Protestul anti-vaccinare din 7 martie a deranjat enorm clasa politică românească de toate culorile – exceptând AUR. România n-a mai cunoscut de ani de zile un protest masiv, indiferent de tema abordată. Și cum orice protest public are parte o reacție din partea clasei politice, merită analizat răspunsul Stăpânilor României la această acțiune a societății civile.

Însă pentru a înțelege mai bine răspunsul, trebuie să îl analizăm în contextul paletei de reacții pe care Autoritatea le poate manifesta în raport cu revendicările Poporului. În genere, reacția nu poate fi decât de trei feluri:

Primul: – ia act de voința populară și acționează în consecință, de urgență, conformându-se cerințelor străzii. Două exemple recente sunt Colectivul și Ciobanii adunați la Parlament. Tragedia de la Colectiv a speriat guvernul Ponta și l-a convins să demisioneze, iar demersul ciobanilor de a intra cu forța în Parlament, fapt ce i-a prins pe nepregătite pe jandarmi – a determinat schimbarea imediată a legii care interzicea ciobanilor să dețină mai mult de 2 câini la stână. Iată imaginile:

Al doilea tip de răspuns la manifestările publice în sprijinul unei revendicări este trecerea sub tăcere, ignorarea manifestării, minimalizarea ei, ca și cum n-ar fi fost. Presa plătită din ajutoarele de covid de Guvern a încercat să minimizeze importanța manifestării din 7 martie și chiar să deturneze atenția publicului de la subiectul obligativității vaccinării, ce stă să cadă peste noi, precum sabia lui Damocles.

S-a spus: ba că au fost doar 500 de persoane la miting (în loc de 10 -12 mii câți a anunțat oficial jandarmeria, care de altfel a și găsit prilej să amendeze organizatorii cu suma de 7000 lei pentru depășirea numărului permis de participanți), ba că a fost mitingul AUR (când de fapt parlamentarii AUR prezenți au precizat că sunt acolo în calitate de simpli cetățeni și nu au luat cuvântul de la tribună), ba că lumea n-a citit proiectul legii vaccinării obligatorii (obrăznicie lansată de Rafila, fiul torționarului Alexandru Rafila, șeful Securității din Arad de pe vremea lui Ceaușescu). Problema LOR este că lumea s-a prins că e mințită, căci imaginile cu puhoiul de manifestanți au ajuns în spațiul public iar românii au început să se întrebe ce este în neregulă cu legea vaccinării ?!

Pentru edificare, iată un extras privind modificările actuale ale legii vaccinării obligatorii din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților:

Fiind clar că politicienii nu vor ține cont de voința populară, căci nu s-au grăbit să respingă proiectul legii vaccinării obligatorii, însă nici strategia de a trece sub tăcere, minimaliza sau deturna subiectul nu a funcționat, autoritățile încearcă ce-a de-a treia și ultima stratagemă: REPRESIUNEA. 

Imediat după mitingul din 7 martie, s-a zvonit că Jandarmeria a primit ordin să amendeze toți participanții filmați sau fotografiați la miting care nu respectau distanțarea socială și nu purtau corespunzător botnițele neconforme denumite “măști”. Și cum rolul jandarmeriei este acela de a înregistra, identifica, amenda – și eventual snopi în bătaie participanții – dacă se primește ordin ( iar nu de a menține ordinea publică la manifestații, cum scrie în legea jandarmeriei !) ne așteptăm la represalii din partea guvernanților – acesta fiind răspunsul primit la revendicările societății civile.

Dacă până în prezent “aleșii” noștri ne-au tratat cu mănuși, ignorându-ne acuzele și înjurăturile, în prezent aceștia par hotărâți să-l depășească pe Liviu Dragnea și PSD-ul la capitolul represiune violentă. Conștienți de faptul că mitingul din 7 martie a reprezentat doar vârful aisbergului nemulțumirilor, peneliștii și useriștii par hotărâți să înăbușe în fașă orice manifestare de nesupunere civică ce ar putea să răbufnească pe viitor. 

Brusc, în viziunea guvernanților, manifestările publice de nemulțumire ale populației au devenit “acte de TERORISM” și acțiuni de “subminare a autorității Statului”, acuze ce ne duc cu gândul la delictele de opinie din perioada stalinistă, reglementate în Codul Penal comunist sub denumirea “crimă de uneltire împotriva ordinii sociale”. Iată ce ne transmite premierul Câțu:

În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Este o campanie împotriva portului măştii in spaţiul public, împotriva măsurilor de distanţare şi este o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această acţiune, această  activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor, este acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului.

Declarația primului-ministru al României vine la un timp prea scurt de la mitingul din 7 martie – pentru a ignora legătura ei cu această manifestație publică.

Însă nu este vorba doar de o simplă declarație, ci de una de război împotriva “teroriștilor… care încearcă să submineze autoritatea statului” !

DE CE SE TEME CÂȚU !?

Păpușarii securiști care manevrează momâia guvernamentală i-au scris acesteia rândurile de mai sus cu un scop, anume descurajarea oricărei rezistențe publice în fața instaurării Guvernului Medical Mondial.

 

Temerea lor este că oamenii de pe întreaga planetă își vor uni eforturile și în ciuda dezbinării și manipulării mass-mediei conduse de oculta mondialistă, vor începe să măture unul câte unul guvernele de marnionete fidele ordinelor centrului planetar de putere iudeo-masonică. Căci jocul democratic modern a avut mereu această hibă: cetățenii au dreptul să aleagă administrația locală și legislativul, însă guvernele centrale sunt întotdeauna numite, susținute și conduse de păpușarii din umbră. În contextul actual al scumpirii vieții de zi cu zi, al înghețării salariilor și creșterii șomajului, criza economică este inevitabilă. Lipsa oricăror măsuri protecționiste din partea statului, mai ales pentru cetățenii îndatorați la bănci va duce la o reupție de nemulțumire socială.

Nu întâmplător, Washingtonul rămâne înconjurat de garduri de dârmă ghimpată sub pază militară chiar și la 4 luni după înscăunarea lui, Biden – iar acesta a semnat ordinul prezidențial prin care denunță “terorismul domestic” și acordă Armatei SUA dreptul de a ancheta și judeca pentru terorism “domestic” cetățenii americani de pe teritoriul SUA.

Sună cunoscut ?!

Căci exact aceiași pași îi urmează și premierul Câțu, ghidonat atent de servicii:

– trimite în Parlament modificări la legea apărării naționale, prin care acordă armatei puteri față de populația civilă;

– ne amenință pe față spunându-ne că vom fi acuzați de terorism dacă încercăm să “subminăm autoritatea statului” – Statul fiind în viziunea lor dementă doar cei ce conduc România, nici decum românii !

În acest context, devine evidentă miza următorului miting, cel din 20 martie 2021, ce va avea loc în fața sediilor autorităților din întreaga lume, inclusiv din România. Această acțiunea ar putea fi începutul libertății noastre sau sfârșitul ei, în funcție de numărul de oameni care vor înțelege miza și importanța momentului și vor alege să acționeze.

 

 

 

 1. March 13, 2021

  De pizza cu crema: https://www.pinterest.co.uk/pin/555913147754503099/
  De unde sa stiu eu ce faze are acesta in el? Dar parca pisica o chemai cu CÂȚ- CÂȚ.
  Deci el ar fi unul care aduce pisicile grase si total destrabalate.
  Si eu as vrea sa vad surpriza ca atunci cand spui ‘pisici!’.

  6 mai 2009 care nu e cu participarea celui fugit din tara, ci mai degraba cu voia celui ce vine repede in ajutor. Acesta e secretul pentru care s-a ofticat una pe mine. I-am spus ca noi avem in mod regulat sun dogs in jurul soarelui la sarbatoarea Pastelui.

  S-a facut tot azi si “procedeul binecuvantarii” si tot azi s-a anulat blasfemia la chipului zidit al lui Dumnezeu. Nu are importanta daca este moarta sau nu persoana, nu este voie!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer