CategorySpiritualitate
 1. January 8, 2024

  S-a gasit gheshe-la. Corpul sau adica.

  Geshe-la Is Still Teaching Us 01-06-24 : https://www.youtube.com/watch?v=ql5VPsrvPw8

 2. January 8, 2024

  In ’96 se spunea la trecerea in nefiinta a cardinalului Bernardin, “Good guys wear black” cu referire la faptul ca era cleric (man of the cloth).

  In memoria lui geshe as spune “Good guys wear red”. Tot asa ca Bernardin a fost geshe: a plecat nevinovat din viata.

 3. January 9, 2024

  Ecce Kurrupt:

  Asta e lectia ta: pestele de apa dulce nu e atat de salbatic ca cel de apa sarata.
  Si cel de apa dulce e bun, dar cel de apa sarata e mai aspru, mai altfel.

  Mediteaza la aceasta perfectiune pe care o realizezi gustand din ce iti spune Iisus sa gusti!
  Si daca ai gustat, baga la cap ca de la el iti vine invatatura! Scrie in Biblie sa mananci peste.
  Ti-a scris Iisus scrisoare peste milenii sa nu ramai cum te-ai nascut, ci sa cunosti ca sa te poti elibera prin cunoastere.
  Era deja acolo dar refuzai sa stii. Acum stii.

  Nu iti vand castraveti, Ti-am scris o diploma. Daca nu te-ai sifonat sa primesti diploma de la una mai tanara ca tine, n-ar trebui sa te sifonezi nici sa inveti de la ea.

 4. January 10, 2024

  Progresism vs progresivism:

  Progresism – Cunoscut și sub denumirea de progresism tehnocrat, tehno-ateism și peiorativ drept (n-am inteles termenul) de stânga, progresismul este o mișcare socio-politică radicală și o ideologie care pledează pentru accelerarea dezvoltării sociale și tehnologice prin suprimarea sau eliminarea totală a instituțiilor considerate „regresive” și consolidarea puterii politice în rândul intelectualității.

  Progresivism – Filozofie politica sustinand ca societatea umana poate fi imbunatatita prin reforma politica sau prin mandate guvernamentale. Ca miscae politica progresivismul cauta sa optimizeze conditia umana prin reforma sociala bazata pe avansuri adjudecate in stiinta, tehnologie si organizare sociala.
  Si ai pentru Romania urmatoarele partide: Save Romania Union (USR), Democracy and Solidarity Party (DEMOS), Volt Romania, PRO Romania.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Progressivism

  Progresista a fost si Declaratia de Independenta din 4 iulie 1776.

  Dar mai citim:
  Deși este considerat în mod obișnuit o formă extremă de progresi(vi)sm social, progresismul contrastează puternic cu ideile liberale care stau la baza organizațiilor moderne progresiste, opunându-se protecției liberale a religiei și promovării individualismului ca bază a interesului propriu găsit în liberalismul economic.

  Neoprogresivismul – Este un termen care se poate referi la diferite mișcări sau idei care se bazează pe valori progresive. Un posibil sens este un fel de progresism care susține egalitatea rasială, de gen și sexuală și judecă oamenii după acțiunile lor, mai degrabă decât după caracteristicile lor înnăscute.
  O altă semnificație posibilă este o filozofie care adoptă o abordare strategică și antreprenorială pentru rezolvarea problemelor culturale și politice.

  Avand clare definitiile care nu ni se aplica nicicum, sa ascultam acum videoul lui Rinpoche! ​​

 5. January 10, 2024

  Lots of pep talk!
  Mihai Rapcea iti pierzi timpul cu el. Maestrul tau e al 14-lea Dalai Lama.

 6. January 10, 2024

  Beth Hamikdash avea tuneluri in care au fugit preotii cu Menorah cea mare si cu Arca Juramantului sa le ascunda cand s-a distrus templul in timpul Imperiului Roman.

  Dupa ce am vizionat considerente despre dinastiile a treia si a patra a Egiptului, pot sa afirm ca la Templul lui Solomon, apar niste porticuri la poalele templului exact ca mastabele la poalele piramidelor.
  Iar zidul vestic in designul celui de-l treilea templu aduce cu causeway (rampa pe care se aduceau pietrele taiate).
  Ceea ce era notabil (“era” pentru ca nu m-a lasat arestul lui Bivolaru sa inchei studiul) la Piramida Mare este ca avea tunele secrete catre camerele Regelui si Reginei. Coborau in jos si chiar sub nivelul soclului de piatra (bedrock) sau faceau conexiuni intre camere si alte spatii. E fascinanta arhitectura si modul cum au gandit constructiile. Si totul a pornit de la Imhotep care n-a facut nimic altceva decat sa ia mastabe (camere funerare ale egiptenilor) si sa le puna unele peste altele teanc.

  Tot anul trecut mi-am reamintit de acele vase de duritate neobisnuita, de care ne vorbea dna Popescu de istorie, care e posibil sa fi fost sculptate prin polizare in interior cu unelte ca safire, pietre pretioase, semipretioase. Era parte din cultura si semn de nobilitate sa isi ia vasele si statuetele odata cu mumia in sarcofag dupa ei. De faraoni vorbesc.
  Daca lasi sa se aseze cunostintele, poti sa vezi altfel piramidele, pardon templele lor. Iti sare in ochi causeway. Cum puteau sa aduca pietrele sa le puna unele peste altele daca nu le aduceau de la distanta pe rampa? Sau acea carja adiacenta aratand a dig dar clar incorporata ansamblului astfel incat sa para o constructie adiacenta diferita dar de fapt care tine de templu?
  Si ce daca templul nu mai are inaltime si nu are casing in exterior sa lumineze pana… la cum ii zice la oras? Imi scapa!

  Uite sistemul:
  https://grahamhancock.com/wp-content/uploads/2014/12/KollerstromN2-image008.jpg

  Apoi sunt acei Anunaki la care Anu inseamna ca vine “din cer” si nu Anuyoga.
  Existenta acestora fiind motivata de existenta apelativelor Elohim in forma plural vs. Yahweh in forma singular.
  Adica erau mai multi din care numai unul era dedicat acestui neam. Si el razboinic.

  Cu cine sa tinem atunci? Tinem cu Iisus ca asa am fost botezati, cum cu cine sa tinem? Macar pentru minunile pe care le-a realizat tinem cu el.

  Revenind la casing adica piatra de fatada, aceasta era extrasa si local la Gizeh (Giza) dar si la Tora (Tura) (depozit de calcar alb) mai jos pe Nil. Evident ca piatra slefuita stralucea orbitor in desert in toate directiile. N-a mai ramas o bucata de casing pe Piramida Mare neciordita.

  https://www.youtube.com/watch?v=XljGbi5PD_g
  Al treilea templu

  Tora era si Troia dar si Torah. Elena din Troia probabil era si aceasta alt laser ca sa o definesc ca ip mai aparte de lumina.

  :))) Bai AI, nu-mi fura ideile! Elena nu era un ip. Elena era o femeie frumoasa, mai frumoasa ca zeitele.

  “The stars Mizar and Kochab appear on a vertical line on the horizon” zice Wiki.
  Adica sub stelele Mizerie si Cocioaba. Vai, ce minunat! Imi straluceste Mizar deasupra capului si Kochab pe cocioaba.
  Sunt Neele si am fost spirituala.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer