Am aflat cã tocmai au avut loc schimbãri majore în conducerea MISA. Nicușor Catrina nu doar cã a redevenit președintele MISA, ci si instructorul de la ultimul an de curs, în locul lui Monica Dascãlu.

Ce înseamnã asta ?

Înseamnã cã la nivelul conducerii MISA, s-a realizat cã Gregorian Bivolaru o sã petreacã o perioadã îndelungatã în pușcãrie pânã la rezolvarea completã a problemelor sale cu justiția. Nu va mai putea trimite cursuri înregistrate audio (cel puțin pentru o perioadã bunã de timp) și nici nu va mai putea primi “vizitele conjugale” ale “mireselor lui Shiva” în stilul de sultan otoman pe care îl practica în hogeacul din Paris.

Ar trebui ca acest lucru sã se resimtã la nivel de organizație pânã la cel din urmã ahramist. Pentru cã dacã nu se mai cheltuiesc bani pe biletele de avion, transport, mâncare, cazare și plimbare ale sutelor de femei care vizitau apartamentele din Paris ale lui Grieg, poate cã importantele economii realizate datoritã acestei perioade de abstinențã sexualã ce va urma pentru Grieg, vor duce la îmbunãtãțirea condițiilor de trai pentru ashramiști.

Poate cã astfel, sumele alocate hranei ashramiștilor vor reuși sã depãșeascã alocația de 5 lei pe zi pe care o primesc refugiații de la Statul Român. Desigur, pentru asta trebuie și voințã în acest sens. Și multã omenie.

Întrebarea este dacã noul lider MISA va da dovadã de vre-una din ele. Pânã la acest moment, știam din experiența amarã a apropiaților (avocatul Nițurad Dumitru, care l-a salvat pe Grieg în 2004, Petricã Groza, dar și alții) cã Nicușor Catrina este as la teorie, dar repetent la omenie.

A avut el inima aia hainã sã îl evacueze pe Nițurad, avocatul care i-a salvat maestrul în 2004, din apartamentul în care acesta locuia cu familia, iarna, în prag de sãrbãtori !!! Și câte promisiuni îi fãcuse, chiar el personal !!! Cã dacã îl scapã pe Grieg îi va construi o casã el cu mâinile lui, ca Milarepa lui Marpa !!! Și cum s-a pișat cu jet pe el, dupã ce gurul a dispãrut în siguranțã !!!

Întrebarea este dacã Nicușor Catrina va învârtii în continuare roata ilegalitãților din MISA, în locul lui Grieg. Va selecta și el la rândul lui “minunate”, dupã pozele cursantelor MISA, trimise prin instructorii de yoga, împãrțind mioarele în douã turme: una pentru staulul berbecului lider de turmã, alta pentru muls în Japonii ? Va continua trimiterea la produs bani a femeilor în baruri și cluburi sau pe videochat, folosind rețeaua de șoferi MISA pentru scos femeile din țarã cu mașinile și luat avioane din țãrile din jur, ca sã nu se prindã DIICOT-ul ? Va primi în continuare în locul lui Grieg, jurãmintele pe 15 ani ale bãrbaților din echipele de muncitori de la MISA care jurã pe viața și pe evoluția lor spiritualã cã vor munci 15 ani gratis pentru MISA ?

Eu sper cã lui Nicușor Catrina i-a fost de ajuns exilul din Grecia și s-a înțelepțit în urma procesului de la Cluj, unde a scãpat (momentan !) ca prin urechile acului.

Și mai sper ca Nicușor Catrina sã nu fie cap de listã în noul dosar care se instrumenteazã în aceste zile pe acuzațiile de trafic de persoane de la MISA. Desigur, o sã fie mulți care o sã îl preseze sã continue. Sau mãcar sã închidã ochii la ce fac ei, și sã le dea doar girul și autoritatea de a continua sã producã bani cu femeile din MISA.

Dacã ar avea un dram de înțelepciune, ar fugi și s-ar închide într-o peșterã pentru 3 ani. Dacã ar avea mai puțin de un dram de înțelepciune, ar refuza poziția de lider în MISA. Iar dacã Dumnezeu i-a luat și lui mințile, va continua pe drumul pe care a apucat-o Gregorian Bivolaru, și îl va ajunge rapid din urmã pe Grieg, însã nu la realizãri spirituale ci la condamnãri penale.

Mãrturisesc cã am avut mereu o simpatie pentru Nicu, iar acest articol este un avertisment, la fel cu cele anterioare pe care i le-am transmis și lui Grieg, și care nu au fost ascultate. Sper ca mãcar el sã nu se fi contaminat de tupeul imens pe care îl manifesta Grieg și sã înțeleagã cã trebuie schimbat ceva la MISA.

Din pãcate, în naivitatea lor, inadaptații social de la vârful MISA nu au știut niciodatã cine le sunt adevãrații prieteni și adevãrații dușmani. Surse din Sistem acrediteazã ideea unei înțelegeri la nivel înalt între Serviciile Secrete Franceze și cele din România, pentru ca Gregorian Bivolaru sã fie adus în România pânã la începutul lunii mai 2016, pentru a putea fi prezentat atât la termenul de apel de la Curtea de Apel Cluj cât și la audierile din noul dosar care i se pregãtește. 

Moneda de schimb oferitã de Serviciile Secrete din România ar fi fost (zic unii) anumite informații pe care autoritãțile române le dețineau din ancheta cu privre la teroristul internațional Carlos Șacalul – din perspectiva legãturilor acestuia cu anumite celule teroriste.

Ori, singurul procuror român care s-a ocupat de Carlos Șacalul la Paris a fost ex-procurorul militar Dan Voinea, “prietenul” yoghinilor, care pe fațã îi apãrã la televiziuni de abuzuri, iar pe la spate…

Dacã ne gândim cã tot Dan Voinea este cel care a dat NUP în dosarul cu abuzurile din 2004 împotriva yoghinilor, și tot el a insistat (printr-o rudã de-a lui care e instructor de yoga in MISA) sã nu se facã plângeri mai departe împotriva acestor soluții,  lucrurile devin tot mai clare. Datoritã acestei “manevre”, nu s-a putut face nimic la CEDO în dosarul lui Grieg.

Deci, atenție la “prieteni”, Nicușor Catrina !

Și o sã îți vând (gratis !) un pont mai tare decât toate inițierile primite la MISA: primul pas cãtre Omenie este regretul sincer. Care devine sincer doar atunci când este manifestat sub formã de scuze, adresate celor cãrora le-ai greșit, pe care i-ai neîndreptãțit. Pentru cã fãrã Yama și Nyama nu existã yoga.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer