* Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.  

* In jungla totul e comestibil. Si tu !  * Nu-mi mai merge netu’ prin wireless de doua zile. Cred ca bulangiu’ asta de vecin iar a uitat sa plateasca factura. * Astazi am incercat sa evit vodca, dar e cu 40% mai tare decat mine. * Nu te lua dupa ce zice lumea, nu esti grasa. Hai, sus barbia… asa, si cealalta! * – De unde vii la ora asta? – Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru? – Nu schimba subiectul! De unde vii la ora asta? * Daca oameni necunoscuti te invita la vanatoare, intreaba mai intai care va fi rolul tau! * Culmea adolescentului rebel: sa locuiesti singur si sa fugi de acasa! * Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa! * Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte. – Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati? – Ah! Tu erai ?!! * Nu faceti aceeasi greseala de doua ori, sunt atat de multe greseli noi de facut! * – Gandeste-te, draga, zece ani si nici o cearta! – Stiu, las ticalos ce esti! *A te intoarce este un semn rau… Mai ales daca esti o femeie tanara, proaspat casatorita si n-ai fost acasa de 3 zile.
* Deoarece Dumnezeu nu reuseste sa urmareasca totul, a creat batranele si bancile din curte.   * Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?   * La inceput a fost nimic. Apoi Dumnezeu a spus: Faca-se lumina! In continuare fu tot nimic, doar ca devenise vizibil.   * Isteria e o boala vicleana; o contacteaza femeia, dar moare de ea barbatul. * Nu lua viata prea in serios ! Oricum, nu scapi teafar din ea. * Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca.   * Exista doua feluri de oameni. Unul spune mereu ce gandeste. Celalalt are prieteni.   * Ignoranta nu e o stare vesnica. Prostia e. * Un barbat perfect e dispus sa astepte ore in sir pana cand prietena sa e gata in doua minute. * Cine poarta vesta antiglont, sa nu se mire daca e impuscat in c..r. * Daca o femeie vrea sa invete sofatul, nu-i sta in cale ! Daca nu-ti place cum conduce, dispari de pe trotuar ! * Fa jogging, sa mori mai sanatos. * Graffiti e pentru cei ce nu stiu sa scrie carti. * Nu-ti fa griji cu sanatatea. Trece. * Dumnezeu probabil ii iubeste pe idioti, din moment ce a creat asa de multi.   * Si barbatul casatorit poate fi fericit, totul e sa nu afle sotia !   * Nu cumpara ceva care are maner. Cu acela va trebui sa lucrezi.   * Cine rade la urma, e greu de cap.]]>

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer