Când am auzit cã Gregorian Bivolaru a fost capturat de poliție în Franța, la Paris, mi-am spus cã este  doar o minciunã sfruntatã a mass-mediei ticãloșite, controlatã de francmasoneria cea satanicã. Cãci mentorul MISA nu are cum sã fie în Paris, ci în Suedia, la Malmo, ascuns de teama autoritãților române în apartamentul sãu, în compania unui frigider gol, protejat de azilul sãu cel politic de mâna lungã a justiției din România. Nu putea fi altfel, cãci el cu gura lui declara telefonic, în urmã cu câțiva ani, cã el trãiește în Suedia și cine spune altfel, e un mincinos. În acel moment am început și eu sã mã îndoiesc de veridicitatea întâlnirii mele cu Grieg la Paris, și am realizat cã fusesem pãcãlit. În realitate nu mã întâlnisem cu Gregorian Bivolaru din Suedia, ci cu un cetãțean bulgar pe nume Mangusonovici Aurollsonovenschi, cu care acesta seamãnã foarte bine.

Însã apoi am aflat cã toatã suflarea de la MISA s-a cufundat în meditații cu Tara, Shiva și Dumnezeu Tatãl întru repetarea miracolului divin al eliberãrii guru-lui din 2004, și astfel am realizat cã într-adevãr Grigorian Bivolaru cel adevãrat a fost capturat la Paris, probabil într-un moment de manifestare a puterii paranormale a bilocației, ceea ce face posibil ca o versiune a lui Gregorian Bivolaru sã se afle în continuare în micul sãu apartament din Malmo, Suedia, întru contemplarea frigiderului sãu gol.

Dacã este așa, atunci autoritãțile române vor trebui sã aducã din Suedia și cealaltã “versiune” a lui Gregorian Bivolaru, cãci numai așa îl vom putea avea întregul Gregorian Bivolaru.

Apoi la TV a fost dat un sincron la știri, cu vocea lui Costicã Cojocaru, eternul purtãtor de vorbe de la MISA, care de data asta parcã își înghițise limba de jale. Stai liniștit Costicã, nu mai e cazul sã joci teatru, mentorul tãu este bine merci.

Cãci toatã povestea asta cu prinderea lui Bivolaru este o imensã farsã mediaticã pusã la cale de protectorii sãi politici. Și o sã explic de ce nu e cazul ca cei ce îl urãsc pe Bivolaru sã se bucure de prinderea lui, și motivul pentru care adoratorii lui nu trebuie sã se întristeze.

Deci, Gregorian Bivolaru a avut douã dosare penale: unul pentru raport sexual cu o minorã, pentru care a primit pedeapsã de 6 ani închisoare. Al doilea dosar, mult mai grav, era pentru trafic de persoane și toate poveștile cu Japonia și mãgãriile din ashramuri. În acest al doilea dosar a fost achitat în februarie 2015 pentru unele dintre fapte, iar altele au fost considerate prescrise. A trecut un an de la achitare și apelul din acel dosar nu a fost soluționat din cauza procurorului, care a gãsit de cuviințã sã ia dosarul “pentru redactarea motivelor de apel”. Și ca un fãcut, luna asta se prescriu în totalitate faptele din acel dosar. Deci chiar dacã s-ar trimite spre judecatã în acest moment apelul, Gregorian Bivolaru scapã prin prescripția faptelor, cu ajutorul procurorului care a ținut dosarul blocat. Am povestit acest lucru ca sã înțeleagã toatã lumea ce putere are în realitate în Justiția Românã acest așa-zis fugar pe care de ani de zile nu îl mai cãuta nimeni. Gregorian Bivolaru e mai tare decât “mafiotul” de Giovani Becali, dinamovistul afemeiat Borcea ;i “afaceriștii” Voiculescu, Marian Iancu, Tender și Vântu la un loc. A reușit sã își rezolve problemele cu Justiția Românã de la distanțã, fãrã sã facã o zi de pușcãrie adevãratã.

Bun, dar o sã spuneți cã totuși l-au prins acum, și cã totuși va face cei 6 ani de pușcãrie. Ei bine, nu e chiar așa. De ce a fost prins tocmai acum ? Gregorian Bivolaru împlinește 64 de ani peste câteva zile. Pe vechea lege de executare a pedepselor, la împlinirea vârstei de 65 de ani lui GB i se calculeazã pedeapsa executatã la 4 luni la anul de pedeapsã. Adicã la fiecare 4 luni executate i se considerã un an din pedeapsã. Desigur, nu va beneficia de eliberare condiționatã îainte de executarea integralã a pedepsei deoarece se considerã cã s-a sustras executãrii, însã cei 6 ani îi va executa în realitate doar în doi (6 ani X 4 luni = 24 luni, adicã 2 ani).

Din aceștia doi însã se vor deduce: arestul preventiv de 3 zile din România, când l-au prins în 2004; perioada de detenție din Suedia, de cca. 3 luni; perioada de arest din Franța.

Mai scrie în pușcãrie și vre-o lucrare monumentalã în 3 volume cu titlul “Cum sã dai muie cu jet Justiției din România” și iese înainte de termen, taman de ziua împlinirii celor 65 de aniișori pe aceastã lume.

În Franța, la prinderea lui, Bivolaru s-a legitimat cu un document fals, bulgãresc. Deci francezii îl vor judeca acolo pentru uz de fals și identitate falsã. Lucrul ãsta, coroborat cu faptul cã totuși are azil politic și nu poate fi extrãdat în România, va lungi procedura de extrãdare și un an, dacã are acolo avocați buni. An în care va sta comod într-o pușcãrie francezã, în condiții europene de detenție, nu ca în România. Probabil cã francezii îl vor achita pentru uzul de fals și identitate falsã pe motiv cã se temea pentru viața lui, sau îi vor da o pedeapsã modicã, deci va ajunge în România cu cei aproape doi ani de pedeapsã executați integral. Restul va fi doar o procedurã banalã, de constatare a executãrii integrale a pedepsei, și va fi pus în libertate de îndatã. Și cu asta se vor fi încheiat problemele lui Gregorian Bivolaru cu justiția românã. Desigur, în toatã aceastã perioadã, televiziunile, presa vor bate monedã pe acest subiect, lansat deloc întâmplãtor în perioadã pre-electoralã, cu legi de cãcat care se voteazã pe șest, spre “binele” românilor (vezi legea anti-defãimare a lui Dragnea, legea privind vaccinarea obligatorie, problemele cu votarea în douã tururi, dosarele lui Traian Bãsescu, clãdirile Antenelor lui Voiculescu, etc.).

Evident cã MISATV.ro (sursa noastrã de senzațional) și oficiosul MISA yogaesoteric.net (cu știrile lor “de ultimã orã”) vor tãcea mâlc, cãci degetele abile ale magistrului care scria scenarii și texte sub zeci de pseudonime nu se vor putea mișca pentru o vreme, datoritã brãțãrilor magnetice, anti-reumantism, fãcute cadou de polițiștii francezi.

În ceea ce mã privește, am refuzat și refuz în continuare invitațiile de a participa la emisiuni, interviuri sau intervenții telefonice în direct la TV pe aceastã temã. Consider cã nu e cazul sã particip la aceastã mascaradã în care singurii care au de pierdut ceva sunt românii care belesc ochii la spectacol.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer