Protestul de mâine 20 martie 2021 reunește ample mișcări de stradă din peste 50 de state ale lumii, fiind cel mai mare protest anti-pandemie anunțat vreodată.

În aceste condiții, serviciile secrete controlate de guvernarea mondială fac eforturi să diminueze participarea la mitingul de mâine prin tot felul de manipulări și manevre.

Taman azi a bubuit în presă românească știrea vandalizării unei biserici din parcul bucureștean Izvor, acțiune subversivă pusă în cârca mișcării Antifa.

De ce ar fi acționat ÎN PREMIERĂ mișcarea Antifa din România taman acum, dacă nu cu scopul de a deturna atenția opiniei publice de la cel mai important eveniment al anului, marșul anti-PLANdemie ?!

Și tot acum, când scriu aceste rânduri, ca in făcut, s-au “blocat” rețelele de socializare. Măi să fie, ce de coincidențe !

CategoryCauze Naţionale
 1. March 21, 2021

  “Important este că nu am rămas cu modul de gândire misan, cum a pățit bietul Mihăiță Rapcea, care e afară de la curs doar pe hârtie.”
  Aceasta este posta pentru tine, MR.

  “Dar imi pari o baba ramolita de rontaie crengi de impresii,
  cand tu “cu siguranta” nu ai nicio realizare materiala, emotionala si spirituala.”
  Aceasta este posta pentru mine. Hm!
  Chiar sunt baba! Chiar sunt ramolita! Chiar rontai crengi verzi ca doar imi citeste postarile!
  “cu siguranta” Cam popeste spus! Ce n-ar da el sa afle ce am spus preotului la biserica? Dar uite ca e legat preotul de secretul confesiunii si nu poate divulga lui nimic! Adica 😀 nu ma mai poate escroca cu nimic.
  Buna treaba! 🙂

 2. March 21, 2021

  Mai departe: “Sa o chem pe Chime? loool”

  Pe mine nu mai au motiv sa ma cheme din moment ce AMANDOI, nu doar unul singur, s-au plans de mine la radar si admin-ul site-ului.

  De cand a fost prins Bivolaru datorita Felinei, de atunci nu s-au mai dus pe nici-un site de politie, ei care aveau deschiderea internationala, nu au mai cautat la nici-o Finlanda, Spania, nimic! Au procedat exact ca judecatorii din Romania ca se mira si taica-meu cat de repede l-au eliberat pe Bivolaru de ca si cum ar fi vrut sa scape de el. Si acesta cum i s-a dat drumul din colivie, cum a zburat flu-fluuuu!
  Imediat ce si alte tari au anuntat ca l-au dat in urmarire generala la ei, si judecatorii s-au orientat si i-au dat sentina sa scape de el.

  Aceasta cred eu. Daca cred eu gresit, e greseala mea.
  Degeaba il aduci pe Bivolaru indarat daca nu ai cine sa-l judece!
  Degeaba se gaseste cine sa il judece daca nu ai dovezi solide!
  Degeaba ai dovezi si castigi chiar, daca nu ai unde sa-l cazezi!
  Degeaba il cazezi daca el da in judecata statul apoi si primeste despagubiri ca a fost tratat rau si sunt conditii rele in inchisoare!
  Cu totul si cu totul, oricum a-i da-o, Bivolaru iese in castig.

  Ca asa e la noi la ortodocsi ca trebuie sa castige cineva.

 3. March 22, 2021

  Mr MR, iar ai posta: https://www.youtube.com/watch?v=FQYkG6XDFCQ

  Tatal: Alexandru Penu.
  Au loc batai in si de subsol: Patrascanu- Iliescu (Penu) -Sandru vs. Gh. Gh. Dej. Si castiga Dej.
  Penu moare din radicalizarea lor in inchisoare in sensul ca nu aveau decat luptele de putere cu care sa-si piarda timpul. Asa cred eu. S-ar putea sa gresesc.

  1. Astfel “Eu am fost un lustrat” spune Iliescu.
  Din ignoranta sa se victimizeaza. E greu sa-i scoti din cap ca el nu e victima.
  2. “Eu am fost un lustrat inca din copilarie.”
  Asta-i si mai rau! Asta e ca bataia lui Gheorghe-Gheorghiu Dej – oriunde se intorcea, numai draci vedea.
  Iliescu atunci traieste stari de angoasa, de frica, de abandon, de lustrat, de tot ce poate sa fie rau in lumea aceasta de la radicalizarea lor in inchisoare, a lui Penu cel mandru Alexandru.
  3. A treia oara este victima pentru ca este abandonat de propria-i mama ca nu s-a mai interesat el de ea.

  Mai Rapcea, citeste de cate ori a fost lovit Iliescu de soarta!

  Dupa aceste lovituri, l-a abandonat si taica-sau ca sa-i strice lui lustratiile.

  Are si frati, adica dinastia lui Penu. Ca la sfarsit sa ramana singur. Si sa i se faca si lui valiza discret ca lui Dragnea.

  Deci revolutia din ’89:
  Ni se spune ca suntem ciuma galbena, maro, etc.
  Chuma vine de la Choma/Thomas – geaman.
  Nu poti sa pretinzi despre toti ca suntem gemeni. Gemeni sunt 2, nu 300!
  Si unde e Cristul? De ce nu se arata?

 4. March 22, 2021

  http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=72380#p72380
  ‘Adepții lui Gregorian Bivolaru așteaptă, în sinea lor, să dobândească eliberarea ultimă prin “grația maestrului”. Prin aceasta ei recunosc, fără să-și dea seama, că nu cred în eliberarea prin forțele proprii,
  mai ales când constată lipsa de rezultate a “căii spirituale” pe care o urmează de câteva decenii.’
  Iar suntem datori, MR. Rapcea face plecaciuni iar eu i le numar.

  ‘Chiar dacă nu au cine știe ce realizări, ei își închipuie că maestrul va face el ceva magic, iar orbii vor începe subit să vadă lumina; se așteaptă că vor fi ridicați pe cele mai înalte culmi ale spiritualității, precum pisoii sunt apucați de după gât și duși în alt loc mai bun.’
  Scruffing nu te duce neaparat in alt loc mai bun. Poate sa te duca intr-un loc in care sa nu te poti rani dar aceasta nu inseamna ca este un loc mai bun.

  ‘Deși au nivelul spiritual al omului de rând, ei vor fi tratați special, doar pentru că Gregorian Bivolaru are pile la Doamne-Doamne.
  Este un mod de gândire specific lumii fanariote, nu celei spirituale.’
  Adica de mahala, iar el are pretentii de la mahala.

  ‘Dar cum o să-i mântuiască maestrul pe discipolii săi de rând, când nu le dăruiește eliberarea ultimă nici măcar favoriților săi (dintre care unii i-au adus mari servicii)?
  Ori de câte ori mai sucombă câte un VIP din cadrul organizației, la Misa se pune placa cu “dobândirea eliberării ultime în urma părăsirii planului fizic prin Brahmarandhra, prin grația Maestrului”.
  Așa a fost cazul cu Florica Șteva sau cu Diana Yveline Dobrin.’
  Care morti l-au afectat profund.

  ‘Numai că, așa cum declara “maestrul” cu diferite ocazii, ființele umane care beneficiază de o mare grație
  și sunt ajutate să părăsească trupul fizic prin Brahmarandhra în momentul morții, părăsesc DEFINITIV manifestarea și se dizolvă pentru eternitate în Supremul Absolut, odată cu identitatea lor; acestea nu mai pot alege să revină în manifestare sau să rămână aici ca maeștri spirituali (Boddhisattva), nu mai pot fi apelate ca ființe individuale și nu răspund la chemări sau invocări.’
  Daca nu era acel “definitiv” scris in majuscule, nu m-as fi gandit ca el inca se cearta in mintea lui cu ele sa ramana moarte cumva.

  ‘Aceasta înseamnă că nu mai au sens nici binecuvântările dedicate discipolilor defuncți despre care se spune că s-au eliberat în momentul morții fizice.
  Din moment ce acest ființe astfel “eliberate” sunt “una cu Divinul”, binecuvântările pentru acestea au sens doar ca binecuvântări pentru Dumnezeu, care se fac însă utilizând o cu totul altă formulă decât binecuvântările pentru ființele (entitățile) obișnuite!’
  El crede ca vorbeste cu moartele si nu are cum sa le transmita binecuvantarile pe lumea cealalta.

  ‘Așadar, ori de câte ori s-au făcut binecuvântări pentru adepții defuncți, s-a recunoscut implicit
  că aceștia nu au dobândit eliberarea ultimă în momentul morții și că au părăsit trupul fizic prin AJNA, urmând deci să se reîncarneze.’
  Aici e dureros pentru ca trebuie sa le spuna ca au murit si ca nu se dau binecuvantari decat pentru fiinte obisnuite, nu si pentru cele neobisnuite intre care intra si cei morti.

  Trebuie sa fie o veste teribila pentru ele ca au murit si ca el in starea lui agitata trebuie sa le deie vestea ca daca au murit, trebuie sa se reincarneze.
  La asa expresie deosebita a sentimentelor chiar ca nu ma pot abtine sa nu-i implinesc dorinta.

  Doamne Iisuse, ai mila de mine, pacatoasa, si nu ma lovi pe mine pentru cutezanta mea de a interveni! Nu pentru mine o fac, ci pentru intreg cursul pentru ca ei sa stea linistiti ca cele doua au ajuns cu bine unde trebuiau sa ajunga.

  Doamnele Florica Steva si Diana Dobrin sa pofteasca la Domnul ca astfel sa se decida reincarnarea lor unde este mai avantajos si sa lase pe emacris in pace cu gandurile lui ca el e inca prea tulburat de plecarea lor in mod violent si de timpurie!

  Ajuta-le Doamne sa se reincarneze corect ca poate ele doua fiind doamne se poate sa mai si greseasca si emacris-petantul nu vrea sa fie pus in situatia neobisnuita de a avea el de ghidat femei!
  Esti singurul care il intelegi – Doamne ajuta!

  Slavit fie Numele Tau, Doamne acum si in vecii vecilor, Amin! 💐🕯🥨🥖🙏🏻

  Asa e bine, emacris?

 5. March 22, 2021

  Emacris si-a pus ochelarii de cal cum ii place dintoasei si hop la treaba nestiind apucaturile ye, adica
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26412 luat de pe https://ortodoxinfo.ro/2021/01/15/s-au-facut-publice-efectele-adverse-ale-vaccinului-anti-covid19-sunt-22-iar-decesul-este-pe-lista/.
  E chiar haios cum da Nicola, pardon, sefa cu biciul si fiorosii devin blanzi si se conformeaza.

  Domnul ce parere o avea?
  Da Doamne, asa m-am invatat! Sa ma scol dis-de-dimineata. Ce sa fac? E pandemie.
  ziua 3 fara FB.

  Inapoi la articol: Care Antifa? Tu esti bolnav? Take a chill pill!

  “De ce ar fi acționat ÎN PREMIERĂ mișcarea Antifa din România taman acum, dacă nu cu scopul de a deturna atenția opiniei publice de la cel mai important eveniment al anului, marșul anti-PLANdemie ?!”
  Cum sa actionize daca nu exista?

  Si ce daca urli la mine ca e premiera si ca tu ii crezi? Ce Antifa? Ce “actionize”?
  Antifa inseamna antifascist. Daca esti fascist, preda-te! S-a terminat razboiul din mai ’45. Preda-te!
  Te duci direct la judecata. La Nuremberg. Eu iti dau fundul in judecata.
  S-a stabilit ca nu faci tu experimente pe mine ca nu-mi dai tu vaccin si sa vezi ce se intampla apoi cu mine.

  Izvor e langa Casa Poporului. Deci nu e Antifa, care Antifa, ci cei de dreapta, AUR, ca ei vor sa dea guvernul jos.
  Esti demascat Rapcica. Preda-te! Minti de se indoaie cracile cu tine.

 6. March 22, 2021

  http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=72385#p72385
  “ca faci treaba buna etc, astept sa vedem cine si de ce scrie, care e frustrarea reala si ce are de fapt sa spuna”

  Ia-ti olita de sub pat, vars-o la toaleta si curata-ti-o bine de mizerie cu apa! Da dovada de un minim de bun simt!
  Pana si animalele isi acopera nevoile.

 7. March 23, 2021

  http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=72397#p72397
  “E foarte simplu – FDA (Federatia Drogatilor Americani) este o organizatie satanica respectabila!
  Nu inteleg unde e contradictiunea? …”

  Pai cand a fugiat nadia de tine, valentine, n-a fugit decat de tine, nu si de ea insasi.
  “tseausescu – romania, stima noastra si mindria! … ” – mai studiaza problema!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer