Dacã mai are nevoie de vreo introducere, East European Comic Con este evenimentul anului pentru iubitorii de fantasy și science fiction. EECC va avea loc la Romexpo, ca ºi la ediþiile precedente, în perioada 27-29 mai 2016.

Ne aºteaptã o grãmadã de surprize ºi noutãþi, una dintre ele fiind faptul cã va exista o competiþie regionalã de gaming! ªi vom gãsi, de asemenea, toate lucrurile frumoase cu care ne-am obiºnuit deja – întâlniri cu actori celebri, o zonã destinatã jocurilor video, concursuri de cosplay, quiz-uri ºi câte ºi mai câte…

Organizatorii, Pineberry Studio și Kickoff Events, pãstreazã secret, pentru moment, celelalte nume de pe lista invitaþilor, însã ne dau asigurãri cã ediþia de anul acesta va fi ºi mai ºi faþã de cea din anii precedenþi. Nu ne-au dat detalii suplimentare, dar ne-au spus cã pe aceastã listã se aflã cineva din Game of Thrones.  

Sper sã fie mama dragonilor !!!!

Personal, mã voi costuma în personajul de poveste Magnus Aurrolson, vrãjitorul care a reușit sã scape de justiția românã vreme de 13 ani !!!

Ne vedem acolo 🙂

]]>

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer