Mass-media mondialistă a lansat un nou termen în spațiul media, încă de la începutul plandemiei de covid-19: termenul de ”new normal” – noua normalitate.

Opusă ”vechii normalități”, noua normalitate este sinonimul noii ordini mondiale, un alt concept lansat în spațiul public de către liderii mondiali, fără prea multe explicații sau lămuriri.

Materialul de mai jos vă propune un colaj de astfel de referiri la ”noua normalitate”, în încercarea de a defini cum va arăta și mai ales ce va însemna această nouă normalitate, pentru a putea fi în măsură să ALEGEM dacă dorim sau nu să o acceptăm ca pe ceva normal în viitorul nostru.

CategoryUncategorized
 1. December 30, 2021

  E unul calare pe Sosoaca. Se tine bine, n-am ce zice – fac perechea perfecta.

  ” Eu sunt foarte concentrat, eu zic sa va concentrati voi, mai bine! Sosoaca era un rezist devotat care acum isi bate joc de creierele voastre!

  Ai uitat ce zicea despre biserica? Cum se face ca un om bisericos cauta piramide energetice prin Muntii Bucegi?

  Acum sincer, tu chiar crezi in Sosoaca? Mie mi se pare cea mai ieftina marioneta…se contrazice foarte des singura….nu este nimic de capul ei…nici de Simion, se vede clar ca sunt niste papusi! Oare de ce AUR a luat 0,45% la alegerile din Rep Moldova? Ce stiu Moldovenii si nu stim noi? O sa aflam cat de curand! ”

  ” Si chiar daca le-au luat serviciile, doamna in cauza, nu a facut nimic pentru popor, a avut grija sa isi faca campanie pe mortii de covid….altceva nu am auzit de la ea numai aberatii, propaganda pe care o face, este exact aceeasi mizerie si urmeaza aceeasi strategie cu cea a Rusiei, oamenii care promoveaza AUR/Sosoaca au legaturi cu Rusia.

  Poate Sosoaca, este vizata, poate este un infiltrat al rusilor. Felicitari SRI, au fost vigilenti, nu ne putem juca cu Securitatea Romaniei! O sa vedem in scurt timp ce hram poarta AUR si Sosoaca! 🙂 O sa se sparga buboiul plin de puroi cat de curand, sper sa intre si Dragnea pana atunci in schema, ca si el are legaturi 🙂 ”

  Inchei cu adevarata “Sosoaca” destainuita mie prin voia acestuia omeneasca: https://youtu.be/3a_m5IdwVBA
  Acum daca mi-a intrat la suflet, nu mi-o mai pot scoate. 🙂

  Si cu asta basta! Nu mai am ce cauta aici. Imi iau si capra ca nu percuteaza la voi. Aveti karma violenta si va place periodic sa regresati in tarc sau pe site-uri pe care haladuiati anterior ca sa va ridicati si mai plini de ura si mai plini de deformare a realitatii numindu-ne nu doar papugii, ci si prostituati si drogati, tradatori si mincinosi.
  Nu-i nevoie de “la revedere!”; dupa post comment exista buton “x” in dreapta sus.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer