Crestindemocrat: Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Pastrezi una si daruiesti vecinului tau sarac pe-a doua. Dupa aceea regreti…
Socialist: Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Guvernul iti ia una si o da vecinului. Tu esti obligat, prin lege, sa te intovarasesti cu vecinul tau, ca sa-l ajuti la cresterea animalelor.
Socialdemocrat: Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Te simti vinovat pentru succesul muncii tale. iti dai votul la alegeri pentru formarea unui Guvern care sa te impoziteze. Aceasta te obliga sa vinzi una din vaci ca sa poti plati impozitul. Guvernul, pe care l-ai ales,  cumpara cu banii obtinuti din impozit, o vaca si o daruieste vecinului tau. Te simti acum impacat…
Liberaldemocrat Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Na, si???
Comunist: Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Guvernul iti confisca vacile si-ti vinde tie laptele.Tu stai ore intregi la coada pentru lapte. Esti acrit!!!
Intreprinzator american Tu esti proprietarul a doua vaci. Vinzi una si o inchiriezi inapoi (leasing). Capitalul obtinut din vanzare il maresti infiintand o societate pe actiuni. Obligi cele doua vaci sa dea de patru ori mai mult lapte. Te minunezi ca una cade moarta. Dai un comunicat de presa in care comunici scaderea costurilor societatii cu 50%. Actiunile societatii cresc
.
intreprinzator francez: Tu esti proprietarul a doua vaci. Faci greva pentru ca tu-ti doresti trei. Intre timp faci pauza de masa. La vie est belle!
intreprinzator japonez: Tu esti proprietarul a doua vaci. Prin tehnica moderna de genetica reusesti sa redesign animalele la o zecime din marimea lor originala si totusi sa dea de douazeci de ori mai mult lapte.
intreprinzator german: Tu esti proprietarul a doua vaci. Prin tehnica moderna de genetica reusesti sa redesign animalele astfel incat ele devin blonde, beau o groaza de bere, dau lapte de cea mai buna calitate si pot sa alerge cu 160 km / h. Din pacate,  vacile cer 13 saptamani de concediu pe an.
intreprinzator Italian: Tu esti proprietarul a doua vaci, insa nu ai habar unde sunt. in timp ce le cauti intalnesti o femeie frumoasa. Lasi cautatul balta si o inviti la masa. La dolce vita!
intreprinzator rus: Tu esti proprietarul a doua vaci. La numarare iti rezulta mereu 5. Bei si mai multa vodca! Le numeri din nou si ajungi acum la 42. Bucuros, numeri inca o data si acum sunt 12. Dezamagit lasi numaratul si deschizi o noua sticla de vodca…. Mafia apare si-ti ia vacile-in mod egal, cate vor fi…
intreprinzator elvetian: Tu dispui de 5.000 vaci din care insa nici una nu-ti apartine. Tu ai doar grija de ele pentru altii. Cat lapte dau vacile nu povestesti nimanui….
🙂 🙂 🙂
]]>

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer