundea cel cu care era ea inamorata.
  Apoi pe Razvan il tracasa incat evita sectia sa dea ochii cu ea care spunea in spate rautati de genul “este apa care frige”. Cei doi aveau aroganta ca isi bateau joc continuu de lucratori.
  Acesta este rezultatul videochatului unora dar in viata altora.
  Cum sa castigi in fata unor astfel de sefi?
  Sa ii dai in judecata cu toata organizatia si sa se inchida maghernita din Pipera? Ar merita pentru ca alta cale nu exista.
  Astfel trimiti cotoroanta acasa sa tina lectii de biologie asa cum a fost scolita si nu sa faca viata mizerabila altora.

  Afectiuni fizice, psihice, emotionale, traume, accidente, morti, este IADUL ce este la cursul MISA.
  Iesiti, fugiti, departati-va ca nu stiti cand veti fi prinsi si trasi si voi pe roata.
  Sunteti potential carne de tun pentru poftele altora.
  Lineage-ul nu este autentic. De aceea MISA au si fost dati afara din Federatia Internationala de Yoga.
  Nici unul nu are certificare sa predea yoga. Pentru toate blestematiile pe care le implica aceste comportamente de arieni de Tartasesti platesc altii care ii cred si ii iau de buni.

 28. February 12, 2024

  Am scris acestea ca sa cunoasteti ce razboi psihologic se duce la “karma yoga” impotriva discipolului dornic de a lucra.
  Se intervine pe toate caile si se folosesc toate mijloacele de a fi combatuti lucratorii in loc ca acestia sa fie apreciati pentru munca pe care o depun voluntar.
  Astfel ei raman cu traume si nu se stie ce episoade mai tarziu ajung sa le afecteze viata fatal.
  Sa nu credeti ca ayurveda este o stiinta pentru femei care fierb acolo 2 conctii si 3 ceaiuri pentru ca nu pot lua shivaism!
  Prin exponentul sau necalificat, lipsit de autenticitate, Andrei Gamulea, aceasta stiinta de raboinici cruzi, a patruns in scoala si iata ce dezastre produce! Cu armata de doctori dupa el care scot intai diplome de Romania pe care le folosesc pe deasupra capetelor cursantilor, cu favoritism si dublu standard se inscauneaza o armata de impostori care practica in dauna satya, asteya, aparigraha.
  Daca a spus Gamulea, Gamulea este ca un zeu care taie si spanzura. Daca a spus Gamulea, atunci Tara este o mizera zeita care se umileste pe langa Gamulea. Dintr-un Atreya, se face ca vindecatorul si loctiitorul lui bivolaru face din MISA sursa proprie de venit.
  Apoi in varful acesteia vine persoana cu medicina muncii in care iar se cara lovituri cursantului ca este vina sa ca se imbolnaveste.
  De toate chichitele si de toate nimicurile se agata o armata de profituri si un singur lucrator ajunge sa serveasca sute de sefi si sefuleti deasupra sa.
  Pe toti acestia scrie mare HARTUIRE SEXUALA.
  Se practica la MISA.
  Toate aceste acte produc agitatie, si schimbari ireversibile de personalitate.

  Legea ar trebui sa inchida aceasta organizatie. Aceeasi lege care se ocupa de viol, de incest, de abuzuri sexuale sa inchida locul si sa ramana condamnat!

 29. February 12, 2024

  Legea apara pe avertizor si orice plangere facuta nu trebuie sa fie completata de dovezi la data la care este formulata.
  In sprijinul acesteia aduc marturie urmatoarele:
  *locul initial unde am fost dusi sa lucram “k.y.” pentru credit la cursul de ayurveda, era un loc intunecos, dezordonat cu cotloane intunecoase pe care Gamulea Andrei platea chirie. Era situat undeva in centrul Bucurestiului.
  Apoi in alte dati am fost chemati la divizare de plante la Faur, iarasi un loc impropriu pentru activitati de divizare produse, ambalare. Toaletele nu aveau nu incalzire dar macar protectie la intemperii. Talpicii turcesti ca talpicii dar reveneam la divizare???
  Nici Milarepa in pestera lui nu se ocupa cu asa ceva.

  Pentru Liana din grupul restrans, din mijloc, de fotografii:
  Ne avertizai ca o mamica sa avem grija cu ce ne imbracam si cum venim in taberele de ayurveda, dar iata ca te-au prins si pe tine si ai fost coplesita de numarul de imbolnaviri!
  De cate ori ai oblojit rani si te-ai dedicat alinarii suferintelor, tu cu rezidentiat umila si supusa in fata unuia care abia leaga 2 notiuni de fizio-patologie.. si a tufei sale protapita la catedra,
  R.I.P. !
  Si simpatie eterna!

 30. February 12, 2024

  Se plang unii de ursi si lupi in Romania dar nu se plange nimeni de plante si “plantute” nespecifice arealului introduse prin import in tara.
  Gotu-kola, Tribulus terrrestris, Macca, Shatavari, Trifala sunt tot atatea nume romanesti din povestile cu Fat Frumos si Ileana Co-ambrosia desprinse.
  Valorile si mostenirea culturala se sting prin neutilizare, prin indepartare de tineri.
  O flora straina intra si sufoca plantele blande romanesti. Acesti invadatori agresivi preia you pana si la nivel de flora conducerea venind cu regulile lor peste ospitalitatea crestinului.
  Crestinul este atunci bun de prost, bun de calcat in picioare, de epatat cu manifestari nerusinate.

  Dar nu-i inca de ajuns aceasta cotropire, Pentru plangerea care se face, sunt alte guri de “initiati si initiate” care iau partea “nevinovatilor” si exporta afacerea acestuia in Atman Federation, alta facatura de sefi si sefuleti ei intre ei alesi si invitati care sa plimbe yoga si promotorul ei international.

  De aceea va spun si va indemn sa rezolvati intern ca acest al doilea nivel al organizatiei este menit tot pe bivolaru sa apere si tot pe cei scapati din tara de a raspunde durerilor celor ramasi in tara.
  Este un act de cruzime si tradare.

  Va spun: fugiti, lepadati-va de lanturi straine, de munca la necunoscuti care se intind doar sa profite de voi!
  Gasiti un parinte, un vecin care sa ca ajute pana va puneti pe picioare!
  Nu va lasati omorati cu zile la MISA!

 31. February 13, 2024

  Lucian nu mai este?
  Acum citesc inca lista.
  Lucian era sofer foarte simpatic, istet foc.
  R.I.P.!
  🕯️

  Cum se poate?
  Nu pot sa inteleg. Oamenii acestia nu mai sunt. Erau plini de viata si duceau organizatia inainte, dintr-o data sunt cazuti secerati toti?

  Si Adriana Trandafir, numele imi pare cunoscut. Zodia berbec, nu? 🕯️
  Vasile, care Vasile? 🕯️

  @Adelina:
  Sever Adrian era cu tine in an?

  Cancerul genital pentru cine nu cunoaste se prezinta ca o masa canceroasa la nivelul vaginului producand o serie de manifestari tipice: sangerare, urinare cu dificultate, constipatie, scurgeri vaginale, plus prezenta masei tumorale respective.

 32. February 14, 2024

  @MR:
  Eu ti-am cerut sa formulezi o cerere pentru misani sa li se gaseasca locuri de munca sa iasa din capcana cursului pentru reintegrare in societate. Asa cum sunt sunt trasi sa isi iroseasca incarnarea.
  Formularea era catre tine ca poate stiai mai multe parghii si sa inaintezi cererea in numele lor.
  Daca vrei motiv, exista in Biblie unde scrie sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insati. Poate sunt doritori sa iasa de la curs dar nu se incumeta sa-si recunoasca lor intai ca nu se descurca in exterior.
  Daca ar avea independenta financiara, le-ar fi mai usor sa faca pasul spre libertate.
  Este ceea ce o intrebam pe Lalao in ultimii ani. Ai iesit de la Steluta? Si ea imi raspundea ca nu are unde merge, ca nu o angajeaza nimeni, ca tot acolo e si tot presata de sefi.
  Pe Aurel la fel il intrebam cum se descurca. A pierdut o gramada de bani cu scoala de soferi si tot greu i-a fost ca nu i-au dat licenta. Am simtit karmic la noi acasa ca trageau pana si pestii din acvariu sa arda karma la cata opozitie era ca sa inaintezi.
  Curentul cursului, starea de ‘lasa ca inca e bine ca ma tin’ mergea pana se rupe acel ‘ma tin’.

  Daca cei de la curs ar avea incredere sa apeleze la rude, vecini, cunostinte, pentru o bucata de paine, dar sa vrea sa fie pe propriile picioare ar fi o chestie.
  Dar nimeni nu o face din mandrie si apoi din lasatul pe maine.

  Daca pe mine au putut sa ma nege ca am dus-o pe Lalao la spital ca un bun samaritean, ce mai e de zis?
  Dar pe fata aceea care am dus-o sa-si faca MRI la cap? Roberta? Oamenii trebuie sa se ajute. Sunt situatii limita. Ba, nu-l lasa ca moare!
  Daca poti sa-l ajuti cu o mantra sa nu moara inecat, nu e ca acum te bucuri ca vezi persoana traind?
  La noi se lucreaza cu Tara. Maestrul nostru ne-a insuflat aceasta atractie si dorinta pana am ajuns sa vad pe Tara in timpul initierii venind la noi/mine.
  Ea exista, de aceea faci acumulari.
  Daca vrei sa fii yoghin adevarat, trebuie sa nu mai intorci spatele celor pe care ii vezi ca sufera. Un bodhisatva asa ar face. Daca nu crezi in natura mintii, atunci la ce mai discutam despre arderea karmei si nemasurabile si alte treburi?
  Zii ca nu poti si te vor intelege fostii colegi ca nu poti!
  Dar ca sa meri la ei si sa le agravezi starea cu Shambala lui Khentrul, mai bine taci si nu mai spune nimic! Le faci lor rau ca dau peste invataturi care sunt parazitate de degenerati si alta data nu vor mai avea parte sa se intalneasca cu ele pentru ca deja le aud dar din contextul si starea gresita de percepere a unei invataturi.

  Fara transmisie, fara nimic, or sa-si spuna ca sunt si in Shambala. Ceva nu e in regula la tine. Iti spune clar sa nu discuti treburi dharmice cu altii, tu vii si popularizezi, adica faci descarcarea care se facea de mantre pe placute de masini de la curs. Vedeai cate un RAI, cate un poveste.
  Si din punctul de vedere misan, si din punctul de vedere al lui Khentrul si al meu, esti gresit.
  Acum trebuie sa plec ca mi se ard fursecurile in cuptor.
  Inchide gura cand vine de Dharma si o sa fie bine! Mai ales aici la margine de MISA!

  REGULA: NU ARE VOIE NMENI SA CITEASCA O INVATATURA PANA NU ARE TRANSMISIA TEXTULUI.
  Nu ai voie sa citesti cartile lui Khentrul pana nu ai lung-ul textului. I don’t care ca el iti vorbeste. Iti trebuie lung, iti trebuie text. Toti procedam corect. Daca nu avem transmisie, nu ne apucam de zevzeci sa citim carti care nu sunt pentru noi. Mai bine inocenti, dar curati de karma furtului si degenerarii.

 33. February 14, 2024

  Hey Swami!
  La multi ani!
  🌹
  https://www.youtube.com/watch?v=gjcqdiQRTJ8
  They don’t make people like him anymore, do they?

  λ λ λ , right?

 34. February 15, 2024

  Iată și o rețetă mai puțin secretă pentru longevitate. Probabil nu atât de eficace ca rețeta cu sare amară, la supra doză însă poate fi și asta extrem de eficace 😁

  https://cardiacos.net/wp-content/uploads/ArticulosMedicos/20170813/2004—Heart-cure.pdf

 35. February 15, 2024

  Problema nu e ca pentru shivaism, astrologie, Krishna 1, 2, lampa lui Aladdin, cursul de miracole te intorci la MISA.
  Iti pune Adelina, adica dna doctor belciug in nas, si mergi tras de belciug oriunde.
  You two trebuia sa va luati camera inca de cand erati in texte pe whatsup sau cum ii spune.
  La motani cand sunt in timpul sexului, daca le tai coada nu se pot opri asa intensa este participarea. Am zis bine si subliniez belciug.
  Ca un facut si calea e libera. Dl. Nae nici nu exista. El sta/statea precum musca de perete din interes sa fie admirat ce poate.
  Acum ca s-a perimat conditia si s-a plans peste tot in conferinte internationale si documente, is off the hook, adica pica de pe perete si singur. Oricum incepuse sa se usuce la cata apa i se scurgea in sfecla.
  Dar este MR si sarbatoarea Sf. Valentin.
  Well, eu zic ca nu-i strica un wellness check. 😂
  Cica intoarcere la curs. Hahaha, intoarcere la clubul nazbatiilor, ce MISA?
  Aia cu avem gagici care fac asane este reclama falsa.
  Dlui av. ii trebuie stimulente mentale. El da tonul si fostilor cursanti sa vina indarat la curs.
  Se incoloneaza si uite ca si Pralaya e gata cu brosurica in mana sa fie examinat! 😂😁😂

  – Am scorbut dna doctor. Sa deschid gura? 😛
  Avem faza doi de imbolnaviri. hahaha! De acelea seriozno, fara remediu, fara scapare.

 36. February 15, 2024

  Azi dimineata alt client pe care abia l-am cunoscut dar luat pe sus din oficiul doctorului ma vrea cu sine la ER la spital.
  Se sting batranii de batranete si covid. Tot ce vor e sa nu fie lasati singuri si abandonati. Aveam planuite vizita la wound care center si apoi la celalalt spital pentru alt appointment.
  Din senin ce era de dimineata, s-a pornit o vantoasa in intersectie si au venit niste nori grei… dar clienta era punctuala ca si cum ar fi stiut, ma astepta sa mergem la tratament.
  I-am luat mainile si tinandu-le in ale mele i-am facut binecuvantare. Aproape ca un curent curgeau energii pe ea.
  Am multumit si m-am retras.
  Pana acum nu o vazusesem descoperita. Cand si-a dat jos caciula si i-am zarit parul alb de decenta, m-a inmuiat complet. Am complimentat-o iar ea a lasat sa fie ceea ce trebuia sa fie. I-am legat rochia la spate si deja nursa era pe ea sa-i porneasca IV-ul.
  O vreau indarat. Vreau sa-i dea drumul cat mai repede. Au spus ca o tin peste noapte, dar mie mi-e teama ca o taie.
  Asa vorbeau …

  Ca si Adelina, nu pot fi vibdecator. Pot doar sa mint si sa promit. Da, totul va fi bine.
  Dar in interior e regretul de a nu putea face mai mult.
  S-a oprit vantoasa. Sunt spre casa si e un senin rece.
  Quo vadis?

 37. February 17, 2024

  “Mihai Rapcea este un tip destept”, spunea Aurel.
  Da, Mihai Rapcea este un avocat, un tip destept care se plictisea de cat de destept era si avea nevoie de o stimulare supramentala de la o persoana precum dna doctor.
  Astfel a aparut postarea. Apoi s-a suparat ca vacarul pe sat pentru ca i s-a sesizat ca e calea libera si deschisa lui catre fostii colegi indarat la curs, catre o realitate care a fost, inchisa de care eu, an mic, foarte mic, ca un scaunel de mic pe care sa stau in sandalute, nu am cunostinta si sunt pe dinafara, nu?

  Eu nu am nici-o implicatie in ce face fiecare cu viata sa si cu cine rezoneaza fiecare.
  Nu vrei sa scrii cererea si pace! Te intereseaza doar de tine, nu si de altii.
  Am fost mesager, ti-am dat mesajul, nu incerca sa ma retii pe langa tine sa-ti servesc de secretara!
  Nu as avea rabdare. Ti-as pune cafeaua direct pe cap fierbinte la cate absurditati propagate de republicani si la cate actiuni alandala impingi pe altii.
  Nu as avea rabdare. Poate pentru ca sunt impostor. Si abia apoi femeie.
  Pentru ca lupii se gasesc urland pe Wall Street.

 38. February 17, 2024

  Nu-ti face griji in privinta mea!
  Mergi in pace cu Adelina la MISA!
  Nu ai nici-o opozitie din partea mea.
  Deja esti scuzat cu tot cursul de Massimo Introvigne:

  “Sex, Erotic Art, and the Repression of Alternative Movements: The Strange Case of an Esoteric Movie Director”
  https://www.academia.edu/86456936/Sex_Erotic_Art_and_the_Repression_of_Alternative_Movements_The_Strange_Case_of_an_Esoteric_Movie_Director?email_work_card=title

  “Students of MISA, the Movement for Spiritual Integration into the Absolute, produced in the early 2000s several adult movies, some of them featuring female urination, which offered ammunition to critics calling for police action against what they considered a "pornographic cult." Carmen Enache, under the pseudonym Bella Maestrina, directed most of these movies. After the 2004 police raid against MISA in Romania, the production of these movies ceased, although Enache still organized erotic theatrical shows and in the following decade started directing a new kind of movies under the pseudonym Aghora Vidya. The movies and shows do not appear to have generated significant income, nor did MISA use them as a recruitment tool. Based on interviews with Enache and others involved in the movies, the article concludes that presenting a Tantric approach to sexuality to consumers of pornography was not a purely utilitarian enterprise, and those MISA students who participated in it also… si restul articolului.”

  Ok?
  De ce sa fiu eu proasta voastra care va tine sacosa voua care va intelegeti unul cu altul pe alte canale cand de fapt aveti cu totii nostalgii iar eu nu inteleg ca va stau in cale?
  Am inteles aluziile.
  Ramane cum spune aceste pescialist si asta e!

 39. February 18, 2024

  Lui Bivolaru aka Putler insusi:

  https://www.msn.com/en-us/news/world/navalny-flowers-replaced-seconds-after-old-ones-removed/vi-BB1ithoA

  ❗ Florile pentru Navalny inlocuite la doar secunde dupa indepartarea celor vechi ❗

 40. February 19, 2024

  Da, florile neprihănitului înlocuite prompt de adepți… Adică carevasăzică nu poate KGBștii nostalgici asasina cât poate kuriștii ieliberați democrăcăna și iniția…
  Dar ce legătură are asta cu Cancerul și mișcarea de franjurare a sfinkterului la infinit?!
  Ba stai un pic… de fapt înțeleg…

 41. February 19, 2024

  Desi Grieg e arestat de 3 luni, la Bibliotecă continuă să vină bilete cu răspunsuri de la El, pentru cursanți. Fiind întrebați, cei de acolo au spus că biletele sunt cu certitudine venite de la Grieg. Ce n-au spus e că Grieg este de fapt ”Grupul pentru Răspunsuri Inițiatice Eliberatoare Global (G.R.I.E.G.)

 42. February 19, 2024

  @Adeline:
  Nu vad cu ce as putea sa te/va ajut. La varf de organizatie, sefi si sefuleti plus alti invitati internationali intalniti in cale, si-au creat relatii amoroase ei intre ei. Au fost in tabere de cunoastere amoroasa, si-au creat liaisons peste liaisons, si-au deschis afaceri proprii pe langa curs, s-au realizat si rasrealizat in timp ce tu si grupul tau minuscul va cramponati de cateva biletele scrise in numele celui arestat.

  Nu vad vreo problema in faptul ca cineva ii umple lui pantofii (scuze, alta expresie nu am gasit) si va trimite astfel biletele sa nu-i simtiti lipsa.
  De altfel stii ca s-a interzis anilor mai mari sa vina sa fie de fata la cursul anilor mai mici ceea ce inseamna o dovada in plus ca cel care va scrie este cel care spune ca este si nu altcineva. 😉

  Cred aceasta: ca nu va lasa pe voi si detaliile vietii voastre de izbeliste. Cand scrieti in intimitatea voastra, lui va destainuiti asa cum sunteti voi. Trebuie sa stie totul ca sa va controleze perfect. Nu aveti cum iesi din intelegerea in care singuri ati intrat. Este intelegerea voastra cu el si nu se desfiinteaza din simple suspiciuni.
  Eu care nu mai sunt la curs iti spun ca nu este adevarat.
  Intuitia imi spune ca nu este adevarat ceea ce tu scrii. Il ranesti inutil pe bivolaru. Stiu ce ii poate pielea.

  Repet: Fii fara grija ca nu iti raspunde altcineva la biletele decat doar el!

  Ceea ce se insinueaza, adica eu insinuez ca sunt sefi si sefuleti care se ocupa de centralizarea legaturilor de peste tot, nu inseamna ca ati fost abandonati. Stati linistiti, nu va agitati!
  Sunteti inca marfa de unica folosinta. Cel ce va tine in mana are mai multa incredere in potentialul vostru decat aveti voi in voi. Trebuie sa va bazati pe aceasta conform intelegerii voastre cu el ca stie mai bine decat voi cum sa va traiti viata.

  Cand voi nu stiti in ce directie s-o luati, el foloseste vana de bou si va ajuta sa trageti pentru ca sunteti toti yoghini. Sau karma yoghini, ceea ce in final este acelasi lucru.
  Trebuie sa incetati indiscretiile. Internationalilor din Federatie nu le place atitudinea voastra destabilizatoare. Nu sunteti fideli cu voi insiva. Nu va cunoasteti interesul.

  In fapt ar trebui sa fie de la sine inteles ca psihologic nu poti avea sex cu alta persoana fara sa o si iubesti un pic. ka-ching!
  Intre tine, cursanta care ii suspectezi ca sunt gaunosi ca nu ti-ar da adevarul, si mine care nu ii suspectez deloc si ii iau la ‘face value,’ de altfel cf. av. Rapcea si impostoare, cred ca sunt preferabila lor pentru ca nu ridic atatea probleme si nu imprastii atata barfa.

  Deci, daca vrei viata linistita la curs, ciocu’ mic si nu stii nimic!

  Si mai e ceva: vopseste-te blonda!
  Iti va pune in scena stralucirea. Se numeste tejas care iese din Pitta. Ai o gramada de Pitta de sublimat incat tenebrele care te stapanesc sa nu fie aparente.

 43. February 20, 2024

  @MR:
  Dupa confruntarea cu jurnalista, Sosoaca si-a postat filmarea de acasa pe YT. Tot ce a fost necesar a fost sa dau un link la filmare la Rai Uno sa aiba partea ei de adevar. Daca nu aveau altceva… Stai jos cuminte! A fost nedreapta cu Lucia Goracci. Si ea stie si Lucia s-a bucurat sa fie libera adica nesechestrata.

  https://www.youtube.com/watch?v=4J-kRVNGlfo
  Crezi ca si-a invatat lectia bagand mana peste camera s-o acopere?
  No, you can’t fix stupid.

  Zii mercy ca ai scapat de entanglement!
  Daca tot esti liber si intre partide, cand faci cererea pentru karma yoghini pentru locuri de munca?

  Cireasa de pe tort: https://www.youtube.com/watch?v=8VrQ3KFpr0M
  Il suspecteaza pe sotul ei de complicatii cu serviciile. Degeaba ii explici tufei blonde ca nu intelege!
  @2:42: Stiu ca rupe documentul pe margine de text scris, dar gestul ei e sfidator, daca nu batjocoritor. Ori asta nu e ok. Cu alte cuvinte e circara. Adica se plictiseste pentru ca nu lucreaza la nimic de fapt.

 44. February 20, 2024

  @MR:
  Dupa confruntarea cu jurnalista, Sosoaca si-a postat filmarea de acasa pe YT. Tot ce a fost necesar a fost sa dau un link la filmare la Rai Uno sa aiba partea ei de adevar. Daca nu aveau altceva… Stai jos cuminte! A fost nedreapta cu Lucia Goracci. Si ea stie si Lucia s-a bucurat sa fie libera adica nesechestrata.

  http s://www.youtube.com/watch?v=4J-kRVNGlfo
  Crezi ca si-a invatat lectia bagand mana peste camera s-o acopere?
  No, you can’t fix stupid.

  Zii mercy ca ai scapat de entanglement!
  Daca tot esti liber si intre partide, cand faci cererea pentru karma yoghini pentru locuri de munca?

  Cireasa de pe tort: http s://www.youtube.com/watch?v=8VrQ3KFpr0M
  Il suspecteaza pe sotul ei de complicatii cu serviciile. Degeaba ii explici tufei blonde ca nu intelege!
  @2:42: Stiu ca rupe documentul pe margine de text scris, dar gestul ei e sfidator, daca nu batjocoritor. Ori asta nu e ok. Cu alte cuvinte e circara. Adica se plictiseste pentru ca nu lucreaza la nimic de fapt.

  1:07

 45. February 21, 2024

  Navalny’s widow vows to keep fighting ‘for a free Russia’
  http s://www.msn.com/en-us/video/news/navalnys-widow-vows-to-keep-fighting-for-a-free-russia/vi-BB1iy6KY
  Putin avea si are opozitie si in interior si in exterior. Acum i-a inrait mai tare. Vaduva nevinovata si indurerata (ca o cadra) e trasa in mocirla monstrului baltii.
  Sa-i dea Dumnezeu putere sa nu lesine macar ce pestilente are de infruntat!

 46. February 21, 2024

  Vorbind de liaisons, merita mentionat ca minciuna la karma yoga era intretinuta de colegi de ani mai mari care se aveau in zambete cu cei doi.

  O persoana marturiseste despre consecintele descinderilor din 2004,
  “În urma acelor evenimente, starea mea de sănătate a fost afectată grav. Am făcut ulcer
  cu nişă, destul de dur, dischinezie biliară, care tot pe fond de stres a fost făcută, ajungeam
  până să vomez sânge”

  Poate a vomat, poate n-a vomat sange, ce e important de retinut e ca ea avea de intretinut o poveste.
  Se ducea sa vomeze in toaleta chiar si daca manca numai un pic cu pofta ceea ce se aducea la portie. I se parea ca se ingrasa daca a mancat mai mult de 2 linguri de mancare. Ei ii trebuia inel de stomac.
  La masa de pranz manca pentru ca se infometa singura.
  De nenumarate ori, aproape dupa fiecare masa pleca sa se intre intr-una din toalete in fata la clinica si acolo voma sa nu fie stiuta sau banuita de ce face ea in toaleta.
  Apoi de fata cu ayurvedistii juca rol de victima si acestia o consolau din exces de dulcegarie. Era o minciuna si o intelegere tacita intre sefii de sectie dintai cu sefa de sectie de dincolo care si aceea tragea la videochat. E vorba de sora celei care voma.
  De aceea unii platesc pentru minciunile altora dar ei nu stiu ca la tartori se adauga inca si inca alti tartori in intelegere cu primii.
  Chiar si sora individei o avertiza, dar ea o tinea incapatanata pe a ei ca nu poate manca.
  Exista si astfel de specimene deviate mai ales printre asistentele medicale care zice-s-ar ca sunt vehicole ale sanatatii. Convinse ca au o pregatire peste norma, devin dispersoare de rautate gratuita.

  Voia sa fie slaba si sa-i iasa sanii in afara pentru ca aceasta este imaginea ceruta de bivolaru: sa vada sani. De cata atentie pusese pe airbags, si mersul i se deselase.
  De altfel ce altceva sa se practice la MISA decat modificarea corpului si transformarea persoanei in obiect de cult sexual?
  Si nu era singura!

 47. February 22, 2024

  Ieri am luat booster Moderna 0.5, azi e inflamat locul si jeneaza, Voi sta acasa in loc sa construiesc la piramide sa nu-mi produc ranire cu vaccinul. Voi sta cuminte si voi citi nu din tantre, ci din scripturi de baza.
  Poate mai inteleg si eu cate ceva. Nu va ingrijorati ca nu intru in traditia Bon!

  Deocamdata primul lucru pe care il voi face va fi sa elimin din memorie intreg sistemul de chakre impreuna cu notiunea de chakre, sa ma dezic de orice teorie bivolara care imi incarca memoria in mod inutil ca sa pot face loc de intors pentru asimilarea de noi cunostinte.
  Nu-mi trebuie ceea ce se face la curs, notiunile copy-paste, chakrele indiene, nu-mi trebuie sa mai ascult nimic din acestea.
  Hardiskul meu e deja in formatare. Trebuie doar sa astept cuminte sfarsitul instalarii anti-virusului.

  Daca voi intalni ceva care sa ma faca sa zic wow, poate voi reveni sa zic wow.
  Daca nu, aveti cuvantul.

 48. February 23, 2024

  Wow!
  https://yogaesoteric.net/wp-content/uploads/2024/02/Sosoaca.png
  “Sosoaca e acuzata de sot ca face jocul MISA.”

  “Dragă Diana, chiar îți dorești să conduci o țară împreună cu unii care își pun soțiile să danseze pentru bani? Împreună cu lideri ai sectei MISA infiltrați deja la vârf in mai toate partidele? Împreună cu traseiști politici? Atunci … „du-te după fentă”!

  Corul de aplaudaci nu are relevanță electorală. Doar îți încântă urechile cu ceea ce îți place să auzi.”

  Din scrisoarea catre D.S. a sotului gasita pe realitatea tv.

  Eu simt ca un copil este atacat indirect. Daca ar fi dupa mine, l-as da in judecata pe acest individ care si-a pierdut mintile pentru un snur de femeie cu eticheta de blugi iesindu-i din fund afara.

  Imi pare rau pentru pasionalitate! Din mainile mele nu ar iesi viu. Nu merita!
  Chiar daca am fost al curs la MISA.

 49. February 24, 2024

  MR,
  Sunt dezamagita pentru chestiile pe care i le-ai spus Sosoacai. Ai consumat orzul pe gasca.
  Ma deranjeaza pentru ca este o tipa care joaca la cacealma si sub aura de prunca pute interesul pe ea. Are un arsenal diversificat pentru prefacatorie, victimizare. Dispune de masti pe care si le schimba una dupa alta. In plus aluneca in cele mai fetide locuri si energii. N-am crezut ca e cu tancul cum zice. Dar nu, asa e ea! O ia pe aratura din senin.
  Apoi nu se tine curata desi spune ca arde ea totul ci isi tine subiectii terorizati si in frica.
  E o femeie slaba. Nu spune ceva care sa o faca sa se remarce. Adica nu raman cu un wow dupa discursul ei. Este ca raman cu o palma si atat. Ductilitate, docilitate, sunt tot atatea treburi care o fac sa clacheze.
  Nici nu are cum sa aiba valoare sub noianele de manie, amenintari, ura pe care le cara cu ea.
  O sa ajunga precum Coldea – fara sange in obraji. Eu pe Coldea il compatimesc pentru ca a fost o viata intreaga aservit. Ea nu! Ea il acuza.
  Si in general isi ia subiectii de guler, ii dezbraca de haine ca pe niste papusi si incepe sa-i biciuie.
  D.S. este o figura trista care nu pare ca face poteci pe creier de cat a gandit.
  Ma agraveaza impulsurile ei, atacurile neprovocate, si chestiile deraiate. Zice ca are icoane in casa. Si? Le pune pe prastie si trage cu ele ca munitie?

 50. February 26, 2024

  Ai vazut cine este crestin, MR?
  Intre toti, cei mai putin scoliti pun mai mult suflet in prieteniile lor decat cei scoliti.
  Ai sa intelegi cand ai sa te gandesti la animalele de companie care stiu exact cand sa iubeasca si cum sa impinga butoanele stapanilor lor.
  Atunci cand in ograda ta ai cearta, nu-i uita pe cei mai putin favorizati de viata pentru promisiuni iluzorii ale altora! Ar putea fi unica lor sansa la expresie. Daca le faci o nedreptate, n-o stiu altii, dar stii tu ca o ai acolo pe fluxul tau mental.

  Daca Georgel se da in fata ta mare spiritual ca a doborat dragonul, asta nu inseamna ca fata de tine si-a invins demonii interiori. Sa va inalta cu acelasi comportament de rasfatat al parintilor si profesorilor lui sa te atace si sa te ridiculizeze.

  Ma duc sa mananc pizza. Deep dish care e definitor orasului imi place pentru ca are mai putina coca, mai mult continut. E si normal sa ti se faca foame dupa atata practica spirituala. Daca mai stii pizza aceea de pe Magheru … avea un ou prajit moale in ea ca mancai pizza cu furculita si cutitul.

  @Ecce Kurrupt,
  Pizzeria era pe stanga cum vii de la Universitate pana in prima sau a doua intersectie. Iti dai seama ca sunt cladiri cu risc de seismicitate ridicat si turn over e de acum 30 de ani.
  http s://restaurantguru.com/Cucina-di-casa-restaurant-and-bar-Bucharest/menu
  Vezi daca italienii iti pot oferi ceva pe gustul tau!
  Mai e o chestie! Nu poti medita si sa mananci carnea altor fiinte. Cel putin pana faci tranzitia in Tibet nu poti. Traiesti ca la misa atunci. Mananci oua desi sunt carne si bei lapte ca sa nu-ti pierzi oasele.

  Altele:
  Nu exagera cu carbohidratii, sunt mancare de sarac!
  Si fa tranzitia mai repede pentru ca proteina vegetala e de proasta calitate!
  Incepe si mediteaza sa-ti schimbi structura de ceea ce bivolaru te-a invatat la cursul lui!
  Dupa aceea mai sunt si alte formalitati.

  Yoghini, inainte!

 51. February 26, 2024

  Un buchet virtual pentru toti cei listati mai sus:

  http s://image.floranext.com/instances/blumen-meisters_com/catalog/product/i/m/img_0564_1.jpg

  Da, e ok! Garoafe, trandafiri si feriga dispuse in forma de cruce ca sa nu existe nemultumiti.

 52. February 26, 2024

  Iulia a tinut 1 data sigur postul de 40 de zile doar cu apa.

  Mi-am adus aminte deoarece Teodosie propune post de 3 zile care era postul pentru revelarea de vieti anterioare pe care l-am tinut toti.

  Stai sa vezi postul cand ti se ia apa ce o mai taie la sanatoasa toti!
  Mai ales bivolaru – sparge zidurile inchisorii si tot iese. Ii convinge pe toti ca trebuie sa mai vada lumina zilei macar o data. De ce credeti ca a fugit din inchisoarea din Romania? A zis judecatorilor ca il omoara in Romania.

 53. February 27, 2024

  Hai ca trebuie sa plec!
  2 minutele am avut sa rasfoiesc presa.
  Macrou si Zele cu Zele privind sagalnic…
  Iubirea doar iubirea…

  MR cred ca ne situam de partea pozitiva a povestii.
  Mai bine sa crezi in iubire decat in constrangere!
  Ai procedat corect iesind din ceea ce nici Alessiei nu i-ar fi placut.
  Iti da 10 cu felicitari si e ceea ce conteaza.
  Caci unde iubire nu e, nimic nu e!

 54. March 3, 2024

  Pentru cei decedati s-au aprins lumanari la biserica si s-a tinut slujba asa cum se face in fiecare Duminica.
  Daca ii cautati, acolo sunt: in biserica, lacas al neamului.

 55. March 4, 2024

  Ok, Ecce Kurrupt!
  M-ai convins. Iti arat credinta ca exista:
  http s://drive.google.com/file/d/1VWQgk2HanVOjkaLBThyuCXPbSjixWGAx/view?usp=drive_link
  Stergi blank-ul din link ca sa mearga link-ul.
  Ieri am aprins lumanari decedatilor si m-am rugat pentru ei.
  Am aprins cum am spus gresit la vii, si nu le-am mai mutat sa nu cauzez ruckus.
  Intotdeauna le gresesc in biserica. Dar nu inseamna ca nu am credinta si ca nu ma rog pe cat pot.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer