http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7277 ) Se repeta aceeasi chestie sustinuta si aici pe blog: ca eu sunt Cecilia Tiz. E o minciuna ca eu nu am infirmat sau confirmat nimic. Dovada este chiar in comment-urile articolului Harta comorilor din Romania – informatii uimitoare:

Contraspion 29/10/2012 04:15 Pentru CECILIA TIZ Autoarea acestui articol, F sau felina este una si aceiasi mincinoasa cu CECILIA TIZ F 29/10/2012 08:56 @Carmenas: Nu stiu pe ce site ai gasit comentariile Ceciliei Tiz despre Roxin, dar mi se pare LOGIC sa spui ce ai de spus pe ACEL site. Esti sigura ca era Cecilia Tiz cea care comenta acolo? Adica, ai dovezi? @Contraspion Nu sunt Cecilia Tiz, dar ai 48 de ore la dispozitie sa DOVEDESTI ce ai scris in commentul de mai sus. Daca nu dovedesti, avem o problema.
In alta parte Tepes spune:
“duduia F, gurile rele, vorba voastra, spun ca tu a-i fi una zis tiz care ar mai fi cu o mincinoasa. Daca esti duduia tiz, atunci e normal ca sa minti asupra identitatii tale. Daca nu esti aceea, de ce iti faci griji pentru ce se spune despre ea, bine sau rau ? pari a fi deranjata ca esti identificata cu duduia tiz, ca si cum aceea ar fi cel putin o scursura umana, sau ceva extrem de nedemn de care nu e de bun augur sa fii asociat. Daca acea tiz nu este o creatura atat de nedemna, de ce te-ar oribila faptul ca esti confundata cu aceea ?”
Era necesar un iq de 31+ sa citesti si in alte comment-uri de-ale mele despre faptul ca am fost in Japonia la karma yoga ( Cecilia nu a fost).
@Lorelei Care e firescul in dragoste minunato? Sa ti-o tragi 10 ore, dupa task manager, zilnic, fara sa il lasi pe bietul barbat sa termine? Ce traditie vrea sa reinvie Bivolaru? Consumarea sangelui menstrual si baile de urina? Bivolaru nu vrea sa reinvie nimic. Interesul lui e sa ajungeti toti, treptat , obsedati de sex. De aia trimite femeile in Japonia? Sa reinvie tradita sexuala….M-am prins acum, multumesc de lamuriri. Nu intelegeam de ce eram sfatuite sa le cerem japonezilor din baruri shopping de electronice si bijuterii. Da acum imi e clar, trebuia de fapt sa traim “deschiderea, firescul in dragoste, nu inhibitia, blocajul si ipocrizia”.
http://rapcea.ro/2012/10/18/conferina-in-frana-despre-misa/#comment-55278 Repet (pt ca nu am creioane colorate): NU sunt Cecilia Tiz. Sunt o fosta cursanta care si-a dat seama ca a fost pacalita de Bivolaru. Moderez blogul lui Mihai pentru ca suntem prieteni pur si simplu si stiu cum se face. Nu va convine? Ar fi fost mai usor sa fie doar cativa “adversari” de-ai vostri, dar nu e asa. Suntem multi si avem ceva in comun: ne-am saturat de minciunile Misei. O sa inchideti gura unuia dintre noi pentru putin timp si alti 10 se vor ridica sa arate adevarul. ]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer