Contracepþie definitivã pentru femei, fãrã operaþie

O nouã metodã de contracepþie definitivã pentru femei, mai puþin invazivã decât cea clasicã ºi mai sigurã e disponibilã în Marea Britanie. Rata de eºec a unei astfel de proceduri e de 1 la 1.000, ca ºi în cazul contracepþiei definitive la bãrbaþi (vasectomia). Principalul dezavantaj este faptul cã procedeul e ireversibil.
Pânã de curând contracepþia definitivã la femei însemna legarea trompelor, sub anestezie, cu spitalizare. Dupã operaþie, existã risc de 1 din 200 ca femeia sã rãmânã gravidã, iar sarcina poate fi în afara uterului.
Comentariu rapcea.ro: acest articol a apãrut astãzi în Evenimentul Zilei, Libertatea și pe HotNews. Treaba e prezentatã drept o nouã descoperire a științei, o chestie care le ajutã pe femei sã scape de ”povara” și ”grija” propriei fertilitãți, îngãduindu-le sã se bucure nestingherite de propiul sex, fãrã teama de a rãmâne gravide. Câtã fãțãrnicie ! Au gãsit un nou nume STERILIZÃRII, mai aceptabil: CONTRACEPȚIE DEFINITIVÃ !
Parcã vãd deja cum tinerele prostuțe fac coadã la cabinetele medicale pentru a fi sterilizate benevol, ÎN NUMELE CONTRACEPȚIEI ! Sã renunți la darul procreerii, cu care Dumnezeu te-a înzestrat, doar pentru a te bucura nestingherit de plãcerile sexuale, denotã o lipsã a dimensiunii sufletești, umane chiar, în favoarea naturii animalice. Când vãd asemenea CRIME ÎMPOTRIVA UMANITÃȚII, ce se petrec SUB OCHII NOȘTRII, tind sã dau dreptate celor de la MISA și sã devin apostol al continenței sexuale.
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer