Am ajuns la momentul adevărului. De la lansarea campaniilor de vaxxinare anti-covid în întreaga lume (decembrie 2020) a trecut ceva mai bine de un an. Un an în care primele cupluri ”imunizate” cu seruri experimentale de tip ARN mesager au conceput și adus pe lume copiii. Rezultatele șocante ale terapiei genice ARNm transmise noii generații de către părinți vorbesc de la sine. Cred că a venit timpul să-i căutăm și să le cerem socoteală celor ce prosteau opinia publică cu mantra ”vaccinului sigur și eficient”.

Filmarea de mai jos vorbește de la sine, iar tik-tok-ul este plin de filmulețe cu copiii straniii ai generației Vaxx.

 1. February 7, 2022

  Oricine e familiar cu fenomenul rapirilor stie ca rapitilor le sunt prezentati hibrizi care seamana cu oamenii dar au ochii negri si mari in mod curios le sunt prezentate si imagini apocaliptice cu tot felul de dezastre care se vor intampla in viitor si toate marturiile astea sunt repetate de decenii si majoritatea contin temele astea.

  Ce este ciudat la injectii este ca nu sunt vaccinuri pentru ca nu contin virus atenuat in schimb au ARN mesager terapie genica cum ii zic ei care schimba ADN-ul uman, ele transforma omul in ceva.

  In serialul X-Files pe durata a catorva episoade e un scenariu in care elitele lumii din guvernul global din umbra ceva gen faimosul Majestic 12 lucreaza la un vaccin care sa previna hibridizarea umanitatii, in film logica e inversata iar elita prezentata pozitiv dar asemanarile sunt stranii.

  • February 8, 2022

   Ete ce sa spun… “care schimba ADN-ul”… Ii arde karma mai degraba. In loc sa crape din cauza ca altii mancau lilieci nespalati de Wuhan, traieste inca si e doar din cauza vaccinului.
   Nu tu erai cu teoria arderii karmei? y i-o arde lui x. Lui y i-o arde z. Si lui z cine ii mai arde karma?
   Pentru ca logica nu este satisfacatoare se baga vaccinul ca fiecare sa-si arda ce vrea.
   La mine de exemplu, sunt little people ca voi pe care ii aud si eu joc Dumnezeu pentru ei pentru ca ii scot din iad sa vorbesc cu ei si sa le aud plangerile.
   Dupa aceasta eu ma umplu de o clisa cat casa pentru narozia mea de a-i ajuta pe little people.
   Cand imi trece starea de blob, atunci imi dau seama ca e iarna si ca scenariul e gresit.
   Daca relatez cuiva asta, zice ca sa ma duc acasa.

   Morala:
   Eu nu sunt Abhinavagupta.
   Cei care se dau utsa de luminile mele de Craciun, mai bine ar medita ei cu mantra “Om” sa-si recapete puterile pierdute.

 2. February 8, 2022

  Tre’ sa fii muuuuult prea prost sa distribui asa ceva. Acei copii de pe TikTok au ochii mari din cauza unei aplicatii din telefon, idioti pulii! Am prieteni vaccinati care tocmai ce-au facut copii, pruncii sunt 100% normali. Da’ pt idiotii care au facut scoala cu banuti de la taticu’ ARN e tot una cu ADN.
  Acu’ nah, cu nume gen Rapcea ce pula mea pretentii sa mai ai? :))))))))))))))
  Prostule care esti tu prost, lasa gargara sosocara si mergi in pula mea la scoala, ca sa-nveti sa nu mai scrii “straniii”. Prostu’ dracu’, faci Romania de ras!

  • February 9, 2022

   mai ușor cu pianu pe scări. Vorbim peste 3-4 luni despre noile generații post-vaxx

   • February 9, 2022

    Tu auzi romaneste?
    Iau filmul cu Jinping si il distribui ca sa stie si Kalachakra ce-l asteapta.
    Baga-mi-as ce n-am in Soros ca oriunde vreau si eu ceva, dau de pacatosul si capastrosul naibii! Ce tidula ma-sii se tine dupa toti?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer