Pe 4 februarie anul curent, ne înfioram cu toții de emoție ocultã, scuturați de fiori de energie triplã, citind pe yogaesoteric anunțul pompos al “redacției”, care suna cam așa:

“Dragi cititori, dragi cititoare,

Având în vedere aceastã perioadã oarecum „APOCALIPTICÔ, zbuciumatã și plinã de încercãri – unele dintre ele majore – prin care întreaga omenire în ansamblul ei trece în aceste vremuri ce sunt tulburi pentru unii dintre noi, am decis sã facem importante eforturi constructive și sã triplãm, ba chiar sã înmulțim cu mult mai mult decât atât numãrul articolelor valoroase pe care vi le oferim de fiecare datã cu o exemplarã generozitate tuturor acelora dintre voi care deja sunteți cu adevãrat însetați de semnificative adevãruri cât mai adevãrate, cât mai utile și eminamente benefice pentru noi toți. Suplimentar ne propunem sã vã oferim chiar și unele articole inedite de o mare actualitate, pornind de la fundamentala idee-forțã cum cã AVEM CU TOȚII O MARE NEVOIE DE ADEVÃRURI ESENȚIALE CE NE EDIFICÃ, CE NE HRÃNESC ATÂT SUFLETEȘTE CÂT ȘI SPIRITUALICEȘTE DECLANȘÂND ASTFEL PROMPT ÎN UNIVERSUL NOSTRU LÃUNTRIC PROCESE DE REZONANȚà OCULTà BENEFICE.

Considerãm cã este necesar sã facem aceasta deoarece ADEVÃRURILE CELE ADEVÃRATE, ADEVÃRURI CE ÎI APARȚIN DE LA ÎNCEPUTURILE TUTUROR ÎNCEPUTURILOR LUI DUMNEZEU TATÃL SUNT ÎNTOTDEAUNA BINEVENITE ÎN FIINȚA NOASTRÃ,  IAR ÎN PLUS ACUM ȘI AICI A VENIT VREMEA CA ELE SÃ NE APARȚINÃ ȘI NOUÃ (TUTUROR!), CONTRIBUIND ASTFEL LA ELIBERAREA NOASTRÃ GRADATÃ DE SUB ROBIA IGNORANȚEI ABISALE, A PROSTIEI CRASE ACAPARATOARE ȘI A ILUZIEI ÎN CARE DIN NEFERICIRE UNII DINTRE NOI NE COMPLACEM, TRÃIND O VIAȚÃ COMPLET LIPSITÃ DE IDEALURI DUMNEZEIEȘTI ȘI FÃRÃ DE UN ROST FUNDAMENTAL CE NE-A FOST MENIT ÎNCÃ DE LA NAȘTEREA FIECÃRUIA DINTRE NOI ÎN ACEASTÃ LUME.

Vã dorim tuturor o lecturã rodnicã, plinã de surprize transformatoare pe multiple planuri, a tuturor articolelor pe care vi le vom oferi de acum înainte.

REDACȚIA SITE-ului YOGA ESOTERIC”

Anunt important yogaesoteric articole

Ca sã o iau în ordine, CE E AIA PERIOADÃ “OARECUM” APOCALIPTICÃ ?!

Apocalipsa e ceva așa, relativ, cu grade de comparație, sau e chestia aia finalã, de la sfârșitul Lumii ?! Existã “perioade” apocaliptice ? Prin însãși definiția Apocalipsei (DEX ediția 2009) = Parte din Noul Testament în care este înfãțișat în chip alegoric sfârșitul lumii. ♦ P. ext. Scriere religioasã cuprinzând prorociri despre sfârșitul lumii. ♦ Sfârșitul lumii în religia creștinã.

Deci, conform definiției, Apocalipsa nu e precum Crãciunul, Paștele sau Revelionul, periodicã. E o datã, și nu e oarecum, e Aia care e la Sfârșitul Lumii.

Respectivii probabil cã au vrut sã sugereze cã MISA trece printr-o perioadã de final, un final “oarecum” nașpa (apocaliptic) pentru MISA și Gregorian Bivolaru.

Apoi, n-am înțeles care e faza cu triplarea. Triplarea energiei la spirale, triplarea energiei la exemplificãri, triplarea articolelor oarecum apocaliptice, tot ce mai rãmâne e sã le tripleze și energia pe prize în ashramuri și sã le bage trifazic, și gata saltul tehnologico-transformator de la gadgeturi tehnologice la toster fumegând de prãjit pâine !

Înțeleg cã ideea autorilor este sã inducã în tãrtãcuța cititorului misan ideea intensitãții evenimentelor, a tragismului momentelor prin care trece școala și liderul ei, însã dacã treaba asta se realizeazã cu “argumente” adevãrat-adevãrate gen articole anti-sistem preluate fãrã citarea sursei, asumate cu titlu de “muncã a redacției yogaesoteric”, sã avem pardon !

Și dau un singur exemplu (desigur, sunt o mulțime !) de articol șterpelit fãrã citarea sursei, de pe yogaesoteric:

comitetul american ye comitetul american final ye

Am pus începtul și finalul, ca sã aveți dovada cã nu se citeazã sursa – care este wikipedia – în limba englezã. Cã nu citezi wikipedia poate nu e mare chestie, cã e un fel de bibliotecã publicã online și nu-ți bate nimeni obrazul. Mai nasol e însã atunci când ți-e atât de lene sã faci o traducere proprie de pe wikipedia, încât furi traducerea muncitã de ortodocșii lui Saccsiv, ba o mai furi și prost, fãrã linkurile de trimitere la resursele de pe wikipedia:

saccsiv

Și-atunci, stau și mã întreb: 

în afarã de articolele veninoase scrise la adresa mea, mai existã ceva conținut original nou pe yogaesoteric ?!

Citind “noutãțile” care tot apar pe yogaesoteric ca ciupercile atomice dupã apocalipsã, ai sentimentul cã au reușit sã angajeze în redacție primul robot de scris articole din istoria Inteligenței Artificiale.

Senzația de ansamblu pe care o ai citind “adevãrurile adevãrate” ce sar la om din respectivele articole, este cã apocalipsa nu numai cã a venit, dar a trecut precum ciclonul și cã e posibil sã ne aștepte lucruri mult mai rele în viitorul sumbru pe care ni-l prezice mult-stimata și prea-anonima redacție yogaesoteric.

Tocmai de aceaa, lansez un apel disperat cãtre autoritãțile franceze, de a-l pune cât mai repede liber pe Gregorian Bivolaru pentru a depãși odatã nenorocita asta de Apocalipsã, cã sã intrãm și noi într-un final în epoca aia de aur mult promisã.

Pãrerea mea.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer