Jurnal de știri: ”Autoritățile europene au aprobat solicitarea guvernului ucrainean de sprijinire a corpurilor de poliție militară ale armatei ucrainiene pe teritoriul țărilor Uniunii Europene, în vederea identificării și returnării pe teritoriul Ucrainei a tinerilor care se sustrag serviciului militar obligatoriu. În acest sens, Comisia Europeană a semnat un memorandum cu Ministerul Apărării din Ucraina, pentru a permite patrulelor militare ucrainiene identificarea și returnarea cetățenilor ucrainieni  apți combatanți care nu au efectuat serviciul militar obligatoriu.

Jurnal de știri: ”Creștere bruscă a numărului de tineri europeni care se înrolează pentru a lupta în războiul din Ucraina…

*

**

***

Andrei ieșise din club printre ultimii petrecăreți. Gașca lui se spărsese la colțul străzii Lipscani, fiecare din amicii lui luând-o în altă direcție: unii la șosea, cu ochii în telefon, așteptând uberul comandat, alții ca și el mergând pe jos spre casă, dacă locuiau mai aproape. El prefera să meargă pe jos spre casă, pentru a mai economisi niște bani și pentru a-și reveni din mahmureala shot-urilor de tequilla al căror număr îl pierduse. Nici nu observase cei trei indivizi care îl urmăriseră de la distanță încă de la ieșirea din club: înalți, bine făcuți, tunși periuță îmbrăcați în haine kaki. Când îl văzură că a rămas singur, se apropiară de el rapid. Unul dintre ei i se plasă în față iar ceilalți doi se poziționară în spatele lui Andrei, înconjurându-l.

Un sentiment difuz de panică îl încolți pe Andrei, care căută cu privirea speriat, în jur, ajutor. Pe stradă nu mai era nimeni. Era duminică iar la 5 dimineața, Bucureștiul abia se trezea din somn.

– Vashi dokumenty pid kontrolem !

– ?!

– Vashi dokumenty pid kontrolem, budʹ laska !

– Nu înțeleg ce spuneți – îngăimă intimidat Andrei

– Actele dumneavoastră la control, vă rog, rosti unul dintre gealați, într-o română cu accent ucrainean.

– În ce calitate îmi cereți să mă legitimez, cine sunteți, vă rog să vă prezentați ! – răspunse Andrei

 – Ucrainian military poliss – răspunse iritat unul dintre indivizi, și îi băgă sub nas o legitimație cu arhicunoscutul trident al Ucrainei, vopsit în culorile galben și albastru.

– Păi și ce treabă am eu cu voi ? Sunt cetățean român replică Andrei – și încercă să iasă din încercuire, când o mână grea pe umăr îl înțepeni pe loc.

– Vashi dokumenty pid kontrolem !

Și până să se dumirească, Andrei se trezi imobilizat și scotocit prin buzunare. În timp ce doi dintre indivizi îl țintuiau ca pe-un fluture prins de aripi, cel de-al treilea îi studia tacticos cartea de identitate extrasă din buzunar, silabisindu-i numele: An-drei Ni-Cu-Les-Cu.

Andrei se răsti la respectivul iritat:

 – Da, Andrei Niculescu. Cetățean român, în vârstă de 19 ani, născut în București. N-aveți voi treabă cu mine. Da-ți-mi drumul !

Individul cu buletinul zâmbi, apoi scoase o tabletă, butonă câteva secunde pe ea și apoi exclamă triumfător:

– Zvychayno, Andriy !

La aceste cuvinte, ceilalți doi îi apucară și mai strâns iar Andrei se trezi imobilizat cu o pereche de cătușe. Panicat, începu să se zbată, să strige, dar în mai puțin de 30 de secunde se trezi băgat într-o dubiță care apăruse ca prin minune la fața locului.

Când ajunseră la destinație, Andrei se trezise deja complet din mahmureala nopții precedente. Îl băgară într-o clădire gri, anonimă, fără însemne, situată undeva la periferia Bucureștiului. Curte mică, gard înalt de beton, nu îl văzuse nimeni intrând. Un sentiment insidios de frică începu să i se cuibărească în suflet. Gândurile îi alergau nebunește la Ioana, prietena lui, la părinți, la sora sa. Nu era încă nici 7 dimineața, probabil că nu îi observaseră încă lipsa. Desigur, va da o declarație, îl vor verifica și îl vor lăsa să plece, sigur este la mijloc o confuzie. Probabil că îl confundaseră cu vre-un tânăr refugiat ucrainian.

Fu introdus într-un hol mic, întunecos, i se desfăcură cătușele doar pentru a-i fi legate de spătarul unei bănci solide din metal, ancorate de perete. Lângă el se mai aflau alți trei tineri, în aceeași situație:

– Ia zi bro, de unde ești ?

 – Din Rahova. Tu ?

– Din Giurgiu. Sunt student.

– Militari – spuse al treilea.

– Și ce naiba căutăm aici ?

– Nu știu bro. M-au luat de pe stradă, tocmai ieșisem de la un party.

Discutând în șoaptă, realizară că toți trei avuseseră parte de situații similare.

Ușa din capătul holului se deschise, doi militari apărură și îl dezlegară pe Andrei. Acesta își frecă nervos încheieturile învinețite de strânsoarea cătușelor și strigă furios, încurajat de prezența celorlalți trei tineri:

– Unde-mi este telefonul !? Vreau să sun la poliție ! Nu aveați dreptul să mă rețineți !

Cei doi militari ucrainieni ridicară din umeri și răspunseră, făcându-i semn să îi urmeze:

– My ne rozmovlyayemo rumunsʹkoyu

 Fu introdus într-un birou unde un alt individ îl invită să ia loc, în fața sa. Purta însemne militare și uniformă cu grade iar Andrei intui că respectivul era ceva gen ofițer:

– Vreau să mi se explice pentru ce am fost adus aici ! Vreau să sun la poliție ! Am fost sechestrat și adus aici cu forța. Sunt cetățean european, am drepturi ! Cer să mi se dea imediat drumul !

– Patrula noastră v-au identificat ca fiind Andrei Kuleba, cetățean ucrainian din Cernăuți – răspunse într-o română aproximativă ofițerul.

– Nu sunt nici un Andrei Kuleba, e o confuzie, răspunse Andrei iritat. Sunt Andrei Niculescu. Cetățean român, în vârstă de 19 ani, născut în București. Scrie în buletinul meu. N-aveți nici o treabă cu mine. Da-ți-mi drumul !

– Tak, ale my znayshly robotu dlya tebe, divchyno ! – îi zâmbi mieros ucrainianul.

– Nu înțeleg ce spui, vorbește românește, nu înțeleg limba în care vorbești.

– Da, da, răspunse ofițerul. Semnează asta aici și gata, făcând un semn vag, că după aceea poate să plece, și îi împinse în față un formular scris mărunt cu litere kirilice.

– Nu înțeleg ce scrie – răspunse Andrei.

– E pentru noi, că am verificat și e totul în regulă răspunse pe un ton liniștitor ofițerul. Semnează !

Sătul de toată situația și dornic să ajungă cât mai repede acasă, în patul său, Andrei luă pixul, semnă și se ridică gata de plecare:

– Nu mi se pare normală toată situația asta. O să vorbesc cu ai mei și voi formula plângere.

Ofițerul ridică plictisit din umeri, înmână hârtiile soldatului care așteptase tăcut într-un colț iar acesta îl conduse pe Andrei afară din încăpere, pe o altă ușă decât cea pe care intraseră. Îl scoase în curtea din spatele imobilului, unde un camion militar aștepta, plin ochi cu tineri de vârsta lui Andrei.

Doi indivizi îl înhățară din nou de brațe, îl suiră în camion și îl încătușară de bancheta acestuia, lângă ceilalți tineri. Oblonul camionului fu ridicat, prelata coborâtă și mașina porni în lungul ei drum către granița cu Ucraina.

– Ce se întâmplă ?! Unde ne duc ? întrebă Andrei panicat Ajutooor !

Unul dintre ceilalți tineri legați de bancă se uită la el resemnat și-i zise:

– Taci naibii din gură că ne luăm toți bătaie din cauza ta. Ai semnat, ești al lor. Bine ai venit în corpul voluntarilor din Armata de Eliberare a Ucrainei – Divizia Deminări ! Slava Ucraina !

 1. August 13, 2023

  Ca intodeauna viata bate filmul sau povestea sf.

  Recrutarea nu o sa faca ucrainenii ci tot romanii la ordinul marelui licuric care va gasi o cale precum un steag fals sau ceva cu Moldova sa isi mai gaseasca niste carne de tun.

 2. August 14, 2023

  Asta … e asa de manevra … ca am gresit eu. Pentru ca de fapt vrea sa profite de pe urma gresealii mele sa atribuie castigul pesedistei de Firea. Ii baga ouale ei in cos s-o faca presedinte. Nu tot el a antrenat-o pe Halep sa fie campioana?
  N-ar fi o problema intentia, insa Firea lesina si cand planteaza un copac, daramite sa ajunga iar primar. Sau presedinte…
  Ar pune bata din lasitate pe tot orasul, sau intreaga tara. Fie asta, fie toti si-ar face de cap sub ea!

  MR,
  Unde ziceai ca merge camionul? Divizia Deminări ?
  Deminari sa fie atunci!

  “My ne rozmovlyayemo rumunsʹkoyu”
  Pai nici n-am vorbit romaneste. Slava Ucraina!

 3. August 14, 2023

  Fiind aici pe plus, poate e bine sa amintesc ca in timpul WW2 au fost destule cazuri cand combatantii au profitat de populatia civila. In urma unor astfel de intalniri s-au nascut copii par blond-ochi albastri. Ce puteau face cu acesti deja multi copii? Pe unii i-au adunat si trimis intr-un loc special unde sa aiba sansa sa creasca si sa infloreasca. Nu era vina lor ca s-au nascut.
  Ceea ce unii nu vor sa inteleaga si manifesta duritate exact unde poate at trebui sa manifeste intelegere, este ca victima nu este in nici unul din cazuri vinovata cu nimic.
  Fiinta umana poate fi umilita si se face cel mai adesea sexual, dar asta vrem sa facem? Vrem sa facem din corpul altuia covor la intersectie? Cu ce sunt vinovate acele viitoare mame ca nu s-au putut impotrivi?
  Revenind la clinica blamata, fiecare cu idei isi face reclama. Daca dintre clienti sunt persoane vatamate, in primul rand postacul Valerium ar trebui sa inteleaga ca reparatul de oase nu se face pe oameni sanatosi. Nu traim in Lala Land sa ne imaginam ca un bolnav nu este chinuit intai fizic iar daca trauma e adanca se poate urca in psihic. Vrea sa mergem mai departe? Mergem mai departe! Cauza este in planul cauzal. Daca nu se indeparteaza cauza, efectele ei nu inceteaza. Faptul ca este vorba de firma unui misan, poate sa fie o problema cand gandirea acestuia se grefeaza pe stilul de viata al pacientului.
  Acum degeaba explic eu clientilor clinicii ca vindecarea este contaminata pentru ca ei imi vor arata ca fizic se simt foarte bine ceea ce este imposibil atunci a combate. Cum sa-i explici atunci celui care iti spune ca prefera asa decat ce avea in trecut si ca nu e buna alegerea ta?
  Iti va raspunde prin prisma convingerilor sale ca nu-l intereseaza. Este mintea sa in corpul sau inca si nu mintea mea in corpul sau. Nu am ce-i face!

 4. August 16, 2023

  Rugăciunea Papei Pius al XII-lea:

  „O, Fecioară Neprihănită, Născătoare de Dumnezeu și Născătoare de oameni, credem cu toată fervoarea credinței noastre în Adormirea Ta triumfală, atât în trup, cât și în suflet, în ceruri, unde ești aclamată ca Regină a tuturor corurilor îngerilor și a tuturor legiunile Sfinților; și ne unim cu ei pentru a lăuda și binecuvânta pe Domnul Care te-a înălțat mai presus de toate celelalte făpturi curate și pentru a-ți oferi tributul devotamentului și iubirii noastre.” (din Rugăciunea Adormirea Maicii Domnului a Papei Pius al XII-lea)

  © Immaculata 1980, Conventual Franciscan Friars, Marytown Press, Libertyville, IL

  🙏🙏🙏

  Un buchet de flori Andreii – 💐

  si ne intoarcem acasa pentru ca MR ne-a pus pe drumuri degeaba:

  htt ps://twitter.com/front_ukrainian/status/1691486569520148484

 5. August 20, 2023

  Cu gura aurita, Mihai Rapcea prevesteste crime comise de Putin: htt ps://youtu.be/cwXAWIx71xk
  7 civili au fost omorati printre care o fetita de 6 ani.
  Dumnezeu sa-i odihneasca in pacea si Imparatia Sa!
  🕯️ 🕯️ 🕯️ 🕯️ 🕯️ 🕯️ 🕯️

  Pentru ca Putin doar in zilele de biserica poate vedea crestinii cum se duc la sarbatoarea Sfântului Andrei Stratilat – 19 august – doar atunci s-a gasit sa le ofere cadou sa le faca martiraj civililor, in special copiilor.

  Nu seamana cu explozia acelui apartament din Moscova de el comandata cand a facut sa fie amanate alegerile pe motiv ca cecenii ar fi provocat explozia si astfel sa poata castiga in fata unui oponent care il devansa cu mult?

  Prost crescutul care se trage de putsa sa se aseze sa domine victima isi da cu semnatura pe toate mortile de copii nevinovati.

  htt ps://redactia.ro/wp-content/uploads/2023/08/Cea-mai-puternica-rugaciune-catre-Maica-Domnului.jpg
  Apara-ne Sfanta Fecioara de nebunia deraiatului inchipuit!

  “Conform izvoarelor istorice, Andrei a fost supus unor torturi cumplite și a fost în cele din urmă condamnat la moarte. În timpul executării sale, el și-a manifestat credința neclintită și a mărturisit cu curaj valorile creștine. Astfel, Sfântul Andrei Stratilat a devenit un exemplu de curaj și sacrificiu pentru credința sa.”

 6. August 20, 2023

  Si noi sarbatorim Adormirea Maicii Domnului care a fost pe 15 august.

  Avem anualul Air and Water Show. Azi a fost ziua 2. Daca vreti intreg spectacolul, il gasiti pe youtube …daca mai e. Se aude de zici ca iti zboara Thuderbirds prin casa.
  Si anul acesta am clienta in centru si am putut din mers spre lucru sa constat buclele facute de avioane. Clienta sta in Gold Coast pentru ca are fundul aurit, de-aia.

  De data aceasta chiar aveam de gand sa ies la plaja. N-am mai iesit pentru ca simteam blocaj pe manipura receptiv. Acum imi dau seama de ce. htt ps://youtu.be/TR8RNS-p5XY

  Unii zboara in sus, altii in jos, nu ai pic de nimic de care sa te agati sa respiri. 🤣 Am crezut ca am covid. Ma uitam dupa un test prin casa. 🤣
  Norocul este ca am pus prosopul de plaja ancorat la fereastra sa se zvinte. Nu se vede nimic de sus, dar pentru urechi fine e Baked Apple.
  Au zburat pe deasupra orasului, ne-au zguduit urechile in casa. Pe mine nu m-au orbit pentru ca eu sunt obisnuita sa “raman cu ochii in soare” (ii spune sungazing, nu?).
  Acum s-a terminat survolatul, dar a fost fain. Ne-am trezit putin. 😛 Si kefirul te trezeste dar Thunderbirds au fost mai delicioase.
  Ho, ca nu le-am mancat!

  Da, se urca pe cer. Ridica botul in sus si se ridica in sus. Pe urma iti face bucla dar foarte strans. Cand au facut buclele la plaja le-au facut foarte jos. Trebuia sa fiu acolo sa le zic sa se lase de mavericks. Avem si mavericks si shenanigans, dar ce nu avem? Varza cu carne afumata – corned beef and cabbage.
  Am zis ca este Air and Water Show. Pe apa sunt o gramada de barci. Si eu gasisem un motor de vanzare la unii din Florida dar nu m-a lasat tata ca zicea ca nu am unde s-o pun.
  O pun pe acoperis. – No!
  In strada? – No!
  Parcata la doc si platesc taxa lunara? – No! Nu se merita!
  La 4 m de apa a coborat asta din bucla – min. 96 in “LIVE: Day 2 of Chicago Air and Water Show”
  N-am iesit pentru ca stau la show. La min 97 chiar merge pe apa. Da, noi suntem dupa limba aia de uscat si inca una si inca una. Inca se mai aude dragonul in distanta.

  Cica Bivolaru ar fi chemat telepatic minele rusesti la mal. A explodat una chiar sub fereastra lui arasel la Forum.
  Dar Dumnezeu e mare, Allahu Akbar!
  Favoru’ se intoarce, cum nu? Ca soc in retur se intoarce la cel care a cauzat…

 7. August 20, 2023

  Inca o data mizeria ruseasca explodand sub o muzica ominous de factura bivolariana:

  htt ps://youtube.com/shorts/5iMsuZn_ESg?feature=share

  Aceasta dupa explozia minei la Costinesti: htt ps://youtu.be/o5557BPAQxo

  Bivolaru nu mediteaza nimic. E prea albit de batranete si prea daramat de sex sa mai mediteze el la ceva. Daca ar putea sa-l vanda si pe Putin de bun ce e, l-ar vinde.
  Sa vezi daca asta nu si-o pune spirala exact la Putin acasa, mare minune! Sa-l tina Putin in brate ar vrea.
  Cica acum pe misatv actiune de sustinere a eroului recunoscut.

  Sustii criminalul de Putin, asta faci! Omori oameni, adica esti partas la crima!
  SA TE TRAZNEASCA DUMNEZEU DIN CERURI, SCRUM SA TE FACI, MAIMUTA PAROASA ALBITA DE BATRANETE!

 8. August 20, 2023

  In 22 – 24 august are loc intalnirea BRICS.

  – Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat afirmațiile făcute de Ramaphosa (n.n. Pres. Africii de Sud) într-o declarație confidențială conform căreia Rusia ar vedea arestarea lui Putin ca pe o „declarație de război”.
  Și Putin însuși le-a spus jurnaliștilor pe 29 iulie că nu crede că prezența sa la BRICS este „mai importantă decât prezența mea în Rusia acum”, potrivit agenției de știri de stat TASS. –

  Putin conta pe aceasta intalnire pentru a face posibila o lume multi-polara insa se pare ca este mai important in Rusia acum.

  – Rusia poartă un război împotriva Ucrainei pe care Putin l-a justificat în termeni absolut imperiali.
  Iar sfârșitul lumii unipolare, în viziunea lui Putin, pare să însemne că Rusia poate face afacerile sângeroase de a ocupa Ucraina neîngrădită de normele internaționale, sub falsul steag al eliberării. –

  Citatele sunt dintr-un articol nenumit ca sa nu explodati precum minele la persoana mea.
  Va dau imaginea in schimb.
  htt ps://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/230819220142-vladimir-putin-file-081923.jpg

  Mihai Eminescu, poetul national, puncteaza cu mult patos in versuri:

  ” Esti frumos cum numa’n vis un inger se arata.
  Dara pe calea ce-ai deschis, N-oi 🍎🍏 niciodata!”

  Ia mere! 🍎🍏🍎🍏🍎🍏
  Ia toate merele, 🍎🍏🍎🍏🍎🍏, numai inceteaza sa ne mai faci mamele sa planga la vederea si/ auzul dezastrului din Ucraina!

 9. August 21, 2023

  Imi place acest format: -htt ps://stiripesurse.md/maia-sandu-condamna-atacul-din-cernihiv-rusia-trebuie-trasa-la-raspundere-pentru-atrocitatile-sale/
  Ma bucur ca a iesit Maia Sandu la ei. Daca noi, femeile, nu luam atitudine, la cine sa asteptam sa ia atitudine?

 10. August 21, 2023

  Pentru unii nici nu ni se da inaltimea lor in sist am., ni se da in m ca sa ne chinuim pe teritoriul lui.
  Mai inalt e zele decat piticania desi amandoi sunt listati la 5.7.
  Mai masliniu, mai frumusel, mai coerent, are de unde arunca cu energie. Pe cand daramatul nu mai apuca mult timp. O sa-l bata zele la fundu gol.
  htt ps://www.msn.com/en-us/news/world/zelensky-jokes-about-giving-up-belgorod-to-join-nato/vi-AA1fy6GO

  Mesajul de la Sfanta Maria a fost sa-l aparam pe navalnyi. Este speranta lor la democratie. Am auzit ca i-a carat cu zecile de ani inchisoare demonul.
  Ii mai baga 10 ani si iar si iar. Luna asta doar a luat 19 ani. Otravit, inchis, ‘No visitors, and only one parcel permitted per year. Solitary confinement. One 90-minute walk per day, with hands cuffed behind your back. The ever-present threat of physical torture.’

  Ce multi-polar? Demonul vrea sa fie totul al lui. E unipolar!
  Balcanii il urasc deja. Ca ce chestie dupa Gorbatchev sa vina el impilator sa supuna pe toti?
  Abia astept sa piarda razboiul, sa fie aspru judecat bec spart!

 11. August 21, 2023

  “Russia warns F-16 donations will escalate war with Ukraine”
  Hai mai taci dracu la tine acasa! Ai vorbit de-ajuns! Ne omori copii, ne omori pe toti, si noi sa ne pisam pe noi de frica?
  Te-a futat Kabaeva pana ti-au iesit gradele de presedinte pe gura.
  Auzi tu, are copii ilegitimi si ii tine ascunsi sa nu se prinda rusii ca are odoare de la Kabaeva. Maika putina, maika putina, maika-maika… merg aia prin casa.

 12. August 21, 2023

  In momentul cand a cazut zidul Berlinului, compatimitorul neplatit sustine ca RDG a fost inghitita de RFG.
  Pocitania adica inscrisul in certificatul de nastere a uitat ca a trait intr-o camaruta cu ai lui. I s-au umflat venele de invidia acumulata incat vrea ca despotic sa schimbe axa de rotatie a Pamantului. Poate ii schimba ma-sa Rusia din interior vreo 2 scatoalce sa-si vina in fire. Ceea ce este, nu va putea schimba niciodata. Rusia e tot Rusia si sub URSS si singura de sine. Asta nu intelege bec patrat fara dulie.
  A belit ochii la emblema orasului si a vazut incorporat 4 martie 1870 si ceva ca nu stiu total pe de rost. Nu deranjeaza pe nimeni cat beleste el cepele la altii. E voyeurist, sa voyeureasca !
  Eu cu memoria mea scurta sunt cel mai bun candidat sa-i citesc aberatiile. Pe o ureche imi intra, pe ambele imi iese. De ce sa chinuie pe ai lui cu fomei eroaie cand le poate da filme cu Aladdin iar eu sa citesc propaganda lui? In fond si la urma urmei cred ca sunt singura care isi aduce aminte de materialismul dialectic: acumulari cantitative duc la salturi calitative.
  Cum ar fi ca rusii sa ii citeasca maculatura si apoi sa defecteze in vest cu ea proaspat studiata? N-ar fi o risipa de pretioase opere ale printusului din Kremlin pe unii care nu merita?
  Zau asa! Mai rar cu studiul la orci! S-a dovedit ca in alte vieti au fost femei si deci inutile, acum daca sunt, sunt carne de tun iar dusmanul tot sporeste.
  Dantul e cel mai bun remediu.

  Hai sa dam mana cu mana
  Cei cu inima romana
  Sa-nvartim hora fratiei
  Pe pamantul Romaniei.

  floricele pe campii
  hai sa le-adunam copii!

  Trecutul e mort, carpe diem Cesar!

 13. August 22, 2023

  Cum nu m-am născut de neam ales, aș putea măcar să mă așez în fund și să aștept să-mi crească 🧔‍♀️ și restul- 🍆.

  Aș putea fi unul din discipolii lui Iisus. Sigur că nu înțelege, cum ar putea? Sigur că e jignit!
  Sau aș putea fi chiar tâlharul de pe cruce: htt ps://th.bing.com/th/id/OIP.0OzG1j-1yQ0WUJEhmB4QIAHaJ4
  dacă tot stau și bat toba degajând kile de praf în drum. Și pe acela l-au pus pe cruce fără să-l spele să miroasă frumos. Și când or începe să iasă, ☁☁☁ , pfoai de toți!

  Hei, care e problema mea cu cei din tărâmul Asura?
  Mai bine stai să privești. Dragostea de sine 🖤 e bună întotdeauna.
  Asura sunt cei care cred că au atâta finețe încât nimeni nu se ridică la nivelul lor de noblețe.
  Foarte simțitori de fel și sensibili de parcă totul e de luat la șlefuit…

  Când își consumă karma de Asura, tot îndărăt în samsara cu zgomot: 🏃💨 obligat ⬇️.

  Până atunci însă, se unduie precum naiadele prin univers crezând că toți le pupă în 🍑 cât de grozave sunt.

  Aicea sunt! ☁☁☁ ☁☁☁ ☁☁☁ Nu plec nicăieri. 🙄, 🪁.

 14. August 22, 2023

  Trebuie sa iasa oamenii la vot sa voteze cu opozitia, asta trebuie sa se intample.
  Daca ar face ca la noi, si-ar castiga libertatea prin landslide.
  Multi fiind pot sa catige usor daca vor.
  Daca n-o fac, nu mai pupa libertate nici ei si nici copiii lor pe mult timp de acum inainte.

  Maica Domnului nu tine cu un singur om in detrimentul multimii, ci este cu poporul care se roaga ei.
  Nu trebuie s-o invatam noi pe Dansa ce sa faca. Ea ne invata pe noi cum sa evitam suferinta inutila. Si o face din dragoste de noi.
  Ieri ascultam la catolici si ii spunea Ruga pentru saraci. Am verificat pana s-a suparat chat-ul pe mine si n-a mai vrut sa raspunda.
  La noi nu ne-au invatat sa ne rugam pentru cei saraci. Da, ne-au invatat sa ne rugam dar nu si pentru cei care au mai putin ca noi. Pentru comunisti asta e o pierdere de timp. Iar la cei saraci comunistii se uita cu dispret din barca in care sunt – ii lasa de izbeliste sau sunt ca la circ. S-au vazut cazurile cand cu inundatiile – radeau de oameni ca ii lua viitura si ii ducea cu totul. Pentru ei era distractiv sa vada oameni speriati in apa.
  Comunistii se uita la bani, la asta se uita, nu la suflet! Nu isi aduc aminte ca in Imparatia lui Dumnezeu banii sunt inutili.
  Nu mai zic ca unele acte se cheama buzunareala sau furt cu banii de lapte si paine. Sunt detalii nesemnificative insa per total dau un ansamblu care iti indica exact cu ce fibra morala ai de-a face.
  Nu mai spun ca la cei care n-au gustat comunismul nu gasesti sicanele pe care ti le pregatesc la tot pasul basinosii de comunistii. Fantezii, fantezii iti arata, dar nu pot admite adevarul si te iau la un per tu si dau cu tine de perete…
  Fara contextul comunismului nu ajungea Securitatea asa cum a ajuns. Cum au fost conditiile secundare prezente, cum s-au manifestat rezultatele acelor conditii, adica karma.

 15. August 24, 2023

  Ce sa zic?
  L-au dat jos cu tot cu avion, mai exact l-au omorat!
  Declaratie de la grupul Wagner cu google translate:

  “Există zvonuri despre moartea șefului PMC Wagner Yevgeny Prigozhin.

  „Spunem direct că îi suspectăm pe oficialii Kremlinului conduși de Putin de o încercare de a-l ucide.

  „Dacă informațiile despre moartea lui Prigojin vor fi confirmate, vom organiza un al doilea „Marș al Justiției” la Moscova! Ar fi bine să fie în viață, este în interesul tău…”

  Alți bărbați înarmați care pretind că fac parte din unitate au spus într-un videoclip distribuit online: „Se vorbește mult acum despre ce va face Grupul Wagner. Vă putem spune un lucru.

  „Începem, pregătește-te pentru noi.”

  Cam naspa situatia pentru moronul instalat in scaune de aur caruia ii topaie picioarele a importanta si nerabdare!
  Pe de o parte oligarhii, pe de alta baietii sefului omorat. Cand am auzit ca avea un mic defect, mi-am dat seama in ce situatie de manipulabil era pentru sclifosel.
  Asta e! Am apucat sa-i scriu ca se duce in taramul Asurasilor.

  Мужайтесь, Евгений! Вы никогда не находили одобрения у своего бывшего начальника, вы всегда были вторым, что бы вы для него ни делали. Он использовал тебя. Вперед, продолжать идти к свету!

 16. August 27, 2023

  Revenind la 2004,
  https://youtu.be/5YiHdYlWq3w?si=-pMC9IwZ_L-ellT_&t=281
  4:45 videochaturi.
  Degeaba dai vina pe Nastase daca nu stii cine a suflat acasa la rude despre ce se face la curs iar familia respectiva s-a dus direct la politie.
  Treaba e moarta de la bun inceput.
  Apoi cele 2 minore care apar dezbracate in video, cum au ajuns asa de sinistrate ca una n-avea deloc sutien pe ea iar cealalta era langa ea semidezbracata adica in chiloti tanga? Cand nu ai sutien pe tine, o bluzita nu inseamna ca vii de pe wc.
  Apoi seringa aceea era ca era aruncata dintr-o parte in alta pana una a admis ca e siringa ei si isi face singura vaccinul acasa contra gripei.
  Mda! 🤣
  Asa zice! 🤣
  Da, batuti, calcati in picioare cu pustile, unde e lumina soarelui acolo?
  Nimic din ce spun respectivele nu ar fi iesit la iveala fara ajutorul mascatilor.
  Traficului de fiinte umane, da se accepta! Toate erau initiate ca marfa de Gregorian.
  “Zeci de femei nevinovate au fost batute” E foarte simplu: ce cautau in catacombele gurului? Deci sunt prostituate. Asa oriveste publicul si nu prin prisma cursantului care nu vrea sa vada aceste persoane acolo ca neavand alta preocupare decat sa fie acolo si nu la scoala, la munca sau unde le permiteau parintii.
  Acuzatia este de prostitutie si este foarte bine spus. Familiile lor nu-si pot lua indarat prostituatele acasa.
  Au iesit din casa parintilor lor ca sa se duca in pesteri sa faca precum toate lighioanele.

  “Cine misca are un glont in cap.”
  Si eu chiar cred ca puteau sa si traga. Nu il adusesera pe acela de a mineriada batut si sangerand si unul a scos pistolul si ca sa nu se mai chinuie i-a tras un glont in cap?

  Nu au de unde sa stie mascatii ca la-la-la, lugu, lugu, lu-lu-lu, pu*a-pu*a, tandreturile inc are toti se aveau cu Bivolaru.

  “Intr-un spatiu inchis in care nu existau elemente ca s-ar…”
  – Stiu eu! Practica prostitutia?
  “ca s-ar opune vioelnta, ca ar exista arme cu sute de mascati, (balba), gen Rambo, patrunzand…”

  Oooo, valoros! Judecatoarea care a dispus perchezitia este nu alta decat Lia Savonea. 6:47 vezi in document!
  Mi-a placut!
  A murit si capra vecinului, Dumnezeu s-o ierte!
  🤣🤣🤣

 17. September 14, 2023

  <>

  https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/2017/03/valeri-kuzmin-3-1.jpg
  Si acesta tot ca Prigozhin te priveste. Se umfla in pene ca e mare valeriu, adica “valoros” si de aceea se delimiteaza de impuritatile de romani pe care le scoate de la el. Ba chiar e victima privindu-te prin ochelarii care au suferit de atac cerebral. Nu el a suferit vreun atac, ochelarii au suferit. Si pleoapele trag in jos de mila ochelarilor, trag in jos a transa hipnotica. In dosul transei, nu este deschidere ci duritate si lipsa de mila.
  E daramat cu totul ca si seful sau. Tine un ochi mai sus, unul mai jos iar stangul pare sa nu il ajute.

 18. September 14, 2023

  oops, nu a aparut comentariul acestuia. E pe bugetul.ro – declaratii ticaloase facute la adresa romaniei.

 19. September 25, 2023

  “Incerc sa dau o explicatie celor care se indigneaza ca, cum se spune, s-a dus moara la sac si nu sacul la moara : cum se stie, piticania khazara drogata de la Kiev se plimba prin lume (acum in Canada, la cersit !) cu avioane de lux oferite de altii si facind parte din flota aeriana militara a tarii in care mascariciul pohteste sa mearga. Va dati seama, nu face imprudenta sa zboare cu un avion oficial ucrainian, de teama intilnirii intempestive cu vreo racheta Kinjal pe parcurs … Asa ca, cum Romania nu a putut sa-i ofere, ca sa vina la Bucuresti, un avion pe masura mofturilor sale, s-au dus cei doi Lolek si Bolek la Kiev.”

  Bai parere:
  De ce te bagi unde nu-ti fierbe oala?
  Lasa-l in … sa se duca! Retard e, retard ramane! Si grohait. Or sa dea cu mucii in strachina daca or sa-i lase echipa de control mental si asta-i tot!
  Cand il vezi p-al tau, (nu pe piticanie), gandeste Mahalayananada! Nu trebuie sa-l ajuti, pica el si singur.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer