Polițistul Cristian Cioacã, dar și producãtorul de kkt vizual Dan Diaconescu au motive sã se bucure acolo la ei, în pușcãrie, împreunã cu miliardele de telespectatori ai OTV-ului (de afarã și dinãuntrul pușcãriilor), de reușita bulgarului Gregorian Bivolaru: acesta a reușit sã o gãseascã pe avocata Elodia și, mai mult decât atât, a si convins-o sã îl apere în fața judecãtorilor francezi, de cererea de extrãdare formulatã de Statul Român.

Evident, Elodia în versiunea ei franțuzeascã este un model îmbunãtãțit al versiunii ei dispãrute în România. Mai tânãrã, mai frumoasã și cu un nume la fel de plin de tâlc precum noul nume suedezo-bulgãresc al lui maitre Gregorian.

Cãci dacã Gregorian Bivolaru s-a metamorfozat în magicul Magnus Aurrolson (Marele Auriu – în traducere liberã), Elodia care îl apãrã la Paris se numește Journeau (ceva între știre și cãlãtorie – în traducerea mea de elev de nota 5 la limba francezã). Mai lipsea doar peruca purtatã de guru în Vama Nãdlac, și circul ar fi fost complet !

Sã mai spui cã Universul nu are simțul umorului !!! Și nici mãcar nu e umor budhist !

Ce m-a mirat în filmarea celor de la Digi24, care au trimis cameraman la Curtea de Apel din Paris, este faptul cã nu au surprins nici un avocat român, nici un șofer, nici o damã înlãcrimatã din haremul de la Paris al magistrului suprem eliberat (și totuși atât de închis în pușcãrie).

Unde sunt vremurile de odinioarã, când discipolii ar fi fãcut spiralã în jurul Palatului de Justiție și mitinguri peste mitinguri pentru a-și salva bulgarul ?

Realizez abia acum cã Gregorian Bivolaru este într-o disperare maximã, dacã a adus în discuție inclusiv apãrarea cu lipsa lui de discernãmânt – de care refuza cu îndârjire sã se foloseascã în procesele penale din România – cãci asta ar fi însemnat cã liderul școlii de yoga MISA este un nebun, iar toți discipolii lui sunt niște oameni care urmeazã un nebun !!!

Mai rãmâne sã aflãm, dupã ce soluția de încarcerare și executare a pedepsei va rãmâne definitivã, cã Gregorian Bivolaru își va descoperi și ceva boli care nu îi permit sã execute pedeapsa în închisoare, și uite așa se va duce pe apa sâmbetei și mitul marelui yoghin dâmbovițean înzestrat cu sãnãtate legendarã și multã nemurire.

Între timp, in România…

Circul continuã pe yogaesoteric.net. Într-un “Anunț important” publicat pe 4 februarie 2016, se anunțã nici mai mult nici mai puțin… începutul APOCALISPEI !!!

Tonul anunțului este unul plin de cuvinte înãlțãtoare, absolute și tulburãtoare, așa cum le stau bine unor deținãtori ai Adevãrului cel Adevãrat:

Anunt important yogaesoteric

Aceeași impresie mi-a lãsat-o și interviul de pe MISATV al purtãtorului de pãr pubian pe limbã Costicã Cojocaru, care pare picat și el din regimul “democratic” al Coreei de Nord, cu “știrile” cântate pe vocea aia falsã și tristã.

Privindu-l pe Costicã cum citește de pe prompter, ai senzația cã asiști la un spectacol de marionete, cu o pãpușã cu moaca cãzutã, manevratã de undeva de departe nu cu sfori, ci cu degete lungi bãgate pe el ca pe o mãnușã, taman de undeva dintr-o pușcãrie din Paris.

Nu pot sã le transmit acestor oameni iluștri decât un singur îndemn: țineți-o tot așa ! Avem nevoie de ceva care sã înlocuiascã OTV-ul, în aceastã lume mult prea serioasã.

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer