Nici nu se compara starea pe care o ai dupa o astfel de sedinta cu starea dupa un curs de yoga la care participam in mod obisnuit. Cei care ati participat la cursurile misa stiti si voi ca e un ceva care poate e greu de spus in cuvinte, dar te facea sa revii cu placere si la cursul urmator. (sursa: exmisa.org) Omul chiar e convins de asta. Si totusi nu e sincer cu sine insusi. Faptele lui se contrazic cu adevarurile in care crede. El nu mai merge la cursuri. Ceva nu e in regula, si nu numai cu el ci cu foarte multi care au trecut prin Misa. Nu vreau sa il pun la zid, e doar un exemplu. Am gasit pe Wikipedia definitia love-bombing-ului. Foarte interesant, seamana perfect cu “Transfigurarea”:

As soon as any interest is shown by the recruits, they may be love bombed by the recruiter or other cult members. This process of feigning friendship and interest in the recruit was originally associated with one of the early youth cults, but soon it was taken up by a number of groups as part of their program for luring people in. Love bombing is a coordinated effort, usually under the direction of leadership, that involves long-term members’ flooding recruits and newer members with flattery, verbal seduction, affectionate but usually nonsexual touching, and lots of attention to their every remark. Love bombing – or the offer of instant companionship – is a deceptive ploy accounting for many successful recruitment drives.
http://en.wikipedia.org/wiki/Love_bombing Voi ce parere aveti despre “transfigurarea” de la Misa? Seamana cu love bombing-ul sau nu? Ii transforma pe oameni in bine asa cum se sustine la Misa, sau ii alieneaza de adevar? Oare calugarii tibetani sau chiar si cei crestini se “auto-transfigureaza” si ii “transfigureaza si pe ceilalti?]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer