Un documentar realizat de canalul francez Arte dezvăluie latura mai puțin cunoscută a liderului comunist chinez Xi Jinping, dar și planurile Chinei de a-și impune dominația mondială aducând Umanității ”darul” otrăvit al dictaturii comuniste.

Filmul este disponibil aici în limba franceză cu subtitrări în alte 6 limbi.

 1. February 7, 2022

  Pana si Baba Vanga a prezis ca se intoarce comunismul.

 2. February 8, 2022

  Din film reiese, cat am urmarit, ca Xi este un fel de Iliescu. Similar tatalui lui Iliescu, Alexandru Pena, tatal lui Xi este condamnat de comunisti, devine ilegal si moare aiurea. Iar lui ii ramane sa se dovedeasca, sa se indoctrineze cu comunismul.
  Daca stim istoria, avem cum combate toxicitatea ideilor unui om fata de cum ne spune religia sa procedam.
  De fapt nu deranjeaza atat ca are idei si ca se crede o zeitate ci ca acele idei puse in practica contravin modului de viata al altora care aflati sub semnul credintei lor sunt napastuiti. Acele idei sunt de o intransingenta ca iti iau viata.
  Ideea ca sa te autoinvinuiesti, sa-ti faci autocritica in fata altora care nici macar nu te cunosc si nici nu stiu de ce sunt adusi acolo, in stil ad-hoc si pripit, fara nici un fel de consideratie de ca si cum persoana ar fi un sarpe care ar fi muscat din toti altii, genul acesta de incrancenare si de acuzare in acelasi timp. fac ca persoana in cauza sa fie desfiintata (scoasa din randul fiintelor) inainte de a-si admite vina.
  Admiterea vinei este atunci o sentinta delivered.

  Aceasta ura de altii despotica incoroneaza capul celui ce o descarca plin de mandrie ca este capabil de astfel de gest impresionant. O fi acesta zeitate peste altii, fluturand sabia pe deasupra capului lor ca GVV pe deasupra capetelor ceausiste, dar display-ul de putere nu isi are proveninta curata, este doar un bullying.
  A fi tanar si razbunator nu reprezinta nimic.
  Undeva tanarul aluneca de la adevar care este acelasi in toate limbile pamantului si atunci se vede ca imparatul care se crede este de fapt gol si nu are fuel sa mearga mai departe.

  Am mai avut aici o pseudo discutie despre Gorbatchev ca se dadea cu tractorul si pentru ca reusise indemanarea de a stapani tractorul, deja renunta la religie pentru ca VIP pe Swadhistana. Cu toata puterea tractorului in mainile lui, Dumnezeu din icoane ce mai putea sa-i faca?

  Aici la Xi este de urmarit filmul si de inteles cum forte sociale permit ca astfel de personaje care investesc puternic in tineretea lor sa acceada la pozitii de putere fata de altii.
  E un joc fin pe Swadhistana ca ei fiind de stanga, nu stii clar ca au interesele celor multi la inima pentru binele lor, ci mai degraba atata timp cat ei sunt adulati.
  Era setea de putere care il imbata pe Ceausescu in ultimele clipe in balconul CC-ului, revolutionarul geniu din Carpati, agenturile straine, etc.
  Totul pare ca iese din iubire, un impuls pe Anahata, dar e pe Swadhistana sigur.
  Daca o mai aud pe Pulpan ca spune ca e iubirea din sex a lui care intalneste iubirea de sex a ei, cred ca o bat pana ii suna apa in Anahata. Taica-sau al ei si cu maica-sa a lui n-au stat o clipa de vorba ca sa vezi daca si ei sunt de acord cu modul in care cei doi abordeaza problema sexului pentru ca este sexa acolo. Topografic nu ma intereseaza unde se afla cervixul ei in contrast cu lingham-ul lui. Nici pe ea n-o intereseaza, doar isi prezinta ideile de mare madame.
  De ce nu discuta probleme mai interesante ca de exemplu sexul la chinezi?
  Ei probabil nu pot face sex pentru ca nu pot face consacrarea. Si aceasta este doar una din limitarile mentale ale lui Bivolaru.

  Unde este Valentin sa ne disciplineze cu Chinamasta sa vina Kundalini in retur? Chiar nu m-am mai tinut de mult de pereti.

  Ca incheiere pana vad filmul, Song about the pleasure:

  A young woman finds pleasure in love.
  A young man finds pleasure in sex.
  An old man finds pleasure in his memoirs.
  This is the doctrine of the three pleasures.

  Who does not know the truth, is confused.
  Those who have no goals, can not sacrifice.
  Those who have no courage, can not be a Yogi.
  This is the doctrine of the three missing things.

  Even if a person knows the way of wisdom;
  without practicing there is no realization.
  Even if a master shows you the way,
  you have to go it by yourself.

 3. February 8, 2022

  Liu Mingfu (vezi Wiki) spune cum ii face prezentarea,
  “Iron has to go into the fire 100 times before turning into steel.”
  Aici evoca diagrama fier-carbon din liceu ca eram mai intai de ce voiam noi la “pregatire prin aschiere” si inca mai cade bine la babe si mosi sa te falesti ca stii cum se face otelul pentru ca industrie si ca faci bani si ca dezvoltarea economiei.
  All too often povestea mea!
  Cine si-a luat repartitie la liceu de mare cea mai mare si mai mare din toata Europa? Exact in cuibul acela de comunisti am fost. Ajunsesem sa-mi tin orele in sala de festivitati a lor pentru ca nu-mi dadeau clasa. Idioti si idioti raman inca. Veneam la scoala si in camp era unul mort nu se stie din ce cauza era lasat in groapa de pe marginea drumului, Niste faze atat de dubioase traiam dupa caderea lui Ceausescu incat pur si simplu plecarea mea a fost iesirea din iad. Cand relatam altora ca simteam ca pica cerul pe mine, ei se uitau si nu intelegeau. Nu fusesera niciodata in situatia mea, n-au avut niciodata cosmaruri ca sunt indarat in Romania si nu mai pot iesi din tara. Si acum cu Veorika si Dragnea la fel simteam. Ma simteam prinsa in capcana prostiei lor, a ignorantei lor, a intunericului ca nu pot sa ies si sa traiesc si sa respir libera.
  De aceea caraiala asta cu PSD-ul care este foarte toxic. Unde vrei sa fii tu, vine dupa tine pesedistul si iti da cu ideologia comunista in cap uitand ca poate ai si tu un Dumnezeu, ca poate ai si tu nevoie sa-ti simti sufletul liber. Nu, la ei conteaza ei si numai ei si apoi apar si mortii pe care ii lasa in sant. Ca sunt mortii de la Canal, sau ca sunt mortii din avionul din Brazilia, sunt morti lasati in urma. Si la Bivolaru este acelasi comunism ca nu esti lasat in libertate. Te sufoca si te constrang sa faci munca pentru ei desi poate la naiba, te-ai nascut sa fii si altceva decat ceea ce ei se incapataneaza sa vada in tine, adica niste organe sexuale si cam atat.
  Acum ca imi ies firele albe de par pe cap, ce sexuiala mai vrea sa faca cu mine?
  Nu se cheama ca este o viata irosita?

  Care citesti aici, imi pare rau pentru rautatile pe care ti le fac scriindu-le dar nu le mai pot tine in mine sa ma otraveasca pe mine si sa mor cu ele in cap.
  Acesta este adevarul. Fara Dumnezeu, fara Fiul Sau suntem in intuneric, in intunericul ignorantei noastre.
  Eu nu sunt Dumnezeu, tu nu esti, lasa pe Iisus sa ne scoata unde este mai bine decat in comunism cu morti gramada in jur si tu tampit de cap de altii ca esti doar ca sa muncesti si nimic sa nu gandesti, un oarecare bun nici pentru tine si nici pentru altii. Chiar daca bagi droguri in tine, din ele nu apare iesirea din iad.
  Pentru ca uita-te mai bine la perspectiva comunismului! Cine esti tu? Cel care munceste fara sa comenteze nimic indarat? Ti-ai luat acest juramant asupra ta sa te rupi sub doctrina comunista?
  Deci sa fie clar! Este juramantul tau care nu este si al meu.

 4. February 8, 2022

  Si vezi si cum strange latul in jurul gatului tau, dar nici macar in jurul gatului tau, ci la sacul in care te baga ca esti bun de dispensat, iti spune ca e ‘pointless’ sa ai alegeri libere.
  Mai in simplu: te scuteste de actul gandirii bagandu-ti in cap ca nu poti avea alegeri libere pentru ca se cheama democratie si tu daca gandesti, nu mai esti unealta oarba supusa lor.

  “alegeri libere” Replica in comunism va fi “cum adica?”.
  La romani este de acum stabilit ca daca spune careva “alegeri libere” implica automat LGBTQ. Si de aceea se scarpina peste ureche doar-doar sa nu fie alegeri libere pentru ca daca alegeri libere atunci LGBTQ.
  Adica din cauza a facut efect si invers.
  Pai stai putin, cum adica daca “alegeri libere” atunci esti desfranat?
  Nu cumva este ca LGBTQ de fapt reprezinta tot sex si nu cumva prin limbaj esti manipulat ca omul nu este nascut sa fie comunist si sa dea totul din iubire cum zice doctrina, ci este in primul rand o fiinta sexuala cu nevoi sexuale?
  Asta e problema si in Romania si in China, care cand aud de LGBTQ despre care stiu exact ca ei fac sex intre ei (ei si?) ca nu se poate spune ca nu este sex, iau foc anumite persoane.
  Asa e! Este pentru ca esti comunist si de aceea iei foc! La tine societatea e perfecta pentru ca ti-a construit-o Ceausescu perfecta.

  Sunt dispusa sa-ti aud argumentatia.

  Problema: Doua femei care se iubesc una cu alta, daca nu fac sex, atunci ce fac?
  Nu intereseaza raspunsul tau emotional ca sunt ele imorale, ci daca poti sa gandesti ca este vorba de sex.
  Daca poti sa gandesti, inseamna ca ai libertate sa gandesti, adica libertate de constiinta.
  Lasa povestea cu biserica! Aia vine si ea. Dar intai samanta ca Dumnezeu a creat lumea dupa sexul lui. Na c-am zis-o! Ca la comunisti, ei nu au sex. Nu exista cuvantul “sex” la ei in dictionar pentru ca daca ar exista, exista si “Dumnezeu” cu sexul lui mai mare ca in competitia socialista.
  Ok, nu mai pot scrie. Pauza!

 5. February 9, 2022

  With your permission, I will popularize this movie to those who made it.
  Thanks!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer