Benjamin Harrison Freedman (foto) a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului XIX. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City.

După cel de-Al Doilea Război Mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa, evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere evreiești care dominau Statele Unite ale Americii.

Mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi d ezvăluie maşinaţiunile acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane.

Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

Mișcarea naționalistă sionistă evreiască și-a făcut apariția la sfârșitul secolului al XIX-lea și s-a consacrat la sfârșitul Primului Război Mondial, după ce guvernul britanic și-a asumat răspunderea de a crea un „cămin național evreiesc” în Eretz Israel.

Cuvântul „sionism” provine de la numele muntelui Sion, de lângă orașul Ierusalim.

Foto: Iulie  1906 – Intrunirea  Federatiei  Sioniste americane in  Tannersville NY.Aceasta fotografie rara  a fost  publicată The New Palestine,un săptămânal  al Organizației Sioniste din America pe 28 februarie   1936.

Urmăriți mai jos discursul lui Benjamin Freedman despre sioniști și adevăratele cauze ale intrării Statelor Unite în Primul Război Mondial

În 1961, când a ținut acest discurs memorabil la Hotelul Willard din Washington DC, Benjamin Freedman era consilierul președintelui american Woodrow Wilson.

BENJAMIN FREEDMAN DESPRE CAUZELE INTRĂRII STATELOR UNITE ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL

Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări. Veţi putea, evident, considera că este o afirmaţie foarte vagă, dar permiteţi-mi să vă descriu ce s-a petrecut in timp ce voi… în timp ce noi dormeam. Mă includ și eu.

Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut Primul Război Mondial, care a izbucnit în vara lui 1914. Mai sunt puţini oameni de vârsta mea care-şi amintesc lucrul acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de către Marea Britanie, Franţa şi Rusia, şi, în cealaltă tabără, de către Germania, Austro-Ungaria şi Turcia.

Ce s-a întâmplat ? În doar doi ani, Germania practic câştigase acel război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriză pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele din Atlantic.

Marea Britanie rămăsese fără muniţii pentru soldaţii ei, cu alimente doar pentru o săptămână, după care urma foametea.

În aceeaşi perioadă, armata franceză era zguduită de rebeliuni. Francezii pierduseră 600.000 de tineri pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun.

Armata rusească înregistra dezertări masive, oamenii îşi luau jucăriile şi plecau acasă; ruşii nu-l iubeau pe Ţar.

Armata italiană era şi ea pe cale de a se prăbuşi. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Şi, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condiţiile păcii.

Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriştii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte şi să considerăm totul aşa cum a fost înainte ca războiul să fi început”.

Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri, şi încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales.

Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil, până la nimicirea totală.

În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniştii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniştii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic şi – aici voi fi foarte laconic, pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmaţiile mele – au spus:

 „Uitaţi cum stau lucrurile: încă mai puteţi câştiga acest război. Nu trebuie să vă predaţi. Nu trebuie să acceptați condițiile pe care vi le-a oferit Germania. Veţi putea câştiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliaţii voştri”.
La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeţi, eram tineri, eram bogaţi, eram puternici. Sioniştii au spus Angliei:
– „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte cu voi, de partea voastră, cu condiţia să ne promiteţi Palestina pentru după ce câștigați războiul”.

Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg:

– „Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Preţul pe care trebuie să-l plătiţi este Palestina, după ce câștigați războiul și anihilaţi Germania, Austro-Ungaria şi Turcia”.

Anglia avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, aşa cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu, Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare.

Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să folosească această ţară precum monedă de schimb oferită sioniştilor pentru serviciul lor de a aduce SUA în război.

Cu toate acestea, Marea Britanie a făcut această promisiune sioniştilor, în octombrie 1916.

Şi, la puţin timp după acest moment – şi nu ştiu câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc – Statele Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii.

Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei şi, în general, mass-media americană aparţinea evreilor; iar ei, aceşti evrei, erau pro-germani.

Erau pro-germani, deoarece foarte mulţi dintre ei proveneau din Germania şi doreau să vadă o Germanie care-l va distruge pe Ţar. Evreii nu-l iubeau pe Ţar şi nu doreau să vadă Rusia câştigând războiul.

Aceşti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb şi alte bănci celebre americane, refuzaseră să finanţeze Anglia sau Franţa, chiar şi cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem că Franţa şi Anglia sunt aliate cu Rusia, niciun cent!”

În schimb, aceşti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranţa de a vedea Rusia îngenunchiată şi Ţarul anihilat.

Acum, aceiaşi evrei, când au văzut nesperata posibilitate de a obţine Palestina, au mers în Anglia şi au făcut acest târg. Şi, la vremea respectivă, aceasta a adus o schimbare totală de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe roşu pe verde.

După ce toate ziarele americane fuseseră pro-germane, explicând despre dificultăţile întâmpinate de către Germania în războiul dus împotriva Angliei, comercial și din alte puncte de vedere, deodată, pentru aceleaşi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticăloşi. Germanii erau numiţi „huni”.

Germanii executau surori ale Crucii Roşii. Germanii tăiau mâinile bebeluşilor. Nu erau buni. La puţin timp după acest moment, Woodrow Wilson a declarat război Germaniei. Sioniştii din Londra au telegrafiat în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea Supremă de Justiţie), spunându-i:

– „Du-te acum şi fă presiuni asupra preşedintelui Wilson. Noi obţinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci presiuni asupra preşedintelui Wilson să aducă în război Statele Unite”.

Asta s-a întâmplat. Iată cum au intrat în război Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel război, nu avea niciun drept. America avea la fel de mult interes în acel război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în această seară, în loc să fie în patul lui.

Pentru contextul Primului Război Mondial, nu a existat niciun sens ca America să fie implicată în acel război, decât ca sioniștii să obțină Palestina. Asta este ceva ce oamenilor din Statele Unite nu li s-a spus, nu au știut de ce am intrat în Primul Război Mondial.

După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniştii au mers în Marea Britanie şi au spus: „Ei bine, noi ne-am îndeplinit obligaţiile din acord. Hai acum să vedem ceva scris care să ne arate că veţi respecta târgul şi că ne veţi da Palestina după ce câștigați războiul”.

Ei atunci nu ştiau dacă războiul va mai dura un an sau zece ani. Aşa că s-au gândit să conceapă „o chitanţă”. Iar „chitanţa” a luat forma unei scrisori, care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea să nu-şi poată da seama despre ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită „Declaraţia Balfour”.

Declaraţia Balfour nu era deci decât promisiunea Marii Britanii de a plăti sioniştilor, așa cum s-au înțeles, preţul efortului lor de a aduce SUA în război.

Deci această celebră Declaraţie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari. Şi nu cred că aş fi putut demonstra acest lucru mai bine decât am facut-o.

De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârşit şi germanii au mers la Paris pentru Conferinţa de Pace, în 1919, acolo se aflau 117 evrei: era delegaţia condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că ştiu.

Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinţei de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania şi împărţeau în bucăţi Europa naţiunilor care aveau şi ele pretenţii, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După care au scos în public, pentru prima dată în faţa germanilor (care nu ştiau nimic), Declaraţia Balfour.

Şi, în acea clipă, germanii au înţeles că astă fusese jocul, de asta intraseră Statele Unite în război, germanii au înțeles pentru prima dată că fuseseră învinşi şi obligaţi să plătească înspăimântătoarele reparaţii de război numai din cauza faptului că sioniştii doriseră Palestina şi fuseseră decişi să o obţină, prin orice mijloace.

Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost, evident, indignaţi. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio ţară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalaţi decât în Germania.

Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finanţele şi industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi.

Era domnul Balin, care deţinea două mari linii maritime – North German Lloyd’s şi Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, deţinători ai celor mai mari bănci comerciale ale lumii.

Evreii trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci germanii au avut tot dreptul să gândească: – „Iată, într-adevăr, trădare!”.

A fost o trădare care poate fi comparată cu următoarea situaţie ipotetică. Să presupunem că SUA ar fi în război cu URSS. Şi că o învingem. Şi că le spunem ruşilor: – „Ştiţi ceva, hai să uităm toată tărăşenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Şi deodată China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră. O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparaţii pe care imaginaţia unui om nu le poate concepe.

Apoi imaginaţi-vă că, după înfrângerea noastră, am afla că tocmai chinezii de la noi, despre care mereu am crezut că sunt cetățeni loiali care lucrează cu noi, ne-au trădat. Că e vorba de propriii noştri chinezi.

Că ei ne-au trădat şi că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea noastră, a americanilor faţă de cetăţenii noştri de origine chineză?

Probabil niciun chinez nu ar mai îndrăzni să-și mai arăte faţa pe străzile Americii. Şi nu ar fi destui stâlpi de iluminat şi copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginaţi-vă deci, cum v-aţi simţi…

Ei bine, asta au simţit germanii faţă de evrei. Fuseseră atât de drăguţi cu ei: din 1905 încoace, după ce prima revoluţie comunistă eşuase în Rusia şi evreii trebuiseră să fugă de acolo, toţi luaseră calea Germaniei.

Iar germanii le oferiseră azil. Germanii i-au tratat cu respect. Şi acum evreii vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau Palestina, pentru a crea acolo un „stat evreu”.

Nahum Sokolov, precum şi toate marile personalităţi de care ştiţi că sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 şi 1923, au scris în toate articolele lor (şi presa era plină de afirmaţiile lor) că sentimentul antievreiesc din Germania a apărut numai după ce poporul german a aflat de intervenţiile evreieşti în scopul aducerii în război a Statelor Unite, înşişi evreii au recunoscut acest lucru.

Antievreismul german nu a apărut din cauză că germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.

Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage stolurile şi spune „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”. Nimănui nu-i păsa în Germania, așa cum nimănui nu-i pasă în Statele Unite. Resentimentele evreieşti mereu crescânde în Germania interbelică nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători de înspăimântătoarea lor înfrângere militară.

Iar Primul Război Mondial a fost pornit împotriva Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o flotă puternică, germanii creaseră comerţul mondial.

Nu trebuie să uităm că, pe vremea lui Napoleon, a Revoluţiei Franceze, Germania era constituită din 300 de oraşe-stat, principate, ducate şi aşa mai departe. 300 de entităţi politice separate. Iar aceste entităţi, pe timpul lui Napoleon şi Bismarck, au fost reunite într-un stat unic.

Pentru ca, în următorii 50 de ani, Germania să devină una dintre marile puteri ale lumii.

Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii; comerţul şi afacerile germane erau de talie mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune. Şi care a fost rezultatul acestor lucruri?

O conspiraţie între Anglia, Franţa şi Rusia, pentru a o demola.
Nu există un singur istoric pe lumea aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis să şteargă Germania de pe hartă, din punct de vedere politic.

Să revenim la situaţia de după Primul Război Mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii ţării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins.

Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Hull, în 1933, în Germania, ca să inspecteze aşa-zisele „lagăre de deţinuţi” în perfectă stare de sănătate şi pline de comunişti.

E drept, mulţi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniştii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau şi preoţi, şi miniştri, şi masoni, toţi bănuiţi de afiliaţii internaţionale.

Acum, nişte rapeluri istorice necesare: în 1918-1919, comuniştii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg şi Karl Liebknecht şi alţi evrei au reuşit să preia puterea guvernamentală pentru trei zile.

De fapt Kaiserul, când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comuniştii şi că el va fi executat, aşa cum păţise Ţarul. Aşa că şi-a căutat refugiu în Olanda.

Apoi însă, după ce ameninţarea comunistă în Germania a fost anihilată, evreii au încercat să reintre în vechile posturi, iar germanii au început să lupte împotriva lor în toate modurile în care au putut, dar fără să se atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german.

Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similară cu lupta noastră împotriva delincvenţilor de pe vremea Prohibiţiei. Nu era deci o luptă cu pistoale. Şi, nu uitaţi, la acea vreme existau între 80 şi 90 milioane de germani contra a numai 460.000 evrei. Numai 0,5% din populaţia Germaniei era evreiască.

Şi, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum şi cea mai mare parte a economiei germane (acţionaseră în momentul prăbuşirii mărcii şi practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).

Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea poporului german şi adevărata cauză a resentimentelor germanilor.

Germanii au demarat acţiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globală. Practic evreii au fost îndepărtaţi din structurile nivelurilor sociale, aşa cum noi americanii i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în ţară şi care ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în faţa unei înfrângeri umilitoare.

După o vreme, evreii lumii au organizat o conferinţă la Amsterdam.

În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi acei evrei au spus Germaniei:

– „Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare evreu în postul pe care-l deţinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteţi trata aşa. Noi, evreii lumii, lansăm aici acest ultimatum împotriva voastră!”

Vă puteţi imagina ce au răspuns germanii… Ce au făcut în această situaţie evreii? După ce Germania refuzase să se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrările Conferinţei de la Amsterdam au fost întrerupte şi Samuel Untermeyer, şeful delegaţiei americane şi preşedinte al conferinţei, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit următoarele cuvinte:

„Evreii lumii declară azi război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din această clipă angajaţi într-un conflict sacru împotriva germanilor. Şi îi vom înfometa până se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Şi aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comerţul mondial în cadrul afacerilor de export”.

Era o realitate: două treimi din alimentele necesare Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta. Implicit, deci, fără export, două treimi din germani ar fi pierit de foame.

În această declaraţie, tipărită în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea noastră. Chiar preşedintele Roosevelt ne-a recomandat această metodă, în cadrul lui National Recovery Administration”.

Vă reamintesc că aceasta era entitatea aparţinând de programul New Deal şi care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic.

Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat „Made in Germany”.

Un membru al conducerii reţelei de magazine Woolworth mi-a mărturisit că atunci au trebuit să arunce în râu farfurii şi ceramică germană în valoare de milioane de dolari.

Magazinele cu marfă germană erau, la rândul, lor boicotate şi cetăţenii pichetau cu pancarte pe care scria „Hitleriştii!” sau „Asasinii!” – aşa cum se face uneori în Sud.

Într-un magazin Macy (reţea condusă, paradoxal, de familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta „Made in Germany”. Imediat magazinul a fost boicotat şi pichetat de sute de cetăţeni cu pancarte antihitleriste.

În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al vreunui evreu. Nu exista suferinţă în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.

Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste persoane care declară boicot împotriva noastră şi ne aduc oamenii în şomaj şi ne fac să ne îngheţe industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă aşa ceva?!”.

Erau evident indignaţi. Unii au început să picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal.

De ce s-ar fi dus un german să-şi dea banii unui proprietar de magazin din aceeaşi etnie cu cei care îi înfometau ţara prin embargoul mondial, pentru a face Germania să îngenuncheze şi apoi să vină să-i dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era ridicol.

Boicotul mondial a mai continuat ceva timp. Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a împuşcat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr duri cu evreii din Germania.

Astfel au apărut vitrinele sparte şi luptele de stradă şi tot ce cunoaştem.

Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul „antisemitism” (pe care-l consider un nonsens), dar dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în continuare. După cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat antisemitismul şi resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea Primului Război Mondial şi boicotarea mondială a Germaniei.

Şi, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-Al Doilea Război Mondial, pentru că deja lucrurile nu mai puteau fi controlate şi era absolut necesar ca germanii şi evreii să-şi încrucişeze săbiile într-un război care avea să decidă odată pentru totdeauna cine va supravieţui şi cine va pieri.

În acea perioadă, trăiam în Germania şi ştiam că germanii deciseseră că Europa urma să fie sau creştină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Şi germanii se deciseseră: aveau să încerce să menţină o Europă creştină, pe cât posibil. Şi au început reînarmarea.
În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică, iar Germania şi-a dat seama că: „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”.

Aşa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”. Iar guvernul nostru cheltuieşte 84 miliarde de dolari pentru apărare. Şi apărare împotriva cui? Apărare împotriva a 40.000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, după care, prin varii metode, au obţinut comanda în atâtea ţări ale lumii.

Ce putem face azi, în pragul celui de-al treilea război mondial?

Dacă acţionăm rapid, poate salvăm nişte vieţi care ar putea fi ale fiilor noştri. Fiii dumnevoastră ar putea fi chiar în seara aceasta chemaţi sub arme şi dumneavoastră nu ştiţi, aşa cum englezii nu au ştiut în 1916, în Londra, că sioniştii făceau un târg cu cabinetul de război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii să moară într-un război absurd, ca toate războaiele.

Dar cine a ştiut de asta în SUA, la vremea respectivă? Nimeni.

Nimănui în SUA nu i se permitea să ştie asta. Dar cine a ştiut sigur? Preşedintele Wilson a ştiut. Colonelul House a ştiut. Alţi oameni din interior au ştiut. Mă întrebaţi dacă eu am ştiut?

Ceva idei aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, şi circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea.

Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era preşedintele Comitetului de finanţare, eram omul de legătură între el şi Rollo Wells, trezorierul.

Deci am asistat la şedinţele lor, cu preşedintele Wilson în capul mesei. Toţi ceilalţi erau acolo şi îi auzeam cum îl bombardează pe preşedinte cu chestiunea impozitelor şi a situaţiei grave a lui Federal Reserve Bank şi îi auzeam cum îl îndoctrinează pe preşedintele nostru cu teorii sioniste. Judecătorul Brandeis şi preşedintele erau acolo şi vorbeau, îi văd şi acum, aproape unul de altul, la fel de lipiţi ca degetele unei mâini.

Preşedintele Wilson, când venise la discuţii să afle despre ce este vorba, era la fel de neştiutor ca un nou-născut.

Aşa am fost noi, americanii, atraşi în Primul Război Mondial, în timp ce dormeam cu toţii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi măcelăriţi!

Pentru ce? Pentru ca evrei să poată avea Palestina ca țară a lor. V-au păcălit atât de mult încât nu mai știți dacă veniți sau plecați.

Evreii – le spun evrei pentru că așa sunt cunoscuți, pentru mine nu sunt evrei, le spun așa-ziși evrei, pentru că știu ce sunt.

Evreii est-europeni, care alcătuiesc 92% din populația mondială de evrei, au fost la origini Khazari, au fost un trib care trăia în inima Asiei. Și ei au avut un imperiu pe când nu exista Rusia și celelalte țări, iar Imperiul Khazar era cel mai mare din Europa.

Atunci când regele a hotărât să treacă la monoteism, din cauza degenerării lor, toți au devenit evrei, au adoptat mozaismul. Niciunul nu puseseră piciorul pe Pământul sfânt și cu toate acestea acum vin și spun că vor să populeze pământul lor ancestral. E ridicol să-i numim „oameni ai Pământului sfânt”.

Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.

În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare.

Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre.

Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-l vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.

Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.

Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor?

Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive”.

http://mucenicul.files.wordpress.com/2009/12/1-img_2942-sm.jpg

FotoEvrei anti-sionisti ortodocși acuză sionismul de erezie și practici inumane.

Discursul a fost ţinut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC, şi publicat la acea vreme de «Common Sense»

Sursa: MCP Press Agency

Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010 de jurnalul  Basarabia literară

Categoryinternational
 1. September 28, 2023

  Iar noua ne convine pentru ca sunt refugiatii nostri. Deci las-o si cu trambita ta
  Daca Eva Kor a indraznit sa spuna ca iarta ca sa nu se mai repete, Mihai Rapcea avocat, trebuie sa intelegi ca s-a terminat cu epoca rautatilor gratuite. Epoca de aur exista, exista in potentialul cu care ai venit pe lume.

  Diferenta intre noi si voi este aceasta:
  Daca la noi vine un copil pe lume si are Down syndrome este apreciat ca suflet care a venit pe lume pe cand la voi este marginalizat, batut si eventual omorat. Compara te rog, diferenta intre disponibilitatea voastra si a noastra!

  Sunteti rai pana in maduva oaselor. Daca ai tai te-au trimis la scoala si tu din pornirile tale de copil bun al parintilor tai le-ai dat ascultare urmand scoala, nu acelasi lucru s-a intamplat dupa ce l-ai intalnit pe Bivolaru.
  Te-ai schimbat. Ai rautati in tine gramada. Nu mai esti persoana buna.

  “Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-l vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune.”

  Asta e ca sa nu fie obligati fata de tine care erai Dumnezeul si ai iesit din relatie cu ei.

  Daca esti prost nu vezi, nu intelegi, taci atunci!

 2. September 29, 2023

  @Postakel gudurel,
  Ai fost refuzat si la export si la intern.
  Vorbesti altora kkturi ca ma convertesti tu pe mine?
  Poate iti fac vant. Tu ti-ai creat karma, nu eu!
  Asculta ce zice in Biblie:
  “35. dar cei ce vor fi gasiti vrednici sa aiba parte de veacul viitor si de invierea dintre cei morti, nici nu se vor insura, nici nu se vor marita.
  36. Pentru ca nici nu vor putea muri, caci vor fi ca ingerii. Si vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai invierii.”
  Adica vor sta sa studieze tantrele exact ca mine si ca Ileana.

  Eu decid.
  Du-te si converteste ce animale vrei tu in padure! Ai acest obicei de a-ti ascunde intentiile cu care ataci.
  Te bazezi ca-ti sunt trecute cu vederea rautatile ca atacul tau sa aiba loc in forma ascunsa, mereu ascunsa.- esti silnic si nu iti traiesti viata in bucurie.
  Yoghinul se cunoaste dupa stari. Ai stari proaste din obicei cultivat ca n-ai ce face cu viata ta.

  Din pacate, diploma s-a dat lui Ecce Kurrupt caci era o diploma care se intrevedea formandu-se. Pentru ca am pacate care nu te suporta, nu ai primit. Cand se va face trecerea dincolo, acestea vor fi fost absolvite exact ca la Dzogchen. Jigme Lingpa pe pod, remember?
  Ciao!
  Toata lumea are dreptul la o sansa, nu doar tu.

 3. September 29, 2023

  https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ
  Tot o vechitura ca si cele postate de Freedman.
  Poate la fel de plina de aspiratie ca si Freed-man.

 4. September 29, 2023

  Videoul tau sucks. Nu este versiunea completa, nu descrie corect situatia. Poate fi si contrafacut din cauza a multe modificari. Versiunea originala este pe net.
  Se poate sa se fi manipulat date in realizarea acestui video. Se poate sa se fi manipulat date in ceea ce zici ca e transcript. Se poate sa fie manipulare de care tine cont americanul doar cel cu batator de covoare in curte.

  Traiesti in univers alternativ RM.

  “Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage stolurile şi spune „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”.”

  Pana si Freedman realizeaza faptul ca nu priveste pe nimeni ce face fiecare acasa, cum se roaga, numai pe MR il freaca inca grija ca de ce nu spune Shema’Israel.
  Nu te tine nimeni sa nu practici.

  Shema Israel, Adonai Eloheinu, Adonai Echad.
  Go ahead and practice!
  Spune si rugaciunea la apusul soarelui si Amida si fa si plecaciunile pe care trebuia sa le faci in ngondro!
  Credeai ca esti scutit?

  Pleaca-te in fata lui Dumnezeu! Pana si pietrele se pleaca in fata Lui. Numai tu nu iti pleci gatul.

 5. October 1, 2023

  Pe cand MR sta in Buda si asteapta semnal, altii se chinuie cu cartea cu magneti a tiganului.
  Lor nu le e clar ca la tigani important e sa se pise in libertate in boscheti, nu intr-o casa cu wc a unui roman.
  Intai se pisa in casa si apoi in wc. Pot face ei asta unui roman? Nu prea se cade! E treaba de obraz!

  Comentariu:
  Lui Bivolaru nu-i trebuie sa aiba cartea cu magneti coerenta sau corecta. Are coperti si e tot ce trebuie in comunitatea rroma. Cine citeste are ce citi si e suficient. Sau ati uitat ca suntem cat se poate de aproape de regnul animal cu gheare si par? Harsht-harsht!
  Problema lui este zgura de la romance care vin ca gastele umflate, in fapt toate desigiliate ca sa se afiseze ca sunt initiate – asa spun ele. Nu-si iau decat plasa ca prostituate. Bivolaru nu o sa le spuna niciodata ca sa nu le jigneasca sentimentele.

 6. October 1, 2023

  Pe bune ca unii nu stiu cand sa . back off.
  “A mai recomandat purtarea hainelor ce conțin fire din argint, ba chiar dormitul cu o bonetă cu fire din argint, într-un baldachin din pânză cu fire din argint!”
  A recomandat pe naiba!

  Argint are etimologia argentum – ar – aur si gentum – oameni, ginte adica aur popular.
  Daca nu au aur sa se imbrace in aur, atunci se imbraca in bling sau in argint. E la fel de bun ca si stralucire.
  In plus nu are nota de obicuituusul pipi pe el, straluceste bine si i se da lustru – metal prețios de culoare albă strălucitoare, maleabil și ductil, cu o mare conductibilitate electrică și calorică, având diferite întrebuințări
  Adica ce vrei mai mult de a te imbraca in argint? Nu vrei, nu vrei! Nu te sileste nimeni sa arati a rege cand te duci sa dormi, adica sa te respecti si cand dormi.
  Trage chilotii desirati pe tine cu elastic cusut de 3 ori peste, pe fata sau pe dos, de fata sau de baiat mare si asta e! Nu mai poate lumea ca ce pui tu pe tine cand in Africa mor de foame si dezbracati si fara baldachin.
  N-au usa la intrare, podea pe jos, apa curenta sau electricitate si tu umbli in cutia de zestre a bunicii tiganului.
  Sa-ti fie rusine! Esti prost crescut si badaran. No wonder ca gastele fug de tine cand te vad!
  Nu esti din lineage!!! N-ai noblete. Esti sters si totusi prafuit.
  Am obosit! Unii oricat ai vrea sa dai mizeria de pe ei la o parte, ei continua sa se identifice cu ea.

 7. October 1, 2023

  Mda, adică carevasăzică evreii reformați, cei care aveau probleme cu vechea Lege și le plăcea la nebunie noua unică poruncă “Să te iubești cu aproapele ca tine însuți” erau în pat cu Fuhrerul. Evident mai presus de orice ei își doreau restaurarea casei părintești, un mic stat unde să poată ortodocșii ședea liniștiți și totodată să aibă și ei unde merge în vizită ocazional…
  Să nu uităm că Tatăl are doi fii, unul cu picioarele pe pământ și un poponaut.
  Acuma întrebucerea probabil ar fi ce le-o fi oferit evreii ortodocși americanilor să lase din brațe arianusul lui Zelensky și să le dea o palmă la kurcubeu căcănarilor de pretutindeni…
  Să le fi oferit oare salvarea speciei umane?!

  https://youtu.be/jDt-sMTJbac?si=hybFXMQwnP0QeLvN

 8. October 2, 2023

  Domniile voastre, eu nu sunt de acord! Tiganii sunt tot crestini.
  Sunt intr-atat de crestini incat daca au vazut ca se boteaza copilul in cristelnita, si-au tras haine cu fir de argint, argintarie de aur, tablouri si tot ce mai aveau ei nevoie prin casa.

  Eu nu cred ca sunt ei papagali la faza asta.

 9. October 2, 2023

  @Ecce Kurrupt:
  Nu! Casa Reprezentantilor a fost ocupata de Reps – republicani care au blocat ajutorul spre Ucraina. Ei blocheaza orice ar fi spre avans si progres. Daca ai un ceainic de acum 100 ani si e gaurit, iti vor spune sa nu cumperi altul ci sa-l repari si sa-l folosesti tot pe cel de acum 100 ani. A cumpara altul la ei e risipa. De aceea nu se repara drumuri, nu se investeste in nimic . Suntem cu totii zgarciti de ne mancam de sub unghii si chiar se poarta unghii lungi cu care sa masori bucata de branza zgariata.
  Astfel de persoane nu zambesc niciodata si mereu stau incruntate pazind averi lasate de altii care la fel, cu sudoarea fruntii lor, le-au furat de la altii prin stoarcere de resurse.
  Vezi Lacul Meade langa Las Vegas! I-au ajutat democratii sa-l mai umple pentru ca se vedeau ramasite de la crime din anii ‘70.
  Pentru ei nu era deranjant, sunt obisnuiti sa fie nesimtiti, dar pentru altii, am inceput sa ne simtim ca nu vrem indarat in epoca gangsterilor. De aceea s-a facut acest efort de a se acoperi indarat ceea ce trebuie sa ramana stiut sau nestiut in Vegas, sin city.
  Nu stiu daca nu era si pe Netflix un serial numit Sin City.
  Dar tu le stii mai bine si n-as vrea sa-ti stric bucuria de a vorbi despre subiectul tau favorit despre cum se iubesc gay-ii.
  Intr-un fel, pentru ca nu-ti mai placea la ioca misa, e de inteles. E cat se poate de anost sa nu vezi decat spalati pe creier care nu pot vorbi decat chestii de gay dar fara zbarnaietoare.
  Dar nimic nu ramane pe loc cum a spus si Galilei. Cf. destinului, karmei, ne indreptam spre alte forme.
  Ceea ce tie iti pare hilar, altora ni se pare ca whatever… n-avem nici-o opinie. Fiecare e liber sa faca ce vrea.
  N-am eu atata timp de pierdut nici cu familia chiar sa m-apuc sa vanez pe cei care se iubesc anormal. Pentru ca apoi and in mic, nu poti controla pe nimeni.

 10. October 2, 2023

  Îți plac kuriștii, am înțeles. N-ai copii dar poate în viitor vei avea onoarea să fii inseminată artificial și să dai tu însuți naștere unui specimen superior, așa gata făcut cu franjuri la sfinkter… Și bineînțeles nu vei fii ca o vită în grajd, legată de iesle, treaba va fii foarte onorabilă, probabil. Dar într-o viitoare reîncarnare nu în asta evident, maiales dacă pune frână și blochează progresul ăștia încuiați…

 11. October 2, 2023

  Vorbesti in desert Pralaye. Cand esfi intre 2 ganduri eu nu exist. Adica ai o discontinuitate. Oops, cum se poate? Ce faci cu sinele? Alearga dupa el ca sa-l prinzi. Eu daca nu cred, n-am motiv. Tu insa poti face febra, urat sau cine stie cum. Sunt tot aici pana vii sau nu indarat. 😊 Ba chiar incep sa citesc tantrele. Ce fata de treaba sunt! 😛

 12. October 3, 2023

  Da, sfinkterul dintre două buci, sau spațiul dintre două gânduri cum îi zici tu… Te-au speriat medicii cu testele lor și ai strâns din buci de nu mai era niciun spațiu, aproape cum era înainte să te învețe pe tine maestrul cât de încăpător îi acolo…
  Eu zic să așteptăm următorul articol, din ce culise VIP o să avem privilegiul să privim istoria, sau evenimente contemporane, cât de cutremurător o să fie oare? Interesant, nu?

 13. October 3, 2023

  “îi acolo…”

  – îhî!
  Moldoveanule, cel ungurean
  Şi cu cel vrâncean,
  Mări, se vorbiră,
  Si se sfătuiră
  Pe l-apus de soare
  Ca să mi te-omoare
  Pe tine moldovan,
  Că-sti mai ortoman
  Şi-ai oi mai multe,
  Mândre şi cornute,
  Şi cai învăţaţi,
  Şi câni mai bărbaţi,
  Dar cea mioriţă,
  Adică io,
  Cu lână plăviţă,
  De trei zile-ncoace
  Gura nu-mi mai tace.
  https://www.youtube.com/watch?v=PqM9dYEpkj4

  Beeeeee, mai sunt 83 de zile până la Christmas.
  De ce să te otrăvești acum și să n-o faci mai târziu?

  “o să avem privilegiul să privim istoria, sau evenimente contemporane, cât de cutremurător o să fie oare?”
  Eu fac tărăboi. Vreau cadouri acum!

 14. October 3, 2023

  Cred că ai dat linkul greșit, opera lui Cristian Homobuci ecce aici…
  https://youtu.be/4aCEieUqy-s?si=vVfR-fB9_e0-sNrD

 15. October 4, 2023

  Dar acesta?
  https://youtu.be/_MRBpxrfb9Y?si=cTKrYL9KGSKGBGdg

 16. October 4, 2023

  Băiatu seamănă un pic cu Konchita Wurst, pare un pic și supărat pe lume dar nu cred că ecce orificial de partea Axei Kurcubeului

 17. October 5, 2023

  “pare un pic și supărat pe lume”

  Așa și Sf. Gheorghe!
  De supărat ce era, a bătut dragonul de i-a sunat apa în cap și l-a zvântat în bătaie. Apoi l-a pus în lanț.
  Din când în când îi mai arunca o găină să nu moară de foame.

  Când sfântul s-a hotărât să dea ochii cu prințesa pentru care se bătuse cu dragonul, a zis:
  – Eu nu mă urc pe cal, mă urc pe dragon pentru că-i al meu și sunt bodhisattvaa lui.

  Și s-a urcat pe dragon și așa a venit la prințesă.
  A impresionat-o, cum să nu?
  Lighioana, îi era, nu-i era foame, stătea cuminte. Din când în când mai încasa câte un ghiont cu vârful ascuțit al … n-avea pantofi avea sandale.
  Era să aducă aminte prințesei că nimeni nu se pune cu un bodhisattva și mai cu seama prințesele neinițiate. Lighioana mârâind, prințesa se scutura de fiori.

  Ea fiind totuși de vița regală, când a văzut așa arătare răvășitoare, divină, i se tăie respirația. A vrut să leșine. A urlat dragonul, au venit în fugă străjerii și au stins focul aprins la inima prințesei.
  Au turnat canistre după canistre de apă pe ea. Și ea încă mai ardea. A fost de pomină cum ardea.

  Dacă a văzut Sf. Gheorghe că a venit pe tattva nepotrivită, a șuierat scurt la nesiprăvitul de dragon și acesta a venit cuminte de s-a vărat singur sub popoul sfântului și așa fiind ei, unul călare pe altul, sau unul peste altul, au ieșit de la ea și au plecat lăsând prințesa în mental breakdown.

  Ce puteau ei doi să-i facă dacă ea nu-i suporta în înfățișările lor primordiale cum sunt ei pictați în icoanele ortodoxe? S-o avertizeze că vine un sfânt? Nu se face acum, dar atunci și mai și. Nu puteai să minți că eșți altfel de cum ești.

  Dar ți-am spus-o pe aceea cu arhanghelii?
  Poate altădată.

  – Am zis? N-am zis! Eu eram prințesa! Am cutia de mazăre în bucătărie ca dovadă. E cutia mea! Dacă o pui sub cearceaf, te asigur că nu poți dormi.
  Dacă totuși reușești să adormi cu ea în coaste, mai caut în cartea de bucate cu ce te pot ajuta să te trezești și să fii în atenție.

  Am încălecat pe-o șa ( Unde mi-e șaua?) și te-am mințit sau nu, mândria ta.

  Sfântul Gheorghe e cel care rezolvă probleme mentale. Dacă ai vreuna, îi spui lui și va mere până în pânzele albe să ți-o rezolve. Nu se supără, n-are motiv.

 18. October 5, 2023

  Adevărul ecce că înainte ca Constantin să cosmetizeze Creștinismul și să-i dea pe arieni afară cu șuturi în kur, creștinii erau culmea absurdului. Adică una era pe vremea aia să fii kurist, și cu totul alta era să fii kurist și să zici că ești dumnezeiesc. Georgios al tău foarte probabil a dat-o în delir pe tema cu pricina și a fost decapitat prompt. Asta ecce, ce să-i faci. Povești fantasmagorice cu sfinți care se luptau cu dragoni probabil au fost scrise prin Anglia mai târziu de băieții de altar ai arienilor care au dus făclia cu ei înspre vest, din Părinte în Fiu… Bineînțeles orificial acum cu toții știm că Fiul nu ecce făcut la vreun moment dat de niciun Părinte. Fiul a fost, ecce și va fii pururi așa, adică carevasăzică dumnezeiesc. Cristian Homobuci poate confirma acest fapt, sau băieții pe care i-a făcut el, poate chiar una din doamnele care l-au cunoscut intim. Eu cred că el de fapt te-ar putea ajuta mai mult decât orice om mort, sau poate nu… cred că nu de fapt. Îmi pare rău…

 19. October 5, 2023

  “Bineînțeles orificial acum cu toții știm că Fiul nu ecce făcut la vreun moment dat de niciun Părinte. Fiul a fost, ecce și va fii pururi așa, adică carevasăzică dumnezeiesc.”
  Pai da, dar e incomplet ce zici mata. N-ai dovada.
  Ai adormit si nu stii restul povestii cum se incheie. Cu nasturi!

  Fiul s-a coborat la iad pentru ca poate asa era traditia pe atunci ca fiecare sa fie trimis la iad.
  Fiind acolo, i-a scos pe cei drepti dinainte de el si fiind si fara impuritati, adica nu lasa scame negre pe covor ca mata, a iesit din iad care nu putea sa-l retina. A iesit cu corpul de curcubeu. – Oops!

  Voiam sa zic precum a iesit Sfanta Parascheva din foc, asa a iesit Iisus din iad.

  “carevasăzică dumnezeiesc.”
  Daca vrei tu… Dar sa stii ca am belit-o deja!

  Omg, pe threadul lui MR…. ce-am putut sa fac… Covrigul e de vina!

 20. October 5, 2023

  La LGBTQ nu-mi place ca ei urasc femeile si se indeamna unii pe altii sa le urasca.
  Al doilea lucru care nu-mi place e ca iau curcubeul si scot din el violetul tot prin ura sa-si aiba curcubeul lor ciuntit.
  Violet ar fi culoarea episcopilor catolici si nume de femeie.
  Ura lor e nejustificata.
  Iar ciopartirea si aceasta nejustificata.
  Au nevoie de revizii pentru grade de evolutie. Nu merge ca dintr-o data chop-chop, gata povestea!
  Si apoi transgenderii nu duc tranzitia pana la capat. Vin cu artificii care tin de artistic mai mult decat de real.
  Diferenta intre mine si un “normal” este ca normalul ii vrea pusi pe patul lui Procust, adica are si se lasa antrenat de subiectivitate in aceeasi directie a urii ca si lgbtq. Eu insa le ofer suportul criticandu-i. Critic constructiv pentru ca citez “nu e treaba mea ce face fiecare cu junk-ul sau”.
  Daca e sa fiu martor, macar sa fiu martor inspirat!

 21. October 6, 2023

  Marti ora 9 seara la voi intru la operatie de desprindere de retina. Din cauza MISA si Bivolaru este.

  • October 6, 2023

   ne rugăm să fie bine

   • October 7, 2023

    Multumesc frumos!

 22. October 6, 2023

  Sper să nu se supere MR… Adevărul ecce că evreii, mai precis Fariseii și Saducheii, nu Eseneii, ecce extrem de malefici până în ziua de azi. Mântuitorul nostru a zis clar că ei are cheile împărăției cerești și nu numai că ei nu intră dar nici nu lasă pe alții să intre. Îți dai seama?!
  Ecce greu, calea ecce cu adevărat strâmtă, dar iată că Cristian Homobuci a intrat și a dus și câțiva copii norocoși cu el. Împărăția Kurcubeului ecce pe bune, orb să fii nu poți să nu vezi asta.

  • October 7, 2023

   “orb să fii nu poți să nu vezi asta.”
   Am mentionat doar un ochi, nu amandoi!
   Un sistem de pedepse te-ar putea ajuta sa evoluezi. Vrei? De fiecare data cand gresesti, esti lasat sa pleci nu vid, dar macar gol si meditand la nickul asumat cu cauzele sale.
   Si ultima: ai un clip cu acel Cristian Homobuci din care sa reiasa clar cat de fericit e ca i se intoarce favorul?
   Pana nu ai, nu putem vorbi de completitudine. Da zor si cauta ca se raceste subiectul!

 23. October 7, 2023

  Israel e in razboi.

 24. October 7, 2023

  Calea oferita de Ecce Kurrupt este gresita.
  Tot ceea ce a invatat la Bivolaru este gresit. In contextul Tibetului invatatura este alta si o sa ajunga la MR prin puritatea lui Khentrul R.

  Imi pare rau Ecce Kurrupt de tine!
  Chiar daca esti computerist, fie si de top ca Bill Gates, esti irelevant in ceea ce priveste Dharma.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer