Profesorul Dr. Stephan Becker, Coordonator adjunct al Centrului de Infecțioase Emergente din cadrul Universității Marburg, ce lucrează într-un laborator de nivel 4 de securitate biologică (similar celui din Wuhan) explică în detaliu unul dintre efectele negative ale vaccinului împotriva SARS-COV-19: apariția V-AIDS – Sindromul Imunodeficienței dobândite prin vaccin – la persoanele vaccinate împotriva covidului.

Practic, ai SIDA fără să fi luat SIDA. Adică vaccinul a produs asupra ta același efect de distrugere a sistemului imunitar pe care îl produce virusul HIV, dar fără sa ai HIV. Adică orice banală răceală, orice infecție te poate omorî cum l-a omorât pe Freddy Mercury. De aici și numărul în creștere de cazuri grave de pneumonie și decese în urma pneumoniei, printre cei vaccinați, deși au fost tratați corespunzător cu antibiotice sau antivirale.

Până la urmă, cu toții trebuie să murim din ceva, nu-i așa ? Însă prioritari la plecarea din viață sunt cei inoculați cu ”vaccinul sigur și eficient”.

 

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer