NATURAL NEWS: Scientist calls out Polish government over attempt to LEGALIZE GENOCIDE

Oamenii de știință acuză guvernul polonez că încearcă să LEGALIZEZE GENOCIDUL

De Belle Carter, 18 Noiembrie 2022, Natural News

Dr. Diana Wojtkowiak, naturalist și biochimist polonez, a trimis o notificare de angajare a răspunderii către oficialii guvernului polonez, cu privire la încercarea guvernului de a legaliza genocidul împotriva cetățenilor polonezi, prin Legea privind Protecția Populației și Starea de Urgență de Dezastre Naturale (UD 432).

Proiectul de lege menționat a fost aprobat de Maciej Wasik, Secretar de Stat al Ministerului de Interne și Administrație.

După cum declară dr. Wojtkowiak, UD 432 îi obligă pe cetățenii polonezi să se supună unor vaccinări nespecificate și unor proceduri medicale pe termen nedefinit, sub pedeapsa cu închisoarea și cu posibilitatea de a pierde bunuri personale fără despăgubiri.

„Nu mai este vorba despre companiile de telecomunicații cu al lor 5G, nici despre cartelul farmaceutic, ci despre guvernul ‘nostru’, care se ocupă viguros cu depopularea națiunii poloneze, pe care o percep ca pe un inamic”, a scris ea în preambulul unei scrisori.

Dr. Wojtkowiak are un masterat în chimie și un doctorat în biologie moleculară și a efectuat cercetări în biologie moleculară și biotehnologie în ultimii 20 de ani. Ea a publicat anunțul sub forma unei scrisori deschise către toți cetățenii polonezi.

„Prin întreruperea tratamentului pacienților bolnavi cronic și prin utilizarea unor tratamente medicale care agravează starea de sănătate, serviciul de sănătate a ucis peste 200 de mii de cetățeni polonezi în timpul pandemiei de [coronavirusului Wuhan] COVID-19. Acest lucru este evident în excesul de mortalitate în rândul persoanelor neinfectate în timpul pandemiei, precum și în numărul (mare) de decese înregistrate de biroul de statistică imediat după campaniile succesive de vaccinare”, a explicat dr. Wojtkowiak.

În luna iunie, vicepremierul Jaroslaw Kaczynski, ministrul Mariusz Kaminski și Wasik au prezentat proiectul de lege. Potrivit lui Kaminski, noile proceduri sunt create pentru ca statul să poată acționa în mod decisiv, eficient și nebirocratic, în situații de criză.

„Scopul este de a oferi protecție și asistență victimelor diverselor situații extraordinare, cât mai repede posibil”, a spus el.

Dar acest lucru a evocat preocupări juridice negative din partea unor cercetători. Un articol publicat la 30 octombrie în European Studies Journal a precizat următoarele: „Trebuie afirmat că proiectul de lege ‘privind protecția civilă și starea de dezastre naturale’… nu îndeplinește standardele legislative de bază, iar partea de soluții propuse este incompatibilă cu Constituția Republicii Polone”.

„Contrar numelui său, legea nu protejează populația, ci este un instrument de înrobire și ucidere. Ea face parte dintr-o serie de legi introduse în ultimii ani, care ajustează legislația poloneză la cerințele organismelor globaliste”, a spus dr. Wojtkowiak despre propunerea de lege.

Dr. Wojtkowiak: cartelul Big Pharma este cel care implementează planurile globaliștilor

Medicul a avertizat poporul polonez că acesta este doar începutul.

„Dacă va fi adoptată, legea UD 432 va legaliza injectarea obligatorie a oricărui lucru toxic tuturor cetățenilor, o procedură planificată de grupurile globaliste și mai precis de către organismele germane cărora le sunt subordonate guvernul și parlamentul polonez”, a subliniat dr. Wojtkowiak.

Ea a menționat că nu există instituții poloneze, nici măcar instituții ale Uniunii Europene, care să analizeze conținutul real al vaccinurilor, subliniind că „testele sunt efectuate de către producător, ca și cum un judecător ar judeca propriul său caz, adică o totală și absolută ilegalitate”.

„Începând din anii 1950, produsele farmaceutice nu mai au rolul de a trata oamenii, ci de a-i face dependenți de cartelul care se îmbogățește acaparând o mare parte din bugetele gospodăriilor noastre. Cu toate acestea, interesul lor cel mare nu este profitul ci puterea, asta conduce acțiunile psihopaților din rândul cărora sunt recrutați globaliștii”, a adăugat dr. Wojtkowiak.

Dr. Wojtkowiak a precizat că ignoranța nu mai este o apărare acum în condițiile în care administrația a fost notificată deja cu privire la efectele letale ale utilizării pseudo-medicamentului produs de cartelul farmaceutic mondial. „Faptul de a nu ști că ai încălcat o lege nu te scutește de pedeapsă. Nici imunitatea parlamentară nu protejează împotriva crimei de genocid”, a declarat ea. (Legat de subiect: Dragi prieteni, îmi pare rău să anunț un genocid).

Medicul a făcut un apel ca autorii propunerii de lege să fie anchetați în legătură cu relațiile lor cu companii străine și servicii de informații, și să fie trași la răspundere penală pentru ‘încercarea de a ataca drepturile civile, de preferință înainte ca legea în cauză să fie procesată’.

Pe depopulation.news găsiți mai multe articole referitoare la agenda de genocid a globaliștilor.

Urmăriți videoclipul de mai jos, în care se vorbește despre modul în care vaccinurile experimentale împotriva COVID-19 cauzează sindromul morții subite la sugari și adulți.

https://www.brighteon.com/64195c50-4932-4fbb-b830-027a31ec2cc2

Acest videoclip este de pe canalul Prevent Global Genocide de pe Brighteon.com.

Mai multe articole pe același subiect:

Poland declares „the beginning of the end” of COVID pandemic.

OPTING OUT: Poland will no longer accept or pay for future COVID-19 vaccine deliveries.

European farmers protest spread to Poland and Italy in huge backlash against the globalists’ depopulation and starvation schemes.

Sursele includ:

Expose-News.com

PiotrBein.net

Brighteon.com

sursa: Blogul lui SACCSIV

CategoryUncategorized
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer