Medicul generalist german  Ralf Tillenburg din Dusseldorf declară în mod public faptul că oamenii care acceptă să fie vaccinați sunt de fapt COBAI pe care se realizează studiul clinic aferent ultimei faze de testare a vaccinului. Evident, acest medic “merită” ignorat, e un “prost” care nu știe ce vorbește, nu-i asa? Noi trebuie să ascultăm orbește (și totodată prostește) doar de rujați și arafați (și alți trădători asemenea lor) și să ne injectam pentru a dovedi că suntem “civilizați”, nu-i așa?

Probabil că prima etapă a experimentului genetic (injectarea cu acest ser experimental de tip ARN mesager) derulat la scară planetară (cu excepția Chinei, că ei sunt mai “proști”) aproape s-a încheiat. Urmează a doua etapa, urmărirea în următorii ani a evoluției sănătății celor inoculați și, pe baza datelor culese, “upgradarea”/modificarea vaccinului de tip ARN mesager pt a se obține la milimetru rezultatele dorite de producătorii vaccinului (dar si de anumite grupuri de psihopați extrem de puternici la nivel global).

Rămâne de văzut dacă, pentru a ajunge prima putere a Lumii, China nu trebuie decât să aștepte câțiva ani pentru ca acest vaccin de tip ARN mesager, vaccin “sigur și bun”, să își facă pe deplin simțite efectele pe termen mediu și lung.

  1. February 14, 2022

    Go ahead: cry for me a river!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer