Recent am primit linkul către un articol publicat de editorul unei publicații neo-zeelandeze privind structurile stranii formate în serul Pfizer Biontech, ce pot fi observate la microscop prin tehnologia dark field.

Redau mai jos articolul tradus integral, cu imaginile șocante înregistrate de cel ce a efectuat observațiile, cu mențiunea că nu am putut copia video-urile de pe site-ul original:

”Pentru cei care doresc doar versiunea pe scurt a poveștii:

Iată imaginea unei picături de „vaccin” Pfizer COMIRNATY din Noua Zeelandă sub o lamă de acoperire, după ce a fost încălzită ușor din greșeală și a fost văzută în aceeași zi prin microscopie în câmp întunecat la mărire redusă, proiectată pe un monitor TV.

Aceste imagini de mai jos sunt după ce un nou computer cu grafică decentă a fost achiziționat împreună cu software pentru cameră.

Măriți  imaginile de mai jos și priviți cu atenție.

Povestea pe larg este așa:
Sunt un medic cu bun renume, având un background în matematică și fizică de la universitate, apoi specializat în medicină internă după rezidențiat. Am avut o experiență vastă în microscopie cu contrast de fază.
Oamenii care au avut de suferit după inocularea cu Pfizer au început să apară în cabinetul meu. În acest moment, în 2021, nu aveam microscop.
Mai mulți medici se prezentaseră în alte țări pentru a raporta observații ciudate. Dr. Zandre Botha din Africa de Sud a arătat cercurile rotunde ciudate uniforme. La Quinta Columna a arătat ceea ce părea a fi microcipuri și alte formațiuni. Alți doi medici au vorbit despre paraziți și dintre toate, hidre !
Acesta nu este primul meu rodeo. După ce am experimentat anterior modul în care cei dintre noi care privesc critic situația vaccinului sunt puternic infiltrați de persoane care doresc să deturneze și să controleze narațiunea, m-am gândit: „Ce este real?”, „Ce este prezentat pentru a-i determina pe cei care întrebă să arate ca ”proști?”
Datorită experienței mele anterioare extinse în microscopie, învățarea utilizării unui microscop cu câmp întunecat nu a necesitat o cantitate mare de educație. Am urmat un curs de 12 săptămâni despre analiza sângelui viu folosind cel mai sofisticat microscop cu câmp întunecat și cameră, pe care banii mei le puteau cumpăra. Mărește până la 4000x.
După ce s-au uitat atent la sângele a zeci de oameni răniți prin vaccin, pacienții au început să mă întrebe despre anumite formațiuni rotunde și pătrate galbene strălucitoare din sângele lor capilar, așa cum se vede pe ecran.

Nimic din manuale nu a identificat astfel de lucruri, iar diverși oameni care făceau lucrări similare, au sugerat că ar putea fi cristale sau un fel de anomalie de diapozitiv sau de acoperire. La început, le-am spus pacienților că nu este important – posibil acid uric sau ceva de genul.
Apoi au fost obținute mai multe fiole „goale” de vaccin Pfizer COMIRNATY. Am încredere 100% în sursa de proveniență a fiolelor. Fiolele proveneau de la vaccinul rămas recent după vaccinare.
Într-o vineri de decembrie, singur în biroul meu, am scos flacoanele, le-am dezghețat și le-am examinat. Am extras tot conținutul (doar câteva picături în fiecare) din fiecare flacon într-o seringă de 3cc cu un ac de 16G și am pus o picătură din el pe o lamă cu lamă, iar o altă lamă cu o picătură de vaccin amestecată cu o picătură de sânge uman și pune pe ea o lamă.
Imaginile care urmează sunt din diferitele diapozitive și au fost realizate imediat după realizarea diapozitivelor.

Cantitatea de activitate din lichid și formele ciudate erau cel puțin derutante.

Pătratele și cercurile păreau să se conecteze între ele în mod constant. După o oră sau două, pătratele și cercurile păreau să se mărească cumva.

În aceeași zi toridă, a trebuit să călătoresc de la biroul meu la un alt birou aflat la distanță. Diapozitivele au fost împachetate în pliante din plastic și plasate într-o cutie de carton în mașină, lângă microscop. Trecuse o săptămână lungă, iar oceanul părea atrăgător, așa că am parcat mașina cu geamurile crăpate de vreo doi centimetri, am mers la o plimbare de 40 de minute, apoi am continuat drumul.
La destinație, microscopul a fost pus la punct și am mai aruncat o privire la diapozitive. Nu mă sperii ușor, dar ceea ce am văzut în continuare mi-a dat fiori.

Apoi a apărut o formațiune enormă chiar în fața ochilor mei și am făcut câteva poze. În acest moment, software-ul meu nu se potrivea bine cu computerul meu Mac, așa că video-ul telefonului era singura opțiune.

Liniile drepte și colțurile erau căptușite cu pătrate, dreptunghiuri și cercuri.

Dorind o grafică mai bună, mi-am achiziționat un laptop pentru gaming. Software-ul a fost apoi utilizabil și am putut prelua imagini viitoare din programul video atașat camerei, pentru o mai bună definire.
Dacă acest lucru trebuia să fie crezut de cineva, trebuia repetat și înțeles mai bine.
În zilele care au urmat am contemplat cum s-a întâmplat formarea. A fost o funcție a timpului? De la vibrațialile din mașină? Căldură? Turnuri celulare de-a lungul drumului? Ar fi putut fi oricare dintre ele, așa că am mai luat puțin din lichid și am mai întins câteva lamele, le-am pus în mai multe suporturi de diapozitive, le-am condus prin oraș în apropierea turnurilor de celule timp de două ore și apoi m-am întors.
Am primit câteva imagini interesante suplimentare, dar nimic ca prima.

Câteva săptămâni mai târziu, am mai făcut rost de un vaccin din aceeași sursă. De data aceasta au fost numere de lot și patru fiole. Le-am placat separat și, de asemenea, am amestecat o parte din lichidul vechi cu cel nou. Noul lichid avea mult mai multe cercuri decât primul lot și avea mai puține pătrate.

Primele încercări au dat naștere acestor formațiuni:

Interesant că în a doua zi când m-am întors și le-am revăzut, structurile se deplasaseră de pe pozițiile inițiale. Este posibil să fi fost din manipularea lamelelor, dar arată că formațiunile sunt „lucruri” și nu umbre sau zone de deshidratare.

După mai multe încercări, au avut loc o activitate și organizare interesantă, dar nu au fost realizate imagini noi dramatice.
Am făcut un alt lot pe 16 ianuarie. Apoi l-am scos în mașină în oraș într-o zi fierbinte și l-am lăsat în mașină cu geamurile în jos. În aer liber erau în jur de 28°C, iar mașina a ajuns la aproximativ 40°C max. Când am ajuns acasă, această imagine era pe diapozitiv cu mult mai mult. Experimentul a fost repetat cu succes.

Nu este treaba mea să fac presupuneri cu privire la ce sunt aceste elemente, dar nu cred că aceasta este o constatare normală în resturile de vaccinuri non-SARS-CoV-2. Organizarea care a avut loc nu pare să fie pur și simplu organică, sau resturi sau artefacte și nu este pur și simplu deshidratarea lamelelor.
Este foarte auto-organizat și pare să facă parte din proiectarea lichidului.
Timp de atâtea luni m-am gândit de ce această infecție a fost atât de gravă și importantă, încât vaccinul trebuie administrat fiecărui om de pe planetă de mai multe ori – chiar dacă cineva s-a vindecat de Covid. Acest lucru este fără precedent în istoria vaccinurilor.
Oricine are un microscop cu câmp întunecat poate face același lucru.
De ce nu există mai mulți oameni care să studieze vaccinul la microscop? De ce nu a fost informat publicul despre ingredientele complete ale singurului vaccin aprobat de FDA pentru Covid?
Următoarele imagini sunt de pe o lamelă care avea o picătură de sânge uman proaspăt amestecată cu o picătură de lichid de vaccin. Când lichidul a ajuns la sânge, celulele albe din sânge au fost anihilate, iar celulele roșii din sânge s-au deteriorat puternic.
În timp ce mă concentram să mă focusez pe cât posibil, nu m-am gândit prea mult la ceea ce am capturat. Dar când m-am uitat mai târziu mai îndeaproape, era evident o imagine a unui fel de cipuri nano-tehnologice legate prin „cordoane”. Coardele pot fi realizate parțial din fibrină. Dar ceea ce este cert este că atunci când este amestecat cu sânge uman, pe diapozitiv se întâmplă lucruri diferite decât doar cu „vaccinul singur”.
Uitați-vă și voi:

Apar de asemenea și aceste formațiuni uimitoare:

Nu am nimic altceva de spus. Imaginile vorbesc de la sine.
Această cercetare ar trebui continuată de alte laboratoare.
Obțineți niște diapozitive germane de înaltă calitate și lamele de acoperire. Puneți o picătură de vaccin dintr-un flacon folosit sau dintr-un flacon proaspăt. Observați activitatea la o mărire mai mică și, de asemenea, la 1600 până la 4000x folosind microscopie în câmp întunecat. Obțineți un incubator uscat pentru diapozitivele proaspete și setați-l la diferite temperaturi, variind de la 38-42 pentru cel puțin o oră. Observă din nou. Dacă nu s-a întâmplat nimic interesant, încercați să-l puneți înapoi în incubator. Urmăriți a doua zi. Faceți același lucru cu o picătură de sânge și o picătură de vaccin. Combinați diferite loturi de vaccin și utilizați o picătură de vaccinuri combinate pe fiecare lamă.
Folosește EIP și aerisește spațiul astfel încât să nu respiri lichidul (o hotă cu flux laminar ar fi ideală) și purtați mănuși.”

Sursa: https://archive.vn/O8uUS#selection-4039.0-4051.118

 1. February 7, 2022

  filmele:

  https://www.bitchute.com/channel/lifeintheblood/

 2. February 7, 2022

  se gaseste cautind pe duckduckgo.com (NU PE GOAGLE – ca goagle te minte :P) “nanotech in vaccines masksaredangerous”

  pe situl masksaredangerous nu se mai pot accesa, in momentul actual serverul returneaza “403 forbidden”.

 3. February 7, 2022

  Povesti! Amenintarea este reala, victime au fost multe, inca mai sunt, si in afara de a se fasai in sens retrograd, gruparea negationistilor nu vine cu dovezi in argumentatie, ci cu fantezii.

  https://archive.org/details/nikdouglaspennyslingersexualsecretsthealchemyofecstasyrep_109_Z/page/n41/mode/2up

  Daca era cum spuneati voi, pana acum sareati sa aparati pe altii. N-ati facut-o, va doare in cur, pa si n-am cuvinte!

 4. February 7, 2022

  https://i0.wp.com/archive.vn/O8uUS/c3ef7c33c3f33bf50252e56a6f95161a68c630e5.png?w=1260&ssl=1

  La cautare iese “Calculation of Lilith”.

  Stii ceva M. Rapcea? Ia ramai tu frumusel cu ateistul tau aducator de “dovezi” de “nezdruncinat” ca m-am cam saturat sa trag de tine sa fii crestin.

 5. February 9, 2022

  MR a gasit-o pe Doamna Miracolului. O cheama Diana, este eroina fara camere de luat vederi, rezista ca fotomodea asteptand sa isi dea toti ceilalti arama pe fata. Ea rezista cu capul nu in sus, ci sub apa.
  MR se inchina deja ei calare pe cal alb, o calcatoare in strachini,
  Iar pe barbati cine nu i-a palmuit, nu uitati ca exista senatorul, (el), care este inghiontit si calcat pe bombeuri!
  Este o persoana, nu privata, ci un simbol al anticomunismului de tip marxist in apartamentul ei unde nu se tin cruciade. Da replica din baie ferm, surprinde in civil si comercial, invata din mers, are fler, iar MR nici nu trebuie sa dea din degetele spre ea, ca ea e un adversar redutabil lui si sistemului lui, al senatorului totusi.
  Faptuiala mediatica a lui Rai1 e numai “Da-i Doamne mintea romanului de pe urma!”.
  NATO care premiaza doar doamnele italiene, au produs aceasta mascarada prin provocatoarea neimputabila. Din pespectiva penala, ea este producatoare si distribuitoare. Desi i-a scapat una lui MR, ea nu mai este apreciata la fel.
  Securista fiind ea, aceasta femeie cu miracole dupa ea, dnul senator de nivel exagerat a incercat sa inghita gura presei si na ca presa italiana a vrut s-o ingroape iara! Asta nu este jurnalism ci este de-a dreptul fara de acord scris, si nu sechestrare cum vedeti, ci chiar un alt miracol al Doamnei, pe placul tuturor.
  Toti au venit ca vulturii sa nu fie de vina ca ei sunt de vina. Nu eu sunt de vina care cer, ci ea care e Doamna Miracolului! Torchemada si iezuitii, Loyola si poporul asta a innebunit de tot.
  Povestea Dianei este o poveste din alte taramuri.
  Pai cum vine Iohannis, care ii suge lui MR ciorapii, sa spuna ca Ciuca militar si trebuie, fie el al dracu ca nu asculta ca trebuie, si ca nu face plecaciuni in fata nevasti-sii lui MR ca nu-i mai spune mireasa. Jegosul asta nu o baga deloc in seama. Aoleo, un cacanar care nu vrea sa-i vada staiful de misanca! Isi va lua el rasplata… Asta e: nevasta-sa tuseste ca din omicron scapata.
  Arafat care nici macar nu-l cheama romaneste, prezumptie de nevinovatie, de unde sa tie el de asa ceva? Lasa ca-i aranjeaza MR!
  Caligula cel naravas, cu nevasta-sa senator, vrea ca sa sara si copiii lui MR in sus ca senatorul e Doamna Miracolului de da din butoane la public. Dosar de cadre? Chiar nu tremur de ajuns cat ma calca asta pe nervi. Poate dracu dispare aia veseli si ramane cu chiuru gol la rusi. Atunci sa te tii nene … -Ti-ar Silvestru de ras cu cucuruzu in sus!
  Da, zic eu ca a tras de uniforma politaiului si a si muscat ca un caine animal din carnea lucie a Luciei. Ce fel de indivizi tine senatorul in casa lui si a ei? I-a furat botnita? E vreo problema?
  Diana Sosoaca vrea arestarea lui pentru ca i-a furat botnita.
  Acest viol care nu exista in public desi ar putea sa se fie si in public, Silvestrii pe care nu-i doare, interesant este ca botnita lui a ajuns la Doamna Miracolului prin transfer neimplinit de deosebit.
  Asa sa pateasca orice caine care nu isi pazeste botnita! Asa e corect!
  Sa va alerge lumea ca pe caini cu botnita pierduta pe strada! Fara baie de sange! Fara sa mancati ce ati vanat! Jalnica Diana tipa pentru ca se realizeaza ca e in galeata. – Memorabilia.
  Nici Mexicul nu are nevoie de ea.
  Se fura copilele de pe strada si pe ea n-o fura nimeni. Ea fura pe altii.
  Ce se intampla in Romania este absolut infractional, dezagregant de egouri de gangsteri.
  MR apara aparentele pentru ca baietii fac legea.
  Are nevoie de ea caci trebuie sa tie fantana, sa o sustina, sa curga din ea numai cu incredere si curaj.
  Hai pa si noapte buna!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer