Sondajul care da frisoane Europei: Ce cred austriecii despre Adolf Hitler?
Dupã mai bine de 70 de ani de îndoctrinare,în care cei care au câștigat rãzboiul au rescris istoria, Adolf Hitler, personajul demonizat cu îndârjire de mass-media, le dã coșmaruri jidanilor și din mormânt.
Unul din zece tineri din Austria crede ca Adolf Hitler nu a fost un personaj atat de rau, ba dimpotriva, considera ca a facut si cateva lucruri bune in timpul dictaturii sale. Mai mult, 18% dintre cei chestionati se plang de influenta foarte mare pe care evreii o au chiar si in prezent, informeaza publicatia britanica Daily Mail.Aceste rezultate, comenteaza jurnalistii de la The Daily Mail, nu fac decat sa demonstreze ca Austria nu este deloc tara unde toleranta etnica si religioasa ar trebui sa fie la loc de cinste, ci ramane, la fel ca si in trecut, tara de origine a lui Adolf Hitler, de unde verticalitatea și curajul unei națiuni au nãscut eroi.
Pentru noi, cei care nu ne lãsãm vrãjiți de cântecele de sirenã ale presei controlate de jidani, devine clar faptul cã propaganda plinã de urã a jidanilor pe care aceștia o duc împotriva naționalismului și pentru a ascunde faptul cã jidanii controleazã finanțele mondiale prin intermediul bãncilor – NU A REUȘIT !Totodata, presa din Austria trage un semnal de alarma asupra declaratiilor facute de tineri referitor la “influenta foarte mare” pe care o au evreii, teorii care amintesc de atitudinea nazistilor de acum 60 de ani. Ce este si mai ingrijorator (pentru ei, dar îmbucurãtor – pentru noi), asemenea convingeri au permis atunci sa se ajunga la conștientizarea pericolului jidãnesc, la expunerea publicã a planului lor de dominație mondialã prin intermediul banilor. Din fericire, sondajul demonstreaza ca aceste convingeri – relevate de sondajul de opinie, nu sunt specifice tinerilor mai putin educati, ci si celor din clasa sociala de mijloc, care au parte de o educatie foarte buna. Desi nu isi exprima astfel de opinii in public, elita austriaca tinde sa-i priveasca pe jidani ca pe ceea ce sunt, anume niște inamici periculoși, ce atenteazã la libertatea, bunãstraea și chiar viața lor, prin punerea în aplicare a planurilor lor de dominație mondialã. Concret, în opinia celor de la dailymail, tinerii austrieci sunt “antisemiti” si ostili fata de imigranti. Autorul studiului, Beate Grossegger, incearca sa dea o tenta mai optimista asupra rezultatelor si considera ca ostilitatea pe care o au austriecii fata de imigranti are la baza, de fapt, temerea ca le vor lua locurile de munca. Studiul a fost realizat de Insitututul pentru Cercetarea Culturii Tinerilor si publicat in ziarul Kurier. Sondajul a vizat 400 de tineri vienezi cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer