În spatele poleielii sărbătorilor de iarnă se ascunde trista realitate a unei dictaturi care nici de Crăciun nu ne lasă să ne tragem sufletul, să ne revenim la NORMALITATE. Bilanțul anului 2021 ? Aproape 9 miliarde de doze (presupus) administrate, aproape jumătate din populația planetei supusă celui mai mare experiment medical din istoria Umanității.

Restricții ? O să privim cu nostalgie către ”libertatea” din 2021, când balanța va înclina în favoarea majorității, adică a ”vaccinaților”.

CategoryUncategorized
 1. December 24, 2021

  In timp ce voi va ocupati de vaccinuri si alte chestii neesentiale, tarfele pesediste arunca cu familii intregi in capul primarului general al capitalei pentru ca sa acopere pentru Piedone pe al carui turf se afla acele familii lasate chiar de el in intuneric.
  Criminalul de la Colectiv o comite iar. In timp ce Firea perversa ii ia apararea atacand la Nicusor Dan.
  Otrepe va mai sunt pesedistii!
  Dar tie ce-ti pasa? Tu nu stii decat ca ti-e frica de un ac. Si te lasi la mana altora sa-ti psihanalizeze pana si papucii din picioare.

  De data aceasta chiar sunt nesimtita. E problema voastra!!!

 2. December 25, 2021

  Casatoriile persoanelor de acelasi sex sunt legale in 30 de state europene spun unele titluri de ziare.
  https://www.msn.com/en-us/news/world/eu-court-rules-members-must-recognize-same-sex-parents-and-children/ar-AARTcvB
  Poate e doar inceputul luptei femeii penru dreptul ei la viata.

  Ce trist sa fii budist si ca desi rostind ca altii sa fie fericiti, sa fii in situatia in care sa-ti recunosti in forurile tale interioare ca nu te intereseaza decat propria fericire! Iar aceasta in conditiile in care legea umana, care este ca sa putem avea pace si intelegere, permite adultilor sa aiba orientarea dorita si sa se asocieze cu cine doresc ei.

  Porniti polemica! Violul si violenta nu au fost niciodata solutii, ci semne ca patriarhatul cam scartaie din toate incheieturile.
  Revenind la Sodoma si Gomora, aceste orase au fost distruse din cauza lipsei lor de ospitalitate.
  Domnul este Stapanul gazdelor.
  Dar aceasta nu se studiaza la MISA si nici altundeva in ostilul bloc comunist care acum urla din toti rarunchii pentru ca se desfac si separa radacinile sale.

  Ce pacat ca sunt atatia plini de ura! Din cauza orbirii lor, pot pune mana pe pietre si incepe a arunca cu acestea in altii doar ca sa nu-si vada propria slabiciune in fata naturii.

  Rigiditatea si constipatia mentala nu au leac. Chiar daca este scris sa nu omoare, tot isi vor cauta apoi justificarea crimelor. Acesta e fanatismul religios si roadele sale sunt vieti irosite anapoda si fara sens.
  Este in forma sa generala fobie de oameni.

  Eu in calitatea mea de protector, nu sunt de acord cu genul de actiuni premeditate impotriva altora fara ca acestia sa banuiasca macar ca simplul fapt de a iubi este vazut ca o crima.

 3. December 26, 2021

  o sa mori si tu si toata familia ta la final, de la cel mai mic la cel mai mare, inclusiv cei de pe langa

 4. December 26, 2021

  Din titlurile hazoase ale zilei:
  * Franța a raportat un record zilnic de peste 100.000 de noi cazuri de coronavirus
  * Primarul Clujului Emil Boc a declarat că este consternat să vadă că mai există oameni care zic că nu există COVID-19 și alții care spun că nu avem ce face cu vaccinul și preferă să umble cu tămâie ca să trateze COVID-ul.
  * https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/posts/5018168921539065
  Adica inundatii in 5 judete.
  Sunt titluri hazoase pentru ca nu e vorba decat de o “plandemie”. Cine se injecteaza cu “zeama” si-a “nasolit imunitatea”. Iar Romania e exact cunoscuta in lume prin mormintele de la Sapanta. Si eventual Dracula.

  La MR e senin totul. Din Bucuresti nu se vede in Moldova. Si chiar daca s-ar vedea, exista Khentrul R. care poate stinge lumina oricand si nu mai vede nimeni nimic.
  Astfel vaca la cub, Sosocara, n-are nevoie de lumina sa urle si sa ameninte – doar e sfanta la indieni.
  O mai cheama si Ivanovici. – Si ce daca! Ea e ocupata cu romanii. E mama lor mai exact. Acesta e avantajul vacii: ca daca te pozitionezi sub ea, nici nu trebuie sa mai intinzi mana.

  Sincer vorbind, cu astfel de dovezi, oricine ai fi, bivolaru, nu ai cum castiga.

 5. December 26, 2021

  https://youtu.be/qbhM91nEgK0

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer