În video-ul ”conspiraționist” de mai jos, filmat în 2017 în cadrul unei unități de pregătire a agenților federali din California, iezuitul italo-american Dr. James Giordano, încadrat în DARPA le vorbește agenților-studenți despre mijloacele de control al populației pe care știința le-a pus la dispoziție autorităților.

Agentul  explică atât de relaxat toate aceste grozăvii, de parcă ar fi absolut normale.

Ceea ce veți vedea poate părea de domeniul ficțiunii, însă din păcate este adevărat. Guvernele lumii își pot ucide opozanții, disidenții și protestatarii printr-o largă gamă de metode nedetectabile, fapt în măsură să explice relaxarea politicienilor și lipsa interesului de a dialoga cu cetățenii pe temele libertăților civile. De ce ai catadicsi să discuți cu cineva care poate ”da colțul” în orice moment, din ”cauze naturale” !?

 

,.

 

 

Categoryinternational
 1. February 13, 2022

  Imi pare rau sa aud acestea. De la harpii nu ai sa auzi un cuvant bun, milos. Harpia nu are mila.
  Harpia se crede inger al lui Cristos. Harpia este o programare din secolul trecut pe cand existau acei ofiterii SS care ucideau fara scrupule. Aceasta este harpia: o programare menita sa serveasca conducatorului ei, va refuza sa manance, sa se ingrijeasca asteptand ca altii sa o faca in locul ei. Va pretinde ca prin ei curge vointa lui Dumnezeu si ca oricine se opune lor trebuie eliminat.
  Eu spun sa luati distanta de astfel de criminali cu sange rece. Justitia trebuie sa se ocupe urgent de ei.
  Acestia sunt antrenati, e atata vreme de cand n-am mai citit, sa se conecteze la un subconstient al lor prin care au fost invatati sa comunice intre ei si prin care zic ei ca il gasesc pe Dumnezeu cel cu ochi albastri.
  Acestia nu se vor ingriji de ale lor nevoi, ci vor lasa sa vada ce vedenii le apar cand le lipsesc una si alta.
  In loc sa manance, se vor zgaii pana la lesin sa vada si sa “prevada”. Prin rostirea vedeniilor lor, ei cred ca vedenia si devine adevar adica ei culeg de doua ori. Nu se vor ingriji de ei intr-atat sunt de lipsiti de scrupule.
  Astfel de indivizi fara de mila fata de semenii lor trebuie lasati sa moara. Nu pot sublinia indeajuns cat sunt de toxici acestia.
  Rudele lor au grija de ei, dar ei refuza sa aiba iubire pentru rude sau oricine ii ajuta in baza juramantului de credinta asa zis juramant al lor lui Dumnezeu. Atunci golurile lor le vor plati cei apropiati care vor plati pentru aceste lipsuri cu propria lor sanatate, cu propriile lor resurse.
  Stiu despre asa ceva deoarece am citit pentru ca un vecin m-a indemnat sa citesc sa cunosc.
  Acesti ochi-albastri isi vor spune vedeniile si va reiesi ca ceea ce spun ei inainte de a manca sau a se odhini, cand sunt cu bateriile goale, aceea reprezinta adevarul si nu doar ca reprezinta ci ca asa va fi chiar.
  Adica ei isi proiecteaza vedeniile lor pe lume iar lumea sa plateasca pentru ca ei sunt alesii lui Dumnezeu. Adica isi au prajitura si s-o si manance.
  Acestea se regasesc in bazele “white supremacy” de astazi. De aici si pana la concedierea lui Whoppi Goldberg nu mai e decat un pas. Ea insasi discriminata, nu a stiut ca este vorba de rasism.
  Cine nu mananca atunci cand ii este foame si are mancare doar ca sa aiba viziuni, sa crape dracu odata sa scape lumea de astfel de indivizi!

  Rapceo habar n-am ce scrii. Probabil ca e important pentru tine.
  Am urmarit jocurile olimpice si am constatat singura ca sportivi diversi odata ce trec linia de sosire sunt epuizati si cad jos in zapada sa se odihneasca. Pana acum nu i-am vazut ca trebuie sa faca doar respiratie. Adica i-am vazut ca sunt obositi dar nu chiar asa ca li se taie respiratia.
  Tu spui ca acei sportivi au murit din cauza ca s-au vaccinat. Nu, nu au murit din cauza vaccinului ci din cauza efortului depus pentru ca au trebuit sa traga pentru cei care nu s-au vaccinat. Este vorba de o multime a oamenilor la nivel planetar cand ne referim la pandemie. Este pandemie peste tot si nu doar pe o raza pe 10 metri in jurul unora, eventual sa fie Duminica pentru ei iar in afara cercului sa fie Sambata pentru altii, adica plandemie cum faci tu unele mistouri. Acele mistouri perfect se aplica gandirii tale. Sau ai uita ca porti nume de inger? La fel de bine ti se aplica tie toate bancurile pe care le spui legat de altii.
  Revenind la sportivi, toti au de dus o greutate in plus, de aceea se poate si muri de inima din efort. Mai taca-ti rautatea! E Duminica, respect-o!

 2. February 13, 2022

  It is not a plandemic. You bring it out over and over that you’re in a “plandemic” and we’re the stupid ones in a pandemic. It’s not so.
  Voi aveti de cei care scot la iveala tactici invechite de ura nazista.
  Daca n-as fi citit, de unde aceste idei pe mine? De ce de exemplu am fost trasa departe de tiganca pe care o aveam vecina ca sa citesc mai mult, sa ma cultiv diferit de ceilalti ca sa pot lega doua vorbe? Eu cred ca a fost bine pentru ca am aflat ca exista persoane care nu-si iubesc familia si nu dau doi bani pe ea cum am explicat ca este clarvazatoarea.
  Ea se hraneste nu din resurse, ci din energia altora. Savureaza aceasta ca indarat ceilalti sa-si ia vasele nespalate, tot ce ramane murdar si nestrans dupa ea. Viata mai e facuta si din munca sa ni-i ajutam pe cei dragi, nu numai din cai verzi pe pereti.
  I don’t care ce povesti fantasmagorice tot cauti prin maruntaiele netului ca sa vii cu ele sa le prezinti de mare cadou. Nu ajuta pe nimeni. Ia-ti-le indarat! Nimeni nu capata nimic din acest rol de oropsit in care te complaci din cauza ca iti lipseste curajul. Iti lipseste curajul sa fii de partea familiei tale. Esti un las.

 3. February 13, 2022

  Apel umanitar al ghicitoarei:
  Ea crede ca se va aduce intentionat gripa la capre si oi.
  Sunt total de acord! Sa se inchida geamurile ca racesc animalutele de apartament! Extindeti dragostea voastra asupra nu doar a gainilor si cocosilor, ci si a oilor si caprelor ce s-ar putea afla alaturi de voi calatorind in autobuzele cumparate de Firea! Hai la Rusia neamule! Hai la Rusia! Se gaineata gaina pe tine, aduce noroc. Se caca oaia in autobuz, este corect politic.

  “ci sa dam ca racul, tot inapoi.”
  Tocmai ca racul nu da inapoi. Daca l-ar fi vazut, ar fi spus, “Ce?” Da pe laterala. :))

  “ca ni se planteaza un altul”
  A incalecat-o o lene ca sa nu-i spui de iesit la pus copaci. Nu-nu, nu e pentru ea, draguta! Ea numai intr-o rugaciune o tine. Si cum ar putea fi deranjata ea care sta 24 de ore din 24 in comuniune cu toti sfintii si toate sarbatorile din calendar? Hahaha! Cata putoarea!

 4. February 23, 2022

  Apropo de puscaria umanitatii, iti recomand sa citesti “Eye of the Hurricane: My Path from Darkness to Freedom” de Rubin Carter campionul de box inchis pe nedrept 20 de ani care dupa o experienta incredibila traita in puscarie care l-a facut sa studieze numeroase carti spirituale si pe sine a descoperit calea de evadare din puscaria din puscarie, inchisoarea mintii.

 5. February 26, 2022

  Eu cred ca ucrainienii nu s-au purtat corect cu romanii din Bucovina. Mie mi-e egal in ce directie se duc ca si lui MR. Ca se reintegreaza in Rusia, sau ca mor ca mustele sub bombe ca nici macar fundul nu si-l misca putin mai in afara atacurilor, asta nu mai tine de mine. Poate sunt atat de realizati incat nici nu au nevoie sa-si apere vietile.

  Am vazut indeajuns de multi tampiti incat sa am si eu placa mea de nesimtire si nu numai ca sa o am, dar sa si surfez pe ea.
  aloha!
  Iar daca nu sunt in Hawaii, sunt in Brasil.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer