În articolul anterior despre efectul Mandela erau date câteva exemple de schimbãri aparent minore ale unor evenimente, fapte, logouri sau chiar fraze din filme sau melodii binecunoscute.

Despre unele dintre aceste schimbãri, cei care urmãresc acest fenomen straniu afirmã cã au cunoscut reversiuni la situația anterioarã iar unele s-au schimbat din nou însã aceastã schimbare a fost totalã, în toate mediile de stocare, pe toate suporturile de înregistrare.

Un caz atipic îl constituie înregistrarea melodiei We are the champions, cântatã de Freddie Mercury și formația Queen. În articolul precedent, prezentasem stupoarea unor artiști de renume (Gwen Stefani, George Clooney, Julia Roberts și James Corden) la finalul neașteptat al piesei celor de la Queen.

Chiar și așa, au fost unii care au contestat aceastã presupusã schimbare a finalului piesei We are the champions, comentând cã în realitate piesa așa a fost cântatã mereu iar finalul “of the world” nu exista în pisesa lui Mercury, fapt atestat inclusiv de videoclipul de pe canalul oficial al formației:

Ei bine, recent a fost descoperitã o înregistrare audio a vocilor celor de la Queen, cântând piesa fãrã instrumentație (înregistrare cunoscutã în industria muzicalã ca fiind acapella), și… SURPRIZÃ: în piesã la final, apare  “of the world” pe care îl știam cu toții !!! Mai mult decât atât, piesa are imaginea video cu Freddy în concert, cântând acest final, și mulțumind publicului.

 

Mind blowing, isn`t it !?

]]>

CategoryUncategorized
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer