Ziua de astăzi va rămâne nu doar în manualele de istorie, ci în Istoria Umanității. Punctul de cotitură, momentul în care profețiile au devenit realitate. 7 octombrie 2023.

Fix 50 de ani de la Războiul de Yom Kippur. Și 71 de ani de la nașterea lui Vladimir Putin.

Însă nu din aceste motive este ziua de astăzi o zi istorică. Ci pentru că este ziua în care a fost demolat mitul invulnerabilității statului sionist Israel. Ziua începutului sfârșitului puterii evreiești în Orientul Mijlociu, și al ”scutului lui Israel”, SUA – în lume. Astăzi a fost ziua în care lumea a putut vedea, exact ca în povestea cu hainele cele frumoase ale împăratului, că împăratul este gol, că toată aparența de forță și supremație a  establishmentului iudeo-american este doar un mit. Iar de acum nu mai este decât o chestiune de timp până când ceilalți lupi, simțind miros de sânge, simțind slăbiciunea liderului, vor ataca.

Majoritatea oamenilor cred încă, că este imposibil ca Israelul sau SUA să piardă. Doar au cele mai moderne arme, au arma atomică ! La fel au crezut și cu Rusia, că va fi cu siguranță înfrântă de coaliția NATO, de puhoiul de arme și soldați trimiși la moarte în Ucraina. Și uite că Rusia nu doar că se încăpățânează să reziste, ci și câștigă acest război.

Cumva, ceva în mersul lumii s-a schimbat imperceptibil. Roata norocului establishmentului evreo-american a început să se întoarcă. A început cu alegerea lui Trump, în care nimeni nu credea. Apoi mondialiștii au recurs la gesturi disperate, pentru a opri declinul puterii lor: plandemia de covid apoi războiul din Ucraina. Și de fiecare dată, lucrurile nu au mers cum și-au dorit. N-au putut vaccina suficienți oameni pentru o depopulare ”sănătoasă”, nu au reușit nici să învingă Rusia. Au devenit penibili cu marota ”încălzirii globale”, iar acum Israelul.

Toată lumea e convinsă că ofensiva palestiniană va fi înecată în sânge. Și e posibil să fie așa, dar cu ce consecințe ?! Însă orele trec iar victoria armatei israeliene întârzie. În afară de raiduri aeriene și bombe aruncate asupra civililor din Gaza, n-au reușit nimic.

Telegram-ul și twitterul, singurele două rețele sociale care au scăpat (momentan) de controlul finanței evreiești, au prezentat imagini oribile cu civili fugind, ascunzându-se terorizați prin tomberoane de gunoi sau prin buncăre, luați prizonieri sau asasinați, tancuri israeliene distruse, soldați israelieni și chiar un general luați prizonieri și bombe, multe bombe care nu se mai opresc din revărsarea lor asupra coloniilor ilegale evreiești.

Până la această oră, armata israeliană pare inexistentă, în timp ce imaginile cu palestinieni înarmați care atacă din aer, cu parapante motorizate, sau din jeepuri la sol, abundă pe rețelele sociale, strigându-și victoriosul Allah-u Akbar.

Dimineață am realizat cât de prost stau sioniștii când am văzut figura descompusă a ambasadorului Israelului la București în interviul dat în direct, din studiourile Antenei 3. Apoi, văzând cât de puține informații au apărut în jurnalele de știri de pe toate canalele (inclusiv EuroNews) am realizat că dacă era doar un simplu atac, s-ar fi victimizat ca de obicei, prezentând suferința israeliană pentru a avea motiv să atace din nou disproporționat Fâșia Gaza.

Însă într-o primă fază, jurnalele de știri n-au difuzat nici măcar discursul lui Netaniahu, care afirma că Israelul se află în război. Vorbeau doar despre rachetele lansate din Gaza, uitând să spună că Iron Dome n-a făcut față. Vorbeau despre ”multiple atacuri” omițând să spună că infrastructura Israelului a fost atacată pe toate fronturile: atacuri cibernetice, atacuri ale unor centrale electrice, etc. Vorbeau despre ”grupuri de teroriști” omițând să spună că trupele Hamas și Hesbolah au capturat două orașe și mai multe așezări evreiești și au eliberat deținuții palestinieni dintr-o închisoare evreiască.

A trebuit să aflăm de pe twitter că trupele Hamas și Hezbolah au înfrânt și luat prizoniere 7 unități militare israeliene din proximitatea Fâșiei Gaza, că folosesc strategii de hărțuire de gherilă urbană, asistate de drone,că toate zborurile de pe aeroporturile din Israel au fost anulate.

Deja Israelul nu mai are avantajele din războiul cu Egiptul, din urmă cu fix 50 de ani. Este un război pe viață și pe moarte, în care palestinienii nu mai au nimic de pierdut și vor lupta cu eroismul și fanatismul unui popor disperat, ajuns în pragul extincției. Iar pentru asta nu sunt vinovați decât sioniștii și politicile lor naziste la adresa palestinienilor.

Acum, grație imbecilității americane, lăcomiei lui Zelenski și  corupției generalilor ucrainieni, cele mai moderne arme americane au fost traficate către iranieni, care i-au înarmat pe palestinieni. Și e posibil să mai fie și alți jucători regionali în umbră, căci Israelul și-a făcut mulți dușmani, datorită crimelor comise pretutindeni în numele pax judaica.

Israelul riscă să devină un al doilea Yemen, o a doua Sirie, câmp de luptă pentru toate forțele armate ale lumii. La chemarea jihadului răspund astăzi milioane de musulmani, din țări care în urmă cu 50 de ani nu erau încă islamizate, dar au devenit islamice, ca urmare a politicilor iudeo-americane.

Deja, talibanii Emiratului Islamic (actuala denumire a Afghanistanului), ”jură să cucerească Ierusalimul, dacă vor fi lăsați să treacă de Iran, Irak și Iordania, către Israel.

Occidentul, pe care cripto-evreii de la Bruxelles l-au umplut cu refugiați musulmani, freamătă – și nu cu simpatie pentru Israel.

Arma islamică menită de planurile evreiești să distrugă cultura occidentală, va mătura mai întâi de pe hartă Israelul. Iar evreii nu vor avea unde să se refugieze în Europa, pentru că aici sunt deja musulmanii aduși de ei ca pedeapsă pentru noi.

Mulți se tem că acest război ar putea fi o provocare abilă pentru distrugerea moscheii Al-Asqa din Ierusalim, care stă în calea reconstruirii templului lui Solomon, a cărui reconstrucție prevestește venirea lui Antihrist, mesia al evreilor. Dacă acest lucru se va întâmpla, înseamnă că profeția a devenit realitate, căci până și Nostradamus a prevestit confruntarea tuturor puterilor lumii la Ierusalim.

Momentul declanșării acestui război este cel mai prost moment posibil și pentru SUA. Nu pot susține lupta pe două fronturi, așa că toate ajutoarele destinate Ucrainei au fost redirecționate spre Israel. Mutra lui Zelenski în discursul de astăzi spune mai mult decât o mie de cuvinte. I-a îndemnat pe ucrainieni ”să reziste”. Atât. S-au terminat discursurile cu victoria care e aproape și inevitabilă.

Cum spuneam, SUA a intrat pe o orbită a istoriei inevitabil descendentă, în care toate planurile merg prost. Nu mai pot spera în pacea dintre saudiți și evrei acum când saudiții se văd nevoiți să ia apărarea palestinienilor. Au pierdut țări întregi din Africa în urma revoluțiilor susținute de ruși și chinezi. Au eșuat în înlăturarea regimului lui Assad din Siria. Au eșuat în ”revoluția” portocalie organizată de CIA în Iran, anul trecut. Au eșuat în detronarea lui Erdogan în Turcia. Au pierdut Taiwanul după ce au băgat miliarde de dolari în înarmarea lui, doar ca să afle că chinezii dezvoltau programe guvernamentale secrete și tehnologii cu taiwanezii, dovadă ultimul telefon lansat de Huawei.

Iar ca toată treaba să fie și mai clară, SUA a ajuns la un pas de implozie socială datorită imigrației deșănțate dinspre Mexic, sprijinite de ONG-urile lui Soroș și primarii democrați. Realizând că sunt pe marginea prăpastiei iar sistemul se îndreaptă către colaps, senilul de Biden a declarat public că vrea reconstruirea gardului ridicat de Trump și a fost nevoie de influența și intervenția vehementă a establishmentului (statul paralel iudeo-masonic) pentru a-și retrage declarația. În ce ne privește, pericolul este să fie scos de la naftalină tratatul semnat în 1999 de premierul Radu Vasile (cripto-evreu) cu guvernul israelian, prin care ne asumam să primim 3 milioane de evrei ca refugiați în cazul în care Israelul cade…

Ca și concluzie, nu pot spune decât că regret că acești oameni, bolnavi după putere, au ajuns să producă atâta suferință atât celor din jur cât și lor înșiși. Poate că liderii poporului evreu vor înțelege odată pentru totdeauna că nu trebuie să asculți orbește de așa-zisele ”porunci divine” atunci când ele îți promit o țară sau dominația mondială, cu prețul suferinței, distrugerii și morții altor oameni. Poate acum vor înțelege cu adevărat că regula Talionului (ochi pentru ochi și dinte pentru dinte) se referă în realitate la Legea Cauzalității, și că orice faci aduce același tip de consecințe, mai devreme sau mai târziu. Nu am nici un fel de satisfacție sau mulțumire să văd oameni suferind, căci știu că doar ignoranța și perseverența încăpățânată în greșeală i-a făcut să greșească încă și încă o dată, de-a lungul istoriei lor multi-milenare.

Tot ce sper este ca această spirală nebunească a distrugerii reciproce a unor popoare străvechi să lase loc înțelepciunii care să ducă la asumarea și recunoașterea greșelilor istorice și la îndreptarea lor.

Palestinienii au suferit cumplit în urma ocupației evreiești iar astăzi a sosit ziua mult-așteptată a dreptății lor.

Categoryinternational
 1. October 8, 2023

  In loc sa va ridicati la razboaie absurde cum indeamna MR, ridicati-va la pace!

  In 2014 MR a uitat cum se adunau maldare de corpuri de palestinieni pe strazi.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Gaza_War

  Atunci s-a meditat pentru a se inceta ostilitatile. Am sugerat aceasta: https://youtu.be/MOlZlXn0KT8?si=Qsy0PYfnvP4FK9M9

  Veniti-va in fire si nu lasati fortele intunericului si despotismului sa calce aspiratiie de pace in lume!
  Daca n-o faceti, nu va ridicati la menirea la care ati fost chemati.
  Vorbiti prostii despre budism daca nu si puneti in aplicare.

  Tu iti dai seama cat de absurd esti sa te portretizezi in rebel cand ai familie dupa tine si te ridici impotriva conceptului de familie? Esti tu insati stapanit de fortele raului.
  Ti-e teama ca e prea mult bine pe planeta asta care si-asa se duce dracului cu toate masurile luate, si de aceea vrei sa-i grabesti soarta. Ti-a intrat nebunia in sange de la cursul lui Bivolaru.
  Ti se spune sa te odihnesti in natura mintii, sa ai mintea linsitita ca suprafata unui lac, nu oglinda, dar macar ca suprafata unui lac, dar nu… tie nu-ti place binele ci distrugerea, coruptia, bolile, analfabetismul, primitivitatea si tot ce este obscur si inferior.

  “Cum spuneam, SUA a intrat pe o orbită a istoriei inevitabil descendentă, în care toate planurile merg prost. ”
  Tu nu ai ce cauta in SUA. Tu nu ai ce decide pentru populatai sa care include si rudele de culoare. Ii lasi in pace cu Michael Jackson si cu liberattea sa de expresie si obiceiurile sale de extravaganti de la Burning Man sau Burning Bush sau ce sunt in pace.

  “Iar ca toată treaba să fie și mai clară, SUA a ajuns la un pas de implozie socială datorită imigrației deșănțate dinspre Mexic”
  Implozie ai tu. A imploda inseamna opusul exploziei adica nu se mai nasc deloc copii si mor toti batranii rapid. Este ceea ce aveti voi.
  Imigratia nu este desantata ci este si a fost mereu. De acestea se ocupa cei abilitati si nu tu, cetatean roman din afara sa. Imprastii aberatii.

  “”Ci pentru că este ziua în care a fost demolat mitul invulnerabilității statului sionist Israel.”
  Israel nu s-a arogat niciodata ca stat invulnerabil. Doar s-a urmarit sa aiba loc nasterea sa. Dar daca tu vezi ca e buna varsarea de sange, ce mai e de spus decat ca iti place si esti adeptul violentei.

  Stii, la curs vorbeau cursantii intre ei si isi puneau problema cum sa sublimeze violenta.
  Mihai Rapcea, tu nu te ridici la nivel de curs de yoga pe care l-ai lasat asa usor.
  Tu nu stii sa sublimezi violenta. Tu o cauzezi. Este ca asa e?

 2. October 8, 2023

  “Realizând că sunt pe marginea prăpastiei iar sistemul se îndreaptă către colaps, senilul de Biden a declarat public că vrea reconstruirea gardului ridicat de Trump și a fost nevoie de influența și intervenția vehementă a establishmentului (statul paralel iudeo-masonic) pentru a-și retrage declarația.”

  Iar mesteci cuvinte. Senil este la voi orice batran de care radeti si va bateti joc, nu dincoace.
  Cand tu rostesti cuvantul senil in minte imi vine un barbat roman in varsta, care nu mai aude si nu are ce vorbi cu nimeni pentru ca toti sunt cam dusi cu sorcova de la valorile lui.

  Ete ce sa spun cu establishmentul! Nu e chiar asa! Si de ce te-ar interesa pe tine si pe altii ce se intampla in America si nu va rezolvati problema cu ciororiul de Ciolacu? Rade tiganeste de toti cat va fraiereste pe turf-ul lui. Si voua va convine sa va conduca un tigan, pardon rrom. Romania se scrie cu 2 “r” acum, nu?

  “În ce ne privește, pericolul este să fie scos de la naftalină tratatul semnat în 1999 de premierul Radu Vasile (cripto-evreu) cu guvernul israelian, prin care ne asumam să primim 3 milioane de evrei ca refugiați în cazul în care Israelul cade…”
  Asta este ceea ce partidul rromilor social democrati a facut la voi.

  “Poate că liderii poporului evreu ”
  Asa explici prin modelul propriu. Aveti coruptia la nivele nemaiauzite in Romania. Sunteti pe urma Bharat. V-a luat-o inainte cu schimbarea numelui.
  Voi, Romania, ati ajutat la acest dezastru taraganand totul de 30 de ani si inca mai dorind pe voi.
  Asta nu intelegeti cand va complaceti sa nu faceti nimic in interior si vreti ca schimbarea sa vina din exterior.
  Cine sa va ajute din exterior? Diaspora in care dati cu caroaie? Ei? Ati aruncat cu bordurile in ei sau ati uitat de 10 august?

  • October 12, 2023

   Măi Neele, sau cum să-ți zic, că nu mi se pare nume românesc; ar cam trebui sa te duci în pizda matii și să nu mai comentezi acolo unde nu e treaba ta. Și încă ceva, unul ca tine nici n-ar avea voie să comenteze in limba română sau să folosească limba română în vre-un fel. Respect orice om care-și vede de treaba lui, or fi multe probleme în țară (România) dar nu cred că tu și cei ca tine vor veni vreodată să pună umărul să rezolve ceva. Așa că dacă nu ești unul plătit să scrii aici pe bani, înseamnă că ești mai prost decât atât, deși se pare că ai citit multe. Sau poate ai suferit pe nedrept, te răzvrătești, dar împotriva cui? Tu vorbești de pace? Ai tu atitudinea unuia care vrea pace? Hai să fim serioși, mai lasă garda jos, învață să vorbești sau dispari.

 3. October 8, 2023

  Atacul ăsta heterorist deja ecce supranumit 911 evreiesc. Adică exact ca cel american, lăsat să se întâmple, chiar ajutat… Și iată așa se pune pe treabă SUA cu Iranul, și scremându-se așa din toate puterile hopa din neatenție îl scapă pe Zelensky din brațe direct în haznaua istoriei, alături de Fuhrer.
  Și probabil într-un final, eventual după vreo două nucleare tactice americane, Israelul se va alege și cu Gaza și cu o fâșie bonus din Iran. Să avem răbdare zic eu…

  • October 8, 2023

   Nu esti prost deloc, analizorule. Este nu 9/11, ci mana diversionista a lui Putin ca sa-si ia Ucraina in stapanire si sa emita apoi pretentii la nivel de organizare a NATO.

   “două nucleare tactice americane, Israelul se va alege și cu Gaza și cu o fâșie bonus din Iran”
   Nu le dau americanii, le da Bibi ca n-are texte. Deja a anuntat populatia sa evacueze zona si imprejurul ei.

 4. October 8, 2023

  Cum iti mai place MR sa vezi din palestinieni si chiar israelieni omorati de bibi cu rachetele lui!
  Ca multa minte ti-a mai trebuit! Vrei razmerita impotriva ta, asta e deja clar, dar de ce sa plateasca altii?

  “templului lui Solomon, a cărui reconstrucție prevestește venirea lui Antihrist, mesia al evreilor”
  Si ce legatura are mesia cu templul construit? Nu vrei mai bine sa vezi cum construiesc tiganii?
  Confabulezi prea mult, mai mult decat prevazut pentru cei de stanga.

  ” ”jură să cucerească Ierusalimul, dacă vor fi lăsați să treacă de Iran, Irak și Iordania, către Israel”.” express.co.uk.
  E clar ca nu-s sursele lui Rapcea, ci ale lui IL.

  “Belarusian news agency NEXTA tweeted: “Russia’s allies, the Taliban terrorist organization supported Hamas: ‘If the Muslim countries neighboring Israel grant us the right of passage, we will conquer Jerusalem.'”
  De ce a trebuit sa citesc Belarus in toata chestia asta?

  Well, de ce mai pun intrebari cand fiind pe site-ul lui MR toti se gandesc cat de fericiti ar fi sa li se dea o arma pe mana sa se duca sa se bata cu oricine dar sa se bata.
  Sabia jos MR! Daca scoti sabia din teaca, de sabie vei muri.

 5. October 8, 2023

  Felicitări!Excelent articol.Faceti abstracție de toți parerologii care va lăsa comentarii de tot rahatul.In privința vitejiei și patriotismului,nu le ajung palestinienilor nici măcar la degetul mic de la picior.Daca ar fi chemați să-și sacrifice viață ptr tara,ar fugi că potârnichile,dar daca ar fi mobilizați ptr Ucraina,s-ar duce că vițeii la taiere.Bunica avea o vorbă.Gura omului numai pământul o astupa.

 6. October 8, 2023

  Fiecare vede ce vor ei sa vada ….
  La o singura cautare pe Twitter am gasit marturia unei spioance israelience care a practicat spionajul timp de 25 de ani:
  https://x.com/jannataminkhan/status/1711057018788688277?s=20
  Surpriza, nu? De abia acum incepe distractia: macel.Israelienii stiau ca vor fi atacati si i-au lasat sa atace pentru ca aveau nevoie de motivatie sa rada Gaza.
  In 2001 la o saptamana dupa atentatele din 11 septembrie 2001 tatal meu ca sef in Securitate a spus cam aproximativ:
  ,,Nu puteam sa fiu sef in Securitate daca nu eram in stare sa prind o tinta in cel mult 24 de ore. Nu conta unde era teritoriul arondat…..’
  Si asta era in anii 50 . Ca sef in Securitatea anilor 50! A dat exemplu dupa exemplu si mi-a demonstrat ca avea controlul total.

 7. October 8, 2023

  A venit clipa dreptatii palestiniene ???trebuie sa fii imbecil si retardat sa iei partea celor care au inceput cu crime la adresa civililor si a femeilor copiilor si batranilor.EVREII AU CUMPARAT CU BANII DE LA TRIBURILE ARABE PALESTINIENE TOT CE ESTE AZI Iszael .

 8. October 8, 2023

  Corect, MR. Amuzant este că ai stîrnit viesparul. Durere mare pe alde Neele.

 9. October 9, 2023

  Oftica cea mare a lui MR e ca a lui Hitler, că de ce evreii sunt familiști și nu profesioniști ca el, pictorul, artistul.
  E oftică pentru că familia este cea pe care te bazezi la greu.
  MR se simte “professional” sub protecția nașului (adică a celui care a uitat să-l vegheze ce-i poate chelea) uitând că și “professional” vine tot dintr-o familie.
  De aceea îi persecută pe cei umili, fără profesii și acreditări că de ce să aibă un loc sub soare când el, MR, prin comuniști are tot ce îi poftește lui sufletul?

  A uitat acea perioadă din tinerețe de la care a plecat și de aceea sapă și caută evreii în vârstă pe care îi prinde cu orientări non-“professional”, adică spre familie, pentru că el știe că îi poate toca mărunt la nervi și le freca ridichea cum face și diasporei care e toată lașă pentru că a fugit de stăpânirea lui “dau moarte cui vrea supliment”.

  Unde mintea n-are mușchi și compasiune, cum să fie loc pentru aproapele să trăiască?
  Și cum mai bine decât să terorizezi pe cei care sunt acum cu un picior în groapă, pe ducă adică?

  După ce statul se ocupă deloc de ei amanandu-i de azi la paștele cailor, vine MR vărând adânc adevărul istoric în coaste ca să priceapă bine când pleacă pe lumea aialaltă că din cauza lor a murit Iisus pe cruce.
  Deși aceștia au acceptat din noblețe sufletească și această idee cum că Iisus este Mesia lor ca să facă pe plac vecinului și astfel să mai apuce o lingură de supă caldă, măcar supa să fie caldă dacă romanul nu-i, MR este încă apărător al valorilor românești de negru-n cerul gurii și strâns la pungă fiind. nu o deschide pentru că dacă se satură flamandul și nu mai suferă precum Cristos cum spune în biserica?

  Da-da, MR vrea să-i probeze pe toți cu probatorul și să le ia declarație scrisă personal celor care mai sunt în viață precum spune Dancila, că de ce sunt încă în viață.

  Adică dacă Basexu taie pensiile, de ce să nu taie MR viețile ălora care nu din voia lor s-au născut în România? Dacă s-au născut în România, gândește profesionalul MR, este că sunt atunci resursa lui și îi urmărește și fugarește și nu-i lasă, lipit de ei stă și zi și noapte.

  Pralaya așteaptă și el, cum nu?
  După ce termină MR, începe el că să-i elibereze de tensiuni sexuale.
  Dacă Doamne feri mai au fantezii nerealizate? El ecce primul care oferă clipe prețioase.

  Sare pe ei și de la ușa proclamă: Primiți cu 9/11?
  https://media.tenor.com/images/5a057bc574e8c6952a0af6a4aed13014/tenor.gîf

  Astfel stam cu spiritualitatea romaneasca. Parol ca e adevarat! Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti. Nici caricaturi n-ar iesi.

 10. October 9, 2023

  Trăiesc in ROMSNIA, unt ROMAN si imi este mila la toți cei care suferă acum in acest război.
  Dar modul in care ai scris despre țara mes si poporul meu, comentând pe marginea unui articol, făcându-ne pe toți ȚIGANI, denota câta răutate zace in mintea ta. Daca toți sunteti așa, atunci aveti o problema mai mare decât palestinienii.

 11. October 9, 2023

  Pentru zombii apocaliptici care isi doresc sa intre in razboi cu Europa, cu lumea intreaga pentru valorile democratiei, un cantec despre cautarea unei noi dragoste a fin de 2eme Guerre mondiale.
  https://youtu.be/UZotlBGcb_M?si=Za9gQMVCWScICpOt
  Merde, mon chiots! Merde!

 12. October 9, 2023

  S-avem pardon, sunteti condusi de cei care fura. Ciolacu insusi e tigan. Se imbraca precum un tigan, are maniere de tigan, voi n-aveti pic de curatenie morala in voi, cum sa nu fiti tigani sau mai rau ca ei? Tiganii isi au liniile curate pana in India mergand. Voi sunteti niste marati de ganduri de talibani, nu v-ati pastrat nimic moral in fiinta voastra, sunteti animati de invidii si gelozii, sunteti parveniti. Va e gandul infrigurat la cat mai mult material. N-aveti fibra de intelectuali, complotati mereu impotriva celor asezati, sunteti in cadere libera, de aceea ati iesit ca daca va mai tarati inca o data pentru fuhrer, pentru Trump, va va da una in bot si mai urat ca data trecuta. Pentru voi nici mila nu pot sa am, dar compasiune? Voi sunteti stricati din interior, nu din exterior. Si in rai daca ati trai, nu ati aprecia. La iad atunci cu voi! Si iadul e creat divin.

 13. October 9, 2023

  Nah…nu strica si ceva istorie
  https://youtu.be/ICgGiaY-22c?si=Pw8moj3yNajystS7

 14. October 9, 2023

  Neele,baboantza nebuna si care traieste pe ajutor social de la licurici,te-ai activat?Si care am crezut ca te-a rapus vaxinul:)))

 15. October 10, 2023

  Sosoaca nu doar a e blonda dar nici nu-si face temele.
  Daca la ea latimea e lungimea camionului in viteza, ce mai e de comentat? Semnul de reducere a vitezei? 😂
  Sau cel de sens giratoriu?
  Astfel si creierii i se intind cat i se intind, ca dupa aia fac scurt. Sau plici. N-are importanta care pentru ca tot nu aude!

  E si tormentata rau. Deanna Troi cu Riker, si aceea avea probleme dar de directie opusa – aia nu manca.
  Pe cand Sosoaca nu se opreste. Sa nu cumva sa piarda vital.

  So -soc? – Da, am! 😁

  Diferenta intre un presedinte de tara si una strecurata in parlament precum pisica lunga pe usa, e evidenta!
  Pisica lunga nu poate fi presedinte, pe cand presedintele poate dansa si pentru pisica lunga.

  Mai sunt unii care isi trag cu prastia peste fata. Cam asa ar fi Sosoaca. Ea nu realizeaza ca vieoclipul de pe youtube e un pamflet. I-a intrat covidul in cap adanc si nu poate.
  Datele spun ca de 97 de ori mai multi nevaccinati mor de covid decat vaccinati.

 16. October 10, 2023

  @Neele, analfabetule funcțional, din anii ’20, după Declarația Balfour (2 noiembrie 1917), adică din timpul mandatului britanic pentru Palestina, evreii sioniști au atacat și ucis palestinieni. Organizațiile teroriste evreiești Irgun, Stern și Hagana i-au atacat și pe britanici, culmea, cei care i-au susținut. Irgun și Stern au fost conduse de cei care au devenit premieri ai Israelului, Menachem Begin și Ytzhak Shamir.

  In 1954, israelienii au comis atacuri teroriste împotriva Egiptului și au lăsat în urmă lor “dovezi” pentru a “incrimina” arabii. La un moment dat, o bomba a explodat, in timp ce era transportată de un israelian, iar teroriștii israelieni au fost prinși.

  Masacrul de la Deir Yassin (1948)

  https://www.dni.org.ro/afacerea-lavon-atacuri-teroriste-israeliene-asupra-egiptului/

  https://www.dni.org.ro/afacerea-lavon-atacuri-teroriste-israeliene-asupra-egiptului/

  https://www.dni.org.ro/premierii-israelului-menachem-begin-si-yitzhak-shamir-cei-care-au-condus-organizatiile-teroriste-irgun-si-stern/

 17. October 10, 2023

  @Neele, analfabetule funcțional, sa îți faci a patra doză de vaccin și toate celelalte doze care vor apărea și nu uita sa mergi in Ucraina, Zelenski are nevoie de ajutorul tau.

  • October 10, 2023

   @Roexit:
   MR ti-e avocatul? Ti-a zis sa vorbesti tu pentru el? 😂

 18. October 10, 2023

  Gideon Levy scrie despre ”umanitatea noastră comună” în Haaretz: „Acum trebuie să plângem amar pentru victimele israeliene, dar ar trebui să plângem și pentru Gaza”:
  „În spatele tuturor acestor lucruri se află aroganța israeliană; ideea că putem face orice ne place, că nu vom plăti niciodată prețul și nu vom fi pedepsiți pentru asta. Vom continua netulburați. Vom aresta, ucide, hărțuim, deposedăm și protejați coloniștii ocupați cu pogromurile lor. Vom vizita Mormântul lui Iosif, Mormântul lui Othniel și Altarul lui Iosua din teritoriile palestiniene și, bineînțeles, Muntele Templului – peste 5.000 de evrei numai pe Sukkot.
  Vom trage în oameni nevinovați, vom scoate ochii oamenilor și le vom zdrobi fețele, vom expulza, confisca, jefuim, vom lua oameni din paturi, vom face curățenie etnică și, desigur, vom continua cu asediul incredibil al Fâșiei Gaza și totul va fi. în regulă.
  Vom transfera o jumătate de armată de la granița cu Gaza la granița Hawara din Cisiordania, doar pentru a-l proteja pe parlamentarul de extremă dreapta Zvi Sukkot și pe coloniști. Și totul va fi bine, atât în Hawara, cât și la trecerea Erez în Gaza.
  Se dovedește că până și cel mai sofisticat și mai scump obstacol din lume poate fi depășit cu un buldozer vechi și afumat atunci când motivația este mare. Această barieră arogantă poate fi depășită cu bicicleta și cu mopedul, în ciuda miliardelor turnate în ea și a tuturor experților celebri și antreprenori fat-cat.
  Ne-am gândit că vom continua să coborâm în Gaza, să împrăștiem câteva firimituri sub formă de zeci de mii de permise de muncă israeliene – întotdeauna sub rezerva purtății bune – și să-i ținem în continuare în închisoare. Vom face pace cu Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, iar palestinienii vor fi uitați până vor fi șterși, așa cum și-ar dori mulți israelieni.
  Vom ține în continuare mii de prizonieri palestinieni, uneori fără proces, majoritatea prizonieri politici. Și nu vom fi de acord să discutăm despre eliberarea lor chiar și după ce au fost în închisoare de zeci de ani.
  Le vom spune că numai prin forță prizonierii lor vor vedea libertatea. Ne-am gândit că vom continua să respingem cu aroganță orice încercare de soluție diplomatică, doar pentru că nu vrem să ne ocupăm de toate astea și totul va continua așa pentru totdeauna.
  S-a dovedit încă o dată că nu este așa. Câteva sute de palestinieni înarmați au spart bariera și au invadat Israelul într-un mod pe care israelienii nu și-au imaginat că ar fi fost posibil. Câteva sute de oameni au demonstrat că este imposibil să închizi 2 milioane de oameni pentru totdeauna fără să plătești un preț crud.
  Așa cum vechiul buldozer palestinian afumat a rupt cea mai inteligentă barieră din lume sâmbătă, a smuls aroganța și mulțumirea Israelului. Și așa a smuls ideea că este suficient să ataci ocazional Gaza cu drone sinucigașe – și să le vinzi jumătate din lume – pentru a menține securitatea.
  Sâmbătă, Israelul a văzut imagini pe care nu le-a văzut niciodată până acum. Vehicule palestiniene care patrulează în orașele sale, cicliști care intră prin porțile Gaza. Aceste imagini smulg de acea aroganță. Palestinienii din Gaza au decis că sunt dispuși să plătească orice preț pentru un moment de libertate. Există vreo speranță în asta? Nu. Își va învăța Israelul lecția? Nu.
  Sâmbătă, ei vorbeau deja despre distrugerea cartierelor întregi din Gaza, despre ocuparea Fâșiei și pedepsirea Gazei „cum nu a mai fost pedepsită până acum”. Dar Israelul nu a încetat să pedepsească Gaza din 1948, nici măcar o clipă.
  După 75 de ani de abuz, scenariul mai rău posibil îl așteaptă din nou. Amenințările cu „aplatizarea Gazei” dovedesc un singur lucru: nu am învățat nimic. Aroganța este aici pentru a rămâne, chiar dacă Israelul plătește din nou un preț mare.
  Prim-ministrul Benjamin Netanyahu poartă o mare responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat și trebuie să plătească prețul, dar nu a început cu el și nu se va termina după ce va pleca. Acum trebuie să plângem amar pentru victimele israeliene, dar ar trebui să plângem și pentru Gaza.
  Gaza, ai cărei majoritatea rezidenți sunt refugiați creați de Israel. Gaza, care nu a cunoscut nicio zi de libertate.”
  https://www.haaretz.com/opinion/2023-10-09/ty-article-opinion/.premium/israel-cant-imprison-2-million-gazans-without-paying-a-cruel-price/0000018b-1476-d465-abbb-14f6262a0000?utm_source=App_Share&utm_medium=iOS_Native

 19. October 11, 2023

  În orientul mijlociu este zvarcolirea lui neti și a celorlalți globalisti care sunt pe cale să piardă pariul ca vor izbuti sa ucidă de bunăvoie 95% din omenire CĂ SĂ SALVEZE PLANETA!

 20. October 11, 2023

  Eu sunt fan fictiune. Dar ce-ai scris aici nu e doar slab, e jalnic.

  • October 11, 2023

   EXACT ! realitatea pe care o trăim este JALNICĂ.

 21. October 11, 2023

  securisti, oo securisti, aici e locul vostru, uitati ceva in schimb, ca vremurile au trecut si voi nu ati realizat nimic, doar pensii, pensii speciale, doar … ca in fata domnului nu veti putea da spaga sau scapare cu epoletii. rusine dragi tovarasi, intinati idealurile neocomunistului ilici iliescu zambaretu. l ati tradat pe ceausescu si azi faceti apologia teroristilor hamas, rusia sau iran….. puteti sa va uitati sincer in oglinda?
  eu da.

 22. October 12, 2023

  a disparut comentariul. oops

 23. October 12, 2023

  deci:
  suntem deacord cu cei care violeaza si ucid femei, copii, barbati.
  asta vad pe aici.
  80% dintre comentarii asta clameaza. si pentru ce?
  pentru niste brute care au impanzit lumea si danseaza cand semeni de aceiasi religie fac lucruei abominabile intr o tara.
  asta cred ca este deja mult mai mult decat este normal

 24. October 12, 2023

  one trackback, daca nu erau evrei nu aveai azi internet sa spui atatea prostii. nu uita,
  interesant este ca te si bucuri. oare esti raman?

 25. October 13, 2023

  Bine zice Gogu, problema evident ecce că dacă nu era heteroriștii de mă-sa și tac-su, nu era nici Gogu, nu ar fi nici un kurist de fapt, o adevărată dilemă…

 26. October 13, 2023

  Multi sunteti oprimati de faptul ca evreii si-au gasit refugiul in US iar voi doar ce v-au scos comunistii din Axa ca acum sa faceti mai urat ca orcii lui Putin.
  Vai voua care faceti nedreptarea, cautati pete in soare si acul in carul cu fan! V-ati nascut sa traiti si sa ramaneti prostani.

  John Doe, stai pe tava si mierduiesti doar? La ce-ai mai murit daca nici mort nu poti admite adevarul?

 27. December 21, 2023

  EXCELENTA ANALIZA D-LE RAPCEA. !!! PROFUNDA SI REALISTA

2 Trackbacks

 1. […] Al-Aqsa“ palestinian, naţionalistul Mihai Rapcea postase pe blogul său articolul „Ziua în care Istoria a împlinit pro­fețiile“, în care spunea că: „În ce ne priveşte, pericolul este să fie scos de la naf­ta­lină […]

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer