Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că a ținut românii în foame, frig și întuneric.

Cred însă că Ceaușescu a ajuns în Rai pentru că cu banii economisiți prin privațiunile suferite de noi, a plătit datoria externă a țării, visând la o Românie independentă.

Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că a dărâmat biserici.

Cred însă că el a ajuns în Rai pentru că a dat decretul prin care a interzis uciderea de copiii, prin avort.

Cred că Ceaușescu a ajuns în  Iad pentru că ne-a ținut închiși în lagărul comunist, fără libertate de exprimare, în dictatura securității cotrolate de el.

Însă același Ceaușescu probabil că a ajuns în Rai, pentru că a încurajat construcția și modernizarea țării.

Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că a prigonit disidenții politici și a ordonat asasinarea lor chiar și în străinătate.

Însă este probabil ca ceaușescu să fi ajuns în Rai, pentru că a ordonat ridicarea  de locuințe cumpărate de cei ce le locuiesc.

Până la urmă, oare unde o fi Ceaușescu ?!

CategoryCauze Naţionale
 1. June 29, 2021

  aici sint, tovarase. iadul si raiul sint opiul natiunilor. lasa prostiile si pune mina la munca 🙂

 2. June 29, 2021

  Nu stiu!
  La multi ani celor ce poarta numele sfintilor Petru si Pavel!
  Desi postul a fost neintegral post, faptul ca am ajuns sa dorm pe hartii cu passwords, inseamna ca azi nu fac mare lucru, poate chiar nimic.
  Beau cafeaua si ma gandesc cu oroare sa ma uit la cati s-au mai gasit si in ce stare sub daramaturi. Deja nu mai urmarim/esc stirile. Cald, excesiv de cald in vest, in timp ce noi suntem binecuvantati cu ploi cu anunt de flooding sau chiar tornada. Ultima oara, i-am zis lui Doamne-Doamne ca face fotografii afara, ca eu daca imi pun patura in cap nu ma mai vede, sic, si adica nu ma mai gaseste. Ei atunci n-am vazut vartej negru in noapte pentru ca era in Naperville. Cand incep sa sune alarmele, sunt sinistre. Meditam online cu Arizona si ce sa aud? Sirene. Nu m-am miscat din scaun. Zice profu’ la sfarsit, Bodhisatva. Da, dar la inceput ai zis ca esti cetatean american. :))
  Iar Duminica dupa n-a fost meditatie, a fost efectiv black-out. Nici nu prea aveam priza pe realitate.
  Vorbeste MR toate prostiile din lume si le strica esenta.
  Ceausescu s-o fi dus in rai, sau poate in ia-ad, pentru ca oricum si-a urmat ce a avut inmagazinat in el.
  a scorni – Scornicesti.
  Tu il ierti dar ce faci cu Securitatea cu care ne-a supus?
  De cate ori nu veneau si ne intrebau de rudele plecate?
  Cati dintre vecini au venit sa ne spuna ca li s-au pus intrebari?
  Cati dintre vecini erau cu grade chiar?
  Cati erau la Stefan Gheorghiu?
  Am facut vant la toti acesti nemernici din viata mea. Stau si ma uit la o Biblie rosie si ma gandesc: Ba, chiar in halul asta ti-ai batut joc de ea? Scrii toate prostiile tale pe ea si mi-o dai ca la caine, na, si tie ca daca ti-ai uitat-o acasa? Simt ca ceva nu este in regula. Vreau sa desprind magaria din viata mea, sa mi-o curat. Vreau relatii oneste. Se poate Doamne sa am si oameni care cred in dumnezeu si fac binele pentru ca sunt credinciosi si nu pentru ca vantura si ei idei la moda pe care le aud de la altii? Se poate sa ii trimit undeva pe toti acestia cu interesele lor si sa raman eu cu sufletul meu asa cum era cand eram fata mare la maica-mea? Se poate sa avem si noi in sfarsit pace si intelegere in casa? Se poate?
  Astept cu mare incredere ca acesti doi sfinti sa lucreze adevarul in lume.
  La multi ani!
  Ma numesc Cornelia si Rodica, dar cel mai adesea sunt “tu”.

  • June 29, 2021

   Sa va zic cum sta treaba la noi!
   Noi suntem si Americani, sau suntem crestini Americani si nu mai avem acte de Romania.
   Unii s-au pregatit deja cu salata de boeuf, cu bucate. Pentru ca asa este romanul: pune pe masa ce are sa manance ai familiei. Si la foametea pe care a facut-o ai nostri, este explicabil de ce bunicii nostri se mandreau sa ne trimita poze cu ei la masa plina cu mancare si decorate. Deci azi mancam. Romaneste si greceste pe americaneste.
   Azi nu sarmale! Azi salata de boeuf!
   As vrea eu si savarina, dar asta-i alta poveste pentru ca Betty Crocker.

 3. June 29, 2021

  Ceaușescu este exact acolo unde trebuie să fie, la fel ca fiecare dintre noi.

 4. July 3, 2021

  “Cred însă că Ceaușescu a ajuns în Rai pentru că cu banii economisiți prin privațiunile suferite de noi, a plătit datoria externă a țării, visând la o Românie independentă.”
  Adica ne-a facut bagabonzi. Nu cred ca e loc in rai pentru el. Nu e loc sa arunci un ac.

  “Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că a dărâmat biserici.”
  Aici da, aici intra neo-marxismul de il tot vehiculati din limba in limba ca pe o mantra si sabie deasupra capului altora. Deci voi nu aveti dreptul sa ne judecati noua credinta. Aveti dreptul sa va duceti dracului cu toate neamurile si afacerile voastre de interlopati! Ceausescu ramane drepti la judecata cu voi.

  “Cred însă că el a ajuns în Rai pentru că a dat decretul prin care a interzis uciderea de copiii, prin avort.”
  Ucis de chiar criminalii pe care i-a vrut nascuti. O fapta buna intr-adevar! Nu cred ca a ajuns in rai din atatica lucru. Ceausescu sa binevoiasca sa ramana in poz. de drepti! Accesul interzis la rai!

  “Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că ne-a ținut închiși în lagărul comunist, fără libertate de exprimare, în dictatura securității cotrolate de el.”
  Asta e apel la sentiment. Cui nu-i place violul, e doar o chestie de optiune personala. Noua, astorlalti, ne place ca ramanem gravizi si facem si copii – o droaie chiar! Accesul interzis la rai lui Ceausescu si lui MR!

  “Cred că Ceaușescu a ajuns în Iad pentru că a prigonit disidenții politici și a ordonat asasinarea lor chiar și în străinătate.”
  Eu nu sunt dizident. Nu am aceste valente de tare in clontau. Accesul interzis la rai celui care inca mai citesti!
  Iar ceausescu sa pofteasca in congelator!

  “Însă este probabil ca ceaușescu să fi ajuns în Rai, pentru că a ordonat ridicarea de locuințe cumpărate de cei ce le locuiesc.”
  Asta ai mai zis o data. Ai Alzheimer’s intr-atat ca nu-ti mai aduci aminte nici daca scrii si iti notezi?
  E in congelator, pana cand sa-ti tot explic?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer