Acest articol este scris doar pentru bani. Da, ați citit bine. Am câteva sute de nãuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți rãniți emoțional, care citesc orice cãcat publicat pe tema MISA. Și cum în presã nu mai apare nimic pe acest subiect, dacã scriu ceva despre Bivo & Co., se adunã ca muștele aici pe bloguleț. ********************************************************************************************************************************************************************************************************* (text înlãturat la solicitarea firmei cu reclamele).

Dupã aceastã introducere mobilizatoare, trec la subiect.

Fuse și se duse. Ca toate inițierile, para-inițierile și revelațiile în premierã cosmic-planetar-galacticã. Spectaculoasa vindecare divinã. Care a urmat dupã spectaculoasa și secreta meditație de întinerire. Care a fost dupã uluitoarea inițiere cu Krishna. Care a fost dupã ultrasecreta tehnicã a Paratrãsnetului. Care a fost dupã… și pot umple așa zeci de pagini de tehnici și inițieri ultra-secrete, coborând pânã la deja “banala” artã a binecuvântãrii și eliberarea prin miracol divin. Toate aceste tehnici promiteau ceva deosebit, de la arderea karmei pe j-de-mii de vieți la eliberarea supremã.

Ei bine, a trecut o lunã de la ultima întâlnire a Grupului Charismatic și nici un articolaș, nici o știre, nici o veste despre mult promisele și trâmbițatele vindecãri miraculoase ce trebuiau sã aparã la Costinești.

Dar știți ce a fost cel mai tare ? Cã au existat cursanți vechi, unii cu reale probleme de sãnãtate, care aveau și legitimație de grup charismatic, dar care nu participaserã din lipsã de bani la nici una din întâlnirile grupului – organizate în taberele de la Herculane sau Costinești. Pentru cã au fost considerați “leneși” (pentru cã nu produceau minim banii de legitimație de tabãrã !), au fost lãsați pe dinafarã. Adicã discriminați pe criterii financiare.

Erai țãran cu telemeaua-ntre dinți, burtos și bolnav de gutã de câtã cãrnãraie ai bãgat în tine toatã viața ta ?! Poftim la vindecare, hai de te prinde-n spirala șarismaticã (am folosit pronunția magistrului !) Ești cursant yoga cu legitimație de mișcare sharismaticã (ce mult seamãnã cuvântul ãsta shari-smatic cu shari-a !) nefolositã din lipsã de money ?! Stai acasã pashu-le, vierme care nu știi sã produci bani spre gloria Divinitãții și a școlii sale de yoga cu “aleși” divini ! Nu conteazã cã ești bolnav, pe cine intereseazã ?! Ai tehnici yoga la dispoziție sã te vindeci, e un non-sens sã zici cã ești practicant de yoga și ai nevoie de vindecãri miraculoase.

Și uite așa, au trecut pe lângã vindecare zeci și sute de membrii cu legitimație a sharismaticului grup (o sã folosesc cu sh- pentru cã sunã a șaria !) în vreme ce trecãtorul de pe stradã se putea prinde în hora vindecãtoare spiralatã fãrã nici un fel de restricții. Nu mai zic nimic de faptul cã respectivii nou veniți nu aveau nimic habar despre yoga, nu ținuserã postul negru recomandat/obligatoriu pentru participare, nu știau de chakre, ienerjii, etc.

Și uite-așa a urmat o noapte albã, extenuantã de meditație lãlãitã în spiralã, pe melodii trance, cu vindecãri ioc. Ba, hai sã nu fiu nesimțit. Unii s-au vindecat de prostie. De auto-iluzionare. De credința fanaticã în guru Bivolaru. Au plecat pe capete din spiralã, n-au mai dsat nici foile alea înapoi, pe care trebuiau sã le predea organizatorilor. Debandadã totalã. Cred cã Gregorian nici nu știe de haosul de la final, nu i s-a povestit. Lui i s-a relatat ca unui lider comunist, cã planul de adepți la hectarul de câmp a fost depãșit. Iar asta a fost bifatã ca o reușitã a școlii, un nou semn cã Planul Divin merge înainte, o nouã încurajare pentru magistrul cu rezidențã parizianã e a continua sã decanteze din cãrți noi și noi revelații eliberatoare de prostie. Pentru cã unii se prind, se deșteaptã și se elibereazã. De MISA și Gregorian Bivolaru. De prosteala sectarã de la MISA. E drept, nu e ușor sã pleci de acolo. Pentru cã lucrurile nu sunt simple. În meditații îl simți pe Dumnezeu și hei, dacã se simte, înseamnã cã e pe bune, nu ?! Nu, mãi nãucilor. Îl simțiți datoritã aspirației voastre sincere. El vã rãspunde vouã nu pentru cã Bivolaru și MISA, ci pentru cã voi aspirați sincer cãtre El. Adicã îl puteți simți la fel și fãrã MISA sau GB, oriunde. Și fãrã promisiuni adacadabrante, spectaculoase, mirobolante.

Pânã una alta, evenimentul a trecut, și nici o vindecare. Pe ce mã bazez când afirm asta ? Pe tãcerea celor de la MISATV și yogaesoteric. Pãi ia sã fi avut ei o vindecare de cancer sau ceva incurabil, cu dovezi medicale gen înainte și dupã, sã-i vezi cum o trâmbițau peste tot. Ajungeau pânã la televiziunile publice ! Dar așa, mucles. Ne pregãtim cu deschiderea noului an de  curs de yoga și cam atât.

Cam asta ar fi de spus, hai, sãriți cu click-urile și comentariile de rigoare, cã doar n-am muncit degeaba. Și nu mã enervați cu comentarii rãutacioase, cã acuși schimb numele blogului în “Tabãra internaționalã de yoga tapcea.ro” și bag taxã de legitimație.

Grieg, ia de-aici lecție de vindecãri miraculoase prin credințã

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer