Astãzi a fost o zi grea. M-am trezit la 7, dupã o noapte cu un somn nu foarte profund, cu multe momente de conștiențã. Am fãcut clisma cu un litru și jumãtate de infuzie de mușețel și rostopascã, pregãtitã de cu searã, ca sã nu mai pierd timpul dimineața, cãci dureazã prea mult pânã se rãcește infuzia. Așa, doar am încãlzit-o un pic de dimineațã și gata. Din pãcate nu am reușit sã țin cele 17 minute, din lipsã de timp cãci a trebuit sã fug la muncã. Am stat prin sãli de judecatã de la 8.15 la 16.30 cãci a fost o zi încãrcatã. Apoi am ajuns la birou și am dormit pânã pe la 19. Deși bãusem cam 2 litri de apã pânã la acea orã, mã simțeam obosit, rãu ca stare psihicã datoritã timpului petrecut în instanțã, însã analizând comparativ cu zile similare în care mâncasem, starea proastã și oboseala nu erau un lucru ne-obișnuit.

Am ajuns apoi acasã, am realizat clisma de searã (cu infuzia pregãtitã de dimineațã, tot așa ca sã nu pierd timpul cu rãcirea), apoi am plecat la salã. Dupã clismã, m-am simțit efectiv regenerat, oboseala a dispãrut ca prin farmec și starea de bine, tonusul și optimismul au re-apãrut, precum soarele care iese de dupã nori. La salã am mers pe bandã 30 de minute (3 km), apoi ceva abdomene, înnot cam 20 de min și hidromasaj.

Încã 10 minute de saunã și gata, înapoi acasã.

Ca o concluzie a zilei de astãzi, nu pot insista pe cât mi-aș dori pe importanța clismei. Știu cã pentru unii pare ceva scârbos, ne-natural (auzi, sã îți bagi ceva în fund – ce gay sunã !), dar este o practicã terapeuticã de o valoare inestimabilã. Comparativ cu posturile ținute anterior fãrã clisme, postul actual este floare la ureche. În total, pe ziua de azi am bãut cam 3-4 litri de apã, deci mai puțin decât ieri. Voi face și azi poza pentru final, pentru un video care sã arate și evoluția masei corporale. La începutul postului aveam 102 kg. Azi dimineațã aveam 100,1. Aștept cu nerãbdare ziua de mâine cãci va fi prima zi, dupã aproape un an, când voi scãdea sub o greutate cu trei cifre. La capitolul determinare, mi-am pãstrat entuziasmul intact iar mâine, dacã voi avea mai mult timp, voi scrie și despre modificãrile survenite în plan mental și emoțional în aceste prime douã zile de post. Și acum, la somnul de frumusețe !

]]>

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer