Consider că este important de urmărit emisiunea în două serii de la Nașul TV, având ca temă a dezbaterii chestiunea noilor cărți de identitate românești, ce urmează să intre în vigoare începând cu luna august a.c. Invitatul emisiunii este o veche cunoștiință, activist civic cu ștate vechi în lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, inginerul Aciu Adrian. Urmăriți cu atenție pentru că spune chestii noi, pe care probabil nu le cunoșteați. Urmează și partea a II-a

CategoryJuridice
 1. August 11, 2021

  Se va intra incetul cu incetul pe Romania si se va face curatenie ca sunteti plini de ura si fara motiv in pastele mamii voastre de nenorociti de nu va puteti vedea de treburile voastre.
  Este o promisiune!

 2. August 11, 2021

  De obicei nu ne uram tarile de bastina, cele din care am plecat, de unde am venit.
  Dar daca vreti voi, se poate si aceasta pentru ca este o chestiune de fidelitate la urma urmei.
  De ce sa fie pace si voie buna cand se poate discordie si numai de rau sa auzim?
  Chestia cu vaccinul a fost un prim frecus.
  Cea cu homosexualitatea un al doilea.
  Si tot asa va veti freca de Occident in cautare de asperitati care sa va creeze placeri nespuse pentru ca nu e frecare directa ci de ceva virtual dar care clar exista ca voi sa primiti, sa vi se dea pentru ca voi nu va ridicati la nivel de a avea solutii. Nu aveti mintea deschisa de a auzi pe celalalt. Si asta inseamna ca exact din acest motiv ati fost abandonati. Sunteti barren si sterili. Nu aveti ce oferi. Si mintea va este ca tabla sau ca scandura – buna de batut toaca in ea.
  Sa vina Domnul sa va vada in ce hal sunteti! Mi-e mila de voi ca nu stiti sa scapati de fricile voastre.

 3. August 11, 2021

  Ca sa citez pe head of lineage de aici, de la noi,
  “We still have people who take the Kālacakra empowerment stirred by utopian fantasies of a coming world paradise run by tenth-stage bodhisattva rulers, hoping to be reborn as soldiers in the army of Rudra Cakravartin. And of course we have famous Tibetan Buddhist teachers today who complain bitterly about Democracy on a regular basis.”
  Cred ca se intelege mai bine acum cine si de ce ma ghideaza in modul cum gandesc.
  Thanks and honestly, we don’t need another session of clearing things up. It’s all explained in the above.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer