De ce live !? Pentru că uneori nu am timp de scris și e păcat să se piardă niște idei. Pentru că discursul liber vă rămâne întotdeauna, prin spontaneitate și naturalețe, cea mai sinceră formă de exprimare. Iar eu sunt un fan al sincerității.

CategoryCauze Naţionale
 1. March 23, 2021

  Ce zice biserica ortodoxa: https://str.crestin-ortodox.ro/foto/968/96762_rug22.jpg
  Nu prea imi pari in siguranta cum stai tu in masina, MR. Pot sa zica de tine ca esti una cu barba si sa nu scapi. Fugi in casa la Alesia!

 2. March 23, 2021

  Acasa cel putin te poti ruga in voie:
  Miluieste-ma Doamne dupa masura bunatatilor Tale!
  Da-mi Doamne si mie cum ai dat sfintelor mucenite! Si mucenici!
  “si ai vazut pe Duhul Sfant ca un porumbel pogorandu-se” – nu e voie!
  “si ne deschide gura noastra si o umple de laudele Tale” – mmm, ce bun e!

 3. March 23, 2021

  In liniste … daca te las eu.
  MR, m-am gandit bine si ai posta iar:
  Unul pe nume Bivolaru Magnus, enunta ca exista Dumnezeu si ca are atribute dar nu orice fel, ci Atribute – scris cu majuscula. Acum tu indiferent de ce ai auzit anterior, poti sa preiei ideile lui ca doar sunt paduchii lui si dupa ce te tavalesti bine prin ele, te duci si te lauzi la altii ce haine minunate in care tu relatie atributele lui Dumnezeu. Numai ca tu iei ideile lui Magnus si nu platesti taxa pe ele. Nici macar un fas sau ma rog, ….
  Acum posta:
  “Dat fiind că acestea sunt momente decisive, este important ca de fapt cât mai mulți dintre noi să alegem, zi de zi, să devenim canale în și prin care manifestă energiile subtile sublime ale Atributelor dumnezeiești.
  În felul acesta, avem ocazia să ne convingem și mai mult de existența acestor atribute dumnezeiești și, operând în felul acesta, punem în acțiune Legea Dăruirii Oculte care face totodată să beneficiem noi înșine într-o măsură considerabilă, cam 30%, de energiile subtile sublime ale Atributelor dumnezeiești pe care le recepționăm și apoi, o mare parte dintre aceste energii le direcționăm pentru victoria Binelui dumnezeiesc…”
  Intrebare:
  Daca tu iei ideile lui Magnus, nu se cheama furt? Si daca se cheama furt, nu ti-e frica de Dumnezeu ca te trazneste daca umbli cu ideile altuia cand El nu prin acel altul iti trimite tie mesaj ca te cauta sa te prajeasca? De ce sa il chinui pe bietul autor Magnus cu textele lui sa i le iei si sa nu lasi pe Dumnezeu in pace? Daca lui Dumnezeu i se face ca vrea sa te trazneasca, ce face? Il trazneste pe Magnus pentru ca tu ii tii ideile lui si el nu are pentru ca ti le-a dat tie? E corect asa? Nu e mai corect sa te trazneasca in particular si Magnus sa-si tina ideile?
  De-aia ziceam ca sa fii acasa cand deschizi posta.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer