“Inevitabilul” s-a produs ! Numele meu apare din nou în chenarul roșu al noutãților de pe yogaesoteric.net. Printre “replici”, “caracatițe” și alte “adevãruri” proprii marca MISA, toate având drept unic obiectiv demonstrarea propriei “dreptãți” a lui Gregorian Bivolaru în rãzboiul sãu strâmb cu toatã lumea, numele meu este pomenit din nou, în articolul cu titlul “Insulte, amenințãri și minciuni grosolane într-un articol calomnios al avocãțelului dezinformator Mihai Rapcea (I).

Ca și în cazul precedent, când avertizam cã dacã nu se iau mãsuri pentru retragerea urgentã a plângerilor penale îndreptate împotriva foștilor cursanți yoga de la MISA, precum și a articolelor calomnioase împotriva acestora, vor apãrea consecințe, revin cu un nou semnal de alarmã, pentru foștii mei colegi din MISA:

Avertismentele mele au fost publicate cu bunã credințã, din dorința de a proteja oamenii nevinovați din MISA, care nu au beneficiat cu nimic din produsul infracțiunilor de trafic de persoane aflate în derulare în continuare, sub aparența licitã a cursurilor de yoga. Mã refer aici în principal la instructorii de yoga, care au ținut în picioare școala de yoga în condiții vitrege, cu mari sacrificii personale. Faptul cã mulți dintre acești instructori au acceptat ordinele venite de la Gregorian Bivolaru de a permite fotografierea cursantelor de yoga de la cursurile acestor instructori și de a trimite pozele cãtre Gregorian Bivolaru, cunoscând faptul cã ulterior acesta selecteazã femei pentru muncã neremuneratã (karma yoga), constituie fapta de complicitate (coautorat) la faptele de grup organizat și trafic de persoane. Cine are urechi de auzit, sã audã.

În rest, nu mai am nimic de adãugat. Legea rezonanței funcționeazã pentru toatã lumea, iar cei ce se aseamãnã în fapte, vorbe și manifestãri, se vor aduna cu cei asemenea lor, mai devreme sau mai târziu, indiferent de cât de “spirituali”, “iluminați” sau “eliberați” sunt, cãci de karmã nu scapã nimeni.

 Încarcerarea lui Gregorian Bivolaru este dovada perfectã a legii oculte a atracției universale, a legii rezonanței: acest om a ajuns prin tainica și inexorabila necesitate karmicã, laolaltã cu oameni care s-au manifestat la fel ca și el, conform principiului cã “cine se aseamãnã, se adunã”. Iar Gregorian Bivolaru a fost adunat alãturi de perverși, înșelãtori, hoți și mincinoși.

Fie ca Dreptatea Divinã sã arate tuturor, prin evenimentele ce se vor succeda cu repeziciune în urmãtoarele zile, care este adevãrul cu privire la faptele liderilor din MISA. Dacã aceștia sunt nevinovați și toate acuzațiile aduse lor sunt mincinoase, fie ca ei sã se bucure de libertate. Însã dacã au încãlcat legea divinã și omeneascã, mințind, manipulând, furând roadele muncii altora, fie ca libertatea lor sã fie îngrãditã și sã fie aruncați împreunã cu cei asemenea lor, acolo unde meritã, conform rezultatelor acțiunilor sãvârșite.

 Cei ce au semãnat urã, fricã, minciunã, hoție, manipulare, aroganțã și tupeu nemãrginit, vor primi exact ceea ce meritã, cãci Dumnezeu nu este niciodatã nedrept – ci oferã fiecãruia numai și numai ceea ce i se cuvine, conform acțiunilor sale din trecut. 

Personal, țin sã precizez CU ANTICIPAȚIE, cã am iertat și sper sã am puterea sã iert în continuare toate insultele, calomniile și rãutațile revãrsate la adresa mea de cei din conducerea MISA. Mã rog ca bunul Dumnezeu sã îi facã sã înțeleagã mãcar acum, în al doisprezecelea ceas, prãpastia cumplitã cãtre care sã îndreaptã, și sã îi ierte, dacã este cu putințã, pe cei ce se vor cãi sincer pentru faptele lor, recunoscându-le și regretându-le din adâncul inimii.

Și eu la rândul meu, îmi cer scuze tuturor celor cãrora le-am greșit cu gândul, cu cuvântul sau cu fapta.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer