Nu știu cum a fost la voi, dar la mine 2016 a fost un an foarte greu, din toate punctele de vedere. Probleme de sãnãtate, responsabilitãți familiale și profesionale sporite iar vacanțã doar acum, la sfârșit de an.

Așadar, felicitãri tuturor celor care au scãpat cu viațã din 2016. O grãmadã de rude și cunoscuți s-au grãbit sã pãrãseascã lumea asta în 2016, pânã aproape în ultima zi a anului, de ajunsesem ca în noaptea de revelion sã stau cu fricã întrebându-mã oare ce veste morbidã voi mai afl în ultimele ore ale anului.

Însã per final de an am scos-o la capãt binișor. Cu munca am încheiat anul relativ ok, cu sãnãtatea am dres-o mulțumitor (momentan am reușit sã evit operația de hernie de disc) și dacã reușeam sã închei anul cu o greutate din douã cifre, chiar eram fericit. La capitolul familie satisfacțiile sunt mari, chiar dacã a fost un an greu. Fiicã-mea este un copil sãnãtos, care evolueazã normal, spre deosebire de copii altor cunoscuți care au avut în acest an probleme de sãnãtate.

Pe plan spiritual lucrurile se mișcã încet, anevoios chiar – date fiind circumstanțele karmice din acest an. Dacã am realizat ceva în aceastã direcție, e doar faptul cã nu trebuie sã am așteptãri nerealiste. De la stadiul de râmã la care mã aflu și pânã la idealul de realizare spiritualã cãtre care țintesc, e cale ca de la Cer la Pãmânt. Însã mãcar realizez unde mã aflu și nu mã autoiluzionez cã am realizat cine știe ce nivel, cum o fac atâția alții care se cred mari realizați spirituali.

2017 se anunțã a fi un an la fel de greu, ba chiar o continuare mai rea a celui precedent. În calendarul chinezesc este anul Cocoșului de foc (cu începere de pe 4 februarie). Energia astralã a focului combinatã cu agresivitate și orgoliu poate provoca tensiuni, conflicte majore sociale sau individuale, accidente, dezastre, explozii – cam tot ce e în legãturã cu energia focului. De aceea mi-am propus ca în acest an sã acționez cu calm, fãrã grabã, relaxat, temperând aceastã energie a focului în exces, lucru pe care vi-l recomand tuturor.

Premizele la nivel geo-politic european și mondial ale lui 2017 nu sunt strãlucite. Sunt indicii multe privind posibilitatea unui conflict armat la scarã globalã, pornit pe criterii religioase. Cred cã este important ca toți oamenii sã se roage pentru pace, înțelegere și toleranțã de ordin superior (nu cea de tip neo-marxist promovatã de curentul soroșist anti-divin și homosexual).

Ar fi îngozitor ca generați noastrã și în special copii noștri sã experimenteze ororile și distrugerile rãzboiului LA EI ACASÃ.

Cred cã este important sã ne stãpânim tendința generalizatã de a ne arunca orbește în vâltoarea preocupãrilor lumești de zi cu zi (muncã, familie, distracții) și sã acordãm mai mult timp în acest an reflecției, interiorizãrii, meditației, rugãciunii, auto-analizei și ajutorãrii celor din jurul nostru. Altã soluție nu avem, dacã vrem sã contracarãm acest fatidic 2017 care tocmai a început.

În calendarul arhitecților Noii Ordini Mondiale, 2017 a fost și este termenul limitã pentru implementarea anumitor mãsuri de control total, care nu pot fi impuse oamenilor de bunã voie, ci doar în urma provocãrii unor crize de sistem, care sunt planificate sã zguduie planeta la propriu: corupție generalizatã la nivel politic, atentate, rãzboaie, revoluții. Ni se vor propune soluții radicale, chipurile spre binele nostru al tuturor. În acest an, mai mult ca oricând, nu trebuie sã ne pierdem bunul simț, justa mãsurã și mai ales capacitatea de a reacționa inteligent atunci când împrejurãrile concrete o cer. Fiecare reacție, fiecare opinie va conta în acest an, cãci ne aflãm pe o limitã, o muchie în care balanța poate fi înclinatã foarte ușor spre bine sau spre rãu.

Conștiința colectivã (opinii, idei, gânduri), creatã de rețelele de socializare va avea un rol important în determinarea viitorului, motiv pentru care este important sã fim foarte atenți și selectivi în ceea ce promovãm, cãci conteazã, iar acest lucru l-au înțeles și inamicii libertãții noastre, care au pus la punct programe informatice și metode tot mai subtile de control și influențare a rețelelor de comunicare și socializare.

Acestea fiind spuse, vã urez un an 2017 cât mai plin de bucurii și satisfacții.

 

 

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer