Tot mai mulți cursanți de la MISA se plâng de numărul mare de jurăminte ”pe viața, sănătatea și evoluția spirituală” pe care cursanții școlii de yoga trebuie să le rostească cu diverse prilejuri: când îl vizitează pe Gregorian Bivolaru (jură să nu-i dezvăluie locația), când iau tratamentele cu plante recomandate de el (jură să le ia 3 sau 7 ani după vindecarea completă, în funcție de gravitatea bolii), când primesc anumite informații ezoterice sau inițieri, etc.

Iată câteva faimoase jurăminte folosite de-a lungul istoriei de diverse organizații mai mult sau mai puțin benefice:

„… ambele părți se opresc și jură pe moarte în timp ce stau în mijlocul sângelui, jurând pe D-zeu (făcându-l astfel pe D-zeu a treia parte a lor) să ucidă pe cel care a încălcat legământul și pe urma lui dacă termenii legământului sunt încălcați.”

Jurământul iezuit (din jurământul iezuit din 1533):

Drept confirmare, îmi dedic viața, sufletul și toate puterile trupești, iar cu pumnalul pe care îl primesc acum, îmi voi subscrie numele meu, scris cu sângele meu, ca mărturie a acestui fapt; iar dacă mă voi dovedi fals sau zdruncinat în hotărârea mea, fie ca frații mei și colegii mei soldați din miliția papei să-mi taie capul, picioarele și gâtul de la o ureche la alta, să mi se deschidă burta și să mi se ardă sulf în ea cu toată pedeapsa care poate fi aplicată de demoni în iadul etern pentru totdeauna.

Jurământul masonic:

Toate acestea le promit și jur cu cea mai mare solemnitate și sinceritate, cu o hotărâre fermă și constantă de a le păstra și de a le îndeplini, fără nici cea mai mică echivocă, rezervă mentală sau auto-evaziune de orice fel, obligându-mă sub o pedeapsă nu mai mică decât aceea de a-mi fi tăiat corpul în două, intestinele mele să fie luate de acolo și arse până la cenușă, iar acestea să fie împrăștiate în cele patru vânturi ale cerului, pentru ca să nu mai existe nici o amintire printre oameni sau masoni despre un nenorocit atât de josnic cum aș fi eu, dacă, în mod conștient sau intenționat, aș încălca sau aș încălca această obligație a Maestrului meu mason. Așa să-mi ajute Dumnezeu și să mă țină neclintit”.

În sfârșit, Mafia are și ea un jurământ de sânge (relatat de Joe Valachi în mărturia depusă în Congres):

„Mă așez la masă. Există vin. Cineva a pus în fața mea un pistol și un cuțit. Pistolul era un 38, iar cuțitul era ceea ce noi numim pumnal. Maranzano [șeful] ne face semn să ne ridicăm și spunem câteva cuvinte în italiană. Apoi Joe Bonanno îmi înțeapă degetul cu un ac și strânge până când iese sângele. Ce se întâmplă apoi, domnul Maranzano spune: „Acest sânge înseamnă că acum suntem o singură Familie”. Trăiești cu pistolul și cuțitul și mori cu pistolul și cuțitul”.

Pe de altă parte, iată cum arată jurământul unor practicanți dintr-o tradiție autentic spirituală:

Judecați voi diferența !

CategoryMisa - Bivolaru
 1. May 1, 2023

  La multi ani!

  Nu facea nicio diferenta daca iti gaseai gurul la 15 ani, adevarata practica spirituala nu e e ceva ce se face in pesteri sau manastiri ci in viata.

  Cine nu e capabil sa se descurce in viata nu o sa fie capabil sa se descurce nici cu altele inclusiv cu cea mai inalta activitate umana, cea spirituala, care nu poate fi ceva pasiv.

  Doar in viata de zi cu zi poti sa gasesti acele situatii care prin depasirea lor dezvolta omului acele calitati care il face sa creasca si daca are cunoasterea necesara il ajuta si la dezvoltarea capacitatilor spirituale.

  Ghinionul tau nu e ca nu ti-ai gasit gurul autentic la 15 ani ci ca nu l-ai gasit nici acum.

  Din pacate din ce observ detectorul tau de vrajeala care in trecut te-a ajutat sa scapi de diversi “guru” acum s-a atrofiat.

  Baietii in oranj care prin statutul si traditia pe care o au pe segmentul spiritual si care din ignoranta isi cred si ei propria vrajeala (probabil de asta si sunt asa convingatori) te tin de ani de zile pe loc cu niste transe si viziuni dupa niste respiratii si oprit ganduri, probabil ca te vor tine in continuare pe loc mai ales ca ii ajuti prin a ignora lipsa de progres real si inventarea de minciuni pentru sine pentru a o justifica.

  Pana nu cauti cu adevarat cu determinare si dorinta reala nu vei gasi nimic, lucurile astea culmea nu pica din cer, pana acum te-ai multumit cu ce ti-a iesit in cale, te-ai dus cu turma, marile religii cum e budismul indiferent de traditii si linii si-au pierdut de mult timp si ultimele franturi de cunostinte reale timpul le distruge pe toate inclusiv cunoasterea daca nu exista oameni evoluati sa o mentina.

  Nu vezi asta ca nu ai cu ce sa compari, nu ai un etalon, nu stii ce inseamna adevarata spiritualitate desi probabil o intuiesti dar esti prea prins sa ai curajul sa o asculti si sa o urmezi.

  Foloseste-ti ratiunea si capacitatea de discriminare obiectiv, e una din putinele capacitatati reale si folositoare pe care o mai are neatrofiata omul modern, nu o lasa nefolosita cand vine vorba de ce iti spune vreun “guru”, nimanui nu ii plac prostii si lenesii nici aici nici mai sus.

  Ia-o de la capat, de la zero ca si cum nu stii nimic incepe metodic, critic, obiectiv, ai doar proprile experiente spirituale si vrei sa intelegi si sa cresti, cauta din nou vezi ce ti-a scapat.

  Scutura-te de tot bagajul de filozofeli si vorbe goale, multumeste-te doar cu autenticul cu realul, nu mai pune botul la nimic oricat de interesant pare daca nu il poti verifica sau macar integra intr-o structura logica din care sa faca parte lucruri verificate.

  Cel mai mare obstacol al omului sunt proprile minciuni alimentate de tot felul de dorinte si frici.

  Adevaratul guru e in interior, adevarata initiere este auto initierea, “gurul” exterior e doar persoana care are cunoasterea sa iti arate calea.

  Nu mai dormi, timpul devine din ce in ce mai scurt.

  Mult succes!

  • May 5, 2023

   multumesc. rezonez cu sfaturile tale

  • May 6, 2023

   “https://i0.wp.com/rapcea.ro/wp-content/uploads/2023/04/juramant-bhody.jpeg?w=1494&ssl=1”
   Amandoi repetati dupa mine:
   In the Buddha, the Dharma and the Sangha most excellent, I take refuge until enlightenment is reached. By the power of generosity and other good deeds, may I attain buddhahood for the sake of all sentient beings.
   Repetati de 3 ori!
   Si faceti asa cum ati spus!

   Primul, George, ai nevoie sa tai legatura cu mine, si psihica, si fizica, complet! Te-am deviat de la cale.
   Al doilea, Mihai Rapcea, ai nevoie sa-l ajuti pe primul.

   Dedicatie:
   Bodhichitta, the precious and excellent mind, where it is unborn, may it arise, where it is born, may it not decline, but ever increase higher and higher!

   Nu lasati praful sa se depuna pe practicile voastre de bodhisattvasi!
   Faceti asa cum am cerut!

 2. May 2, 2023

  Cand fugi dupa gandurile tale, esti ca un caine care alearga dupa un bat: de fiecare data cand batul e aruncat, tu alergi dupa el.

  Mai de graba, fi ca un leu care, in loc sa alerge dupa bat, se intoarce sa il vada pe cel care arunca.

  Poti sa arunci unui leu un bat doar o singura data.

  Milarepa

  • May 6, 2023

   Esti copy-paste pentru ca tu nu te ridici la nivel de spiritual. Te futi a la long de unul singur pe langa altii. Este si in crestinism si in budism un obicei gresit care nu are nimic spiritual in sine. Ai confirmare ca te-ai futat singur. N-ai obtinut nimic. Tu nu ai cauzele eliberarii, esti in samsara sa faci 666 la nesfarsit.
   Batul este in tine. Eu sunt leul.

  • May 6, 2023

   Numele tau nu este Greg pentru ca n-ai fost niciodata roman, ci ca tigan si ti-a placut sa iti razi si sa iei in deradere si in batjocura valorile romanesti, ceea ce ti-a oferit Romania si sa-ti bati joc intr-o parada a grotescului de toti si de toate. Tigania ta stridenta a devenit o nerusinare fetida pe strazile oraselor din Romania si in mediul online.
   Numele tau este Krik, dupa cum ti s-a mai spus. Esti un bat uscat, Krik. Un bat care se rupe usor din interior. Iti aduci aminte? Practica face pe maestru. Da-i bataie!

 3. May 7, 2023

  Acest comentariu nu este spre afisare!!! TREBUIE DEZLEGAT ACEST! Din Mesajul nu este spre afisare!!! Dec. 89 din pacate Sfanta Noastra Romanie a fost acaparata de fortele lui Satan in pamant, apa, vazduh si oameni. De aceea se intampla atatea accidente si nenorociri in acesta tara din momentul in care Oculta Satanica Mondiala i-au impuscat pe sotii Ceausesti si cei 2.000 de tineri nevinotati in zilele Postului si Sarbatorile Craciunului. Atunci crimele s-au comis in timpul Sarbatorilor Nasterii Domnului iar accidentele din toti acesti ani au avut cu precadere si au loc in zilele de Miercuri, Vineri si Duminica pentru a pangari zilele de inchinaciune. In acele zile, prin moarte lor s-au atras fortele satanice asupra tarii noastre. Sfanta Noastra Romanie trebuie desatanizata pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul lor normal si firesc. Fara aceasta desatanizare aceste accidente mortale de tot felul vor continua si de acum in colo pana cand de Sfanta Noastra Romanie si de poporul roman se va alege praful si pulberea. In Dec 89, sotii Ceausescu au fost impuscati alaturi de cei 2000 de tineri chiar in timpul Sfintei Sarbatori de Craciun ca o jerta umana de sange nevinovat adusa lui Satan. De ce a facut aceasta Oculta Mondiala? Pentru ca aducand aceste jertfe cu sangele poporului roman au atras fortele intunericului asupra tarii astfel incat totul sa se duca de rapa in Sfanta Noastra Romanie. Oculta Modiala facand un pact cu Satan inainte de a da efectiv Lovitura de Stat. Ca in final, sa devina stapani ei satanistii ocultisti pe aceste pamanturi binecuvantate de Sfantul Dumnezeu. De aceea, de 33 de ani se intampla atatea nenorociri in tara asta si a fost facuta praf toata infrastructura economica atat pe orizontala cat si pe verticala. Si de aceea cele mai multe accidente mortale de circulatie au loc Miercurea, Vinerea si Duminica. Si de aceea toate rugaciune adresate Sfantei Treimi referitoare la Sfanta Noastra Romanie de preotii si calugarii din tara si cei de la Muntele Athos nu au nici un efect benefic pentru tara. Intre noi ca neam, popor si tara si Sfintul Bunul Dumnezeu s-au interpus fortelor satanice ce au fost activate datorita ritualului satanic facut de Oculta Mondila inainte de Dec.89. S-a rupt legatura intra Ingerul Protector al Sfantei Noastre Romanii si ingerul fiecarui roman ce-l insoteste pe acesta care e botezat crestineste in numele Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Si daca legatura este rupta, noi romanii nu mai putem fi coalizati in a ne unii pentru a lupta impotriva pericolelor ce ne ataca neamul, poporul si tara. Coalizati de ingerii nostri pazitori are primesc comanda de la Ingerul Protector din Ceruri. Pentru a anula aceste forte satanice, ce au pus stapanire pe Sfanta Noastra Romanie. Trebuie mai intai de aflat si gasit antidotul prin care acesta lucratura diavoliceasca poate fi anihilata. Legatura dintre Ingerul Portector si ingerii protectori ai nostri, ai romanilor trebuie restabilita. Ca toate fortele satanice sa poata fi izgonite astfel de deasupra Sfantei Noastre Romanii. Daca aveti cunostiinte sau puteti sa aflam ce trebuie facut ca sa scapam de acesta lucratura satanica si cum trebuie actionat??? Nu mai asa se poate scoate tara la lumina, indepartand fortele malefice ce au activate in urma varsarii sangelui nevinovat in zilele Sfinte de Craciun. Asta-i intrebarea la care trebuie gasit urgent un raspuns. Ps. Va rog sa luati legatura cu d-na Sosoaca care sa gaseasca 3 preoti care sa anihileze acest ritual. Fara anihilarea lui Sfanta Noastra Romanie se va destrama si vom dispare noi, romanii ca popor si neam, IPS. Teodosie si Pr. Elpidie si inca unul pe care il stiu cei 2. Sau poate stie d-na Sosoaca 3 preotii care sa poata sa faca asa ceva. Eu i-am scris IPS. Teodosie dar nu stiu daca a ajuns scrisoare asta la dansul. Ps. Eu imi fac prezenta pe Cotidianul si daca ma cititi acolo veti vedea ca sunt cel mai injurat pe acest site de catre #rezistentii sorosisti si securistii fitilisti. Toate cele bune si sa ne ajute Sfantul Dumnezeu sa scoatem Sfanta Noastra Romanie la lumina. Aliluia.

 4. May 8, 2023

  Apropo de emisiunea de aseara a lui Luis Lazarus. Cum ocupi si distrugi România fără sa tragi tu, Soros si pretenii tai ai Ocultei Modiale Khazare nici măcar un singur glonț??? Scopul: Cumpărarea Datoriei Externe a României când Datoria Externa va fi scoasa la vânzare pe Piața Internaționala de Capital. Si astfel Sfânta Noastră Românie ajunge in proprietatea ta, Soros si deci a Ocultei Mondiale Khazare. Pas. 1 Deschizi in avans, cu 7-10 ani înainte de Dec.89, tot un fel de Organizații Neguvernamentale in România. Greșeala majora a lui Ceaușescu prin care s-au înființat societățile mixte romane de comerț exterior cu Occidentul. In mod sigur acesta a fost îndemnat sa facă așa ceva pe când a vizita USA. Asta a fost calea de corupere a securiștilor de către oamenii lui Soros s-a CIA, Mossad, MI5…. 2. Prin capul de pod făcut in România comunista cumperi o parte a șefilor si jefuiților Securității si MAI. Organizezi si cu ajutorul CIA, Mossadului, MI5, KGB… lovitura de Palat a Securității mascata de revolta populara a oamenilor scoși in strada de propaganda abil făcuta de Securitate la posturile de radio si televiziune. 3. Securiștii complotisti ii împușca pe sotii Ceaușescu si alti 2.000 de tineri chemati in strada de TVR si Radio Romania sa lupte impotriva teroristilor. 4. După căderea regimul comunist, înființezi masiv cat mai multe ONG pe care tu le finanțezi din greu pentru pregătirea politrucilor sorosiști ce vor ocupa încet, încet posturile cheie din legislativ, executiv si mai ales mass-media din România. Investind aprox. 500 milioane de dolari in acești 30 de ani scurși din Dec. 89 si pana astăzi. 5. Oamenii implantati de tine la conducerea Romaniei distrug toata baza de productie a tarii si astfel ca 6 milioane de romani sa paraseasca tara in cautarea unui lor de munca in Occident. 6. Politrucii tai sorosisti se infiltrează la greu in posturile cheie din structurile puterii de stat: Prezidenția, Guvern, SRI, STS, SPP, DNA, ICCJ, DIICOT, MAI, MAN si partidele de dreapta si de stanga dar mai ales in mass-media românească. Politrucii sorosisti odată infiltrați încep o vânătoare continua împotriva tuturor politicienilor si oamenii de afaceri romani care sunt patrioti. Prin deschiderea unor dosare politice sunt aruncați in închisoare. 7. Începi sa distrugi credința ortodoxa a romanilor si obiceiurile strămoșești prin propagarea masiva a ideilor LGBT in România cu ajutorul ONG tale. 8. Prin propaganda si acțiunile stradale purtate de cetățenii scoși la ordin in strada de către SRI si mass-media romanească inflamezi populația împotriva partidelor de stânga si liderii acestora cu tenta naționalista. 9. Falsifici alegerile, concomitent cu aruncarea in închisoare a liderului PSD, pe Liviu Dragnea. 10. Formezi mai apoi, după ce opoziția de stânga a fost decapitata un guvern de dreapta. Guvern de dreapta, PNL+USR-PLUS+UDNR care va trece rapid la împrumutarea masiva in numele României a zecilor si zecilor de miliarde de euro astfel încât Datoria Externa a României sa depășească mult Produsul Intern Brut al tarii. 11. Intrând in incapacitate de plata, guvernul de dreapta si de stanga scot Datoria Externa a României la vânzare pe Piața Internațională de Capital. 12. Si atunci cumpărați voi, tu Soros si gașca ta de speculanți, aceasta datorie. 12. Devenind stăpâni pe Datoria Externa a României, începeți si vindeți pe bucăți din România. Când v-ați recuperat investiția cu vârf si îndesat, România la fina va dispărea de pe harta. Rezultatul acestei operațiuni!!! Soros cu o investiție pe 40 de ani făcuta in România, in valoare de 500 de milioane de dolari, va câștiga la final mii de miliarde de dolari prin vânzarea a României bucata cu bucata. Așa ca romani dormiți liniștiți Soros si acoliții lui veghează ca voi sa fiți transformați in sclavi. Si când va veți trezi din adormire, veți constata c-ați rămas si fără tara. Ps. 1. Lovitura de stat din România a fost organizata pentru a distruge si a dezmembra România. Iar acum daca Sfânta Noastră Românie va fi împinsa in război contra rușilor vom fi loviți termo-nuclear de armata rusa drept represalii. Astazi, in Romania activeaza cam 120.000 capete de organe care mananca in mod sigur 4,5 miliarde de euro anual. Cate spitale se pot construi anual cu 4, 5 miliarde dolari??? Romania este saraca datorita acestor sobolani care sunt platiti regeste de la buget dar servesc interesele stapanilor lor de afara. Ps. Si da Lovitura de Stat s-a dat si cu sprijinul masiv a KGB la comanda lui Gorbaciov care a fost si el omul Ocultei Mondiale Kazare care a pus pe butuci atat Romania programata sa fie ocupata de OMK dar si a URSS.

  • May 25, 2023

   Te-ai 💩 pe threadul gresit. Ici-sa se discuta treburi mari misanesti. Du-te si tu in tufisuri cu gonspiratiile tale! Mintea romanului cand ghiortaie face urat la presedintele lui ales tot de el. Mai tigani ca romanii n-am vazut. Mai romani ca tiganii, tot asa- n-am vazut!
   De ziua Eroilor i-ai tras doua sub centura lui MR. Doar mie poate sa-mi croncane indarat, tu n-ai pulitatea necesara. Ce vrei dupa 30 de ani? Traieste-ti viata sau du-te in … de defefeckt! Ce-ai pazit atata vreme de vii sa te bati comunist cu masa in piept? Esti caine sau ciuperca inutila?
   In 30 de ani te-ai pisat pe tine cu diaper taratura! 30 de ani sa nu faci nimic si sa vii sa latri? Sa te futa cainii! Nu esti bun de nimic!
   “Datoria externa”
   Sa ti se taie capul, poate asa capeti merite la o incarnare mai acatarii! Carnatule, esti bolnav de isterie in masa.

  • May 31, 2023

   Iti dai seama ca expresia “la greu” este expresie de exmisan. La greu arata sefului tau ca esti dezarmat de cate ai gasit in neregula cu persoana respectiva si ca e numai buna sa fie omorata. Una din doua: ori te crezi vreun Cristos precum Cristoiu si te plangi ca e crucea grea, ori ai vreo ciuda nelamurita cu crestinii pentru ca la greu trebuie lor sa fie vina lor in mintea ta.
   Povestile cu clarvazatoare ucigase ale propriei familii nu tin de om crestin si nici de credinta. Sper sa nu mai vii indarat ci sa continui sa te scalzi in aceeasi ura comunista de Dumnezeu si de crestini.
   Sa nu uit comunistule: munca si credinta te scot din necaz. Nu exista noroc!

 5. May 8, 2023

  La multi ani ar fi fost pentru bunica mea. La multi ani si celorlalti sarbatoriti: Mihai R., George 1, George 2, 3, Livia, maica-sa si toti care isi sarbatoresc ziua in aceasta superba luna cand natura o ia din loc cu splendoare de gazon pentru fotbal, cu placintele si lintzer-ele cu branza si ou, cu ouale lasati in iarba de iepure si liliacul care sa ascunda mirosurile. Hm, nu stiu care mirosuri, sa le ascunda!
  Ploua, e ceata printre cladiri inalte caci ma aflu pe Gold Coast. Nu ies pe balcon pentru a nu fi cu ispite. In distanta se vad OneChicago, Willis, Trump tower, iar John Hancock, cladirea care imi da cosmaruri, nu se vede. Nici aici nu e prea jos, dar nici pe la etajul 30 sau 100. Locul e linistit. Copiii ies in diminetile insorite sus pe scoala lor sa alerge, sa bata mingea. Dar nu azi! Azi e ceata groasa. Azi sunt norii aceia valatuciti si grosi care anunta fulgere.

  Mamaie a avut un accident cu vaca, imi spunea ea.
  Aici nu mulgem vaca, aici studiem sa fim mai destepti decat au fost ai nostri. Ce bun prilej de a dormi nu cu capul pe Biblie, ci pe carti de referinta din budismul tibetan!
  Yacii lui K.R. inca se ascund rusinati pe dupa ziduri, fetele danseaza dansul cerc, frumusetea florii de colt asa paroasa cum e fascineaza. Coloritul fustelor e dulce, oamenii au curatie sufleteasca, Dalai Lama a ajuns cel mai bun prieten al omului la competitie cu Ramakrishna, am eu ceva de care sa ma plang in peisajul acesta citadin? Jos e o biserica pe langa care treceam multi ani in urma sa ajung la scoala sa predau la clase de latino. Pe atunci se spunea ca good guys wear black in referinta la episcopi, cardinali. Pe atunci stiam strazile de pe harta, azi ai gps si nu-i nevoie sa stii nimic. Erau oamenii mai comunicativi si veneau intr-un singur ambalaj. Azi sunt toti cu mii de bagaje ca o shakti care pleaca la mare. Stateam pana in noapte tarziu la malul lacului cu frate-meu si coceam povesti de-ale noastre. Azi avem internet si nu mai comunicam.
  Mi se pare sordid ca avand atatea resurse sa nu poti purta o discutie normala cap-coada.
  Nu mai sunt oameni buni pe planeta. Au murit cu totii. A murit arta conversatiei, a murit schimbul liber de adevar din patratica proprie. Unde este Clint Eastwood sa puste ingalatii si raufacatorii, jefuitorii de banci si cei care nu-si cunosc limitele sau limitele bunului simt?
  Europa este de vina! Europa ne tulbura valorile.
  Am fi cu totii mai fericiti in propria ciorba si am muri pe propria limba daca acest opozant indoielnic numit Putin nu ar mai provoca atat intregul continent european.
  Daca Europa e tulburata, vrem sau nu, si pe noi ne deranjeaza. Orice din exterior te deranjeaza, iti fura si te stoarce de bucurie in interior.
  Ramane sa cautam fericirea in carti, in documente ter ‘ma si sa presupunem doar ca daca celalalt e lasat in pace, fericirea se va intoarce si va salaslui iar in sufletul sau. Asta e ce putem face: sa tragem speranta.
  Voiam sa fac o mica divagatie. In loc de coroana de flori, s-a facut coroana din spini.
  Aceasta e natura umana, putem face ceva? Sau: ce anume sa i se ofere fiintei umane sa se poarte frumos?

  P.S. Nu vad de ce iezuitii pentru credinta lor trebuie sa fie bagati in ciorba lui Bivolaru. Unii cu altii nu se compara. Daca vrei, juramintele mafiei, raufacatorilor cand se taie intre ei, poate acestea sa fie originatoare juramintelor misa. Dar crestinismul si sectele sale nu au nimic in comun cu misa. Asta o zic de la obraz, daca stii cine a fost Iisus ca sa compari fidelitatea fata de invataturile sale cu putregaiul misan care foloseste Biblia pe post de obiect exorcizator fara a avea vreodata curajul a o deschide si a citi ce cuprinde da nota definitorie de sectar. A o avea si a asculta in continuare idiotiile Bivolarului de la sine anuleaza cele scrise in ea.

 6. May 9, 2023

  In directia problemelor de la locul de munca si mie dar si lui M. Rapcea ni se ofera urmatoarea solutie.
  Am sa ma adresez M. Rapcea de ca si cum ai fi sora-mea, adica de gen feminin.
  Cand stii ca ai de-a face cu persoane care te deranjeaza, colege si colegi, inainte de a intra in locul respectiv fa o constientizare a ta legat de: cum te simti, cat de in control de tine esti, cat de pregatita esti, cat de sigura pe tine esti, si cauta sa anticipezi din interactiunile trecute ce este probabil sa se intample si azi si cam care sunt posibile raspunsuri ale tale in diferite situatii.
  Cauta sa te tii pe tine in control, observa-te, si cauta sa anticipezi cum nu te lasi provocata de anumite idei si atitudini care vin spre tine! Trebuie sa-ti stii reactiile si sa te treci de pe enervare pe relaxare. Toate locurile de munca sunt asa si multi fac ceea ce fac in mod inconstient sau chiar ca rabufnire a stresului la care sunt expusi.
  La fel de sensibila cum esti tu, la fel de sensibili pot fi si ei. De exemplu eu am spus unei colege ca fac “damage control” dupa ea si doar venise de 5 minute. A sarit ca arsa si atunci mi-am dat si eu seama ca mi-am vorbit mintea. Ea mai avea si masca dupa ea pentru ca de-abia se intorsese din vacanta.
  E de ajuns ca una de-asta ca mine sa-ti faca ziua. Poate fi si ceva de genul “timp de o luna m-ai lasat cu toate problemele sa ti le rezolv eu iar acum vii si culegi laurii?”
  Se poate una din doua:
  1 Tu sa ai dreptate, si sa vezi schimbari.
  2. Colegele sa aiba dreptate si sa fie necesar sa te schimbi tu dupa feedback-ul lor.
  Cel mai bine e sa iti cunosti colegele/colegii, apoi desi avand defecte sa te gandesti ca totusi este in fata ta o fiinta care undeva are partea sa de intelegere si situatia sa.
  Nu e necesar sa conectezi cu ei si sa devii mama lor sa-i inveti, dar de zambit poti sa le zambesti. Asta si face businessul: zambetul tau. Asta vrei sa vinzi: disponibilitatea interioara si serviciul pe care il prestezi si la care lucrezi.
  Restul fie nu poti controla, fie te poti controla.
  Deci e public relations cand te duci la lucru. Toti avem aceste neplaceri, ce sa le facem?
  Cam atat! Sa ai o zi buna!

 7. May 11, 2023

  Vad ca nu mi-a afisat postarea referitoare la Lovitura de Stat din dec. 89. Si nu inteleg de ce? Barem ai facut ce te-am rugat anterior?

 8. May 13, 2023

  E asa de greu sa-mi dai un raspuns???

 9. May 13, 2023

  Poate ca familia mea e mai in drepturi sa fie simpatizanta cu republicanii si chiar a fost, si eu am fost si simpatizant republican si taranist, si PNL, dar niciodata nu m-am coborat asa de jos cum faci tu, Mihai Rapcea. Niciodata! Daca eu ma percepeam pe mine ca superioara altora, asta era pentru ei o binefacere ca puteam sa-i indrum.

  Dar la tine multe sunt minciuni pe care daca le imbratisezi doar tie iti vor tine de iluzie si minciuni, nu de cald. Sunt lucruri pe care daca le-ai citit in Biblie, iar Biblia este o carte acolo in sala de judecata, asa raman. Dar iti spun sincer ca parintii tai daca faceau ca tine, nu ai mai fi iesit pe lume.
  Ei aveau o esenta in ei din care prin antrenarea cu socialul ai iesit tu.
  Tie
  1. nu-ti place scoala, cunoasterea desi ai avea aptitudini
  2. nu-ti place sa ai o reputatie buna si sa fii cunoscut de om bun
  3. iti place ascunsul, obscurul si jocul cu simbolistica.
  4. iti place sa faci valuri
  5. fericirea este o stare ca alte stari si doar misanul prost o cauta.
  Tu socoti despre tine ca nu esti prost si nici misan si ca ai avea sa-i inveti si pe altii.
  Dovada stau canalele de youtube care erau designed sa fie treburi cat de cat profesioniste dar pe care tu vii si postezi urlete anti-americane.
  La asta trebuia sa ti se deschida usa apropo de batutul cu bocancii in usa?

  Poftim, iti deschid eu usa!
  Iesi si sa te auda toti ce urli! Cum e sacul si petecul! Cum e Bivolaru, asa esti si tu!
  Unde mai pui ca il respecti mai mult decat pe taica-tau pentru ca te crezi liber de respectarea normelor de comportament social. Imprastii toate veninurile, toate rautatile exact cum te-a invatat Bivolaru.

  Ma intreb si te intreb, natura mea fiind de a ma ingrijora pentru altii, ce ai sa faci cand nu vei mai avea pe cine masacra, cand nu vei mai avea urma de inferior in preajma ta? Vei fi atunci fericit in patratica ta? Vei avea placerile simturilor doar pentru tine?
  Vei stii tu ce inseamna ingaduinta? Poate ca vei intui ca o poti specula ca sa poti trece mai departe.
  Sfatul meu pentru tine este sa-ti scoti din vena doctrina misana.
  Pentru asta trebuie sa cauti cat mai multe experiente, cunoastere, si deschidere catre oameni.
  Da voie sa intre altii in viata ta si sa iasa Bivolaru!
  Da-le voie sa existe ca sa ii cunosti!
  Asculta-i! Dar asculta-i cu atentie ca sa te poti imbogati si schimba pe tine, nu ca sa aduci pe acestia de sacrificiu pe altarul bivolar al trecutului!

  Invata sa asculti, invata sa receptezi! Esti taur, fii scorpion!
  Cum ai fi fost tu fata de cel care iti vorbeste daca nu ai fi fost la curs si trebuia sa relationezi cu omul?
  Corecteaza-te! Scoate judecatile urate ale lui Bivolaru din modul tau de a gandi! Nu toti suntem perfecti sau perfectibili. Poate nici nu vrem. Atata eliberare, atata aspiratie e imprimata de curs ca alegi, alegi, pana culegi.

  Ceea ce tu trebuie sa devii este o persoana stapana pe sine, nu influentabila de ideile altuia, o bucurie pentru altii sa te intalneasca. Simt ca degeaba vorbesc. De unde sa fii tu model altora cand tu ii sapi pe toti dupa exemplul dat de Bivolaru?
  Cand dai la o parte valorile crestine in romania, ai debandada, adica starea de la curs de care pe care taie.
  Asta vrei? Asa iti place? Fie tie implinita dorinta atunci!

  Dati-va cu totii crestini, fiti inselatori si asta este!
  Ce pot sa spuna ceilalti care cad voua victime? Nimic! Asa erati si inainte! Numai ca nu va fuduleati cu eticheta de crestini.

  Ti-a stat Fauci in gat ca vezi ca altii sunt mai neincrezatori si ca s-au vaccinat. Exact la modul de comparatie relationezi cu altii. Tu sau ei! Competitie, sange, razboi cu ei si cu oricare.
  Doamne Dumnezeule, ce juruinte nesabuite s-au putut face la misa! In ce strachini de inchistare a inimii si-au pus si mintea si corpul! Ei numesc asta continenta. Nu cunosc decat 2 viteze cu care sa circule: fie sa fie viermi pe jos, fie sa fie cruzi pana la asista blocati din punct de vedere neuronal la acte de agresiune asupra altora fara a interveni din lasitatea cu care sunt viermi cand aceste situatii nu apar.
  Asa ti-au spus bunicii ca este iubirea de aproapele?
  Modul de a proceda este adharmic. Desi de la indieni a iesit Dharma, nu vad cum ar putea fi romania altceva decat roboti indieni pusi pe macelarit.
  Deja tendintele sunt putiniste, asa ca e ca vorbesc la urechea surda sau blocata, la nervii blocati de juruinte care nu-si au rostul. Chemarea este sa ajuti pe altul, nu sa-i dai in cap.
  Ma doare capul de indaratnicia voastra.
  Si mi se cutremura carnea pe mine cata rautate a putut individul sa impinga in psihicul vostru. Frate-sau are de luat lectii de la el. Devalizarea bancii e mic copil.

 10. May 16, 2023

  Malcolm mi-a devenit dusman pe subiectul Iisus.
  Dar macar s-a deschis cerul, era sa zic ceva de dulce acum.
  Terapeutule, sa vii sa te bat! Am draci. Eu curat mintile altora si tot eu ma aleg cu bube. Am nervi pentru nivelul de tradare si de impostura. Nu suport minciuna.
  Acum cat e fierbinte treaba, sa vii! Pe urma nu mai are sens.

  Stii cum zice Stefan: deschide-ti site-ul sa pot sa intru!

 11. May 17, 2023

  Nici un raspuns la intrebarea mea, macar de politete sa-mi fi dat un raspuns. Ceeace denota faptul ca faci pe nationalistul dar esti soparla secu infiltrata pe langa nationalistii adevarati. Mai devreme sau mai tarziu fiecare-si va primi rasplata de la Sfanta Treime si Maica Domnului, Fecioara Maria. Bine ai facut, bine vei primi. Rau ai facut, raul va cadea pe capul tau. Aliluia.

  • May 25, 2023

   acum am văzut comentariile tale în spam, nu e vina mea că tu folosești proxi-uri ca să îți ascunzi urma și identitatea reală. Ți-am făcut vizibile toate comentariile dar nu înțeleg la ce întrebare vrei să răspund

 12. May 17, 2023

  https://m.media-amazon.com/images/I/41tkyERSOEL.jpg
  Cartea a fost scrisa de Bhattacharya cum spune Bivolaru. Bhattacharya a scos pasajele care nu dadeau bine la civilizatia din vest si a iesit ulterior cu ‘World of Tantra’ pe piata care se vinde bine pentru ca nu jeneaza.
  Ce pot sa ii fac eu lui Bivolaru daca de data asta nu minte? #Evidenta vorbeste singura.
  Ce sa-i fac eu daca a intrat pe mana lui Intense Light care nu e cel mai bun in adevar?
  Daca Rapcea nu e multumit cu primele doua pagini din carte, si cu fotografia cartii, atunci sa insiste ca poate i-o arata contra cost! Imi arati sanul, iti dau banul, nu?
  Eu mi-am facut datoria sa consider ceea ce mi se prezinta si gasesc ca Bivolaru nu e asa imaginativ si indraznet precum indienii in tara lor. De fapt el e absolvent prostut de Gh. Sincai ca si mine. Las’ sa fie altii mai destepti! Prostia nu doare!

  Dar remarc ca Intense Light e muma cu Bivolaru si ciuma cu mine. “Bivolaru a scris capitolele cu orgasmul urinar pentru ca tu esti tuta si nu stii nici macar ce e aia urina.”
  Cam atat! Bivolaru a primit o definitie ca sa fie diferentiat de indieni din India si aclimatizat ca la Romania. Nu pot sa condamn persoana pe nedrept. In rest celelelate probabil ca sunt adevarate.

  Cat despre L’Yingamme Francaise come on, exista si Nick Douglas Penny Slinger cu Doug citit dog, si Pennelope.
  Nu toti suntem perfecti ca IL si ca Rapcea.

  Hai pa!

 13. May 18, 2023

  Mereu si mereu romanii se impiedica de lgbtq de ca si cum ar putea corecta ei pe altii si ar fi indreptatiti sa ii si omoare. Nu cumva le este provocata masculinitatea si feminitatea de existenta acestora si nefiind ei asa siguri de sine in lipsa altuia de care sa se sprijine sa ajunga calare ca prin comparatie sa elimine nesiguranta. nu cumva din aceste motive dau asa puternice raspunsuri de agresiune impotriva existentei lgbtq?
  Eu asta cred ca e: nesiguranta pe faptul ca nu au de ajuns hormoni sa fie ei insisi. Pentru asta nimeni nu are leac, pentru indoieli si nesiguranta.

  Un val prin observatie aratandu-se static, un val care cade mereu si mereu pe sine nereusind sa treaca mai departe, cam asta pastreaza ca tematica conservatorii: nesiguranta de sine, confruntarea cu tema timpului si raspunsul acuza ca altii sunt gresiti iar ei sunt cei corecti pentru ca au ramas cu Dumnezeu.

  Dar romanul spune si ‘Du-te cu Dumnezeu si lasa-ma cu sfintii!’.

  Pe cale de consecinta, azi incep cu doctrina, cu dharma. A venit ieri in 4 volume.
  Cine nu e sigur de sine, sa nu treaca mai departe! Sa stea sa pritoceasca Biblia pana ii vine acru!
  Asta a vrut sa zica Malcolm si eu cu capul stramt si cam sec, n-am inteles. Acum cu dovada in documentele din fata trec mai departe. Sa le ia gaia de anacronisme! Stam sa ne omoram unii pe altii ca desi avand toate in fata a stii cum sa ardem karma, totusi sa n-o facem. Timp pierdut degeaba, viata irosita doar pentru ca unii se opun. Sa se opuna! Sa stea infipti in ale lor credinte! Eu aleg sa imi deschid mintea.

  Va spun voua care inca cititi grele chestiuni de politica si de stat, care indepliniti munci titanice: nu sunteti chemati sa faceti ce am eu de facut. Stati in ale voastre! Domnul vegheaza asupra voastra. Dormiti dulce si bine pentru ca aveti nevoie!

 14. May 18, 2023

  Undeva ai spus MR ca vrei sa vii la mine acasa.
  Daca esti mai plinuta ca mine, risti sa umbli botoasa prin oras pentru ca maica-mea nu vrea sa auda sa nu bage pantalonii la dryer. Nu vrea pentru ca a fost profesoara si ea nu ia ordine de la nimeni chiar daca e ruga si nu ordin. Daca se razgandeste, e ordin chiar daca e ruga. Daca nu esti multumit, te poti alege si cu cearceaful pus pe de-a latul la pat. Fara rusine: tu mergi cu pantalonii tipand pe tine pe strada desi o doamna sectara ti-a recomandat sa pui pantalonii ca sa nu inviti la discutii inutile. Exact acolo curvia de neam loveste: cand trebuie sa pui haine pe tine sa iesi la un amarat de job.
  Asa ca esti binevenit Rapcica, vii in vizita, faci ce vrei dar vei intampina dificultati cand vine vorba de prezentarea adevarului in societate: camila nu-ti va da voie!
  De aceea ne rugam for all mother sentient beings ca ele sa nu auda cum ne insulta si ne fac de rusine.
  Sunt lgbtq pentru ca pantalonii tipa pe mine pentru ca altfel ar fi doar chilotii in care sa merg pe strada. N-am ajuns la acel stadiu de fericire al lui Maharishi.
  Dryer-ul usuca si stramteaza pantalonii in leggings. Daca mai au si o tara de spandex pentru eventuale intinderi, ii face de numai spandexul te mai lasa sa-i pui pe tine. 40$ de fiecare data, dar ce sunt eu? Regina Angliei?
  Asta e multumire ca am stat ieri seara pana pe la 9-9:30 sa fac sarmale deconstruite. N-am auzit o vorba de multumesc. Nu, de fapt carnea respectiva era destinata gunoiului pentru ca tot maica-mea arunca la gunoi tot ce nu intelege. Daca e o conserva care n-are data, nici nu te intreaba, nu-ti spune nimic, jap cu ea in gunoi!
  Dupa te stalkuieste: ce ti-ai mai luat, pe ce-ai mai aruncat banii, face cand vede pachet la usa. Si te simti vinovat si jenat ca de pe marginea drumului te apostrofeaza ca nu stii decat sa cheltui, ca ai gaura in buzunare.
  Nu te pune cu persoanele in varsta care te-au crescut: au toate mijloacele si parghiile la dispozitie.
  Daca iti exprimi nemultumirea, maica-ta te divorteaza: iti aduna toate lucrurile, e drept ca ordonat 🤪 si ti le depoziteaza in drum spre camera ta.
  “Vesnica lor pomenire, vesnica lor!”
  Daca lasi geamul deschis sa fie aer curat sa poti respira, nu numai ca trage plasa jos ca sunt tantari care? si gandaci si reptile 🦎 care vin pe fereastra dar iti si inchide fereastra complet pentru ca normal ca s-a aerisit de ajuns.
  Voi poate nu sunteti manipulati, dar eu sunt.

 15. May 19, 2023

  M-am gandit ce juraminte teribile trebuie sa fi zis voi la misa, ceva care sa implice niste treburi fata de jumatatea cealalta a populatiei.
  Ca sa trec eu peste ele, da, as trece.
  Puteti sa luati sa cititi carti: Longchenpa, Vimalamitra, toti de pe la Madhyamaka – Nagarjuna, Candrakīrti.
  Le depasesti intelegand conditia ta, intelegand realitatea si luandu-ti commitment ca suna mai serios in engleza pentru ca nu renunti la el, de a te schimba in bine.
  Daca voi ati inteles ca Dalai Lama a abuzat acel copil indian si luati partea copilului, inseamna ca n-ati putut niciodata sa aveti devotiune fata de Dalai Lama, sa puteti privi situatia si din punctul sau de vedere.
  Pe mine ma obliga conditia sa inteleg pe Dalai Lama si nu copilul. Copilul n-a fost niciodata in primejdie, nu este niciodata vreo suspiciune de violenta din partea lui Dalai Lama.
  Acum puteti sta linistiti, da?
  Dalai Lama si altii eau plecati din Tibet. Este sef de stat, da? Si voi respectati samaya, da?
  Atunci de ce sa nu fie suspicios gestul copilului si Dalai Lama sa nu anticipeze ca nu se va opri la ceea ce face, adica sa fie tinta pe teritoriu indian? Este o diferenta intre un adult si un copil sau nu e nici-o diferenta?
  Voi raspundeti daca sunteti atat de intelepti ca serpii.
  Dalai Lama a actionat complet ca un adult responsabil. Iar copilul a fost copil, de aceea Dalai Lama l-a imbratisat apoi.
  Eu vreau sa ma retrag complet. Aveti pe Putin perfect sanatos de care sa va legati toate visele de bunastare. Tot asa!

 16. May 19, 2023

  Acum ca ne gasim de parti ale baricadei diferite de dupa pandemie, nu pot decat sa constat ca unii sunt cu Dalai Lama mai necrutatori ca un parole officer. Ce zice unul din ei in sinea sa? Daca Dalai Lama e trimis la inchisoare e pentru ca o fi facut el ceva rau. Una mai afurisita ca tine, iubire, nu puteam gasi.
  Daca iti aduci aminte, am si coborat 2 versanti diferiti ai muntelui in ce priveste intabularea maestrilor tibetani de catre China. Ce de-ai mai plans atunci! Tresalta camasa pe tine de speriata ca te duce dubita indarat in sat si tu ramai needucata. Te inteleg! Cum sa iei de bun ceva care chiar e bun cand ai juraminte cu bivolu care te cauta chiar si pe acest thread? Iti cauta compania, te vrea sa retraiti tineretea ta si a lui. Este psihologic vorbind o atractie a lui plus cu plus, o stare de ”ne regasim dupa atata vreme in tabara de vira de pe rapcea.ro”.
  Nu numai voi aveti dependenta de acesta pentru tineretea furata, dar si el crede ca voi il iubiti pentru ceea ce e el pentru voi.
  Momentul, tattva, i s-a parut propice. S-a uitat la Luna si a vazut ca e in crestere sau in descrestere, a calculat totul in mintiulica lui.
  Iar voi i-ati dat crezare iar.
  Voi 3, Luna
  si cu mine martor voua.
  Vedeti voi, desi Greg me vorbeste despre minte, n-am cum altfel sa va scot din gherutele lui decat tot cu un fir de la Dzogchen.
  Voi rostiti ceea ce v-am rugat ca sa fiti cu mine, iar eu am grija sa nu-i fure nimeni lui Greg Luna in crestere sau in descrestere.
  Cam asa facem. Eu va trag afara din inefabilul grup vira pentru ca nu sunt din grup si va trag in sus, iar Greg ramane incurabil romantic si fara partener de conversatie pentru ca el nu are ce discuta cu mine daca eu nu mananc un kilo de usturoi sa nu cumva sa-mi sara tensiunea si sa bat cu vorba biata fiinta nevinovata si umila ce se crede.
  Asa facem!

  Draga Greg,
  Pe langa acesti doi fosti cursanti, pierzi si pe Valentin care si acesta are sentimente frumoase, trairi frumoase, si de care tot asa, nu te-ai ingrijit sa ii dai de cele spirituale cum I-ai promis. Si el e si nu e cu o sangha in care sa nu poti intra.
  Precum spune Gabriela, tu esti cu scoala si atunci nu poti fi si cu sangha. Trebuie sa fii de urgenta prezent pentru cursantii tai. Ai commitment fata de ei. Daca tu nu ai commitment fata de ei, si nu prea ai pentru ca tu vii tarziu la orice intalnire, atunci si juramintele lor fata de Dumnezeu adica fata de tine, nu mai au importanta.
  Eu sunt martorul si le ofer aceasta sansa lor sa nu moara in secta ta. Le ofer sansa in afara ei. In afara cursului tu nu esti. In afara cursului, nu e Dumnezeu, adica tu nu esti. Fie ei cu mine iesiti atunci! Eu nu am juraminte cu tine de shakti. Eu am tzit-tzit juraminte de purtat directe fata de Dumnezeu fara a te avea pe tine in vedere.
  Ma pregatesc sa mi le cumpar de pe amazon. Acela care minte, este un mincinos. Daca eu nu mi le cumpar, sunt o mincinoasa. Daca tu nu accepti ca nu esti Dumnezeu, esti un mincinos. Deal, da?

  Si le-am luat la 12$ de pe amazon. Scump, nu?
  Dar se merita! Or sa vina pe 25 mai.
  Doar cei de care am pomenit sunt parte din sangha si nu sunt obligati tie cu nimic. Juramintele lor nu mai sunt tinute de ei ci de tine care vrei sa ii prinzi in ele. Mai tare ca adevarul nu este decat adevarul!
  Iar eu m-am ales cu alta pereche de tzit-tzit si de pantaloni ca sa pot merge la lucru, ceva ce tu nu stii a face -a-ti castiga existenta in mod corect si onest, nu pe spinarea altora cu “da si mie” sau “esti obligat mie” sau cu marturii mincinoase impotriva lor.
  Acestia mentionati sunt bolnavii mei pana se insanatosesc ei singuri prin credinta in sangha, in scripturi, in Dumnezeu, in ce vor ei de aici inainte.
  Nu-i mai cauta ca nu-ti sunt datori ei tie cu nimic!

 17. May 20, 2023

  La faza cu Halep acuzata de a doua ofensa, spune unul ca are nevoie de “serious halep”.
  Cineva, nu mai dau nume, nu s-a tinut sa antreneze jucatoarea cum trebuie si da rateuri: Simona e a doua oara acuzata de dopaj.
  Cat despre mine, eu sunt pro-Serena pana la capat pentru ca stiu prin ce timpuri grele a trecut. Ati ras de ea ca e plina de muschi, dar Halep habar n-are ce obstacole a avut de inlaturat Serena. E tufa Halep hartuitoarea de mamici, nu hartuita! Puteati sustine una in chiloti precum Bouchard.

  Poate o vad ca vrea sa fie transgender. 😂 Injura, da cu racheta de pamant, face bani si doar la bani se uita, triseaza pentru succes rapid, etc.

  Imi aduc aminte cum ma plangeam pe la terenurile de tenis din parc: Halep romanca e campioana, a luat aurul lui Serena si i-a lasat argintul. Si fac aia la mine: cine-i Halep?

  Halep nu se straduie de ajuns, Halep nu patrunde unde Serena inca e respectata.
  Si nu e acesta adevarul? Firea voia sa puna mana pe trofeul ei. E trofeul dorit si visat al comunistilor in fond, al statului paralel, nu al ei personal. Asa s-a decretat, asa trebuie ca sa fie.

  Oricine vrea sa faca ceva in Romania cade in final pe gratarul psd-ului care asteapta ca oricum nu are nimic altceva de facut. Iar cand respectivul cade pe gratar, il ard bine de tot: noi te-am facut, tot ce ai este al nostru.
  De aceea in Romania este coruptie si comunism feroce. S-au tras comunistii in umbra si de acolo lucreaza.

 18. May 22, 2023

  Da, seamana! Seamana cu o torta, acea lumanare speciala, cu mai multe mucuri care se aprinde la sfarsit de sabat. Nu e o simpla lumanare, ci o torta ca sa arate drumul inainte.
  Nu ma mai provoca sa scriu pentru persoane cu iq redus care tin bloguri doar ca sa incurce pe altii!
  N-am chef de ei. Sangha sau nimic!

 19. May 24, 2023

  O viziune nealterata asupra sotilor Trandafir:

  Pe cand eram la curs, a venit Ambarus odata ca sa scriem scrisoare lui Grieg ca are ea corespondenta cu el si ca sigur ajung scrisorile. Si m-a pus ala cu codita ca am scris in bilet ca il imbratisez pe Grieg.
  De la asta a inceput povestea cu imbratisarile. Eu nu-mi dadeam seama ca in Romania oamenii sunt acri si foarte seriosi, gata sa te spintece. Si am scris si eu cum am vazut la familia mea extinsa cand ne-au intampinat la aeroport cu multa caldura, cu stegulete, mesaje scrise sa ne simtim bine.
  Da ma, spui altuia ca il iubesti!
  Dar in Romania altfel suntem: muti ca vacile, ca boii, ca animalele.
  Si am invatat sa fiu comunicativa cu oamenii. Cum iti iei o slujba daca nu ai deschidere sa primesti? Te uiti cat mai urat si primesti?

  Probabil ca la romani nu se facea chestia asta din cauza comunistilor, a bisericii, a vecinilor. Si probabil ca si Trandafirii au tacut la faza asta. O adiere lina de vant karmic daca e, produce schimbari tectonice.

  Claudiu este eliberat pentru ca asa s-a spus despre el pana sa vina impuritatea sa tulbure apele iubirii.
  Iar Simona imi aduc aminte ca am intalnit-o pe Bd. Pompeiu si am schimbat cateva cuvinte cu ea chiar. Cred ca m-a intrebat ceva de genul daca mai raman la curs. M-am simtit complexata in fata ei pentru ca nu eram asa atletica si eram si in necunoastere de teren. Dar imi aduc bine aminte intalnirea si intrebarea ei.

  Dupa care, spunand prietenului de atunci care era un fanatic misan ca imi place de Simona, m-am ales cu cuvinte multe ca sunt de partea “tradatorilor”, ca “uite de cine ti-ai gasit sa-ti placa!”, ca in final sa fiu facuta sa tac.
  Dar nu tac! Acum nu tac.

  Daca pana la venirea mea era decis ca Trandafirii sunt eliberati si cei mai buni dintre yoghini, de ce sa se schimbe toata aspectarea lor? Doar pentru ca n-au avut sansa sa iasa din Romania?
  Este o treaba de bun simt sa le dau eu recunoastere pentru efortul lor pana la venirea mea. Niciodata nu cred ca e corect sa-mi cladesc binele meu pe necazul altuia.

  Atunci a fost si prima oara cand la spirala de la mare Bivolaru a inceput sa arunce cu invective si imi aduc aminte ce a zis de Claudiu. A spus despre el ca este “Fatarnic” si a dat o definitia din dictionar zicea el dar facea aceasta ca sa se coboare foarte jos in exprimare.

  Fatarnic a fost Bivolaru pentru ca si eu am remarcat ca asa fac sefii in Romania: pun pe altul din exterior in competitie cu unul din oamenii sai si daca acela nu reuseste, atunci primeste o pedeapsa sadica. Asta este fatarnicia sefilor, asa isi arata ei muschii: lovind dizonest in subalterni.
  Bivolaru si-a facut prieteni noi ca sa se descotoroseasca de cei vechi care acum erau doar “prostii lui”.
  In plus nu se arunca cu invective daca te pretinzi painea lui Dumnezeu.

  Mie de atunci mi-a devenit suspicios Bivolaru, de la acea defaimare in public a unor persoane care nu mai erau de fata si am inceput sa-mi tin distanta fata de persoana sa ca precautie. Nu se poate ca un maestru sa faca crize si sa arunce cu apelative in public. Ceea ce era la spirala era urat, era o manifestare urata.

  Asa cred despre Bivolaru: ca este un fofilant dupa ocazii si ca umbla cu secretisuri sa toarne si sa dispuna de altii dupa propria dorinta. Aceasta nu este in acord cu principiile prieteniei care presupune ca respecti pe celalalt si relatia pe care o ai cu acesta. Nu este in acord nici cu dragostea crestina, nu este in acord cu nimic din yoga care in plus cere sa fii detasat de bine si de rau.

  Bivolaru este detasat de oameni, nu de bine sau de rau.
  Si apoi eu stiu ca studentii dau nota profesorului. Nota studentului este in final nota pe care o primeste profesorul. Daca Bivolaru l-a picat pe Claudiu din mofturi proprii, inseamna ca s-a picat pe sine. Aceasta este detasarea: sa nu faci rau altuia, nu sa judeci dupa cum iti convine tie adica sa faci o judecata stramba si sa calci porunca lui Dumnezeu cu o marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

  Apoi a mai vorbit el ca le retrage investitura de instructori. Dar el nu-si da seama ca retrage nimic deoarece minte iar Dumnezeu nu asculta rugile mincinosilor. Acestora le sunt inchise cerurile de chiar cel care in supararea sa face ruga la Dumnezeu.
  Daca Dumnezeu e bun, el nu tine cu raufacatorii.
  Oricum tonul pe care a mintit Bivolaru in privinta Trandafirilor a impresionat toata scoala ca vai, maestrul le retrage favorurile celor doi discipoli.
  Mai degraba si-a dat siesi o nota proasta. Si s-a vazut apoi cat de mult curaj avea cu geaca in cap si cu peruca la granita sa treaca drept coana mare.

  Cam aceasta am avut de spus despre sotii Trandafir. Nu le este de ajutor cu nimic, stiu!
  La fel ca si altii, au depus eforturi pentru curs si scoala si s-au ales cu vorbe multe si urate. Asta este recunostinta maestrului!

  Iar eu am incalecat pe o sa si ma duc sa beau RC cola cu gheata ca se scumpeste iar.
  Pa!

 20. May 26, 2023

  In Romania am avut un vecin Sandu zis Sarmale.
  Preotii ortodocsi si tot neamul romanesc, preotii in special care i-au indemnat pe altii sa refuze vaccinul:
  Sunteti sub orice limita de animalici si de egotici.
  Numai la voi va ganditi sa va salvati pieile, celorlalti de ce v-ar interesa? E ca sunteti toti serpi?
  Exact capetele ortodoxiei romanesti sunt cele mai iubitoare de sine si se leapada repede de ceilalti.
  Asta e iubirea voastra – sa fii cat mai al dracu cu altul.

  Cum spunea Sandu zis Sarmale ca bine zicea: Dragi parinti, … in dinti!

 21. May 26, 2023

  Se putea sa nu vrea Serbia sa se ridice pe altii precum rusii pe Europa de Est?
  Cand dai apa la moara lui Dragne, lui Ponte, lui Putinache, asta iese!
  Iar albanezii si romanii sa stea sa suporte capre raioase cu coada ridicata in sus.
  No bine! In sarba Vrancea se traduce ca tinutul ciorilor. Lamuriti, da? Am vrut sa fiu crestin ortodox si nu m-ati lasat. V-ati dat mai rotunzi decat necesar.

 22. June 5, 2023

  Sper ca ai reusit sa citesti comentariul meu. N-am fi crestini daca n-am stii sa si iertam.
  Dar iertarea nu vine decat ca o decizie constienta ca este bine a ierta persoana care ne-a gresit.
  Crestinii iarta mai repede, yoghinii mai greu pentru ca nu exerseaza iertarea.
  Fiecare are circumstantele sale, iar la mine a venit momentul eliberarii de valori romanesti pe care nu le mai impartaesc.
  Nu impartasesc de exemplu a discrimina minoritatile si a le face viata un iad pe pamant.
  Daca nu gandeam asa, nu simteam nevoia sa exprim acestea.
  Cursul de yoga s-a terminat de mult pentru mine, din 2011. Si ceea ce am avut de reprosat colegilor, am facut cu varf si indesat.
  Ceea ce am vazut descris de Ambarus e direct legat de persoana Bivolaru.
  Si tu si eu mergem pe directii diferite acum. Tu mergi la Kalachakra, eu cu ranile mele. Mi le ling, e ceva rau in asta?
  Nu stiu de unde vin, nu am un tel precis spre care sa ma indrept.
  L-am iertat pe Bivolaru. Are liber din partea mea cu o conditie: sa nu vina vreodata in preajma mea. Deoarece eu sunt cea care a facut iertarea, nu vreau si nu caut contact cu acesta. Imi este dusmanos si nu-mi trebuie cucuie in plus in cap.

  Neele,
  light out!

 23. June 8, 2023

  Ma uitam ieri la Realitatea Plus si il vedeam pe Petre Daea ca vorbea de ciori. S-a tacanit o tara intreaga tot tinand de deraiatul pesedist care interpreteaza ca problema majora sunt ciorile acum. Se vede ca nu munceste.
  Daca ar fi fost membru al unei asociatii profesionale … dar nu poate pentru ca este comunist. Comunistul nu poate ideologic sa renunte la comunism. Comunistul nu poate decat sa aiba multimea manipulata pe langa sa faca baie de multime. El daca este sa scoata bani din buzunar, nu ii va scoate pentru o perfectionare a sa ci pentru partid. El nu e corectibil. El e perfect corupt.

  Rapcica, iti trimit factura. Sau imi inalti biserica. M-au chinuit sa joc table – 6 – 4 poarta in casa.
  Vrei combinatiile? Ti le dau: 3-1, 4-2, 5-3 apoi dai dubla pe poarta si mai stai, samd linie!

  La lucru tablagiilor! Munca innobileaza creierul.

 24. June 8, 2023

  Si a inceput a urla “aleasa”. Voia ca prin urletele ei sa acopere lipsa de judecata, manipularea grotesca si sa vina la intalnire cu sacosa goala.
  Da, urmam lui Cristos si nu individei geloase, prost crescute, trisoare si mereu in expectativa ca cine ce zice.
  Maine va fi ea peste Cristos pentru ca el a fumat si adica a strigat. E doar mintea umana perversa!

 25. June 8, 2023

  Mai ramane aspectul de fumator pe care secta l-a adresat cu impunere grozava ca sa nu fumezi.
  Ca sa te poti bate cu acest obicei, trebuie sa fi mai in forma decat in Romania care e in agitate, e nervoasa si saracita de ura. Pe MR l-am zarit pufaind dintr-o hookah dar sa nu intelegeti ca sunt de acord cu acest viciu care iti arde buzunarul si este un pericol si pentru ceilalti!
  Cand spune in rugaciune,
  Si nu ne duce pe noi in ispita si ne izbaveste de cel rau ca a Ta este imparatia, puterea, slava si marirea, Acum si pururea si in vecii vecilor,
  Amen!

  exact la aceasta batalie grozava se refera.
  Amen!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer