Verificând ce anume îmi ocupă spațiu pe mail, am descoperit că am 10 GB de mailuri cu atașamente, unele destul de mari. Și m-am pornit pe recitit, salvat și șters mailuri. Ce vă prezint în continuare e o pagină de hagiografie cu iz de legende urbane, cam din categoria celor din care se formează miturile și apoi iau naștere prin amplificare, religiile. Mailul este din 2017, cartea respectivă tot din acel an.

Lectură plăcută !

CategoryMisa - Bivolaru
  1. April 9, 2024

    Mda… transgressive sex… Adică carevasăzică orice altceva decât poziția misionarului, sub plapumă, cu lumina stinsă, cu nevasta evident. Jmecheri kuriștii, a știut cum să pună problema, nu? Și să fi fost milițienii chiar așa fraieri, nu putea oare ei să zică băieți, poftiți la orice doriți, numai de acest bananier să nu vă atingeți, din ăsta înbucați și sigur ați pus-o 😉
    În aceste condiții ce ar fi făcut un tânăr kurist, înfometat, care nu mai văzu de-ale găurii de când a fost mic copil și a avut ocazia să guste minunatul fruct interzis?! Ar fi scris la Out magazine să ceară material… și libertate?!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer