mumia unui extraterestru. Descoperirea în sine nu a fost fãcutã publicã niciodatã, probabil cã autoritãțile egiptene doresc sã pãstreze secretul departe de ochii curioși ai publicului larg din diverse motive.

O fotografie însoțitã de un comunicat neoficial oferit de un reprezentant din cadrul Departamentului de Antichitãți Egiptene sunt singurele cai de aflare a adevãrului. Iatã textul tradus:
mumie extraterestru Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr o piramida din EgiptMumia pare sã fie a unui extraterestru ºi dateazã de mai bine de 2000 de ani. Umanoidul are capul oval, ochii mari, o înãlþime de circa 150-160 centimetri ºi a fost înmormântat într-un sarcofag special. Extraterestrul a fost consilierul regelui ºi se numea Osirunet. Numele sãu are o rezonanþã interesantã pentru cã semnificã cel trimis din ceruri.” Corpul extraterestrului a fost înmormântat cu mare respect ºi grijã, alãturi de mai multe obiecte ciudate care nu au putut fi identificate de cãtre arheologi. Potrivit aceloraºi surse, mumia a fost descoperitã de Dr. Viktor Lubek, profesor la Universitatea din  Pennsylvania, din purã întâmplare, într-un compartiment ascuns din piramidã. Sursele egiptene au mai declarat cã descoperirea o sã fie þinutã secretã pânã în clipa în care o explicaþie plauzibilã va fi gãsitã. Probabil cã în viitorul apropiat aceastã explicaþie pe care o cautã guvernul egiptean nu o sã vinã. Cu toate acestea, descoperirea mumiei extraterestrului este un fapt clar care certifica legãturã strânsã a vechilor egipteni cu o civilizație extraterestrã. sursa: efemeride.ro]]>

CategoryUncategorized
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer