și declarația politică:

 1. March 11, 2021

  Ea nu poate sa deturneze medicina de la ceea ce ea este. Medicul este chiar cel care iti recomanda vaccinul ca tratament sa nu mori dracului pe unde esti. Daca voi credeti ca aveti drepturi cacalau, va inselati! Doctorul are dreptul sa va aiba in grija inclusiv cand sunteti mici si a fost aceasta. Si asa a fost dintotdeauna. Te duc ai tai la doctor pentru ca esti bolnav si vor ca tu sa traiesti. Voi credeti cumva ca sunteti deasupra vaccinului pentru ca sunteti tari in clantau. Nu sunteti! Nu voi dati imunitatea celui care se indoieste de rezultatele voastre verbale = apa de ploaie. Daca erati in meserie, erati doctori acum. Nu, pa si pu cu placebo al vostru!

 2. March 11, 2021

  Iar individa voastra trebuie sa aiba o autoritate si o recunoastere in domeniu ca sa se pronunte ea in privinta tratamentului care oricum a fost urgentat sa apara dat fiind numarul de morti pe glob nu doar la voi. Ea se futee de va sparge pe toti in Parlament si voua va place. Asta e scursura voastra de logica.

 3. March 11, 2021

  Unde ati fost cand la nivel global era urletul sfasietor ca ne mor fratii, parintii, copiii? Va spun eu! Va futeati creierii cu droguri si stateati pe coada de reptila degeaba. Acum ati venit cu figuri ca vreti vaccin laolalta cu ceilalti ca v-au tinut ei rand ca in comunism. Luati vaccin pula – asa se vb la Jean Monet.

 4. March 12, 2021

  Eu stiu asa: iubirea adevarata o demonstrezi. Nu te duci sa o scoti cu forta, cu furculita din gatul altuia sa i-o bagi in fata sa-i spui: Na, asa te iubesc eu de mult si asta e iubirea mea pentru tine ca sunt in stare sa omor pentru tine.
  Iubirea nu este prilej de crima sau de a te da gangster, nici macar cu sau in fata gainilor de femei.

  In sfarsit am zis-o!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer