În bazele aeriene israeliene se furã ca-n codru

Persoane necunoscute au furat mai multe motoare de avion de luptã de tip F-16, de fabricaþie americanã, în valoare de câteva milioane de dolari, de la o bazã situatã în centrul Israelului, a anunþat postul militar israelian de radio.
În bazele aeriene israeliene se furã ca n codru armata 2 Potrivit primelor elemente ale unei anchete efectuate de cãtre poliþia militarã, furtul pare cã s-a petrecut cu complicitatea unor militari sau civili angajaþi ai bazei, care au oferit acces hoþilor, a precizat site-ul Walla. Poliþia militarã suspecteazã cã aceste motoareau fost furate în vederea valorificãrii unor metale din care sunt fabricate.
Un purtãtor de cuvânt militar, contactat de AFP, a refuzat sã ofere vreun detaliu, limitându-se sã spunã cã un raport al anchetei militare, dupã finalizarea acesteia, va fi transmis unui procuror militar. Anul trecut, poliþia militarã israelianã a mai efectuat o anchetã cu privire la un furt de piese de motoare de avioane de tip F-15. Cazul a fost deschis în urma unei percheziþii efectuate de cãtre poliþie la un depozit al unor vânzãtori de metale.
comentariu rapcea.ro: deci acu poa sa-i atace liniștiți talibanii și busulbanii dimprejur, cu pietre, dupã obiceiu locului, cã sunt pe picior de egalitate. Hezbolahul poate fi și el liniștit. Nici un picior de avion israelian fãcut cadou de Unchiul Sam din banii fraierului de contribuabil american, nu va tulbura pacea cãmilelor din deșerutrili arabe. Shalom ! Pânã la urmã, aceastã nație ciufutã și-a gãsit calea spre pace. Știau ei ce știau, gheneralii ãia ovrei și rotofei (veri primari cu ai noștrii, care au fãcut gheșefturi cu oierii Becali) când spuneau cã nu sunt pregãtiți de rãzbel cu Iranul. Or fi descoperit probabil cã sunt la fel de bine dotați la armament precum rușii din cel de-al doilea rãzbel mondial: la 10 soldați, o pușcã și 5 cartușe. Dacã cade omu cu pușca, urmãtorul o ridicã și trage, și tot așa. Iar ultimul, rãmas fãrã gloanțe, o folosește pe post de ghioagã 🙂
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer