In 2021 reactiile adverse si decesele postvaccinale au explodat la cele mai mari valori din ultimii 10 ani. Conform unui studiu Harvard numarul de cazuri raportate pe platforma VAERS eeste între 1 și 10 % din numarul adevarat total de cazuri din SUA.

VAERS este un acronim pentru Vaccine Adverse Event Reporting System, care este un program național de supraveghere a siguranței, sponsorizat de Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) și Food and Drug Administration (FDA), care a fost început în 1990. VAERS a fost creat pentru a urmări evenimente adverse după administrarea vaccinurilor de rutină.

Ca răspuns la Legea Națională a Vaccinului în Copilărie (NCVIA) din 1986, oficialii din domeniul sănătății și producătorii de vaccinuri ar trebui să raporteze Departamentului Sănătății și Serviciilor Umane (HHS) evenimentele adverse care apar din vaccinările de rutină. Un eveniment advers poate varia de la un efect secundar mic la răniri mai grave și deces.

Potrivit site-ului lor web, VAERS primește anual aproximativ 30.000 de rapoarte de evenimente adverse, 13% fiind clasificate drept grave (de exemplu, asociate cu dizabilități, spitalizare, boli care pun viața în pericol sau deces). Acest lucru rezultă în jur de 4.000 de cazuri pe an. Ceea ce nu se discută de obicei, dar este admis în mod deschis de VAERS, este că, deoarece acesta este un sistem de auto-raportare și diagnosticarea evenimentelor adverse poate fi foarte subiectivă, se estimează că doar 1-10% din toate reacțiile adverse sunt raportate vreodată VAERS. . Medicii au fost condiționați să nu conecteze bolile ulterioare ale unui copil cu vizitele de vaccin, prin urmare, cea mai mare parte a cazurilor nu sunt raportate.

Când ne uităm la tendința incidentelor raportate, cazurile VAERS cresc în mod constant în fiecare an. Până în prezent, 2014 a avut cele mai raportate cazuri de evenimente adverse în urma vaccinurilor, cu un record de 38.519 rapoarte.

În articolul din noiembrie 2005, Lynn Borne descrie multiplele probleme cu VAERS: „Când un vaccin este lansat pe piață, supravegherea după punerea pe piață ar trebui să urmărească orice reacție negativă de la milioanele de oameni care iau noul vaccin. Cu toate acestea, nu numai că sistemul de raportare adversă este în întregime voluntar, 90 până la 99 la sută din toate reacțiile adverse nu sunt raportate niciodată … ”. Borne subliniază că „… nici o supraveghere de orice fel nu asigură faptul că rapoartele făcute direct către companiile farmaceutice sunt apoi transmise către FDA – procesul este condus în întregime de„ sistemul de onoare ”.

Borne continuă să discute despre programul președintelui Bush de vaccinare împotriva variolei din 2003. „Înainte de program, publicului i s-a spus în repetate rânduri să se aștepte la rate de deces de la vaccin de la unu la două pe milion”. De fapt, afirmă ea, s-au produs 3 decese din aproximativ 36.000 de civili care au primit vaccinul. „Acest lucru face ca rata reală a mortalității să fie de 80 de ori mai mare decât cea pe care CDC a spus-o publicului să se aștepte. Reacțiile adverse grave, cum ar fi umflarea creierului, inflamația inimii, atacurile de cord, ulcerarea necontrolată a pielii, printre altele, au fost una din 583, de șapte ori mai mare decât estimarea inițială a CDC, una din patru mii. Și totuși, autoritățile medicale și știrile de masă continuă să folosească numerele vechi, inexacte, mai degrabă decât să actualizeze estimarea riscului așa cum ar trebui.

(extras din partea V: Sunt vaccinurile sigure și eficiente?  din seria din 12 părți intitulată „O revizuire cuprinzătoare a vaccinurilor”)

https://truthsnitch.com/…/cdc-silence-million-dollar…/
https://speedtheshift.wordpress.com/…/it-is-estimated…/


❗️ Romania nu a raportat agentiei europene in 4 luni absolut nimic, concluziile le trageti singuri.
❗️site-ul de raportare a efectelor adverse la nivel european e blocat de Facebook, cel din america il gasiti in poza.

Cineva a stat sa adune toate stirile cu reactii adverse si decese postvaccinale din media:
https://drive.google.com/…/1uS4krGJX…/view

Mai nou, dr. Harvey Risch, distins profesor de epidemiologie la Universitatea Yale, împreună cu Steve Bannon, au prezentat rezultatele statistice ale efectelor vaccinurilor anti-covid efectuate în SUA. Rezultatul este extrem de îngrijorător: 60% din noii pacienți cu covid-19 erau deja vaccinați împotriva covid.

Poate vă amintiți că Risch l-a acuzat pe Fauci că a ucis sute de mii prin faptul că nu a promovat hidroxiclorochina.

Efectele vaccinării anti-covid încep să fie puse la îndoială și de către specialiști, după recentele evenimente din Seychelles.

Seychelles, țara insulară din nordul Madagascarului, era lăudată că a vaccinat cu ambele doze peste 60% din populatia adultă, fiind astfel pe locul 1 in lume, depășind la proporția de persoane vaccinate din totalul populației până și Israelul.

Iată însă că în Seychelles, autoritățile au inchis scolile si au interzis activitatile sportive pentru doua saptamani, deoarece au explodat numarul de cazuri de coronavirus.

„În ciuda tuturor eforturilor excepționale pe care le depunem, situația Covid-19 din țara noastră este critică acum”, a declarat marți Peggy Vidot, ministrul sănătății.

Pe 3 mai 2021, numarul de cazuri ajunsese la 1 068, la o populatie totala de 98 000 de locuitori.

Cititi va rog mai multe la:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-04/world-s-most-vaccinated-nation-reintroduces-curbs-as-cases-surge

 1. May 9, 2021

  Hai sa nu facem pe plac lui MR!
  Hai sa nu pretuim normalitatea pentru ca MR.
  Appolo in average au luat 0.38 razi pe piele. Appolo 10 au luat 0.48 si Appolo 12, 0.58. Doza maxima e la vreo 300 razi /ora / astronaut.
  MR ar trimite robotei in centura Van Halen. S-a trimis bomba atomica si centura n-a cedat.
  Si atunci este o iluzie ca a scapat careva de centura Van Halen, spune MR doar pentru ca lui MR ii este frica de prostia americanilor.
  Deci MR stie mai bine ca ziarele nu spun adevarul pentru ca este un adevar relativ.
  Auzi citat: Suntem doar niste prostituati intelectuali (V.B.)
  – Da, ma, ati fi voi prostituati dar nu uita MR ca ai scris ca Occidentul curvasareste fata de tine! Eu n-am uitat.
  “Vaccinare intelectuala” – Nu exista! Si nici daca te vaccinezi, vaccinul nu este panaceu universal.
  “Tehnologie 3D ultima ora” – pai e buna la desen explicativ.
  “Lumea nu se gandeste la binele oamenilor saraci.” Si sfarseste prin a-ti spune ca sarac esti tu ca nu stii pe
  Eva Peron faimoasa datorita Madonei. Eva a murit de cancer cervical, adica a respectat ce scrie in Biblie pana a inceput sa nu mai poata a se inmulti si a crapat de tot.
  Citatul “a lasa lumea un loc mai bun decat l-am gasit” nu ii apartine. Nu MR l-a originat, dar il fura ca se face!
  12 scaune si Vitelul de aur, Inima de caine si Maestru si Margareta.
  A spus Dumnezeu sa nu furam. Aceasta implica si pe parinti ca sa nu furam de la ei. In plus e doar o carte din 4 si ii spune The Master and Margareta. The foame, nu vazusem ca aici se citeste in engleza direct.
  Altfel n-o sa intelegeti lumea in care traiti.
  Si ce daca!
  Capodopere sa treaca de cenzura si sa ajunga si la noi. Pai n-ai zis ca e centura Van Halen de vina?
  Am cele mai bune stampile, alea cu animale.

  ASTEA AU FOST CRAPATURILE PRIN CARE A EXPLODAT LIBERTATEA DIN CADRUL UNUI SISTEM TOTALITAR EXTRAORDINAR DE BINE INCHEGAT CUM A FOST COMUNISMUL.

  Nu-i asa ca am avut noroc ca am zis sa nu pretuim normalitatea? Daca o pretuiam, acum plangeam pentru ca era blasted crapaturile cu libertatea lui MR si asumata si extraordinar de bine inchegata.

 2. May 10, 2021

  Umberto Eco – da, umblam cat de indarat se poate de pe crapaturi de zid, pai nu?
  “Ideologii curentului fascist nu reuseau sa opreasca tot ce insemna arta critica la adresa sistemului pentru ca nu aveau nivelul intelectual sa perceapa pericolul, sa vada unde bat respectivele nuante sau referinte care se faceau.”
  Pai sa vedem ce picura U. Eco in 14 puncte in ureche si convine de minune si bisericii.

  1. Cultul traditiei.
  – Adica dacii si romanii si povestile lor de glorie pe columna.

  2. Rejectia modernismului. Iluminarea, ratiunea sunt depravare moderna.
  – Si sta si se gandeste romanul in sinea lui ca academician nu e, nici nu vine din lumea Evului Mediu ca aceea e cu Renasterea italiana despre care nu stie nimic, deci el e roman curat.

  3. Cultul actiunii de dragul actiunii.
  – Si ce altceva mai bun decat a incepe a strica o chiuveta pentru ca evident toti sunt instalatori?
  – Gandirea este o forma de emasculare. “Noi muncim, noi nu gandim”.

  4. A nu fi de acord este tradare.
  – Adica cel care este in fata ta este tradare. Cu alte cuvinte esti programat ca daca e tradator, trebuie sa moara si sa fii pregatit oricand sa tragi in el.

  5. Frica de a fi diferit.
  – Adica de a fi marginalizat. Tb sa fii in centrul grupului, peroana cea mai populara. Dai ceai dansant, faci cumva ,te scremi dar sa fii popular!

  6 Apelul la frustrarea clasei mijlocii sociale.
  – Si atunci apar studii si indici care sa dea o aparenta linistire si confort celui nelinistit si nesigur pentru ca el nefiind nici bogat, nici sarac, are subconstientul deschis la a i se arata ca este altul care este deasupra lui si altul dedesuptul lui. Pe scara ingerilor cum ar veni, nu pe scara din spate de evacuare.

  7. Obsesia intrigii.
  – Cei ce te urmeaza trebuie sa se simta asaltati, impresurati. Fara aceasta nu se creaza tensiune, presiune, ei nu sunt pozitivi. De aceea intriga se rezolva prin xenofobie care intra bine si la punctul 5.- frica de a fi diferit pentru ca prin prezenta strainului, ai pe cine da vina ca este diferit.

  8. Inamicul e si prea slab si prea puternic in acelasi timp, totul depinde cum cade lumina pe el si pe firul actiunii.
  – Becurile de 200 nu se accepta la romanii pentru ca: “economie de curent” in “folosul comunitatii”.

  9. Pacifismul este trafic cu inamicul.
  – Nu exista ca te bati pentru viata ta ca doar nu esti Gladiatorul, ci viata este ca sa te bati. Fii imunizat de viata!
  – De aici pana la “cu toate motoarele inainte” adica te-ai “pozitivat” complet, nu mai sunt multi pasi.

  10. Dispretul fata de cel slab. Elitismul este un aspect tipic al oricarei ideologii reactionare.
  – Cel slab este predictibil ca are sa moara. Daca suntem pozitivi, atunci moartea este inacceptabila nici macar ca gluma. Ecaterina Teodoroiu si Pe aici nu se trece.

  11. Toti sunt educati ca sa devina eroi. Hai la hora!
  Acest cult de eroism se ingemaneaza cu cultul mortii.
  – Pai da, daca s-au infectat, e din vina lor.

  12. Machismo si arme adica dispret fata de femei (cu exceptia desigur a lui Milady) precum si intoleranta si condamnarea obiceiurilor sexuale neobisnuite precum abstinenta si homosexualitatea.
  – Si asa toata lumea a devenit curva. Pentru ca era la moda.

  13. Populismul selectiv – adica raspunsul emotional al unui grup select de cetateni care devin vocea poporului.
  – Aici intra elitismul, celebritatile. Aici se plange cu lacrimi de crocodilant. Pentru ca aici te aude Dumnezeu daca te isterizezi in halul in care o faci.
  – Aici intra violul care e rugged, mortile prin incinerare, Cumpanasii.
  – Aici intra oricat de mult si de josnic pentru ca natura “trebuie” supusa deoarece #1-12 au zburat de mult din minte si bate vantul turbat in ea.

  14. Modul nou de vorbire.
  – Printr-un mod cultivat de tine insati de a vorbi arati ca stapanesti arta conversatiei si vorbesti calm si linistit ca o gasca (animal de paza) indolenta si daca se gasesc de aceia care sa te provoace, dai cu cuvinte rare din dictionar ca sa arati ca ai memorie, si folosesti fraze intortocheate cu peste 50 de cuvinte ca sa arati ca esti articulat bine la cap, adica ai maiestrie si esti de baza.
  – Pentru ca numai daca performezi in acest mod, te poti “ridica” deasupra criticilor de neinstruiti si impunand astfel respect in fata gurilor cloncanitoare, accezi in plan social cat de sus vrei.

  Astfel U. Eco ne-a umbrit in adevaratul sens al cuvantului adolescenta si tineretea cu sau fara trandafiri.
  Din aceasta umbrire nu vom iesi niciodata pentru ca avem in urma ei revolutia din 1989.
  Daca dam la o parte pe U. Eco si discutiile amicale in jurul literaturii sale, nu mai avem revolutie.
  Si e logic! Nu poti culege castanele din foc cu mana altuia.
  Neele

 3. May 11, 2021

  In India se moare pe capete din saracie, dezinteres, lipsa fondurilor, lipsa informarii si mai ales a dogmei idioate ca o femeie e un mare zero toata viata ei.
  Mahabubu a lor o descriu pe Radha ca fiind o caruta, ratha, in care se dau toti si si-o imprumuta unul altuia. Rau, f.rau cu arianismul asta feroce!

 4. May 12, 2021

  Dar unde-mi sunt manierele?
  Intotdeauna cand e de impins pe cineva pe sina de tren, Juanita ma ofera pe mine. Si eu natafleata sa penibila in lesa gasesc ca e mai bine sa o servesc decat sa ma abtin.
  Gara fiind departe, sina furata, sunt direct pe burta.
  Doamnelor si domnilor, Juanita Splanger! Aplaudati, fluierati, va evolua distinsa balerina si hotomana fara de egal! Nu uitati sa-i cereti un bis! Juanita Spengler! Vine sa dea cu piatra doar cand vrea ea. Chemati-o si are sa vi se arate minunata cum doar ea stie sa fie! Juanita Spike! Aplauze furtunoase…

  Well, cand se va arata, ii va plati Mihai contributia. Si consumatia!

  Ciao tutti!

 5. May 13, 2021

  Juanita se face ca ploua. Mereu ploua la ea in casa.

  Moastele ca exemplu de credinta:
  1. Sergiu de Radonezh (m.1392)
  2. Vasile binecuvantatul – i se mai spune ca e nebun
  3. Xenia de Peterburg (pe la 1730) La moartea sotului ei, s-a imbracat in hainele sotului ei pretinzand ca ea a murit si ca el traieste. A dat totul semenilor si ziua cersea, noaptea se ruga lui Dumnezeu. A capatat puterea de a citi inimile.
  4. Fedor Ushakov (1745 – 1817) Datorita lui, rusii au dominat Marea Neagra. Amiralul n-a pierdut o batalie.
  5. Seraphim of Sarov (1754 – 1833) De fapt cu el trebuiau sa inceapa. Atacat fiind de hoti care i-au spart capul cu toporul, s-a rugat ca atacatorii sa-si vada greseala. Nickolai al 2lea rugandu-se lui a dobandit un fiu.
  6. John de Kronstadt (1829 – 1908) A spus de enoriasii sai ca il stiau pe Cristos nu mai mult decat pe salbaticii din Patagonia.
  7. Matrona a Moscovei (1881 – 1952) Oarba si neputand merge din nastere nu s-a plans niciodata.

 6. May 13, 2021

  E Cosette Chichirău.

 7. May 14, 2021

  Din invataturile de dimineata ale fiicei: sa nu faci vreun rau la lighioana! Da-i apa sa bea daca vezi ca ii e sete! Da si la pisica! I-o fi si ei sete.

 8. May 14, 2021

  Tort de capsuni!
  Mmm, e la MR in frigider. Iar in freezer e inghetata. 🙂
  Adica tort cu crema si glazura de capsuni cu nuca de-aceea iritanta cat de pisata poate sa fie. Si inghetata de vanilie.
  La multi ani! Da’ bun mai e!
  Auzi tu? Ne pune sa citim Codul Penal sa aflam singuri cat de infractori suntem. Exact asa si faceam.

  Chiar te rog sa arestezi felia de tort. A tras si inghetata din freezer afara pentru ca tortul singur nu poate fi de vina. Inghetata e de vina ca ea a mintit prima pana a inghetat cu vanilie!
  Poti sa arestezi inghetata. Cutia adica. Capacul.

  Sa vedem ce mai trage aia afara din frigider!
  Kefir – da, bun! Face digestia.
  Masline – mnea, cine le are cu bauturile.

  E chel frigiderul lui MR. Nici n-ai ce spargere sa dai.
  Hai careva, inchide usa cum ai gasit!
  Si stinge lumina!
  Asa!
  🙂

 9. July 3, 2021

  “A permite copiilor să se infecteze cu Covid poate fi mai bine decât a-i expune la „riscul” vaccinurilor, a spus un membru al Comitetului mixt pentru vaccinare și imunizare din Marea Britanie.”

  Lazy sh*t! In loc sa ii imunizeze si a scapat de o grija, loveste in toata lumea.
  Da-i-as foc sa arda ca o artificie!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer