În exact același stil ca și facebook, youtube cenzurează orice informație care ar pune în pericol afacerea cu vaccinuri și tratamente scumpe oferite de Big Pharma.

În urmă cu 2 zile am făcut un live pe youtube, în care prezentam modul în care India a reușit să scape de covid, punând la dispoziția cetățenilor săi un tratament ieftin și eficient, constând în pastile ce conțin Acetat de Zinc – 50 mg, Doxyciclină (antibiotic) 100 mg și ivermectină 12 mg.

Tratamentul produs și comercializat sub denumirea de Ziverdo Kit, este disponibil în India la orice colț de stradă, în orice magazin, la prețul de 120 rupii (doi dolari și jumătate). Comparativ cu tratamentul administrat bolnavilor de covid din spitalele occidentale, unde costurile ajung la 2000 USD, tratamentul indian s-a dovedit eficient, atât ca tratament profilactic (preventiv) cât și ca  o soluție în cazurile  de îmbolnăviri grave.

Faptul că India are un număr foarte mic de cazuri de covid-19 este un aspect de asemenea trecut sub tăcere de către mass-media, graficele despre India lipsind în mod suspect de pe Wikipedia, site-ul OMS și alte site-uri care chipurile informează despre mersul pandemiei în lume. Informațiile reale sunt însă publice pe site-ul Ministerului Sănătății din India, de pe care am pus doar imaginea privind situația la zi. Observați că sunt state de mărimea României care nu au mai avut nici măcar un mort de covid:

Desigur, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu poate permite distrugerea mitului “soluției finale” a vaccinurilor, astfel că acest gen de știri nu au ajuns în Europa la cunoștiința publicului larg. Din fericire, datorită rudelor din India pe care le am prin alianță (sora mea fiind căsătorită cu un indian malaezian), am aflat de aceste lucruri și le-am expus cu linkuri și articole din presa asiatică.

Researchers think this drug can prevent coronavirus infection – and it’s not a vaccine – BGR

Rezultatul a fost că Youtube mi-a blocat videoclipul, pe motiv că acesta conține informații false cu privire la pandemia de covid 19.

Judecați și voi:

 1. March 12, 2021

  Bine a facet YouTube. I love them!

 2. March 13, 2021

  Ziceam chestia aia cu sticla. O dadeam pe gheata sa alunece de la una la alta ca asa sa ajungem cu ea sa o dam lu’ mamaie sa o aiba cu ea. Asta era tot! 😀

  Adica de ce nu? Mare gratia cu MR!
  Si mamaie era tauroaica si topaiam si noi in jurul ei. E-he! Ole!

 3. March 13, 2021

  Cunostiinta aceea a ta, ala de s-a lasat de practica, ala e complet deraiat si irecuperabil pentru societate. A venit dupa mine sa se scalambaie la mine ca de ce practic si sa-mi tina mie discursuri ca vezi Doamne e el cel ce stie Biblia cap -coada si ca sa se poarte in fata mea ca el e Bivolaru si ca are autoritate. Unde nu da Domnul si-l pierde daca tot se crede Bivolaru? Eu nu voi plange dupa el.
  Nu stiu cu ce mantre a lucrat de m-a scarbit cu totul si imi vine sa vomit. Mi-e sila cum nu mi-a fost niciodata sila in viata mea. Nu e normal. Sa stea dracu’ la casa lui de carnat expandat!

 4. March 13, 2021

  daca ne intrebi pe noi, am spun eca esti buha de incapatant pentru ca inca te mai incurci cu YT dupa ce le stii manifestarile…

  ti-am sugerat brand new tube sau altceva.

  dar tu nu…..

  • March 13, 2021

   știi că sunt taur încăpățânat. Până nu mă ard, nu mă las…

 5. March 13, 2021

  BGR – imediat ce s-o gasi doctor ca vad ca ii reclami. Tu intai arde karma la indieni si apoi ai voie sa te sclifosesti! Incepi de la comunism indarat la ziua de ieri. De la blanurile de vulpe purtate de nomenclatura si cum nu se facea tu fiind o ea sa te epilezi mai mult decat “pe picioare” pentru ca era ceara aia fierbinte.
  Si cum ele in ignoranta lor puneau blana de vulpe adica una mai paroasa decat ele la gat in spinare sa se incalzeasca cu pielea ei.
  Si cum Dragnea a ramas in aceeasi scranteala de cap ca nu intelege mai mult de “am de adus Irinucai la screm de la screm”. De-aia ii zice Daddy ca el are grija de Irinuca de aia cum o cheama, LCK, de Danciloaia. Eu ma chinui sa trag din constiinta colectiva aspecte si sa le spargem odata ca sunt de 30 de ani inghetate si tu nu, nu te lasi ca tu esti indaratnic si nu lucrezi decat cu clipa, nici macar ora…
  “Am facut o clipa azi, ah, am fugit.” Asta esti, MR! Tu nu tragi. Tu lenevesti. De minte lenevesti. La nivel de natie leneviti. O sa vi se usuce si o sa va cada de nefolosinta mintea. Nu meritati.
  V-am tot adus imagini din trecut pristine sa spargeti odata barierea asta grea de tanjeala misana si voi tot indarat alunecati. Ba ca stii ca este Ayurveda – righteousness! Fas, nu este nici-o Ayurveda pentru ca Romania nu are specificul Indiei. Si nici yoga de Romania nu se compara cu yoga de India. Nu vii cu Ayurveda ca stii ca au facut Ayurveda in India! Nu! Nu vii pentru ca nu esti tigan. Sau daca esti, recunoaste nenica odata ca traiesti in tiganie si cu asta te lasa toti in pace, mare avocatul lui Bivolaru de i-a dat drumul ca il ardea inimioara sa vada pe unul de-ai sai ca-l chinuie otoritatile, lua pelea de phe ehl si-l coroda sa nu mai sufleee.
  2004 n-a mai ramas nimic din ’89 sa-mi trag singura picioare in cap in ce hal de lentoare sufleteasca!!!!!! Pierdere, amagire, exploatare, ascunderea de altii, fugi cu coada intre picioare ca sunt mai legal ca altii daca fug de ei in nebunie si de acolo rag ca dementul ca sunt mai special ca ei. Asta nici macar comunism nu mai e, asta e paranoiaaaaa! E mai rau ca in comunism! Sa vina Ceausescu indarat! Si vulpea e a mea ca mie imi plac dobitoacele nepatate.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer