Așa cum scriam zilele trecute, sunt decis sã încep de azi luni 31 august 2015 un post negru cu apã.

Durata: încã nu m-am hotãrât cât îl voi ține. Totul depinde de modul în care mã voi simți. Am o viațã socialã activã, dosare în instanțã, clienți la birou plus multe alte activitãți, iar septembrie se anunțã o lunã cu o agendã plinã. În mãsura în care voi rezista fãrã sã mã chinui eroic și fãrã ca postul sã îmi afecteze munca, viața socialã și cea de familie, îl voi ține. Dacã nu, voi renunța la el, amânând pentru o datã ulterioarã, când voi avea o agendã mai puțin încãrcatã și mai mult timp liber. Evident cã mi-aș dori sã îl pot ține cât mai mult cu putințã, eventual pânã la apariția acelei “foame de lup” ce anunțã finalizarea procesului de consumare a rezervelor corpului în limita de siguranțã – în cazul meu cred cã acest fenomen nu va apare mai devreme de 60 de zile. Pare mult, dar vom vedea ce va fi.

Motivația: la capitolul ãsta stau bine. Momentan. Citind lucrarea lui Lestrade, am gãsit o mulțime de motive pentru care vreau sã țin postul: scãderea în greutate, înbunãtãțirea stãrii de sãnãtate, schimbarea metabolismului, purificare, amplificarea capacitãților mentale și, de ce nu, spirituale. La acest moment am 101 kg la 182 cm înalțime. Totodatã, îmi doresc sã depãșesc experiența negativã de data trecutã, când am ținut 10 zile de post infernale din cele 49 planificate, renunțând în a 10-a zi datoritã durerilor din corp. Vreau sã îmi demonstrez atât mie cât și celor interesați de aceastã practicã, cã postul negru, corect ținut, cu o metodologie adecvatã, este ușor de dus chiar și în condiții de viațã socialã activã, deci accesibil tuturor.

Jurnal: voi scrie zilnic despre experineța trãitã: cum mã simt, ce metode am aplicat pentru a depãși unele probleme, care sunt variațiile de greutate. Eventual voi face și fotografii zilnice, pe care le voi posta la final, într-o succesiune, rapidã, pentru a evidenția transformãrile fizice survenite.

]]>

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer