In vremurile în care canalizarea nu era încã la modã, o englezoaicã urma sã viziteze Germania. Avea o camerã rezervatã la o pensiune – proprietatea familiei directorului școlii din localitate.

Englezoaica era preocupatã de viitoarea sa camerã, dacã avea WC (în englezã Water Closet). I-a scris o scrisoare directorului școlii, întrebându-l dacã este sau nu WC.
Directorul, care nu era un bun vorbitor al limbii engleze l-a întrebat pe preotul din localitate dacã știa ce înseamnã WC. In final, dupã ce aceștia doi au cântãrit ce ar putea sã însemne aceste douã litere, au concluzionat cã se referea la capelã (Wayside Chapel).
Deci, au conchis ei, doamna se interesa dacã capela era, sau nu, aproape de pensiune. Directorul i-a transmis distinsei doamne urmãtorul rãspuns:
Stimatã Doamnã,
Cu deosebitã plãcere vã anunț cã WC-ul este situat la 9 mile de pensiune, în inima unei pãduri de brad deosebite. Are capacitatea a 200 de persoane și este deschisã numai duminica și joia. Deoarece pe perioada verii este aglomerație vã sugerez sã veniți devreme, cu toate cã este suficient loc de stat în picioare. Știu cã aceastã situație e cam neplãcutã, mai ales dacã aveți obiceiul sã mergeți regulat. Vã spun ceva ce v-ar putea interesa: acolo s-a întâlnit prima datã fiica mea cu soțul ei. Vã veți bucura probabil sã aflați cã mulți oameni își aduc cu ei prânzul și rãmân acolo dupã amiezile. Acustica este impresionantã, putând fi auzite și cele mai delicate sunete. Soția mea a fost bolnavã, așa cã nu a mai mers acolo de multã vreme. Peste câteva zile se împlinește un an de când a fost ultima datã la WC, lucru care, firește, îi provoacã multã suferințã. Voi fi încântat sã vã rezerv cel mai bun loc, astfel încât sã fiți vãzutã de toatã lumea. Mai mult, aștept cu nerãbdare sã vã conduc chiar eu însumi acolo.
Cu stimã și respect,
Directorul
]]>

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer