Biserica Ortodoxã Românã: “Nu comentãm” Purtãtorul de cuvânt al Patriarhiei Române, pãrintele Costel Stoica, nu a dorit sã facã niciun comentariu în legãturã de concertul pe care urmeazã sã-l susþinã Lady Gaga în þara noastrã ºi nici în privinþa petiþiei care circulã în mediul online. Nu mai departe de zilele trecute, ºi vecinii noºtri de la sud au luat poziþie, Biserica Ortodoxã Bulgarã exprimându-ºi dezaprobarea faþã de evenimentul de la Sofia, de pe 14 august. “Ceea ce este pãcãtos, nu trebuie promovat”, a declarat, recent, Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia. Controversata divã pop a fost contestatã, recent, ºi în Filipine, iar concertul Lady Gaga din Indonezia a fost anulat pe motive de securitate, cu numai o sãptãmânã înainte de show, dupã ce mai mulþi fanatici islamiºti au ameninþat-o pe artistã. Iniþial, show-ul de la Bucureºti ar fi trebuit sã aibã loc pe Naþional Arena, însã, ulterior, a fost mutat în Piaþa Constituþiei. Deºi motivaþia oficialã a fost cã stadionul va gãzdui meciul amical Dinamo – FC Barcelona, pe 11 august, iar pregãtirile pentru show ar putea afecta evenimentul sportiv, existã voci care spun cã decizia schimbãrii locului concertului a fost luatã din cauza vânzãrii unui numãr foarte mic de bilete. Credem cã ne-am cam obișnuit cu aceastã atitudine de lașitate a Patriarhiei Române. Doar când îi sunt atacate propriile interese, vedem o atitudine feroce, chiar neortodoxã. Care ar putea fi motivul pentru care Patriarhia nici mãcar nu își spune punctul de vedere vis-a-vis de o blasfemiatoare? De ce nu sfãtuiește oamenii sã nu meargã la astfel de concerte? Iatã întrebãri la care vor trebui sã rãspundã în fața Mântuitorului Hristos, Care a fost batjocorit de cãtre aceastã jidovã și vom asista iarãși la alte balsfemii, chiar în România ortodoxã, la câțiva pași de Patriarhie! Trimiteți mesaje Patriarhiei Române și trustului de presã Basilica pânã vom avea un comunicat în care sã ne explice de ce tac în aceastã problemã. Iatã adresele: patriarhia@patriarhia.ro, cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, biroul.sesizari@patriarhia.ro, palatul.patriarhiei@patriarhia.ro, contabilitate@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro,  info@basilica.ro, agentia@basilica.ro, basilica@basilica.ro. Puteti eventula sa le trimiteti si mesajul de mai jos: Lady Gaga este o persoanã și artistã mai mult decât non-conformistã, este, dacã ne raportãm la versurile, mesajele și ținutele sale, farã nicun fel de exagerare sau fanatism relgios, o ființã satanicã. Cãteva dovezi drept argumente solide ar fi urmãtoarele:

Cele scrise mai sus cred cã sunt pe înțelesul oricui, și nu lasã loc de dubii în ceea ce privește orientarea religioasã și influența satanicã a “starului” internațional. Aproximativ 55.000 de persoane sunt așteptate la concert, în special tineri care nu cunosc fața adevãratã a artistei sau care sunt orbiți de popularitatea ei.
Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate impotriva Duhului Sfant, care nu se iarta in veci, daca nu sunt lepadate. Lady Gaga e o fiinta malefica, care nu pierde nici o ocazie de a huli cele sfinte, asa cum se vede din articolele  de mai jos: Lady Gaga si REVOLUTIA HOMOSEXUALILOR: „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride … VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way” VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale” Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy 2011 BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa  Noi avem datoria sa ne opunem prezentei ei  la Bucuresti, capitala unei tari crestinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mantuitorului si simbolurile sfinte. Ne-am face partasi la ratacirea ei. Sa semnam impotriva desfasurarii concertului la Bucuresti! Peste 2000 de persoane au semnat petitia impotriva concertului. Nu venirii lady gaga la Bucuresti!
Citiți și: ]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer